Føniks privatlån

Føniks privatlån

Få råd til alt det du går og drømmer om, med Føniks privatlån. Der er intet bedre end følelsen af frihed, og specielt økonomisk frihed. Hos Føniks privatlån, kan du låne til lige det du har lyst til.

Føniks Privatlån
Nyt product
4.8
Vurdering
Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 36 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Mandag 08:00
 • Svar inden for 1 time i åbningstiden
 • Betal tidligt ud, uden ekstra omkostninger
 • Udbetaling i løbet af 2 hverdage
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 24.000 kr. – Løbetid: 82 måneder. – Variabel debitorrente: 16,90% – 19,56%. – ÅOP: 20,18 – 22,94%. – Løbetid: 2 – 10 år – Månedlig ydelse: 518 – 551 kr. – Samlet tilbagebetaling: 42.442 – 45.220 kr. – Samlede kreditomkostninger: 18,442 – 21.220 kr. – Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. Max ÅOP 24,87 %. (Annonce)

Sådan låner du penge hos Føniks

Føniks hjemmeside er nem at finde rundt på. Du danner dig hurtigt et overblik over, hvordan du kan ansøge om et lån, og hvordan du nemmest kan læse dig frem til en masse spørgsmål. På forsiden finder du den smarte låneberegner. Her kan du selv justere den, efter meget du ønsker at låne. Nedenfor kan du se hvor lang løbetiden kan være. Du kan f.eks. vælge at låne fra 10.000 kr. Til 100.000 kr. Vælger du at låne 60.000 kr. Kan du selv bestemme om du vil have en løbetid på 24, 72 eller 108 måneder. Det hele er op til dig.  Vælg dit ønskede lånebeløb og tryk på ansøg nu. Her kommer du frem til en side, der viser dig de forskellige løbetider. Hvis du vælger at låne 60.000 kr. Og vælger en løbetid på 24 måneder, så skal du betale 3.165 kr. Om måneden. Vælger du en løbetid på 72. Måneder, så har du en månedlig ydelse på 1.396 kr. Det kan også være, at du heller vil have lidt bedre tid til at indfri dit lån, og ikke har travlt med at betale af i dyre domme, så kan du også vælge en løbetid på 108 måneder. Dette er nemlig brugernes favorit. Her har du altså en løbetid på 108 måneder, men så betaler du også kun 1.125 kr. Om måneden. Dette er selvfølgelig et eksempel hvor du låner 60.000 kr.

Du bestemmer altså helt selv, hvordan du vil låne, og hvor meget du vil låne. Det bedste af det hele er, at du selv kan styre det. På den måde kan du tilpasse dit lån, så det passer bedst muligt til din hverdag og til din økonomi. Uanset om du har en stor familie med masser af udgifter eller det bare er dig og din kæreste, så har alle brug for lidt ekstra. Hos Føniks privatlån kan dine drømme blive til virkelighed. Ansøg i dag og start det nye år, med plus på kontoen og en masse opfyldte drømme.

Før at dine drømme kan blive realiseret, skal Føniks privatlån bruge nogle oplysninger. Det tager ikke mere end 2 minutter, så der er ingen grund til at stresse over det. Du skal blot fortælle hvor du bor, hvad du har af beskæftigelse, hvad du har af indtægter og til sidst skal du bare tage stilling til hvor pengene skal sættes ind. Det kan ikke blive nemmere. Du slipper for at have et kedeligt og langsommeligt møde med banken. Hos Føniks privatlån, kan du sidde hjemme i sofaen, og på blot 2 minutter ansøge om det lån, du ønsker.

Hvis det er første gang du låner, kan det være en god idé at tjekke lånevilkårene. Så bliver du ikke overrasket, og du kan læne dig tilbage uden at tænke over nogle uforudsete oplevelser. Føniks privatlån har selvfølgelig samlet 3 tips til dig, som gerne vil låne. De er enkle nemme at følge, også er de gode at have som huskeråd.

Går du og drømmer om en rejse med din familie? Eller måske et nyt køkken, så kan du få den drøm realiseret hos Føniks. Drøm dig væk til sandstrande, sol og lækre drinks og selvfølgelig penge på lommen. Det kan også være du drømmer om noget lidt mere praktisk, nemlig et nyt køkken, hvor du kan invitere på lækre store middage. Er du lidt mere praktisk anlagt, kan du selvfølgelig også låne til uforudsete udgifter, som et tag der skal fikses eller en opvaskemaskine der er gået i stykker. Hvad du bruger pengene på, er altså helt op til dig.

 1. Det første step er: Læg et budget:
  Ved hjælp af dette step, kan du nemt danne dig et overblik over dine faste udgifter og indtægter. Det kan være din husleje, mad, transport, telefon og tv regning.  Her skal du selvfølgelig også indtaste din månedlige ydelse til det lån du tager. En anden god idé er at have en uforudsete udgifter post, så har du overskud i økonomien, når en uforudset udgift kommer anmassende.
 2. Det andet step er: kend dit rådighedsbeløb:
  Med dette menes der, at du skal vide hvad du har til overs hver måned. Hvor mange penge har du at gøre godt med. Har du råd til at tage et lån. Du skal nemlig også have råd til at betale det tilbage, ellers ender du med en masse rykker, renter og i luksusfælden.
 3. Det tredje og sidste step er: Undgå rykkere:
  Gør dig selv en kæmpe tjeneste og tilmeld dig betalingsservice. Så er du sikker på, at du for betalt alle dine regninger til tiden. Du undgår også at gå at bekymre dig, om du lige har husket at betale din sidste regning. Så kan du læne dig tilbage og nyde de ekstra penge, uden bekymring.

Hos Føniks privatlån kan du hente et budgetskema ned, så du kan komme hurtigt i gang. Hvis du har spørgsmål eller du er i tvivl hvor meget du har råd til at låne til. Så kan du selvfølgelig kontakte dem alle dage mellem kl. 8 og 18. Sidder du på deres hjemmeside og gider du ikke lige at snakke i telefon. Så kan du også chatte med dem og få svar på dine spørgsmål.

Hjem » Låneudbydere » Føniks privatlån

Seneste nyheder