AnnaFinans

Du kan altid stole på AnnaFinans – Tjek selv på trustpilot

Hos AnnaFinans kan du låne til det du står og mangler. Du kan nemlig låne op til 50.000 kr, som 18 årig. Hjemmesiden er nem og overskuelig og du skal blot rulle ned gennem siden for at danne dig et overblik. Du får hurtigt svar på din ansøgning, efter blot 30 sekunder. AnnaFinans har fået gode anmeldelser på trustpilot, så de gør deres bedste for at svare så hurtigt og behjælpsomt på din mail. tager ikke lang tid at komme i kontakt med AnnaFinans.

Så der er ingen grund til bekymring, når du skal tage et lån hos AnnaFinans. På hjemmesiden kan du selv lege med lånebeløb og løbetid, så du kan tilrettelægge et lån der passer bedst til din økonomi. Husk at give dem en anmeldelse på trustpilot, så du kan støtte deres gode omdømme.

Annafinans
Nyt product
8.0
Vurdering
Beløb 10.000 – 50.000 kr.
Løbetid 24 – 72 måneder
ÅOP 11.8 – 24.2 %
Udbetaling Onsdag 08:00
  • Penge på 10 minutter
  • Få svar på 30 sekunder
  • Lån op til 75.000,-
Eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 874 – 1.102 kr. Debitorrente: 7,95 – 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 11,8 – 24,2 %. Løbetid 2 – 6 år. Samlede kreditomkostninger: 12.438 – 26.118 kr. Samlet tilbagebetaling: 52.438 – 66.118 kr. Stiftelsesomkostninger: 1.800 kr. Månedlig faktureringsgebyr: 33 kr. Max ÅOP 24,20 %. (Annonce)

Hos AnnaFinans finder du den hurtigste udbetaling i byen

Hos AnnaFinans kan du låne op til 50.000 kr. Hvad du beslutter dig for at bruge pengene på, er helt op til dig.  Låneprocessen er enkel. Du skal blot klikke ind på deres hjemmeside og finde fanen ”Ansøg om Lån”. Derefter skal du bare udfylde formularen og oplyse den ønskede løbetid og selvfølgelig dit ønskede lånebeløb.

Du har selvfølgelig ikke bundet dig til noget som helst, når du ansøger om lånet. Det er helt okay at udfylde formularen og lige vente og se. Du kan dog stadig sende din ansøgning ind og få svar inden for 30 sek.  Hvis du ønsker at tage dit lån, skal det underskrives elektronisk med dit NemID. Så snart aftalen er godkendt elektronisk, skal du bare sende pengene til udbetaling på din bankkonto.

Hvem kan ansøge om et lån hos AnnaFinans?

Når man ønsker at ansøge om et lån hos AnnaFinans, er det værd at undersøge, om man lever op til de krav og betingelser, som der er, for at det er muligt. Hvis man gør det, er der intet til grund for ikke at ansøge om et lån. De grundlæggende betingelser er følgende:

  • Man skal være mindst 18 år, når man sender en ansøgning af sted.
  • Man skal være bosat i Danmark på en fast bopæl og med en dansk folkeregisteradresse.
  • Man må ikke være registreret i registre over dårlige betalere som eksempelvis RKI eller Debitor Registret.
  • Man skal have en fast økonomisk indtægt.

Enhver ansøgning gennemgår en individuel kreditvurdering, og her vil det blive vurderet, om man findes kreditværdig. Hvis man findes kreditværdig, vil man blive tilbudt et lån, og hvis man ikke gør, vil man få et afslag på sin låneansøgning. Der er derfor ingen garanti for, at man bliver tilbudt et lån, når man ansøger hos AnnaFinans, og det er noget, man skal være opmærksom på.

Få svar på din låneansøgning inden for 30 sek. AnnaFinans har altid åbent

Står du og mangler penge, og vil du gerne bare have svar på din låneansøgning, så hurtigt som muligt? Så er AnnaFinans løsningen. Hos dem får du nemlig svar inden for 30 sek. på din låneansøgning. AnnaFinans har altså de bedste åbningstider. Uanset hvornår du søger, får du altid hurtigt svar på din låneansøgning. Hos AnnaFinans garantere de at du kan få pengene udbetalt på din konto, allerede næste dag.

Der er ingen grund til bekymring hos AnnaFinans. De samarbejder nemlig med Basisbank A/S. De er en etableret bank, der stiller sikkerhed for AnnaFinans, så du nemt og uden bekymring kan tage det bedste og hurtigste lån hos AnnaFinans.

Kan man låne penge trods RKI?

Man har hos denne låneudbyder ikke mulighed for at låne penge, når man er registreret i RKI eller andre former for danske registre over dårlige betalere.

Bestemmer man selv, hvad pengene skal bruges på?

Når man ansøger om et lån hos AnnaFinans, har man friheden til selv at vælge, hvad pengene skal bruges på. Det betyder, at man samtidig heller ikke har pligt til at oplyse, hvad de er, lånet skal bruges på.

