Bonuslån.dk

Bonuslån.dk – lån penge direkte på din smartphone

Hurtige lån oprettet online er blevet meget anvendte i Danmark indenfor de senere år. Både korte forbrugslån og lån, som afbetales over længere tid, er der mulighed for at oprette. Det kan være meget nyttigt, hvis man lige pludselig står med en uforudset regning, som man mangler økonomi til at få ud af verden.

bonuslån
Nyt product
2.8
Vurdering
Beløb 100 – 10.000 kr.
Løbetid 120 dage
ÅOP Op til 761.54 %
Udbetaling I morgen 02:17
  • Få svar med det samme
  • Modtag pengene i dag
  • Lån i weekender og på helligdage
Eksempel: 5.000 kr. over 120 dage. Fast årlig debitorrente 761,54%. ÅOP 761,54%. Mdl. ydelse 1.918,92 kr. Tilbagebetaling 7.675,67 kr. Kreditomkostninger 2.675,67 kr. (Annonce)

Bonuslån – sådan gør du

Hvis du trænger til en lille kærkommen bonus, kan et bonuslån være løsningen. Når økonomien ikke helt rækker så langt som man ønsker, kan man gøre brug af et lån. Med et bonuslån kan du meget nemt og hurtigt låne op til 10.000 kr. Alt du skal bruge er din smartphone og dit NemID. På kort tid kan du få svar på, om du kan bevilges det ønskede lån – herefter kan pengene udbetales på få sekunder.

Et bonuslån er som sagt meget overskueligt at oprette. Låneprocessen kan kort sagt beskrives i tre trin – oprettelse, godkendelse og udbetaling.

Man kan selvfølgelig også låne pengene via sin bank. Tidsmæssigt er et bonuslån dog meget hurtigere og mere enkelt at oprette. Du skal ikke først igennem en proces, hvor du skal forklare dig overfor en bankrådgiver. Grundet lånets maksimale størrelse på 10.000 kroner, skal du som udgangspunkt ikke stille yderligere dokumentation udover at du benytter dit NemID.

Står du en weekend med mulighed for at lukke en lukrativ handel, kan et Bonuslån gøre arbejdet for dig. Når bankerne holder lukket, findes der andre veje at gå. Kan et indskud til en lejlighed ikke vente, er det værd at overveje, om man skal låne sig frem.

Du starter med at oprette en brugerprofil. Herefter tjekkes de oplysninger igennem, som der er brug for med henblik på at låne dig penge. Din brugerprofil gør det senere nemt for dig at holde styr på, hvor langt du er kommet med at afbetale på dit lån. Du kan selvfølgelig også tage kontakt til udbyderen direkte igennem denne brugerkonto.

Hvis du senere vil gøre brug af flere bonuslån, vil du allerede have taget de indledende skridt. Du kan derfor igen senere logge ind på dig profil og komme med et nyt ønske til et lån. Andet skridt på vejen mod at få udbetalt dit bonuslån, er at oprette en låneaftale. Du kan taste det ønskede beløb ind sammen med hvor lang løbetid lånet skal have. Herefter kan du se, hvad din månedlige ydelse bliver. Du bliver også oplyst om den samlede tilbagebetaling.

Et låns ÅOP er også altid absolut nødvendig at have styr på. ÅOP dækker over årlige omkostninger i procent. Altså hvad du afdrager udover det lånte beløb. Jo længere tid, du låner penge over, des flere merudgifter vil du få. Husk derfor altid at overveje nøje, hvor lang tid du realistisk set skal bruge på at tilbagebetale dit lån.

Der er aldrig nogen skjulte omkostninger eller gebyrer forbundet med at tegne et bonuslån – processen er gennemsigtig fra start til slut. Når din låneaftale er godkendt og verificeret med NemID, vil pengene blive overført til din NemKonto. Du vil modtage dem senest 24 timer efter din ansøgning.
Så enkelt er det at oprette et bonuslån.

bonuslån sms lån

Hvor meget kan du låne?

Størrelsen på et bonuslån går fra 100 til 10.000 kroner. Du kan altså få hjælp til at klare ganske små udgifter også.
Du betaler pengene tilbage på månedsbasis i 4 rater – lige meget hvad størrelsen på det lånte beløb er.

Hvilke krav skal du opfylde?

