Coop Bank

Coop Bank – Lån op til 350.000 kroner

Coop Bank blev grundlagt i 2015 og er ejet af andelsforeningen Coop Amba. De har ingen fysiske filialer, men fungerer stadig som en almindelig bank som tilbyder betalingskort, opsparingskonti og online lån. Banken opstod på baggrund af medlemmers ønske om at få gennemsigtige og enkle bankprodukter. Derfor er Coop Bank’s servies kun for Coop’s egne medlemmer og er etableret på samme grundlag som deres butikker: At tilbyde gennemsigtige og ærlige produkter til gode priser!

Det er også på dette grundlag at deres 20+ lån har vundet Tænks ‘Bedst i Test’ 3 år i træk! De har nu lige omkring 110.000 kunder og 60 ansatte.

Hos Coop Bank kan du låne alt mellem 20.000 kroner til 350.000 kroner til konkurrencedygtige priser og vilkår.

coop bank

Alternativer til Coop Bank

 

Kontakt Coop Bank Danmark kundeservice i deres åbningstider

Coop Bank Danmark Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvad end du er eksisterende kunde eller ønsker at blive medlem.

Coop Bank’s åbningstider er alle hverdage mellem 08.00 – 18.00.

Coop Bank telefon nummer og adresse

Du kan tage kontakt til Coop Bank indenfor deres åbningstider.

Coop Bank kundeservice telefon nummer: 43 86 11 11

Derudover kan du møde op på deres kontor, hvis du ønsker personlig kundekontakt med en kyndig medarbejder.

Deres hovedsæde ligger i Albertslund på adressen:

Roskildevej 65

2620 Albertslund

Coop bank tlf. Til ‘Spær kort’

Ønsker du at spære dit kort, kan du ringe til Nets hele døgnet.

Coop bank tlf:

  • Visa/Dankort: 44 89 29 29
  • MasterCard: 44 89 27 50

Kan jeg låne via Coop Banks hjemmeside?

Ja, det kan du. Filialer bliver mere og mere sjældne og derfor har Coop Bank lavet en hjemmeside, som fungerer som en filial – bare online.

Her kan du låne penge, holde styr på din økonomi, lave investeringer og oprette nye konti. Alt dette samlet på ét sted!

Kan jeg få kassekredit og forbrugslån hos Coop Bank?

Ja. Coop Bank fungerer som en almindelig bank uden filialer. Derfor kan du få alle almindelige bankservices hos dem.

Du kan ansøge om to forskellige forbrugslån hos Coop Bank:

  • CoopLån 20+
  • CoopLån 50+

CoopLån 20+ er til dig, som ønsker et mindre lån. Med dette prisbelønnede lån, kan du låne op til 75.000 kroner uden etableringsomkostninger eller gebyrer til en fast rente på 9.95%.

CoopLån 50+ er til dig, som ønsker et lidt større lån. Her kan du låne op til 350.000 kroner, uden månedlige gebyrer, når du benytter betalingsservice. Dette lån har en variabel rente på 3,95% – 12,95%.

Du kan også ansøge om kassekredit hos Coop Bank. De tilbyder en kredit på op til 50.000 kroner, til en af markedets laveste renter. Du betaler kun renter, når du benytter kreditten. Lader du den være, koster det dig ingenting.

Tilbyder Coop Bank konto med kreditkort til VISA og MasterCard?

Ja! Men en Coop Bank konto, kan du få tre forskellige typer kreditkort.

  • VISA/Dankort
  • MasterCard Debet
  • MasterCard Kredit

VISA/Dankort

Dette internationale kort til din daglige økonomi er perfekt, da det kan bruges i næsten alle butikker og gør det muligt at hæve kontanter verden over. Har du allerede et Coop-kort, kan du opgradere til et Coop Bank Visa eller Dankort. Gør du det, tilbyder Coop 20% mere i medlemsbonus i alle Coops 1.200 butikker. Så det bliver en betalingskonto og et Coop kort i ét.

MasterCard Debet og Kredit

Med et MasterCard Debet fra Coop Bank, får du alle MasterCard’s fordele + 20% bonus i alle Coop’s butikker. Med et Debetkort bruger du ikke mere, end du har på din konto, da du ikke kan hæve over eller overtrække kortet.

Med Kredit får du op til 45 dages rentefri kredit og intet gebyr, når du hæver eller handler i Coop’s butikker. Du kan få op til 50.000 kroner i kredit. Du får selvfølgelig også 20% bonus, når du handler hos Coop.

Har Coop’s kort reg nr og kontonummer?

Ja, det er helt almindelige kort, med alt hvad dette indebærer. Du lave overførsler og modtage penge, som med ethvert andet kort.

Du får hos et kort hos Coop Bank med både reg og konto nr samt kortnummer. Så kan du handle online samt overføre og modtage penge.

Spar penge i hverdagen med Coop Madkonto

Hold styr på familien madbudget og få bonusser for dine køb via din Coop Madkonto. Du kan lave faste overførsler til kontoen, samt få en kassekredit på op til 50.000 kroner. Når du handler med dit Coop kort, får du også 20% mere i bonus i alle Coops butikker!

