Aurora Lån

Aurora Lån – Lån penge trods RKI 2019

Det skal ikke være et problem at låne penge trods rki. Der findes mange steder, hvor du sagtens kan få opfyldt dine økonomiske drømme selvom du står i rki. Sådan et sted er f.eks. hos låne siden Aurora Lån. Her kan du nemlig sagtens låne penge på trods af, du er registret i rki. Deres lån fungere simpelt og godt, og de dømmer ikke dig ud fra din kredit historie.  Du kan låne hos Aurora lån ved hjælp af en kautionist.

aurora lån superkredit

Lån op til 50.000 kr. trods RKI hos Aurora Lån

Om du vil låne 5.000 kr. eller 25.000 kr. er egentlig op til dig selv. Der er dog mange låneudbyder, der ikke giver dig lov til at låne hvis du står i rki.

Hos Aurora lån kan du låne 25.000 kr. trods rki. De låner også deres penge ud, på en anderledes måde end så mange andre låneudbyder. Her handler det nemlig ikke om, at det er banken eller låneudbyderne, der er bange for at låne dig penge. Hos Aurora lån, kan du nemlig få en kautionist, til at hjælpe dig med at tage et nyt lån. Det skal blot være en person du kender. En kautionist, kan være et familiemedlem, en ven eller en kollega. Det kan også være en der er boligejer og dermed har en god kredit historie. Altså en der ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Det kan også være en person mellem 18-75 år og en der selvfølgelig er i stand til at tilbagebetale låne ydelsen.

De forklarer hvordan det fungerer via 3 step.  Du starter med at udfylde en ansøgning på deres hjemmeside. Her skal du blot udfylde hvor meget du kunne tænke dig at låne. Deres system regner derefter ud, om du kan låne penge trods rki og kontanthjælp. Derefter lægger de pengene til side, hvis de mener de kan låne dig penge. I starten af låne processen, skal du selvfølgelig have fundet en kautionist. Når du har ansøgt for du en mail, med et link. Via dette link kan din kautionist registrere sig. Så snart din kautionist har udfyldt et lille skema, så beslutter Aurora lån, om du kan låne penge trods rki og kontanthjælp. I tredje og sidste step, giver de dig besked på, om du kan låne penge.

aurora laan penge trods rki

Lån trods RKI med kautionist

Du kan nemt låne penge trods rki og de fleste låne sider har også mobil lån trods rki. Du kan ved at søge på google, finde oversigter over, hvor du kan tage mobil lån trods rki. Der er mange af de større lånesider, som Spargo finans, simbo.dk og turbolån. Der meget gerne vil låne dig penge, på trods af rki. Det kan selvfølgelig godt være at udbetalingstiden er lidt længere end normalt. Da de forskellige lånesider, skal være sikre på at de får deres penge igen. Som en konsekvens af at være i rki, er der mange af de forskellige låneudbydere, der tager et højere gebyr end normalt. Derfor råder mange, af de forskellige låneudbyder dig til, at genoverveje at stifte ny gæld. Hvis du rigtig gerne vil tage et lån, kan det være en god idé at overveje en kautionist. Der er flere låne sider, der tilbyder lige præcis dette.

aurora laan kautionist

RKI – lån alligevel

Det vile være skønt, hvis bankerne og låneudbyderne i dag, kunne sætte sig ind i den situation alle i RKI registret. Men sådan er det ikke helt. Bankerne og låneudbyderne, forstår ikke helt, at der er mange der står i RKI, der stadig godt, vil tage et lån og få deres økonomisk drøm til at gå i opfyldelse. Men hvor der er vilje, er der vej. Der findes nogle låneudbyder, der gerne vil låne dig penge på trods af rki. Det foregår selvfølgelig på en lidt anden måde. Det er dog vigtigt at understrege, at mange låneudbyder, derfor tager et højere lånegebyr fordi de låner penge til en, der er registreret i RKI. Det er også vigtigt at man tænker sig om. Selvfølgelig kan man låne penge trods RKI, men er det livsnødvendigt at optage endnu mere gæld, end man allerede har i forvejen. Derfor tilbyder mange låneudbydere en kautionist. En person, der altså har penge i forvejen, og som har nok, i forhold til hvad du gerne vil låne.

Kontakt Aurora lån

Aurora Financial ApS
c/o Magnusson Advokatpartnerselskab
Bredgade 30
1260 København K.

Tlf.: 78 76 85 28
email: hej@auroralan.com

5

Anmeldelse af

Aurora Lån – RKI ingen hindring