Cashper

Cashper – Lån op til 20.000 kr.

Hos Cashper er det muligt at låne helt op til 20.000 kr. Cashper er den private forbrugers økonomiske ven, og det er en bank med helt almindelige afdragslån. Hvis man er i stand til at betale et lån hurtigt tilbage, er det her fordelagtigt at optage det, for et lån skal tilbagebetales i løbet af blot 2 – 6 måneder. Hvis man ikke kan betale et lån tilbage i løbet af denne periode, anbefales det derfor ikke ansøge om et lån hos Cashper.

cashper

Det betyder derfor, at denne låneudbyder med andre ord hjælper med uforudsete udgifter på både kort og mellemlang sigt. Cashper er en af de førende banker, når det kommer til akut kreditter, og denne låneudbyder er samtidig en af Europas førende online banker. Låneudbyderen tilhører Novum Bank LTD, som er en bankregulator, der hører til på Malta. Cashper stræber altid på at give en hurtig service til den private forbruger, og denne låneudbyder gør samtidig, hvad den kan, for at sikre, at kunderne både sikkert og nemt får udbetalt pengene så hurtigt som overhovedet muligt. Det skal her være trygt og sikkert at låne penge.

Hvorfor vælge denne låneudbyder?

Cashper er det førende selskab i kortfristede lån, og dette kan netop være baggrunden for at vælge denne låneudbyder. Her er der blandt andet fokus på både troskab, pålidelighed og diskretion. Kunderne hos denne låneudbyder værdsætter desuden hastigheden og kvaliteten af den service, der leveres.

Hos låneudbyderen sidder i kundeservice kvalificeret personale klar, som kan hjælpe med alle spørgsmål, og som desuden vil gennemgå den låneanmodning, man som privatperson har sendt af sted. Hos Cashper er der heller ingen skjulte omkostninger på et lån, og man vil derfor altid vide, hvad det er, man skal betale tilbage, når man optager et lån. Der er her også gennemsigtighed i både behandling og betingelser.

cashper lån

Hvilke krav er der til låneansøgeren?

Hos Cashper er der 6 krav til låneansøgeren, og disse er som følger:

  1. Man skal være mindst 18 år for at blive godkendt til et lån.
  2. Man skal have et dansk telefonnummer.
  3. Man skal bo på en fast folkeregisteradresse i Danmark.
  4. Man skal have en fast og stabil økonomi, og man skal kunne fremvise et bevis på dette.
  5. Man skal være indehaver af en bankkonto i en dansk bank.
  6. Man må ikke være registreret i RKI.

Enhver ansøgning om lån hos Cashper vil blive gennemgået en individuel kreditvurdering. Hvis man bliver fundet kreditværdig, vil man blive tilbudt et lån og få fremsendt en låneaftale – og alternativt vil man få et afslag på sin låneansøgning.

Hvor mange penge kan man lå

Hos Cashper kan man låne alt mellem 2.000 og 20.000 kr., og det er i denne forbindelse værd at være opmærksom på, at man udelukkende kan ansøge om et lån, der er deleligt med 500 kr.

Hvad kan man låne penge til

Hos Cashper er der ikke nogen, der blander sig i, hvorfor man vælger at optage et lån, og hvad man skal bruge penge til. Man skal blot være sikker på, at man kan betale lånet tilbage i løbet af den korte tilbagebetalingstid, der er hos denne låneudbyder. Der er derfor intet krav om, at man skal oplyse Cashper om, hvad formålet med lånet er, og hvad det er tiltænkt, at pengene skal bruges på.

Det eneste, denne låneudbyder sikrer sig er, at man har en stabil nok økonomi til, at man har mulighed for at betale lånet tilbage til rette tid. Med et lån på helt op til 20.000 kr., er der god mulighed for at låne penge til mange forskellige formål, og det er særligt fordelagtigt at låne penge hos Cashper, hvis man står og mangler penge her og nu. Det er igen værd at være opmærksom på, at det hos Cashper er en forudsætning, at man kan betale pengene tilbage i løbet af meget kort tid. Det er derfor ideelt til uforudsete udgifter, eller hvis man har brug for noget her og nu, men snart kommer til penge igen?

Hvor lang er løbetiden for lånet

Et lån har hos Cashper en løbetid på mellem 2 og 6 måneder. Det betyder, at uanset om man vælger at ansøge om et lån på 2.000 kr.,  20.000 kr. eller noget herimellem, så skal lånet betales tilbage i løbet af periode på enten 2, 3, 4, 5 eller 6 måneder. Det vil sige, at hvis man ansøger om et lån hos denne låneudbyder, skal man udelukkende gøre det, hvis man er sikker på, at man har økonomiske råderum til at betale lånet tilbage i løbet af en af de angivne tilbagebetalingsperioder. Det handler i den forbindelse om at vælge den periode, der er bedst, til den økonomiske situation man står i. Det er naturligvis også vigtigt at være opmærksom på, at man sagtens kan indfri et lån før tid hos Cashper, hvis man har mulighed for det.