Så kan du nemt holde øje med dine indkøb og tilmed spare penge på dit indkøb!

Køb drømmebilen med Coop Billån

Coop tilbyder billån i form af et forbrugslån. Det kan du bruge på, at finansiere en ny bil, campingvogn eller motorcykel. Du skal ikke selv have pengene til udbetaling og du skal ikke stille pant eller sikkerhed for lånet. Derudover kan du få en løbetid på op til 10 år.

Lav en opsparing hos Coop Bank og få gode renter

Det er altid en god idé at spare penge op. Så har du til regnfulde dage eller store eventyr.

Coop Bank tilbyder opsparings – og højrentekonto.

Du kan vælge at indsætte penge på en konto, du altid har adgang til. Denne trækker lidt færre renter end en højrentekonto. Vælger du at indsætte dine penge på deres højrentekonto, kan du indsætte på til 100.000 kroner, som vil være bundet i 12 måneder. Til gengæld er der penge at tjene på de ekstra gode renter hos Coop Bank.

Spørgsmål & svar om Coop Bank

Hvem er Coop Bank?

Coop Bank udspringer af Coop koncernen, som er en af Danmarks største detailvirksomheder. Banken blev etableret i 2013 og har i skrivende stund ca. 140.000 kunder rundt omkring i landet.

Skal man være medlem af Coop for at ansøge?

Nej, et Coop lån er ikke kun for medlemmer. Du kan sagtens ansøge om et lån hos Coop bank, selvom du ikke er medlem af Coop. Dog har medlemmer mulighed for at få flere forskellige låneprodukter og fordele i Coop Bank.

Hvornår bliver mit Coop lån udbetalt?

Når låneaftalen er underskrevet med dit NemID, vil pengene blive overført i løbet af én bankdag. Fra ansøgningen er sendt, til du modtager låneaftalen, går der typisk 2-3 bankdage. Ansøger du om over 100.000 kroner, går der som regel længere tid, da du herved skal fremsende et budget.

Er renten hos Coop Bank fast eller variabel?

Ansøger du om et Coop 20+ lån, er renten fast. Ved Coop 50+ lån betaler du derimod en variabel rente. Renteformen afhænger altså af lånets størrelse.

Coop Bank – Hvad er indlån?

Indlån er de penge, som banken får ind. Altså de penge, som du får ind på din konto. Når du ansøger om en konto, vil du kunne se posten: Coop Bank Indlånsrente. Den indikerer den rente, du vil få på din konto og varierer alt efter, hvor mange penge du har stående.

Find det helt rigtige lån hos Coop Bank med deres online låneberegner

Er du usikker på, hvor meget du gerne vil låne? Så kan du benytte Coop Bank’s online låneberegner. Her skal du vælge lånebeløb og ønsket lånetid.

Eksempel på lån hos Coop Bank:

Beregning ud fra: Låneberegning:
Lånebeløb 50.000 kroner
Løbetid 24 måneder
Månedlig ydelse 2.214 kroner
Debitorrente 4,01 %
ÅOP 6,04 %
Etableringsomkostninger 1.000 kroner
Samlede kreditomkostninger 3.136 kroner
Samlet tilbagebetaling 53.136 kroner

Hvad kan Coop tilbyde debitor af renter og ÅOP?

Når du ansøger om et lån, vil du se to forskellige rente-poster: Debitorrente og ÅOP. Kort fortalt, er debitorrenten lånets årlige rente inklusiv renters rente.

Dette betyder, at debitorrenten medregner alle lånets rentetilskrivninger pr. År.

ÅOP: Står for Årlig Omkostning i Procent og er den post som viser lånets samlede omkostninger.

Hos Coop Bank starter deres pålydende rente fra 3,95 %, alt afhængig af lånesummens størrelse, løbetiden og din kreditværdighed.

Kan jeg lave investeringer hos Coop Bank?

Ja, det kan du! Grundet inflation og lave renter kan din opsparing tabe værdi. Derfor kan det være en god idé at investere dine penge.

Det kan du få hjælp til via investeringsforeningen Coop Opsparing. Investeringer kan være en smart vej til at forbedre din økonomi. Tal med dem om dine muligheder.

Sammensæt dine investering i Coop netbank og mobilbank

Har du ikke brug for rådgivning, kan du i din Coop netbank eller mobilbank holde styr på dine værdipapirer. Du kan her handle til lave omkostninger, og som medlem af Coop har du via deres Netbank også adgang til at stort udvalg af aktier, investeringer og obligationer noteret på Københavns Fondsbørs.

Læs anmeldelser af Coop Bank

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt Coop Bank er for dig? Så kan du læse tidligere og nuværende kunders anmeldelser online.

Coop Bank har tre år i træk vundet ‘Bedst i Test’ hos forbrugermagasinet TÆNK, blandt andet på grund af deres høje kundetilfredshed.

Alternative online banker: