Lendo

Lendo lån 2018

Lendo er faktisk lidt anderledes end de andre, der tilbyder dig forskellige lån. Lendo hjælper faktisk tusindvis af mennesker hver måned til at refinansiere deres kreditkort gæld, forbruger lån og lån lån, eller blot ved at hjælpe dem med at finde det billigste forbrugslån du kan finde. Når du gennemfører en ansøgning med dem, vil de sende din ansøgning til 15 forskellige banker, der konkurrerer om at give dig de bedste vilkår, så du kan vælge det lån, der passer dig bedst.

De banker, der de arbejder med er f.eks Gjensidige Bank Ya Bank, Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, BB Bank, Svea Finans, Mono Bank, MyBank, Nordax Bank, BN Bank, Avida, re: medlem, Instabank, Easybank og Express Bank.

lendo superkredit

Ansøg

Én ansøgning – Få tilbud fra flere banker

Mens du søger gennem Lendo, vil banken vurdere dig på nøjagtig samme måde, som hvis du havde kontaktet direkte, vil du ikke opleve, at de giver dig ekstra omkostninger eller noget, og det er ikke dig, der betaler Lendo for tjenesten, Det er, hvad bankerne er ansvarlige for.

Alt er virkelig meget enkelt på denne side, og du kan altid finde de oplysninger, du har brug for simpelthen. Men hvis du har brug for lidt mere hjælp med noget, eller hvis du har spørgsmål undervejs, kan du altid ringe til dem på telefonnummeret 22:00 70 70, mandag til torsdag fra 09.00 til 21.00 og fra 09.00 til 16.00 og 10,00 til 15,00 på lørdage.

Lån fra 10.000 til 300.000 kr.

Så selvom Lendo ikke er rigtig en bank, kan de være meget hjælpsomme med at finde det bedste kreditkort til dig, med den bedste betaling pr. Måned. Men bortset fra dette kan de også hjælpe dig med at finde de bedste muligheder for dig til 3 forskellige lån.

Lendo Refinansiering

Det betyder at du opkræver et lån for at betale et andet kviklån eller andre lån, der har højere renter end du kan få.

Fordelene ved refinansiering er:

  • En lavere rente end hvad du har på dine lån fra før.
  • Længere tilbagebetalingstider og lavere månedlige udgifter.
  • Mindre gebyrer, hvis du har mere end et lån, da du samler alt i ét, og betaler ikke ud til flere forskellige.
  • Du får et bedre overblik over kun én faktura.

Lendo kan hjælpe dig med at få en refinansiering med en effektiv rente ned til 7,55%, hvilket svarer til en nominel rente på 6,99% – det hævner af gebyrer og den tidsramme, du vælger.

lendo forbrugslaan

Ansøg

Lendo forbrugslån 2018

Dette er et lån, du ikke behøver at sørge for, og derfor også et lån, hvor du ikke behøver at fortælle, hvad du vil bruge pengene på. Du kan nemt låne alt fra 10.000 til 500.000 dollars uden sikkerhed. Godt, enkelt og nemt er det indlysende, at din indkomst og hvad du kan betale tilbage, hvor meget du vil involvere. Når du udfylde formularen på siden for at Lendo vil de så sende det ud til 15 banker og derefter sende dig alle de tilbud, du får, så du kan se og sammenligne alting, og bedre i stand til at vælge det lån der passer dig bedst.

Det er fuldstændig diskret og gratis at anvende, du behøver ikke at binde dig til noget. Så, hvis du ønsker det, kan du kun søge at se, hvad der er der for dig og derefter vælge, hvis du rent faktisk har brug for dette lån, når du har set tilbudene. Måske beslutter du, efter at du har set de tilbud, som dette ikke rigtig har råd til, og du ved, det er fint.

Bolig; Måske søger du et nyt hus, men du har ikke pengene til det? Nå Lendo kan hjælpe dig med at finde nogen, der er villig til at give dig et realkreditlån, eller måske du bare ønsker dig en lavere rente på dit nuværende realkreditlån kan Lendo hjælpe dig her også.

Måske har du ikke brug for et nyt hus eller for at finde en lavere rente, måske vil du bare børste op, hvor du allerede bor, men du har ikke penge til at gøre det. Du kan faktisk tage et lån under dit nuværende pant, der er ikke mange der kender. Men det er ikke noget, der anbefales, virkelig, er det tilrådeligt at betale lånet, du allerede har, eller tage et forbrugslån, selvom det kommer med højere renter, men du behøver ikke at sikring af lånet til dit hus. Men som sagt, det er dit eget valg, hvis du ønsker at tage et nyt lån, der er sikret mod dit hus for billigere rente, så det er op til dig. Hvis du gør dette, skal du sørge for, at du rent faktisk kan betale det.

Ansøg

Anmeldelse af

Lendo