Folkelånet.dk

Folkelånet.dk – Danmarks nye lån

Folkelånet.dk er en hjemmeside, hvor du nemt og hurtigt kan låne penge. På Folkelånet.dk kan du låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. som kredit online. Det er blevet virkeligt populært at låne penge online, fordi det er nemt og gennemskueligt.

Folkelånet
Nyt product
5.2
Vurdering
Beløb 10.000 – 50.000 kr.
Løbetid 36 måneder
ÅOP 22.48 – 24.93 %
Udbetaling Mandag 08:00
 • Det bliver ikke hurtigere
 • Høj kundetilfredshed
 • Dansk ejet låneudbyder
Eksempel: Løbetid 36 måneder, Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %. ÅOP 22,48 – 24,93 %. Løbetid 36 – 36 måneder. (Annonce)

Lån fra 10.000 – 50.000 kr. hos Folkelånet.dk

Hele processen tager utroligt kort tid, og det er en sikker måde at låne penge. Årsagen til at det i dag er så sikkert, at låne online er, at alting godkendes med NemID. På den måde er der sikkerhed for, at det kun er dig, som kan låne i dit navn. Der kan være en masse forskellige årsager til, at man vælger at låne. Det vigtigste er, at du er afklaret med din beslutning. Og at du ved, hvad du gerne vil bruge pengene til. Der er ikke andre, som skal blande sig i, hvorfor du gerne vil optage et kviklån. Sådan er det også hos Folkelånet.

Du skal opfylde 6 krav

Du skal leve op til nogle forskellige ting, for at kunne optage lån hos folkelånet.dk. De fleste af kravene er standard for de fleste online lån.

 1. Først og fremmest skal du blive godkendt, efter der er blevet foretaget en kreditvurdering.
 2. Det er også nødvendigt, at du er fyldt 21 år.
 3. Du skal have adresse i Danmark og et dansk CPR nummer.
 4. Derudover er det nødvendigt, at du har en mobiltelefon og et dansk telefonnummer.
 5. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI.
 6. Sidst men ikke mindst skal du have en NemKonto.

Gratis kreditvurdering hos Folkelånet.dk

Når du ansøger, skal du kreditvurderes. Det gør folkelånet.dk kvit og frit for dig. Årsagen til at du skal kreditvurderes i forbindelse med en låneansøgning er, at folkelånet.dk vil sikre sig, at du ikke kommer til at sidde for hårdt i det. Hvis du låner uden en kreditvurdering, så risikerer du at optage et du faktisk ikke kan betale tilbage.

I forbindelse med kreditvurdering, vil folkelånet.dk bede om adgang til dine personlige oplysninger.

De oplysninger, som der konkret bliver indhentet er:

 • Information om din månedlige indtægt. – Uanset om det er løn, dagpenge, SU eller anden offentlig forsørgelse.
 • Desuden skal du give tilladelse til, at folkelånet.dk må indhente oplysninger om dine månedlige udgifter. Det er eksempelvis husleje, vand, el og internet.

Derefter bliver der lavet en udregning. Den består simpelthen af dine indtægter efter skat og dine udgifter. Hvis du f.eks. får udbetalt 12.000 kroner om måneden og har udgifter på 7.000 kroner, kan du låne 4.000 kroner. Dertil skal lægges renter på 740 kroner.

Låneaftale

Hvis du ansøger hos folkelånet.dk og bliver godkendt til lånet, så vil du modtage et lånetilbud. Du skal bruge dit NemID til at bekræfte, at du har modtaget tilbuddet. Herefter har du 30 dage til at underskrive tilbuddet digitalt og sende det tilbage. Hvis du ikke når det indenfor 30 dage, er tilbuddet ugyldigt. Det er dog muligt bare at sende en ny ansøgning, hvis det sker. Når du har skrevet digitalt under på låneaftalen, bliver pengene sat ind på din konto med det samme.

