Prima lån

Prima lån – sådan får du et nemt og hurtigt lån

Prima lån er den seneste type af lån til dig, som ønsker at det skal gå lidt stærkt. Et privatlån på mellem 15.000 og 75.000 kr. behøver du ikke forbi din bank for at låne. Du kan på enkel vis oprette et prima lån. Ansøg med dit NemID og få svar på, om du kan låne penge hurtigt indenfor 5 minutter. Bliver du godkendt står pengene på din NemKonto samme dag.

prima lån

Benyt dig af et prima lån når du skal videre med dine planer

Med et prima lån behøver du ikke forklare dine bevæggrunde til en bankrådgiver.

Det er din beslutning om at låne penge, så du bestemmer selv, hvad de skal bruges til. Måske står du med et ønske om at bygge om i huset, men mangler økonomien til det. Det kan også være rejseplaner, der er blevet gemt væk et stykke tid og nu trænger til at blive gjort noget ved.

Et prima lån hører til typen af privatlån, som du kan bruge til hvad som helst. Står du med et akut behov for penge, vil denne type af lån være at foretrække. Et banklån kræver en længere proces end et prima lån underskrevet med NemID på nettet.

Du kan gøre drømme til virkelighed ved hjælp af et prima lån. Det behøver slet ikke tage særlig lang tid, før du kan realisere, hvad end du skal bruge et lån til. Besøg prima lån i dag og få svar på, om du kan låne penge.
I denne artikel kommer vi ind på, hvad du skal være opmærksom på, hvis du beslutter dig for at oprette et prima lån.

Men hvad kræver det så at låne penge via prima lån?

Først og fremmest skal du være i besiddelse af et NemID. Du skal være fyldt 21 år. Din indkomst skal være på minimum 150.000 om året før skat. Er du registreret i et register for skyldnere som RKI (tjek om du er registreret på Experian.dk), kan du ikke gøre brug af et prima lån. Du skal naturligvis også udfylde din låneansøgning med korrekte oplysninger, herunder dansk adresse, e-mail og telefonnummer.
Har du alle disse punkter på plads, kan du nemt, hurtigt og enkelt oprette et prima lån på mellem 15.000 og 75.000 allerede nu.

Betal dit prima lån ud når du vil

Det er helt op til dig selv, hvor lang løbetid dit lån skal have. Låner du kun 15.000 behøver du garanteret ikke en lige så lang løbetid, som hvis du lånte 75.000.

Løbetiden kan strækkes helt op til 72 måneder – 6 år

Står du med en akut udgift til udbetalingen på en ny bil eller lejlighed, vil et prima lån kunne overhale et traditionelt banklån. Du låner nemt og sikkert online. Du slipper for at skulle forklare dig overfor en nysgerrig rådgiver. Så længe du overholder, hvad du skriver under på, er det hele på sin plads og som det skal være.

Selvom du skulle have skrevet under på et lån med en løbetid på 36 måneder, er der ingenting i vejen for, at du betaler det ud før tid, hvis du skulle få mulighed for det. Dermed skal du naturligvis ikke betale de resterende renter.
Et prima lån er en fleksibel løsning, hvis du får brug for et hurtigt lån – uanset anledningen. Du afbetaler hver måned med betalingsservice eller girokort.

Lån uden at stille sikkerhed

Der behøver ikke blive kautioneret yderligere, når du har fået dit ønskede prima lån godkendt. De oplysninger du giver i forbindelse med din ansøgning, vil blive tjekket igennem og herefter får du svar.
De personlige oplysninger du giver og dine økonomiske forhold registreret hos skat, ligger til grund for, om du kan låne det ønskede beløb.

Du får som regel tilbud om at låne et mindre beløb end det ønskede, hvis det i første omgang ikke kan tilbydes.
Med prima lån ønsker man at komme alle kunder i møde. Det er trist, når økonomien spænder ben for ikke realiserede planer.

Et prima lån er et kviklån

Har du ikke prøvet at låne penge online tidligere, eller er det nogle år siden, vil du blive overrasket over, hvor hurtigt det går i dag. Grundet den store konkurrence blandt udbydere af kviklån, gælder det om at være hurtig på aftrækkeren, når potentielle kunder melder deres ankomst – ellers ansøger de bare om lån af penge et andet sted.

Husk altid at overveje grundigt, om det er nødvendigt for dig at låne penge. Det billigste ville naturligvis være at spare op over en periode. På den måde ville du slippe for gebyrer og renter. Hav ansvarligheden på plads, når du underskriver et lån. Det kan betyde kedelige merudgifter, hvis ikke du kan overholde den underskrevne aftale. Når det så er sagt, er det bare med at give drømmene vinger at flyve med. Et prima lån giver dig mulighed for at komme et stykke af vejen – måske hele vejen til hvor du gerne vil hen.

Hjem » Låneudbydere » Prima lån

Seneste nyheder