Spar Nord Mit Lån

Spar Nord Mit Lån – Lån til det du drømmer om

Spar Nord Mit Lån er som navnet indikerer et tiltag som er søsat af selve Spar Nord. Modsat mange andre låneudbydere på det private mikrolåns-marked, så er der her tale om en låneudbyder som reelt er en bank først og fremmest, og som slog sig op på at være en bank før man overhovedet begav sig ud på det moderne kviklåns-marked.

Så der er altså ikke tale om en ny mindre virksomhed med tvivlsomme rødder, men slet og ret om en bank, nærmere bestemt flagskibet i den nordjyske bankverden: Spar Nord. Med dette følger derfor også en vis garanti for sikkerhed og ekspertise. Det er en bank med adskillige år på bagen, som altså kan yde den rette sikkerhed og rådgivning.

Spar Nord Mit Lån
Nyt product
4.0
Vurdering
Beløb 10.000 – 75.000 kr.
Løbetid 12 – 72 måneder
ÅOP Op til 9.9 %
Udbetaling Tirsdag 08:55
  • Lån til kun 9,90%
  • Ens pris for alle
  • Svar inden for 24 timer
Eksempel: 40.000 kr. over 60 mdr. Mdl. ydelse 840 kr. Samlede kreditomkostninger 10.382 kr. Samlet tilbagebetaling 50.382 kr. Årlig variabel debitorrente 9,90%. ÅOP 9,90%. (Annonce)

Hvor finder jeg Spar Nord Mit lån?

Som alle andre kviklånsformer og hurtige lån finder man Spar Nord Mit lån online. Selve Spar Nords bank har skabt sit eget lille separate site for Spar Nord Mit Lån. På denne hjemmeside finder du al den information du overhovedet har brug for vedrørende lånetyper, lånebeløb, renter, omkostninger og tilbagebetaling.

Spar Nord Mit Lån

Lån fra 10.000 kroner op til 75.000 kr.

Spar Nord Mit Lån er ikke som sådan et typisk banklån som man ville kunne få som kunde i selve Spar Nord. Det er mere ment som et pendant til den i forvejen voksende skare af mikrolån som kan optages online hos diverse låneudbydere overalt på nettet.
Spar Nord Mit Lån adskiller sig på den måde ikke meget fra andre udbydere i selve lånebeløbets størrelse.
På selve Spar Nord Mit låns hjemmeside er der på forsiden en fin lånebeløbs-måler, hvor du kan justere frem og tilbage i forskellige lånebeløb. Der kan lånes helt ned til 10.000 kroner og helt op til 75.000 kroner. Det er klart at der her er tale om en af de mere tunge spillere på markedet eftersom nogle af de mindre virksomheder på mikrolånsmarkedet har klart mindre rammer for maksimum-lånebeløbet. Her kan man også låne betydeligt mindre i minimums-lånebeløb end hos Spar Nord Mit Lån. At Spar Nord Mit lån opererer med så store lånebeløb skyldes helt sikkert at man er sikret med sit gode bagland, selve banken.

Afbetaling hos Spar Nord Mit Lån

Igen kan man på selve Spar Nord Mit Låns hovedside hurtigt få et overblik over hvordan man betaler sit lån tilbage og hvor lang tid det tager. Faktisk kan man selv justere frem og tilbage på låneberegneren og vælge præcist det antal måneder, som man ønsker at lånet skal tilbagebetales over.

Vælger du eksempelvis at låne 10.000 kroner hos Spar Nord Mit Lån kan du for eksempel vælge at din løbetid skal være på det minimale 12 måneder eller det maksimale 72 måneder. Her er det så vigtigt at skelne mellem flere ting, hvor det mest essentielle er de samlede låneomkostninger.

Vælger du 72 måneder vil den månedlige ydelse være på sit laveste. Men samtidig vil de samlede omkostninger være klart dyrere.

Vælger du istedet 12 måneder som løbetid vil du hurtigere få banket lånet af da du betaler den højeste ydelse pr måned. Samtidig vil de samlede kreditomkostninger være på et minimum da du ikke har lånet særligt længe. Alt er værd at tage med i overvejelserne, men det gode ved Spar Nord Mit Lån er at man frit kan vælge selv og netop vælge det scenarie, der passer en selv og ens egen økonomi bedst.

Kan alle tage et Spar Nord Mit Lån

Alle kan i princippet komme i betragtning til et Spar Nord Mit Lån, men der er selvfølgelig nogle minimums krav som skal opfyldes for alle kunder.
Du skal først og fremmest være myndig. Det betyder at du skal være fyldt 18 år på tidspunktet for ansøgningen.

Udover det skal du kunne fremvise en dansk bopæl. Du skal altså have en dansk folkeregister-adresse for overhovedet at kunne komme i betragtning.

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig visse minimumskrav til din nuværende økonomi. Alt efter hvilket lån du ønsker at optage hos Spar Nord Mit Lån, så er der visse krav til din indkomst. For at komme i betragtning til de mindste lån skal du dog ikke kunne fremvise en fyrstelig løn, men det er klart at man kan komme i betragtning til klart større lån, hvis man har en større kreditværdighed.

Forhøj dit lån hos Spar Nord Mit Lån

Ja, det er faktisk en mulighed. Du kan forhøje et igangværende lån, men det kræver at du som minimum kan fremvise samme godkendte indkomst, som da du optog det oprindelige lån hos Spar Nord Mit Lån. Og er forhøjelsen markant kan du blive bedt om at skulle kunne fremvise en endnu bedre økonomi end tidligere. Alt afhænger af størrelsen på forøgelsen.

Skal jeg oplyse hvad lånet skal bruges til

Før i tiden var det tit en del af selve låneproceduren at man skulle opgive selve formålet med det lån man skulle optage. Idag forholder det sig helt og aldeles anderledes. Især på de mere upersonlige online lån som eksempelvis de lån man kan få her hos Spar Nord Mit Lån.

Du vil på intet tidspunkt blive stillet til regnskab for selve formålet med lånet og der vil aldrig blive spurgt ind til hvad pengene skal bruges til. Det kan godt være at Spar Nord Mit Lån reklamerer med at du kan låne hos dem til en større rejse eller til hjælp til en bil eller lignende, men det er kun guidelines for at byde sig til med lånet. Det har intet at gøre med selve låneproceduren.

Hvis du vil låne 30.000 kroner til en rejse til New York, så er det din sag alene. Det eneste Spar Nord Mit Lån går op i er at du kan fremvise tilstrækkelig dokumentation for at du er over 18 år, bor i Danmark og har en passende indkomst til at kunne tilbagebetale lånet. Alt andet er underordnet og decideret uinteressant for Spar Nord Mit Lån.

Du kunne for den sags skyld låne 25.000 kroner til udelukkende at købe lakridspiber for. Ingen hos Spar Nord Mit Lån vil nogensinde få det at vide, da ingen beder dig om at oplyse det.

Hjem » Låneudbydere » Spar Nord Mit Lån

Seneste nyheder