Låneperiode

Som udgangspunkt er løbetiden på lån hos folkelånet.dk på 36 måneder. På den måde betaler du af på lån samt renter hver måned i et år. Det er dog også muligt at betale hele lånet tilbage på én gang. – Og altså gøre det inden, der er gået 36 måneder. Hvis du gerne vil låne flere penge, skal du vente med at ansøge, til dit nuværende lån er betalt af. Der er ikke mulighed for at forlænge løbetiden på lånet. Lånet skal altså være betalt tilbage senest 36 måneder efter, det er optaget.

Typiske årsager til at folk tager online lån

Det kan være en stor hjælp, at kunne låne online i situationer, hvor det skal gå stærkt. Der kan være mange grunde til, at du står og skal bruge penge akut.

 • Pludselige regninger.
 • Uforudsete udgifter som reparation af bilen.
 • Flybilletter der skal bookes om i sidste øjeblik.
 • Cyklen er blevet stjålet.
 • Du fik udbetalt mindre denne måned, end du regnede med.
 • At du bare gerne vil have luft i budgettet.
 • Drømme om at komme på ferie.
 • Store familiefester.
 • Ombygning af hus og have.
 • Du mangler indskud til drømmelejligheden.
 • Studiestart med udgifter til bøger, computer osv.
 • En ny baby er på vej.

Huskeliste inden du låner

Inden du optager er forbrugslån, er der nogle ting, du skal huske på. Det er blevet utroligt nemt at låne. Men det er som bekendt et lån – og det skal betales tilbage. Derfor skal du have overblik over din økonomi. Du skal vide, hvordan din økonomi ser ud den kommende tid. På den måde kan du sikre dig, at det er realistisk at for dig at optage et SMS-lån. Det er selvfølgelig også derfor, folkelånet.dk laver en realistisk kreditvurdering af dig.

De 5 punkter:

 1. Hav overblik over dine indtægter og udgifter. På denne måde har du på forhånd et bedre indtryk af, om du kan ansøge. – Og hvor mange penge du kan låne.
 2. Overvej hvad du gerne vil låne til. Og find ud af om det er realistisk.
 3. Lav et budget, så du ved, hvordan din økonomi ser ud den kommende tid. På den måde kan du få gavn af dit lån. Og samtidig betale det tilbage med god samvittighed.
 4. Læs alle betingelserne for at optage lånet. Det er essentielt, at du er afklaret med, hvad du går ind til. Hvis du er i tvivl om noget, kan du skrive og spørge folkelånet.dk.
 5. Find ud af præcis, hvor meget lånet koster. Folkelånet har en prisberegner på deres hjemmeside, som du kan bruge.

Spørgsmål om Folkelånet

? Hvor meget kan jeg låne hos Folkelånet?

Som udgangspunkt kan du låne fra 10.000 til 50.000 kroner hos Folkelånet. De går dog opmærksom på, at hver enkelt låneansøger bliver kreditvurderet, før lånet kan bevilges. Det er er ud fra denne vurderingen, at Folkelånet bestemmer, hvor meget du kan låne.

? Skal jeg indsende dokumentation?

Nej, du skal ikke selv indsende fysiske dokumenter for at låne penge online. Dog skal du give Folkelånet adgang til din e-SKAT, så de selv kan indhente relevante kreditoplysninger om dig. Dette gør du ved at underskrive låneansøgningen med dit NemID.

⚡ Hvor hurtigt får jeg svar?

Når du har underskrevet og indsendt den online låneansøgning med dit NemID, vil Folkelånet foretage en kreditvurdering af dig. Dette sker automatisk og tager ikke mere end et par minutter. Herefter vil de kunne vurdere, om du kan låne penge hos dem eller ej. Du kan forvente svar indenfor 1 time, hvis du ansøger i åbningstiden.

? Hvor svært er det at blive godkendt trods RKI?

Det er ikke kun svært, men faktisk umuligt at låne penge hos Folkelånet trods en RKI-registrering. Det skyldes, at en RKI-registrering stempler dig som dårlig betaler, hvilket gør dig uattraktiv som låntager.

Kontakt Folkelånet

Kristianiagade 1,
2100 København Ø.
Telefon: 70 50 50 10

Hjem » Låneudbydere » Folkelånet.dk

Seneste nyheder