NordCredit

Hurtig kassekredit med NordCredit

Når det skal være nemt og hurtig, så vælg NordCredit. Her får hurtigt penge til det du står og mangler. Du kan låne penge mellem 500 -15.000 kr. og du bestemmer helt selv, hvad du bruger pengene på. Deres hjemmeside er nem og overskuelig og her kan du selv finde ud af hvilket beløb, der passer bedst til dig. Hos NordCredit får du en kassekredit på den nemme måde. Du starter med at ansøge online via din computer, mobil eller tablet. De har gjort det så nemt som muligt for dig. Så snart du er blevet godkendt kan du sende en udbetalingsanmodning. Sender du den mellem kl.8 og 15 på hverdage, så står pengene på din konto dagen efter. Hurtigere kan det ikke gøres.

nordcredit
Nyt product
4.9
Vurdering
Beløb 1.000 – 20.000 kr.
Løbetid 3 – 36 måneder
ÅOP 24.97 %
Udbetaling Tirsdag 08:00
  • Dæk let et midlertidigt behov
  • Nemt og sikkert at ansøge
  • Hurtig besked
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 5 000 kr. Løbetid: 12 måneder. Debitorrente: 22,50 % – 22,50 %. ÅOP: 24,97 % – 24,97 %. Minimum ÅOP: 24,97 %. Maksimum ÅOP: 24,97 %. Etableringsomkostninger: 0 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 470 kr. Samlede kreditomkostninger: 630 kr. Samlet tilbagebetaling: 5 630 kr. (Annonce)

Brug dit Nordcredit login og få pengene udbetalt dagen efter

NordCredit, tilbyder ekstra penge via kassekredit. Det er nemt og enkelt og du skal blot udfylde en ansøgning, så snart den er blevet godkendt, kan du logge ind på NordCredit og vælge hvor meget af din kassekredit der skal udbetales.  Når du ansøger om kredit, betaler du kun for den kredit du rent faktisk bruger. Det vil sige, at du kun betaler, for de penge, som du får udbetalt på din konto. Når du får udbetalt et beløb fra din kredit, så koster det 10% af beløbet i udbetalingsgebyr. Derudover er der også et månedligt gebyr. Du kan selvfølgelig også vælge at indfri hele din kredit uden omkostninger.

Nordcredit lån – sådan fungere det

At tage et lån i dag skal være nemt, og det er det også med Nordcredit. De garantere dig en god låneoplevelse og det er samtidigt hurtigt og nemt. Det første step mod en lettere tilværelse er at ansøge om et lån. Så snart du har ansøgt om lånet, bliver du samtidigt bedt om at oprette en profil. Allerede her er du halvvejs. For at det hele skal gå så smurt som muligt, beder Nordcredit dig om at have dit Nem-ID og dine kontooplysninger klar. Derudover skal du også være 21 år. Så snart du har oprettet din profil, så kan du ansøge om kredit. Dernæst skal du blot underskrive med dit Nem-ID. Når du underskriver med dit Nem-ID er det en garanti for at dine oplysninger og din personlige profil, ikke bliver misbrugt. Har du endnu ikke downloadet NemID som app til din telefon? Så kan du gøre det her på NemID.dk. Det sidste step, er det bedste. Det er nemlig her du får pengene. Så snart Nordcredit har modtaget din ansøgning, vil du have kredit på din profil, som du dermed kan hæve fra. Det bedste ved det hele er, at pengene ofte vil være på din konto, samme dag som du ansøger.

Repræsentativt låneeksempel hos Nordcredit

Beregning ud fra:Priseksempel:
Lånebeløb15.000 kr.
Antal afdrag12
Mdl. betaling2.189,47 kr.
Tilbagebetaling26.273,60 kr.
Fast debitorrente96 %

Nordcredit anmeldelser – så gode er de!

Det hele kører for NordCredit. De har fået gode anmeldelser, så du kan uden problemer eller bekymringer tage et kassekredit eller et kviklån hos dem. Her er der hurtigt udbetaling og det nemt og enkelt. De har tilfredse kunder, så du helt bekymringsfrit kan tage et lån til det du står og mangler. Der kan selvfølgelig opstå længere udbetalingstid, hvis du ansøger om et lån en helligdag eller over en weekend. Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte dem. Ring eller skriv en mail alle hverdage mellem kl.9 og 17. Du kan selvfølgelig også selv kigge efter svaret inde på deres hjemmeside. Her har de samlet de mest ofte stillede spørgsmål, for at gøre det nemt for dig.

Spørgsmål om Nordcredit

? Hvor meget kan jeg låne?

Nordcredit er en kreditvirksomhed, der udlåner mindre kreditter i størrelsen 500 til 15.000 kroner. Du kan bruge pengene, som du har lyst, da lånet ikke er øremærket et specifikt formål.

✅ Hvorfor er Nordcredit et godt lån?

Nordcredit er en god løsning til dig, der mangler lidt ekstra råderum i hverdagen. Den helt store fordel er, at du selv bestemmer hvor meget, du vil have overført til din konto. Det vil sige, at selvom du låner 15.000 kroner, kan du vælge kun at overføre halvdelen, og samtidigt kun betale for det beløb, du hæver. Denne låneform kaldes for en løbende kredit, og giver dig høj fleksibilitet.

? Hvor hurtigt bliver lånet udbetalt til min konto?

Når din låneansøgning er blevet godkendt, vil Nordcredit overføre pengene til din konto samme dag eller senest hverdagen efter. Du kan vælge kun at få udbetalt dele af kreditten til din bankkonto.

❓ Kan Nordcredit godkende mig?

Du kan godkendes til et lån hos Nordcredit, hvis du er fyldt 21 år, har et NemID, bor i Danmark, har et dansk telefonnummer og en dansk bankkonto. Nordcredit ønsker desuden kun at udlåne kreditter til låntagere, der har en sund økonomi. Derfor kan du ikke låne penge, hvis du står i RKI.

Nordcredit adresse og kontaktinformationer

Nordcredit
Bredgade 30
1260 København K

Tlf: 78 79 37 34
email: kundeservice@nordcredit.dk

Hjem » Låneudbydere » NordCredit

Seneste nyheder