Zaplo

Zaplo – Lån penge til dine drømme

Hos Zaplo kan du låne til lige det der passer dig. Det er altid rart at have lidt ekstra at gøre godt med. Så uanset om du skal låne pengene til et nyt TV, noget til hjemmet eller bare godt vil have økonomisk frihed i nogle måneder, så er du kommet til det rigtige sted. Du kan nemt og enkelt dele betalingerne op, så det passer dig bedst. Klik ind på Zaplo.dk og find den bedst mulig betalingsmetode til dig. Du kan vælge at låne i mellem 5000 kr. til 20.000 kr. Hvordan du bruger dem er selvfølgelig helt op til dig. Lån penge som du vil når du vil. Når du klikker ind på deres hjemmeside finder du en let og overskuelig måde hvorpå du kan se hvordan du betaler dit lån tilbage igen.

zaplo

5.000 - 25.000 kr. Beløb
20 år Alder
3 - 24 måneder Løbetid
Op til 151.8 % ÅOP
  • Fast lav rente for alle
  • Få afdragsfrie måneder
  • Ingen skjulte omkostninger
10.000 kr. over 6 måneder. Etb. omk. 0 kr. Mdl. gebyr 0 kr. ÅOP 151,8%. Fast debitorrente 96%. Mdl. ydelse 2.163 kr. Kreditomkostninger 2.976 kr. Tilbagebetaling 12.979 kr.

Alternativer til Zaplo

 

Zaplo – udbetaling her og nu

Du kan altså selv ligge og lege med hvordan du ligger din økonomi, på den mest fordelagtige måde. Vælger du for eksempel at låne 12.000 kr. til ferie, en uforudset udgift eller bare noget til dig selv, så kan du selv se hvor meget du skal betale hver måned. Her kan du altså vælge i mellem 1.400 kr til 4660. Herefter kan du se hvor langt tid dit lån vil løbe over. Altså løbetiden på dit lån. Du kan også se det samlede lånebeløb du endeligt kommer til at betale tilbage, med renter etc. Hos Zaplo får du altså et fleksibelt lån, med en fast rente, ingen uforudsete omkostninger og godkendelse til lånet med det samme.

Metoden er sikker og nemt og du kan trygt stole på de dygtige folk fra Zaplo. De bruger de kendte og sikre betalingsmetoder så du ikke skal stresse over, hvor dine oplysninger havner henne. Der er styr på det hele hos Zaplo.dk.

Udbetaling af pengene sker hurtigst muligt. Og det betyder ofte, at pengene står på din konto samme dag, som du bliver godkendt.

zaplo laan

Ansøg

Fordele ved Zaplo DK

Det bedste ved Zaplo er at du kan låne når du vil, når du vil. Det er altså fuldstændig ligegyldigt om du sidder på din mobil, din tablet eller din computer. Du kan låne når du sidder i bussen på vej til arbejde eller i din egen hyggelige stue. Du skal ikke ned i banken og have en af de lange og kedelige samtaler for at blive godkendt. Du ansøger nemt og enkelt online på zaplo.dk det eneste de skal bruge for at det hele køre smertefrit er dit NemID (download appen på NemID.nu) og dine kontooplysninger. Så er du i gang med at gøre dit liv endnu letter og bedre end det allerede er.  Efter du nemt og enkelt har ansøgt online om lånet vil du blive godkendt og få penge indsat på din konto. Derefter kan du nemt logge-in på din konto og justere og personliggøre dit lån, så det passer bedst til dig og din økonomi.

Hos Zaplo har de tænkt hele processen igennem og gjort det så brugervenligt som overhovedet muligt. Det er altså mere end bare et almindeligt forbrugslån. Du betaler som du vil. Det kan både være en automatisk betalingsmetode eller en manuel metode. Det kan du gøre ved hjælp af betalingskort, mobil eller netbank, og du kan selvfølgelig benytte dig af Dankort, MasterCard og Visa Elektron.  Har du en måned lidt ekstra luft i dit budget så kan du sænke dine låneomkostninger præcis som du vil. Hos Zaplo kan du altid lægge dit lån om, så det passer til dig. Det betyder også, at hvis du godt kunne tænke dig at låne noget mere har du også mulighed for det. Så skal du altså ikke ud og optage et nyt lån hos nogle andre. Du kan blot ansøge om at få forhøjet dit lånebeløb, med helt op til 20.000 kr. Så er der altså ingen undskyldninger for, ikke at forkæle dig selv.

