Nordisk Lån

Ansøg om lån i Nordisk Lån i 2019

Det er ualmindeligt nemt og smertefrit at ansøge om lån hos Nordisk Lån. Man klikker sig ind på Nordisk Låns hjemmeside og herfra guides man ganske enkelt step by step igennem hele låneproceduren.
Du starter låneguiden på forsiden af Nordisk Låns hjemmeside og herfra tager du hele ansøgningen skridt for skridt. Det er vigtigt at man på forhånd har sat sig for hvor meget man ønsker at låne, og at man undervejs konsulterer de udregnede data på hjemmesiden for at se præcist hvor meget lånet koster at oprette og eller hvor meget der skal betales i renter.

Nordisk Lån

Lån her

Hvor meget kan man låne?

Nordisk Lån er ikke et kæmpe bankinstitut og skal heller ikke forveksles med en kreditforening. Det er snarere en lille privat bankudbyder som tilbyder lån på en mindre skala. Men lidt har også ret for de fleste i dagens Danmark. Du kan således låne et minimumsbeløb på ned til 3.000 danske kroner og op til et maksimumsbeløb på 75.000 kroner. Alt afhænger selvfølgelig af din indkomst når det kommer til de lidt større lån.

Hvem kan låne i Nordisk Lån?

Der er ikke mange grænser for hvem der kan optage lån i Nordisk Lån. Stort set alle, høj som lav, kan få del i låneglæderne, men der er dog et par undtagelser. Disse er:

  1. Myndighed: Du skal være fyldt 18 år for at kunne optage et lån hos Nordisk Lån.
  2. Bopæl: Du skal have en fast bopæl i Danmark for at kunne blive accepteret som kunde.
  3. Indkomst: At have en månedlig indkomst at tære på er et must for at kunne optage lån. Du skal dog ikke være velhavende for at kunne blive accepteret til et hurtigt lån. Man stiller et minimumskrav fra Nordisk Lån på 150.000 kroner. Det vil sige at du helst skal kunne præsentere en indkomst på over 150.000 kroner årligt for at kunne optage et lån i Nordisk Lån.

Forhøj lån

Skulle du have foretaget og accepteret et lån i Nordisk Lån, som du finder ud af er en kende for småt, så har du muligheder på hånden. Nordisk Lån tilbyder netop at du kan genforhandle lånet, således at du kan låne mere i dit første lån. Nordisk Lån giver dig reelt blot muligheden for at gå ind og forhøje et eksisterende lån. Igen forudsætter det selvfølgelig at din personlinge indkomst stadig er så god, som da du foretog det oprindelige første lån hos Nordisk Lån.

Log in med NemID på Nordisk Lån

Nordisk Lån samarbejder med NemID og er selvfølgelig kontrolleret af staten. Det vil sige at du som dansk kunde logger ind via dit NemID på Nordisk Lån. Det betyder samtidig at du er fri for at skulle til at oprette alle mulige medlems-logins. Dit NemId bærer alle dine data og da dette er unikt behøver Nordisk Lån ikke mere for at oprette dig som kunde, udover at du selvfølgelig skal præsentere dine øknomiske forhold og bopælsforhold og lignende i selve låneproceduren, når den tid kommer.

Skal man fortælle hvorfor man optager lån ?

Nordisk Lån er helt og aldeles ligeglade med hvad du bruger dine penge på og hvad dit lån skal gå til. Så du vil på intet tidspunkt blive bedt om at skulle berette om detaljerne og baggrunden for dit lån. Det eneste du som kunde skal stå til regnskab for er at give oplsyningerne om dine økonomiske forhold, således at Nordisk Lån kan acceptere vilkårene.

Hvor lang tid går der før pengene udbetales ?

Du skal ikke vente en evighed på at dine penge udbetales fra Nordisk Lån. Så snart dit lån er blevet godkendt vil der ikke gå mere end et døgn, måske to døgn, før dine penge er på din konto. Hovedreglen er at de står på din konto dagen efter at du har ansøgt, sålænge du har ansøgt indenfor kontortiden hos Nordisk Lån.

Hvem står bag Nordisk Lån ?

Nordisk Lån er et mindre selskab, som er ejet af det større selskab Basisbank. Basisbank har nogle år på bagen og har base i København hvorfra man opererer og administrerer sine kunder.
Det har ikke altid været i idyl i Basisbank. For godt tre år siden var Basisbank på randen af fallit, men en kapitalindsprøjtning tilbage i 2015 fik banken på fode igen. Med hjælp fra topchef Lars Thuesen har Basisbank og Nordisk Lån nu et flot overskud og en ganske flot bundlinje. Der er altså derfor tale om en sund bank og virksomhed, som står bag Nordisk Lån. Det er rart at vide før man som kunde begynder at overveje nogen former for lån i Nordisk Lån

Kan man benytte betalingsservice ?

Nordisk lån tillader alle kunder at benytte betalingsservice. Det er en fin og nem måde at afvikle betalingerne på da man hermed ved at betalingerne bliver foretaget til tiden. Så er både du som kunde og Nordisk Lån som långiver sikre på at alle formaliteterne overholdes. Du kan også vælge at overføre manuelt via netbank hver måned. Det er helt op til dig selv.

Nordisk Lån – Kontakt

Skulle du have den mindste tvivl om enten et nuværende lån eller et lån du ønsker at foretage i den nære fremtid, så kan du altid kontakte Nordisk Lån. Man kan komme i kontakt med en medarbejder i Nordisk Lån alle hverdage mellem 09.00 og 16.00 og om lørdagen mellem 09.00 og 12.00. Her sidder kompetente folk klar til at besvare alle de spørgsmål du end måtte have.

Nordisk Lån – Trustpilot

Hvis du ønsker at se hvad andre brugere og kunder har at sige om Nordisk Lån, så er det altid en mulighed at gå ind på Trustpilot. Her kan du se hvad andre brugere har haft af erfaring med Nordisk Lån. Der er altid delte meninger om firmaer og der er selv i de bedste firmaer nogle som har haft en uheldig oplevelse, men dømt på antallet af anmeldelser på Trustpilot vil man ret hurtigt kunne danne sig et billede af grundholdningen til Nordisk Lån blandt de mange brugere.

Lån her
5

Anmeldelse af

Nordisk Lån