Basisbank – Lån op til 500.000 kr.

En ting er kviklån og små privatlån som skal bruges til et par nye sko og en computer, noget andet er de store lån. Modsat de små fisk på markedet så er Basisbank så robust at der kan tilbydes privatlån til helt op til 500.000 kroner.

lån op til 500.000 kr hos basisbank
Beløb 30.000 - 500.000 kr.
Løbetid 24 - 144 måneder
ÅOP 5.4 - 20.6 %
Udbetaling Fredag 08:00
  • 100% digital bank
  • Lån helt op til 500.000 kr.
  • Få pengene med det samme
Eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 - 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr.

Alternativer til Basisbank

Opdateret 3. marts 2021

Basisbank kviklån

De tilbyder alle mulige former for lån og et af dem er kviklån. Det er et hurtigt udbetalt lån til din konto, som i hovedreglen ligger i den blødere ende af kreditskalaen. Deri ligger selve navnet: det er kvikt men ikke voldsomt stort. Et sådan lån kan eventuelt være noget man har brug for hvis man har en regning der ikke kan betales, eller hvis der skal købes en ny billig laptop til studiet, hvis den gamle er stået af.

basisbank superkredit.net

Basisbank – forhøj dit lån uden problemer

Har du foretaget et lån hos Basisbank af mindre karakter, så har du altid muligheden for at forhøje lånet, såfremt din økonomi stadig er lige så god som da du optog dit første lån. De giver dig altså dermed muligheden for at forhøje et igangværende lån på samme eller nye vilkår – uden problemer. Det er rart at vide, at døren ikke nødvendigvis er permanent lukket blot fordi man har foretaget et lån – at man har muligheden for at kunne skrue lidt mere op for volumen på lånet, hvis de økonomiske forhold stadig kan godkendes.

basisbank superkredit lån

Hvorfor overhovedet låne penge online?

Der er utroligt mange grunde til at man sommetider har brug for at optage et større eller mindre lån online. Visse måneder er der ikke luft i økonomien, så hvis en ekstra regning eller noget vigtigt dukker op, er det rart at vide at man kan hente penge til netop dette ved at optage et lån. De træder til som ‘redningsmand’ i den sammenhæng, og hvad vigtigere er: du bliver aldrig stillet til ansvar for hvad dine penge skal bruges på. De er kun interesseret i at vide hvad du tjener, hvor gammel du er og hvor du bor, således at de kan få godkendt dig til dit pågældende lån. Hvad du skal bruge pengene på vedkommer dem ikke og de har ingen interesse i at vide det.

Basisbank – betalingsfri måned

Flere kreditselskaber og småbanker tilbyder kunderne de efterhånden famøse betalingsfrie måneder. Når du optager et lån indvilliger du i at betale af på dit lån hver måned. Dog er der måneder som er ekstra pressede end andre, eller hvor man som kunde godt kunne tænke sig at have flere penge til rådighed. Derfor tilbyder mange låneudbydere sine kunder at indstille betalingen i en måned. Oftest i højsommeren eller op til jul, hvor der er ekstra brug for penge i privatøkonomien hos folk.

Log in med NemID – modtag pengene på din Netbank

Det er så enkelt og nemt når det hele fungerer med hjælp fra NemId. Det er netop også tilfældet hos Basisbank. Du behøver derfor ikke skulle til at oprette dig som nyt medlem med medlemsnavn og lignende. Du kan istedet benytte dig af NemID login’et hvilket gør det hele så meget nemmere at arbejde med Basisbank. På den måde får Basisbank de mest basale oplysninger om dig og du skal derfor heller ikke til at oprette dine bankoplysninger. Når pengene skal udbetales, udbetales de via dit NemId hvortil din Nem-Konto (netbank) er tilknyttet.

Kontakt Basisbanks kundeservice: åbningstider og tlf

Basisbanks kundeservice har åbent alle ugens hverdage og kan kontaktes via telefon, hvis du har akutte problemer eller spørgsmål der gerne skal besvares nu og her. Du kan også vælge at skrive en mail til deres kundecenter i åbningstiden eller udenfor åbningstiden. Forvent her svar dagen efter, hvis du skriver udenfor åbningstiden.