En anden smart ting ved zaplo er deres gennemskuelige priser. Du kan være sikker på at du ikke bliver snydt hos Zaplo. De tilbyder nemlig alle kunder den samme rente uanset lån. Derfor kan det lige så godt betale sig, at låne de ekstra penge, som du godt ved, at du får brug for. Så har du også mulighed for at forkæle dig selv og dem omkring dig ekstra meget. Der er ikke noget snyd og der er ikke noget der står med småt. Det der står på deres låneberegner er det du betaler. Derudover kan du selvfølgelig altid forhøje dit lån, hvis det er det, du har lyst til.  De har selvfølgelig nogle forholdsregler de bliver nød til at tage. Det betyder at hvis du er mellem 25-70 år så kan du låne op til 20.000 kr. og hvis du er mellem 20-24 år eller 71-80 år så kan du låne helt op til 15.000 kr. Har du brug for en pause fra dit lån, så er det selvfølgelig også en mulighed. Du kan nemlig sætte dit lån på pause i de måneder som det passer dig. Det eneste du skal tænke på i de måneder, er at slappe ekstra meget af, nyde friheden og betale renten på lånet.  Du har selvfølgelig også mulighed for at gøre det modsatte. Du kan også vælge at afdrage ekstra på lånet, hvis du har en måned hvor du har lidt ekstra til rådighed.

Låneeksempel Zaplo

Parameter Låneberegning
Lånebeløb 10.000 kr.
Løbetid 6 mdr.
Rente fra 96 %
ÅOP fra 151,8 %
Mdl. ydelse 2.163 kr.
Tilbagebetaling 12.979 kr.

Kan jeg låne hos Zaplo trods RKI?

Det korte svar: Nej. Du kan ikke låne penge trods RKI. Det skyldes i høj grad, at dårlige betalere sandsynligvis ikke er i stand til at betale det lånte beløb tilbage til kreditor. Derfor skal du have en god kreditværdighed, før Zaplo kan godkende dig som låntager.

Tilpas lånet via dit login

Når du er blevet godkendt til et lån, vil du automatisk få din egen profil på Zaplo. På din profil får du adgang til en række features. Du kan bl.a tilpasse dit lån, så den passer din nuværende situation. Dette inkludere indfrielse af lånet før tid.

Dit login er dit CPR-nummer eller den email adresse, du brugte til at oprette din profil.

Læs anmeldelser på Trustpilot

Du kan brugeranmeldelser på Trustpilot, hvis du er i tvivl om, om Zaplo er den rette udbyder for dig. Hermed får  indblik i brugernes oplevelse med låneudbyderen, hvilket kan hjælpe dig i dit valg.

Spørgsmål om Zaplo

💰 Hvor meget kan jeg låne hos Zaplo?

Du kan låne alt mellem 5.000 og 25.000 kroner, som du kan bruge på lige dét, du mangler. I visse tilfælde kan du risikere at få tilbudt et lavere beløb, end det du ansøgte om, hvis kreditvurderingen af dig ikke tillader større udlån.

🥇 Hvad er den største fordel ved Zaplo?

Den helt store fordel ved Zaplo er deres hurtige behandlingstid. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde et online ansøgningsskema og underskrive denne med dit NemID. Du får svar i løbet af et par minutter, og pengene vil allerede blive overført til din konto samme dag – uanset hvornår, du ansøger om lånet.

⚠️ Kan jeg låne penge trods RKI?

Nej, du kan ikke låne penge hos Zaplo, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Har du en RKI-registrering på papiret, vil du automatisk blive betragtet som en dårlig betaler, der er uegnet til at optage endnu et lån.

💸 Hvor hurtigt får jeg pengene?

Zaplo er ekstrem hurtige til at behandle din låneansøgning, hvorfor du ofte vil modtage pengene samme dag, du bliver godkendt som låntager. Der vil, med andre ord, ikke gå mere end 1 hverdag, før pengene står på din bankkonto.

Kontakt Zaplo.dks kundeservice

Hos Zaplo kan du selvfølgelig også få svar på din mange spørgsmål. Du har mulighed for at chatte med deres kundeservice og få svar med det samme eller du kan tage kontakt pr. mail. Så vender de tilbage så hurtigt de kan. Du kan selvfølgelig også tage telefonen og ringe til dem. Det kan du gøre alle hverdage.

Ansøg