Du skal opfylde 6 betingelser for at blive bevilget et bonuslån:

  1. Aldersgrænsen går ved 20 år. Du kan altså først komme i betragtning efter det fyldte 20. år.
  2. Herudover må du ikke være registreret i RKI eller andre debitorregistre som f.eks. Experian.dk. Dette er også for dit eget bedste. Der er ingen idé i at oprette et nyt lån, hvis du allerede har et eller flere økonomiske udeståender.
  3. Du skal være dansk statsborger og have en dansk folkeregisteradresse.
  4. Du må ikke have navne eller adressebeskyttelse. Det skal være muligt at tjekke dine oplysninger igennem hurtigt og problemfrit.
  5. NemID, en aktiv e-mailadresse og et dansk telefonnummer skal også være på plads.
  6. Afslutningsvis skal du naturligvis have en dansk bankkonto, som pengene kan udbetales til.

Opfylder du på forhånd alle disse betingelser, er der ikke langt fra tanke til handling, hvis du vil tegne et bonuslån.

Bonuslån registerering

Du kan også låne penge i weekenden og på helligdage

Fordelene ved online lån som et bonuslån er til at få øje på. Du kan låne penge hurtigt – også selvom behovet skulle melde sig i weekenden eller på en helligdag, hvor bankerne ellers har lukket.
Der er kommet en meget større fleksibilitet indenfor mulighederne for at låne penge indenfor de senere år. Det startede med mikrolån til erhvervsdrivende i udviklingslande. I disse lande skal der, set med vores øjne, ikke mange midler til for at gøre en stor forskel.

Senere har disse enkle lån bredt sig til at blive anvendt også af helt almindelige mennesker i vores del af verden. Typerne af lånene har mange navne. De kan betegnes som mikrolån, minilån, ekspreslån, kontantlån, mobillån osv. Alle dækker de dog over det samme – hurtige lån oprettet online ved brug af NemID.
Et bonuslån ligger i den lave ende med hensyn til maksimumsudbetaling. Det kan heraf betragtes som et hurtigt forbrugslån, med tilbagebetaling over 3 rater.

Bonuslåns åbningstider

HvornårTidspunkt
Mandag – fredag9:00 – 19:00
Weekend9:00 – 16:00

Kom sikkert i mål med en automatisk tilbagebetaling

Vil du undgå kedelige gebyrer og økonomisk rod, kan du oprette en automatisk tilbagebetaling. Du kan afdrage på et bonuslån både via netbank eller med betalingskort.
Du har i øvrigt ret til at fortryde et bonuslån indenfor 14 efter en underskrevet aftale med NemID. Dette forudsætter dog selvfølgelig, at du kan tilbagebetale det fulde beløb, hvis det allerede er udbetalt til din konto.

Husk altid at overveje det grundigt, før du opretter et lån online. Du skal ikke igennem en proces med rådgivning, så det kan gå stærkt med at få fat på lånte penge.
Hav din sunde fornuft og ansvarlighed med dig, før du skriver under på en låneaftale. Det kan betyde forskellen på mange penge, at du overholder aftalen fra start til slut. Det billigste ville naturligvis være, hvis du kunne spare pengene op over tid. Med et bonuslån har du dog mulighed for at få en uforudset udgift betalt lige nu og her, hvis det skulle være nødvendigt.

Spørgsmål om Bonuslån

? Hvor meget kan jeg låne hos Bonuslån?

Du kan ansøge om beløb mellem 100 og 10.000 kroner hos Bonuslån. Du kan bruge pengene lige, som du har lyst, uden at skulle angive et bestemt formål i låneansøgningen.

✅ Hvad er den største fordel ved Bonuslån?

Den største fordel ved Bonuslån er, at du får svar med det samme, og pengene udbetales efter ganske kort tid. Selve ansøgningsprocessen er altså utrolig nem og hurtig.

⚡ Hvor hurtigt udbetaler Bonuslån pengene?

Bonuslån udbetaler pengene straks efter, du er blevet godkendt som låntager. Der går senest en hverdag, før lånet står til rådighed på din bankkonto. Bliver du godkendt i åbningstiden, vil du allerede modtage lånet samme dag.

? Kan alle blive godkendt?

Nej, du skal være fyldt 20 år, være dansk statsborger, have fast bopæl i Danmark og have et NemID. Derudover må du ikke være registreret i et gældsregister som RKI og Debitor Registret. Bonuslån vil desuden først kreditvurdere dig, før du kan få lånet godkendt.

Hjem » Låneudbydere » Bonuslån.dk

Seneste nyheder