Ferratum kredit

Ferratum kredit lån

Hos Ferratum kredit kan du låne penge til hverdagen uden problemer. Det er nemt det enkelt og det er sikkert. Det eneste du skal huske er dit NemID. Du kan låne til det du står og mangler. Det kan være du rigtig gerne vil på ferie med hele din familie eller at du bare gerne vil have det nyeste TV så du kan slappe helt af. Du kan låne fra 1.500 kr. Til 15.000 kr.

Det er altså alt fra små beløb til de lidt større du kan låne til.  Når du låner penge, behøver det ikke altid at være de helt store beløb. Det kan sagtens være, at du bare står og mangler et mindre beløb for lige at komme igennem en svær måned.

ferratum kredit

1.500 - 20.000 kr. Beløb
21 år Alder
5 - 47 måneder Løbetid
0 - 124.22 % ÅOP
  • Lån rente- og gebyrfrit i 30 dage som ny kunder
  • Betal kun for det, du bruger
  • Få penge samme dag, du søger
10.000 kr. over 12 måneder. Etb. omk. 0 kr. Mdl. gebyr 0 kr. Fast debitorrente 94,91%. ÅOP 124,22%. Mdl. minimumbetaling1.250 kr. Kreditomkostninger 4.675 kr. Tilbagebetaling 14.675 kr.

Fordelene hos Ferratum

Hos Ferratum er der mange fordele for nye kunder. Opret dig som kunde i dag, og opret kredit. Så kan du låne rentefrit i op til 30 dage. De sætter kunderne først, fordi de ved at glade kunder altid er en overskudsforretning. Med Ferratum kredit kviklån er det nemlig dig der bestemmer. Du får fuld fleksibilitet og en dejlig lav rente.  Du skal ikke engang betale et oprettelsesgebyr. Det hele er på dine præmisser. De forstår nemlig godt, at deres kunder gerne vil låne penge, nemt og hurtigt. Du kan derfor ansøge om et lån i deres åbningstid og få svar inden for 45 minutter. Deres medarbejder sidder altid klar, til at betjene dig og gøre det så let som muligt at tage et lån.

Du kender sikkert allerede Ferratum fra deres gode reklamer. De har vokset sig store og derfor kan de garantere et nemt og enkelt lån hvor der er fokus på sikkerhed. Ansøg i dag og gør dine drømme til virkelighed. Benyt dig af deres smarte låneberegner. Låner du for eksempel 10.000 kr. Så vil dine månedlige ydelse kun være 833,33 kr. I 12 måneder.

Fordelen ved Ferratum er at du kan oprette dig som kunde, ansøge om et lån og vigtigst af alt få kredit. Det er en fremragende måde for dig, til at få ekstra luft i økonomien på. Det betyder altså meget enkelt at du betaler en fast lav ydelse hver måned, og derfor kan få mere luft i hverdagsøkonomien. Fordelen er nemme at forstå, du skal ikke bekymre dig om at betale lånet af på en gang, du kan nemlig gøre det løbende. En endnu større fordel ved Ferratum Kredit er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Du kan hurtigt søge om et lån, uden at du skal tjekkes forfra og bagfra. Derfor kan du blive godkendt på kun 45 minutter.

Hvis du gerne vil låne hurtigt og nemt, så skal du gøre det hos Ferratum. De var nogle af de første på marked, der tilbød mobillån. På den måde kan du altså låne hurtigt og nemt og vigtigst af alt, mens du er på farten. Du skal blot finde din mobil frem og så er du i gang. Du kan altså ansøge om et lån mens du sidder i bussen, toget eller hjemme fra sofaen. Det har aldrig været nemmere.

Ferratum er en af de store på marked. Derfor kan du med ro i sindet søge om et lån hos dem. Fordelen ved ikke at låne mere end 15.000 kr. Er at du aldrig kommer til at betale af på dit lån i flere år. 15.000 kr. Er selvfølgelig mange penge, men du vil stadig have en lav månedlig ydelse, der gør at du kan få luft i din økonomi. Med deres smarte kredit løsning kan du også selv bestemme hvordan du vil betale af på dit lån. Er du ny kunde er der endnu flere goder, du kan nemlig få et rentefrit lån i op til 30 dage. Det giver endnu bedre luft i økonomien for dig der gerne vil have lidt ekstra i hverdagen.

Ferratum krediter en af de største på lånemarkedet. De er de største inden for de mobile banker og de er tilstede i mere end 22 lande og har i mere end 10 år sikret deres kunder et nemt og enkel måde at låne på. De ønsker at dække et behov hvor det er kunden der er i fokus. De ved at kunderne i dag efterspørger nemme, billige og enkle løsninger. Ferratum er en stor online og mobil bank der stræber efter lige præcis dette. Derfor kan du uden problemer og med stor sikkerhed låne hos Ferratum. De tager sig godt af deres kunder.

Konklusion af Ferratum Kredit

Inden du ansøger om et lån, er det selvfølgelig altid en god idé at kigge din økonomi igennem inden. Det betyder at, det er en god idé hvis du lægger et budget inden du tager et lån. På den måde kan du nemt få et overblik over de faste udgifter og indtægter. Derefter vil du nemt og enkelt kunne se hvor meget ud har til rådighed hver måned. På den måde vil du undgå uforudsete udgifter og andet ubehageligt bøvl. Det kan også være en god idé at tilmelde alle dine regninger til betalingsservice. Så undgår du at få rykkere og du kan læne dig tilbage og nyde de ekstra penge hver måned.

Har du spørgsmål til hvordan du ansøger om et lån, og mange du kan låne eller noget andet, så kan du roligt kontakte Ferratum. De sidder klar ved telefonerne til at svare på dine spørgsmål. Ring alle hverdage mellem kl.9 og 20.

Kontaktoplysninger Ferratum

Ferratum Denmark ApS
Strandvejen 125
2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 47 / 78 73 09 32
E-mail: kundeservice@ferratum.dk

Åbningstider:
Hverdage kl. 9.00 – 20.00
Lørdage kl. 10.00 – 14.00

Ansøg

5

Anmeldelse af

Ferratum kredit lån