Det er vigtigt at skrive sig bag øret at det er en online bank og at alt derfor foregår via nettet. Der findes ingen fysiske filialer som man kan besøge, men det betyder selvfølgelig ikke at der ikke sidder fysiske virkelige personer klar til at hjælpe dig. Tværtimod. Telefonlinjen såvel som mailkorrespondancen behandles af kompetente medarbejdere hos Basisbank.

Tlf: 70 22 09 29

Åbningstider: 

  • Mandag til fredag: 8:00 – 19:00
  • Weekend: 10:00 – 17:00

Basisbank – alt fra billån og betaling af restgæld til indlån

Basisbank er en udbyder, der tilbyder er stort udvalg af finansielle produkter, heriblandt privatlån, billån, samlelån til betaling af restgæld samt konti til indlån. Derudover kan du få en opsparingskonto og investere i aktier, obligationer osv. via Basisbank.

Du kan derfor gøre Basisbank til din primære bank, hvis du ønsker dette.

Priseksempel Basisbank:

ParameterEksempel
LånetypePrivatlån
Lånebeløb100.000 kr.
Løbetid10 år
Rente fra4,95 %
ÅOP fra6,5 %
Mdl. ydelse fra894 kr.
Samlet tilbagebet.132.829 kr.

Hvem er Basisbank?

De blev stiftet tilbage lige før årtusindeskiftet, nærmere bestemt i 1999. Det har ikke altid været en dans på roser i Basisbank. I 2012 blev man opkøbt af Bokredit og i 2015 var man tæt på konkurs (alt dette kan du læse mere om i denne artikel fra Berlingske). Års erfaring gjorde dog at man for få år siden fandt frem til den rette model og styreform. En kapitalindsprøjtning lige før 2016 gjorde en del for opsvinget og især ansættelsen af topchefen Lars Thuesen var det helt rigtige træk. Investorerne og Lars Thuesen fik vendt et truende minus til et million-overskud og med ét var Basisbank en succes, som det fremstår idag i 2018 med ekstremt mange glade kunder og med flere mindre datterselskaber under vingerne.

Basisbank og datterselskaberne for mindre forbrugslån

Selvom man ikke ligefrem har valgt Basisbank som sin långiver, så kan det meget vel være at det er Basisbank der alligevel i sidste ende sidder på aftalen. Det hænger nemlig sådan sammen at Basisbank ejer og driver flere mindre låneudbydere, der tilbyder små forbrugslån. Det er Basisbank der blandt andet driver Lånlet, Nupp og Nordisk Lån for blot at nævne nogle.

Læs anmeldelser på Trustpilot

Er du i tvivl om, om Basisbank er udbyderen for dig? Så kan du altid smutte forbi Trustpilot og læse brugernes anmeldelser af Basisbank. Hermed kan du bedre for indblik i, hvordan eksisterende har oplevet Basisbank og deres produkter.

Spørgsmål & svar om Basisbank

? Hvem står bag Basisbank?

Basisbank blev etableret i 2000, og er en af de første internetbanker i landet – endda også på verdensplan. Internetbanken er 100% danskejet og står bag en lang række låneformidlere i Danmark.

? Kan alle ansøge hos Basisbank?

Du kan ansøge om lån hos Basisbank, hvis du er fyldt 18 år, bor i Danmark og har en fast indkomst. Du må desuden ikke være registreret i RKI/Debitor Registret. Derudover vil du og din ansøgning blive kreditvurderet, før du kan få bevilget et lån.

⚡ Hvor hurtigt bliver lånet overført til min konto?

Hos Basisbank bliver pengene overført alle hverdage omkring kl. 14.00. Pengene vil stå på din konto senest hverdagen efter, du har underskrevet lånekontrakten med dit NemID.

? Kan jeg virkelig indfri lånet før tid – uden gebyrer?

Ja, du kan til enhver tid indfri lånet, før den aftalte løbetid udløber. Det koster ikke ekstra at indfri låner før tid.