Når man ansøger om et lån, har man derfor frit spil til, hvad man vil bruge pengene på, og man bestemmer tilmed selv, om man vil ansøge om et lån på 10.000 eller 50.000 kr. eller et beløb her midtimellem. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad pengene kan bruges på, og de kan eksempelvis både bruges på materielle goder, ferier eller oplevelser.

De kan også bruges på udgifter, man ikke havde forventet ville komme, eller til formål, man kun selv kender til. Man kan også optage et lån, hvis man eksempelvis står i en situation, hvor ens løn er forsinket. Mulighederne er uendelige, når det kommer til at låne penge. Alle mennesker går og drømmer om et eller andet, og når man vælger at ansøge om et lån hos AnnaFinans, er man et skridt nærmere at få disse drømme opfyldt.

Hvor lang er løbetiden på et lån?

Når man vælger at ansøge om et forbrugslån, har man også frihed til at vælge, hvor lang løbetiden skal være på det pågældende lån. Det betyder, at man i denne forbindelse har mulighed for at vælge en løbetid på mellem 24 og 72 måneder. Uanset hvilket beløb, man ansøger om at låne, kan man vælge mellem disse løbetider, og det betyder, at løbetiden for et lille lån kan være lige så lang eller kort som løbetiden for et stort lån.

Man skal her være opmærksom på, at jo længere løbetiden er, jo flere renter vil der påløbe, og det betyder også, at et lån med en lang løbetid vil have samlede kreditomkostninger, der er meget høje. Om man skal vælge en kort eller lang løbetid, er helt op til en selv, og man skal naturligvis vælge den løbetid, der passer bedst ind i ens økonomi. Her skal man dog være opmærksom på ikke at blive fristet af en lang løbetid, blot fordi den månedlige ydelse er lavere, for i sidste ende vil det blive meget dyrere. Man skal til hver en tid være realistisk, når man ansøger om et lån, og samtidig undersøge alle forhold.

Hvilke gebyrer er der forbundet med et lån?

Når man optager et lån hos AnnaFinans, skal man være opmærksom på, at der naturligvis er en rente forbundet med lånet. Debitorrenten ligger her på mellem 14,85 % og 29,85 %, og den er afhængig af både lånebeløb og løbetid. Det betyder også, at renten først endelig ligger på plads, når man bliver tilbudt et specifikt lån. Her vil renten fremgå af den låneaftale, som AnnaFinans fremsender. Herudover vil man her skulle betale stiftelsesomkostninger for lånet, og dette beløb ligger på 3.200 kr. Man skal desuden månedligt betale et faktureringsgebyr på 33 kr.

Anvend låneberegneren på hjemmesiden

På hjemmesiden er det muligt at anvende en låneberegner på forsiden, og her kan man beregne, hvor meget det vil koste at optage et specifikt lån. Priserne er dog vejledende, og de endelige priser og vilkår vil fremkomme, når og hvis man bliver godkendt til et lån. I låneberegneren skal man først og fremmest vælge, hvor mange penge man vil låne, og der skal her vælges et beløb på mellem 10.000 og 50.000.

Det anbefales i denne forbindelse at være realistisk, inden man ansøger om et specifikt beløb hos AnnaFinans, og man bør kun ansøge om penge, som man reelt har brug for, og som man samtidig er i stand til at betale tilbage til rette tid. Når man har fundet det rette lånebeløb, skal man tage stilling til, hvor lang løbetiden for det pågældende lån skal være.

Det er her, der skal vælges en løbetid på mellem 24 og 72 måneder, og når man har valgt den helt rigtige løbetid, vil man kunne se, hvad den månedlige ydelse vil komme til at ligge på. Hvis man eksempelvis ansøger om et lån på 50.000 kr., og man vælger den maksimale løbetid på 72 måneder, vil den månedlige ydelse ligge på 1.332 kr. Man vil herudover kunne få oplyst en debitorrente samt de samlede kreditomkostninger og det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Hvordan ansøger man om et lån?

Når man har fundet frem til det beløb, man ønsker at ansøge om at låne hos AnnaFinans, og man desuden har fundet frem til den løbetid, man finder bedst, for lånet, er det både simpelt og nemt at ansøge om det pågældende lån. Dette gøres ved at klikke på knappen Ansøg om et lån her. Når dette er gjort, vil man komme frem til den egentlige låneansøgning, og det vil her øverst være specificeret, hvor mange penge man har ansøgt om at låne, og hvor lang løbetiden for lånet er.

Herefter skal man indtaste personlige oplysninger, som danner baggrund for, om et lån kan tilbydes. Der er her blandt andet tale om navn, adresse og telefonnummer, men også e-mail, CPR-nummer og kontonummer. Herudover skal man også angive oplysninger omkring sin bopælsform, økonomi og job, når man ansøger om et lån hos AnnaFinans. Enhver ansøgning skal desuden underskrives med NemID, for at den kan blive ekspederet.

