Lendo

Lendo lån 2020

Lendo er lidt anderledes end andre udbydere, der tilbyder dig forskellige lån. Lendo hjælper tusindvis af mennesker hver måned med at finde det billigste forbrugslån. Når du gennemfører en ansøgning med dem, vil Lendo sende din ansøgning til 16 forskellige banker, der konkurrerer om at give dig de bedste vilkår, så du kan vælge det lån, der passer dig bedst.

De banker, som Lendo samarbejder med er Basisbank, lånlet, Express Bank, Fellow Finans, L’EASY, Resurs Bank og (snart) Nordea.

lendo
2.852 har valgt dette de sidste 31 dage
8.8
Vurdering
Beløb 20.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4.58 – 24.99 %
Udbetaling Tirsdag 08:00
  • Det tager max 24 timer
  • Fra 0% i rente
  • Bil- og forbrugslån
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100 000 kr. Løbetid: 5 år. Debitorrente: 3,48 %. ÅOP: 3,80 %. Minimum ÅOP: 2,04 %. Maksimum ÅOP: 24,99 %. Etableringsomkostninger: 1 000 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 1 862 kr. Samlede kreditomkostninger: 11 690 kr. Samlet tilbagebetaling: 111 690 kr. (Annonce)

Én ansøgning – Få tilbud fra flere banker

Når du søger gennem Lendo, vil banken vurdere dig på nøjagtig samme måde, som hvis du havde kontaktet banken direkte. Lendo er en gebyrfri tjeneste for forbrugere, hvorfor du ikke vil opleve ekstra omkostninger ved at benytte Lendo, når du søger et lån.

Alt er enkelt på denne side, og du kan altid finde de oplysninger, du har brug for. Men hvis du har brug for lidt ekstra hjælp med noget, eller hvis du har spørgsmål undervejs, kan du altid ringe til dem på telefonnummeret 70 50 00 10, mandag til fredag fra 09.00 til 16.00.

Lån fra 10.000 til 300.000 kr.

Selvom Lendo ikke er en decideret bank, er de hjælpsomme med at finde det bedste lån til dig. Ved blot at sende én ansøgning vil du modtage en håndfuld lånetilbud fra op til 16 forskellige banker. Herefter kan du nemt, hurtigt og enkelt sammenligne lånevilkår og dermed finde den bedst løsning til dig.

Priseksempel på et privatlån via Lendo

Beregning ud fra:Pris:
Lånebeløb100.000 kr.
Lånetid60 mdr.
Debitorrente7 %
ÅOP7,19%
Etablering1.500 kr.
Mdl. ydelseFra 1.060 kr.
TilbagebetalingFra 152.593 kr.

Spørgsmål & svar om Lendo

? Hvordan bruger jeg Lendo?

Lendo fungerer som en låneformidler, der har til formål at vise dig konkrete lånetilbud fra veletablerede online banker. Du udfylder én låneansøgning på Lendos hjemmeside, som herefter bliver sendt til 16 online banker. Kort tid efter får du tilsendt op til 16 individuelle lånetilbud, som du frit kan vælge iblandt.

? Hvilke banker kan jeg få tilbudt et lån af via Lendo?

Lendo samarbejder i skrivende stund med 16 anerkendte online banker. De samarbejder med Santander Consumer Bank, Basisbank, Express Bank, Fellow Finance, PayMark Finans, Resurs Bank og Sparxpres.

? Hvor meget kan jeg låne via Lendo?

Det er Lendos samarbejdspartnere, der sætter beløbsgrænsen. Afhængig af den enkelte online bank kan du låne alt mellem 10.000 til 300.000 kroner. Vil du indfri gæld via et samlelån, kan du låne op til maks. 500.000 kroner.

✅ Kan jeg blive godkendt til et lån?

Som udgangspunkt kan du ansøge hos Lendo, hvis du er fyldt 18 år, har en årlig indkomst på mindst 60.000 kroner og har fast bopæl i Danmark. Ydermere må du ikke stå i RKI eller Debitor Registret. Vær opmærksom på, at kravene er fastsat af de enkelte banker og kan derfor variere fra bank til bank.

Lendo Refinansiering

Lendo tilbyder samlelån på op til 500.000 kr., hvor du får mulighed for at refinansiere dine lån. Det betyder, at du optager et stort lån for at betale et andet kviklån eller andre lån, der har højere renter, end dét samlelån, du kan få via Lendo.

Fordelene ved refinansiering er:

  • En lavere rente, end hvad du har på dine lån fra før.
  • Længere tilbagebetalingstider og lavere månedlige udgifter.
  • Mindre gebyrer, hvis du har mere end et lån, da du samler alt i ét, og dermed kun betaler til én udbyder.
  • Du får et bedre overblik med kun én faktura.

Lendo kan hjælpe dig med at refinansiere dine lån. Du kan få en rente fra 7% og med en ÅOP, der starter fra 2,95% – det afhænger dog af gebyrer og den tidsramme, du vælger.

lendo forbrugslaan

Lendo forbrugslån 2020

Med et lån via Lendo skal du ikke fortælle en bankrådgiver, hvad du vil bruge pengene på.

Du kan nemt låne alt fra 10.000 til 300.000 kr. uden sikkerhed og dokumentation.

HUSK! Før du ansøger, bør du betragte din indkomst og derudfra vurdere, hvor meget du har brug for at låne, og hvad du kan betale tilbage.

Når du udfylde formularen på siden for at Lendo, vil de så sende din ansøgning ud til 16 banker og derefter sende dig alle de tilbud, du får, så du kan se og sammenligne tilbuddene. Således er du bedre i stand til at vælge det lån, der passer dig bedst.

Det er fuldstændig diskret og gratis at anvende Lendo – du behøver ikke at binde dig til noget.

Når du har modtaget de forskellige lånetilbud, kan du frit vælge hvilket lån, der er den bedste løsning til dig – det er udelukkende din beslutning.

Når først du har godkendt et lånetilbud og underskrevet lånekontrakten, kan du frit benytte pengene til dét, du mangler.

Måske har du planer om at købe et nyt hus? Eller måske vil bare gerne renovere din bolig og have lidt ekstra penge til at udføre dine planer.

Der kan være mange grunde til a søge lån via Lendo.

Med et online forbrugslån skal du ikke stille ejendele som sikkerhed. Det et kun din primære bank, der ofte kræver en form for sikkerhedsstillelse.

Konsekvensen af ikke at pantsætte ejendele er, at renten ofte er lidt højere end den du kan få tilbudt i banken.

Men det naturligvis dit eget valg, om du ønsker at tage et nyt lån i banken eller hos en online udbyder. Vælger du et lån med sikkerhed i banken, bør du være sikker på, at du rent faktisk kan betale lånet tilbage. Er du ikke i stand til at klare betalingerne, har banken ret til at auktionere dine ejendele (f.eks. bil og bolig) væk, som en form for betaling for lånet.

Alt dette undgår du dog med et online lån uden sikkerhed.

Hjem » Låneudbydere » Lendo

Seneste nyheder