Basisbank

Basisbank – Lån op til 500.000 kr.

En ting er kviklån og små privatlån som skal bruges til et par nye sko og en computer, noget andet er de store lån. Modsat de små fisk på markedet så er Basisbank så robust at der kan tilbydes privatlån til helt op til 500.000 kroner.

lån op til 500.000 kr hos basisbank

30.000 - 500.000 kr. Beløb
18 år Alder
12 - 180 måneder Løbetid
6.5 - 21.9 % ÅOP
  • Lav debitorrente fra 4,95 %
  • Lån helt op til 500.000 kr.
  • Få pengene med det samme
100.000 kr. over 10 år. Etb. omk. 4.000 kr. Mdl. gebyr 33 kr. ÅOP 6,5% - 21,9%. Mdl. ydelse 1.128 - 1.929 kr. Samlet kreditomk. 35.356 - 131.489 kr. Samlet tilbagebetaling 135.356 - 231.489 kr.

Alternativer til Basisbank

 

Basisbank kviklån

De tilbyder alle mulige former for lån og et af dem er kviklån. Det er et hurtigt udbetalt lån til din konto, som i hovedreglen ligger i den blødere ende af kreditskalaen. Deri ligger selve navnet: det er kvikt men ikke voldsomt stort. Et sådan lån kan eventuelt være noget man har brug for hvis man har en regning der ikke kan betales, eller hvis der skal købes en ny billig laptop til studiet, hvis den gamle er stået af.

basisbank superkredit.net

Ansøg her

Basisbank – forhøj dit lån

Har du foretaget et lån hos Basisbank af mindre karakter, så har du altid muligheden for at forhøje lånet, såfremt din økonomi stadig er lige så god som da du optog dit første lån. De giver dig altså dermed muligheden for at forhøje et igangværende lån på samme eller nye vilkår. Det er rart at vide, at døren ikke nødvendigvis er permanent lukket blot fordi man har foretaget et lån – at man har muligheden for at kunne skrue lidt mere op for volumen på lånet, hvis de økonomiske forhold stadig kan godkendes.

basisbank superkredit lån

Hvorfor overhovedet optage et lån ?

Der er utroligt mange grunde til at man sommetider har brug for at optage et større eller mindre lån. Visse måneder er der ikke luft i økonomien, så hvis en ekstra regning eller noget vigtigt dukker op, er det rart at vide at man kan hente penge til netop dette ved at optage et lån. De træder til som ‘redningsmand’ i den sammenhæng, og hvad vigtigere er: du bliver aldrig stillet til ansvar for hvad dine penge skal bruges på. De er kun interesseret i at vide hvad du tjener, hvor gammel du er og hvor du bor, således at de kan få godkendt dig til dit pågældende lån. Hvad du skal bruge pengene på vedkommer dem ikke og de har ingen interesse i at vide det.

Basisbank – betalingsfri måned

Flere kreditselskaber og småbanker tilbyder kunderne de efterhånden famøse betalingsfrie måneder. Når du optager et lån indvilliger du i at betale af på dit lån hver måned. Dog er der måneder som er ekstra pressede end andre, eller hvor man som kunde godt kunne tænke sig at have flere penge til rådighed. Derfor tilbyder mange låneudbydere sine kunder at indstille betalingen i en måned. Oftest i højsommeren eller op til jul, hvor der er ekstra brug for penge i privatøkonomien hos folk.

Log in med NemID

Det er så enkelt og nemt når det hele fungerer med hjælp fra NemId. Det er netop også tilfældet hos Basisbank. Du behøver derfor ikke skulle til at oprette dig som nyt medlem med medlemsnavn og lignende. Du kan istedet benytte dig af NemID login’et hvilket gør det hele så meget nemmere at arbejde med Basisbank. På den måde får Basisbank de mest basale oplysninger om dig og du skal derfor heller ikke til at oprette dine bankoplysninger. Når pengene skal udbetales, udbetales de via dit NemId hvortil din Nem-Konto er tilknyttet.

Basisbanks åbningstider

Basisbank har åbent alle ugens hverdage og kan kontaktes via telefon, hvis du har akutte problemer eller spørgsmål der gerne skal besvares nu og her. Du kan også vælge at skrive en mail til deres kundecenter i åbningstiden eller udenfor åbningstiden. Forvent her svar dagen efter, hvis du skriver udenfor åbningstiden.

Det er vigtigt at skrive sig bag øret at det er en online bank og at alt derfor foregår via nettet. Der findes ingen fysiske filialer som man kan besøge, men det betyder selvfølgelig ikke at der ikke sidder fysiske virkelige personer klar til at hjælpe dig. Tværtimod. Telefonlinjen såvel som mailkorrespondancen behandles af kompetente medarbejdere hos Basisbank.

Hvem er Basisbank?

De blev stiftet tilbage lige før årtusindeskiftet, nærmere bestemt i 1999. Det har ikke altid været en dans på roser i Basisbank. I 2012 blev man opkøbt af Bokredit og i 2015 var man tæt på konkurs (alt dette kan du læse mere om i denne artikel fra Berlingske). Års erfaring gjorde dog at man for få år siden fandt frem til den rette model og styreform. En kapitalindsprøjtning lige før 2016 gjorde en del for opsvinget og især ansættelsen af topchefen Lars Thuesen var det helt rigtige træk. Investorerne og Lars Thuesen fik vendt et truende minus til et million-overskud og med ét var Basisbank en succes, som det fremstår idag i 2018 med ekstremt mange glade kunder og med flere mindre datterselskaber under vingerne.

Basisbank og datterselskaberne

Selvom man ikke ligefrem har valgt Basisbank som sin långiver, så kan det meget vel være at det er Basisbank der alligevel i sidste ende sidder på aftalen. Det hænger nemlig sådan sammen at Basisbank ejer og driver flere mindre låneudbydere. Det er Basisbank der blandt andet driver Lånlet, Nupp og Nordisk Lån for blot at nævne nogle.

Ansøg her
5

Anmeldelse af

Basisbank