Hvor hurtigt får man svar på sin ansøgning

Når man har ansøgt om et kviklån hos AnnaFinans, vil man få svar på sin ansøgning med det samme. Det betyder, at et svar vil ligge klar allerede inden for 30 sekunder.

Hvornår får man pengene på sin konto

Så snart, man er blevet godkendt til et lån, vil man modtage en låneaftale fra AnnaFinans. Når denne er underskrevet med NemID, vil pengene blive sendt til ens bankkonto. Det betyder med andre ord, at man vil kunne få pengene på sin konto senest dagen efter, at man har fået et tilbud om at kunne låne penge hos AnnaFinans. I mange tilfælde vil man dog kunne få pengene allerede samme dag, som man har sendt sin låneansøgning af sted.

Skal man stille sikkerhed for lånet

Når man ansøger om et lån hos AnnaFinans, skal man ikke stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at der er rig mulighed for at ansøge om et lån her for langt de fleste mennesker i Danmark.

Er det sikkert at låne penge

Ja, det er 100 % sikkert at ansøge om et lån hos AnnaFinans. Alle oplysninger bliver krypteret, og det betyder, at de ikke kan læses af uvedkommende. Det betyder, at alle data behandles under højeste sikkerhed, når man ansøger om et lån hos AnnaFinans.

Hvordan kommer man i kontakt med AnnaFinans

Hos AnnaFinans skal du aldrig bekymre dig, om du kan komme i kontakt med dem. De har en informations mail, så du nemt kan skrive en mail til. Det tager ikke lang tid at komme i kontakt med AnnaFinans. De gør deres bedste for at svare så hurtigt og behjælpsomt på din mail. Hvis du gerne vil have hurtigt svar på dit spørgsmål og du ikke lige synes at kontakten går som du gerne vil? Så kan du få svar på dine spørgsmål under fanen ”FAQ”.

Under denne fane, står der alt hvad du har brug for at vide om at tage et lån hos AnnaFinans. Hvis du stadig ikke føler du har fået svar, så tag kontakt til AnnaFinans.

Det er både hurtigt og nemt at låne penge, og der sikres her fleksibilitet til livet, når man vælger at låne penge. Det er samtidig effektivt at låne penge her. Det er muligt at ansøge om et lån på helt op til 50.000 kr. Hos denne låneudbyder kunden i fokus, og det er noget, der er til at føle på. Det er både meget nemt og enkelt at ansøge om et lån online, og AnnaFinans tilstræber sig, at man meget hurtigt får svar på sin ansøgning.

Låneudbyderen samarbejder med Basisbank, der er en dansk internetbank, som efterhånden er meget anerkendt og samtidig er en af de bedste og mest veletablerede banker i Danmark. Det er derfor Basisbank, man låner pengene hos, når man ansøger om et lån. Når man ansøger om et lån her, er det samtidig fuldstændig uforpligtende og gratis.

Hvis man har spørgsmål til AnnaFinans, eller søger nogen form for rådgivning til ansøgningsprocessen, har man mulighed for både at ringe og sende en e-mail til kundeservice. I denne forbindelse kan man forvente at få hurtigt svar.

Spørgsmål om AnnaFinans

? Hvor meget kan jeg låne hos Annafinans?

Hos Annafinans kan du ansøge om alt mellem 10.000 og 50.000 kroner uden at stille sikkerhed. Når du har ansøgt, bliver der foretaget en kreditvurdering af dig. Ud fra denne kan Annafinans vurdere, om du er egnet til at låne det beløb, du har ansøgt om.

⚡ Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?

Annafinans bestræber sig på at udbetale pengene samme dag, du bliver godkendt, eller senest hverdagen efter. Når du har underskrevet låneansøgningen med dit NemID, bliver pengene straks overført til din bankkonto. Herefter går der ca. en hverdag, før pengene er tilgængelige på din konto.

? Er RKI en hindring?

Ja, er du registreret i RKI, vil du automatisk få en afvisning, da Annafinans ikke udlåner penge trods RKI. Det er altså et krav, at du ikke står skrevet i et gældsregister. Dette stempler dig nemlig som en dårlig betaler, der er uegnet til at få et lån bevilget.

? Skal jeg bruge pengene til et bestemt formål?

Nej, du kan bruge pengene til lige præcis dét, du vil. Et lån hos Annafinans er altså ikke øremærket et bestemt formål, hvorfor du kan benytte lånet til det, du vil – uden at skulle begrunde overfor en bankrådgiver, hvordan pengene bliver anvendt.

AnnaFinans kontaktoplysninger

AnnaFinans
Draivi Media Oy
PB 215
00101 HELSINKI
Finland

Tlf: +45 70 22 09 29
E-mail: info@annafinans.dk

Hjem » Låneudbydere » AnnaFinans

Seneste nyheder