Hvad koster det at optage et lånet

På forsiden af Cashper’s hjemmeside findes en låneberegner, og denne låneberegner tager udgangspunkt i, hvor stort et beløb man ønsker at ansøge om at låne. Det er dette beløb, der her skal angives som det første. Det anbefales altid at tænke sig rigtig godt om, når det kommer til at låne penge. Når man har valgt lånebeløbet, skal man finde ud af, om man ønsker, at løbetiden for dette lån skal ligge på enten 2, 3, 4, 5 eller 6 måneder.

Når dette er gjort, vil man kunne få oplyst, hvad den månedlige ydelse for det pågældende lån vil ligge på hos Cashper, og der vil her ikke være hverken skjulte omkostninger eller gebyrer. Hvis man eksempelvis vælger at ansøge om et lån på 15.000 kr. med en løbetid på 5 måneder, vil man kunne se, at den månedlige ydelse vil ligge på 4.906 kr. i løbet af denne periode.

Det betyder, at man månedligt skal betale 4.906 kr. af, når lånet er optaget, og at dette skal gøres i de efterfølgende 5 måneder. Når begge parametre er angivet i låneberegneren, vil man kunne se, hvad det samlede gebyr vil ligge på for lånet, og i dette tilfælde vil det være på 7.574,24 kr., mens det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være på 22.574,24 kr. Man vil desuden kunne se, hvornår forfaldsdatoen for lånet er, og hvad ÅOP vil ligge på. I dette tilfælde vil ÅOP være på 750,40 %, og det er værd at være opmærksom på, at dette er en meget høj procentdel.

Hvordan ansøger man om et lånet

Når man hos Cashper har valgt, hvor stort et beløb, man vil ansøge om at låne, og man samtidig har besluttet sig for, hvor lang en løbetid det ønskes for det pågældende lån, klikker man på knappen Ansøg. Det er her vigtigt, at man er helt sikker på, at det er det helt rigtige beløb, man har ansøgt om at låne, og at løbetiden samtidig er passende.

Man kommer her videre til ansøgningen, og som det første skal man angive almindelige personlige oplysninger, og senere vil man skulle igennem en CPR-validering, og man skal også angive sine personlige bankoplysninger. Det er nemt og hurtigt at udfylde en ansøgning om lån hos Cashper online, og den skal altid underskrives med NemID, før den kan sendes af sted.

Hvornår får man svar på sin ansøgning?

Når man har sendt en ansøgning om lån af sted til Cashper, vil man få svar på sin ansøgning med det samme. Det tager nemlig ikke lang tid for denne låneudbyder at validere den enkelte ansøgning om lån, og derfor vil der hurtigt være et svar klar.

Hvornår kan man få pengene

Når man har fået godkendt en ansøgning om lån hos Cashper, vil man straks få overført pengene på sin konto. Det betyder med andre ord, at man hos denne låneudbyder har mulighed for at få pengene på mindre end en time.

Kan man udskyde sit lån

Alle mennesker kan komme i en situation, hvor de ikke har mulighed for at betale et lån tilbage, og det er noget, Cashper er meget opmærksom på. Hvis det sker, at man ikke kan betale den månedlige ydelse tilbage på den aftalte dag, skal man kontakte bogholderiet. Her kan man få mulighed for at få lavet en ny aftale om tilbagebetaling. Det anbefales i den forbindelse at reagere så hurtigt som overhovedet muligt, hvis man finder ud af, at man ikke har det rette økonomiske råderum til at betale ydelsen tilbage til rette tid.

Kan man anmode om et nyt lån

Hvis man allerede har haft et lån hos Cashper, og har betalt dette tilbage til rette tid, kan man til hver en tid vælge at anmode om et nyt lån. Dette gøres blot ved enten at sende en SMS til kundeservice, hvori man angiver NY KREDIT. Man kan også anmode om det via hjemmesiden eller ved at ringe direkte til kundeservice.

Cashper kundeservice

Der er rig mulighed for at komme i kontakt med kundeservice hos Cashper, og denne har åben alle hverdage fra 9 til 17:30. Her kan man ringe med alle de spørgsmål, man har, og en rådgiver vil sidde klar med et svar. Man kan også sende en e-mail.

Spørgsmål om Cashper

⭐ Hvad er den største fordel ved Cashper?

Cashpers helt store fordel er den hurtige svar- og udbetalingstid. Udover at være en pålidelig og ansvarlig udbyder, kan du forvente at få pengene udbetalt indenfor blot en time, hvis du ansøger i deres åbningstid.

? Kan jeg blive godkendt trods RKI?

Nej, det kan du (desværre) ikke. Ifølge Cashpers Vilkår og Betingelser er det et krav, at låneansøgere ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Som RKI-registreret er du nemlig en “dårlig betaler” og vil automatisk ikke komme i betragtning til et lån.

? Hvor hurtigt modtager jeg pengene?

Cashper stræber efter at give svar på låneansøgninger efter få minutter og udbetale pengene efter kun en time. Mangler du penge lige nu og her, kan Cashper være en god løsning.

? Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan afbetale lånet til tiden?

Er du havnet i en situation, hvor du ikke kan afbetale dit lån på den aftale dato, har du mulighed for at udskyde det. I sådanne tilfælde skal du kontakte Cashpers indfrielsesafdeling på tlf. nr: 78 72 94 13 eller sende en mail til indsamling@caspher.dk, så du i samarbejde med Cashper kan arrangere en ny låneaftale.

Hjem » Låneudbydere » Cashper

Seneste nyheder