Ansvarligt Lån

Vil du låne penge ansvarligt uden at gå i banken? Så har Arbejdernes Landsbank stiftet denne nye online låneudbyder, de kalder Ansvarligt Lån. Her kan du låne op til 75.000 kr. til en utrolig attraktiv rente! Og så får du hurtigt svar på din ansøgning.

Ansvarligt Lån
Ansvarligt Lån
Beløb 10.000 - 75.000 kr.
Løbetid 12 - 76 måneder
ÅOP 9.3 - 9.3 %
Udbetaling Onsdag 08:00
 • Nyt lån i Danmark
 • Attraktiv rente
 • Hurtigt svar
20.000 kr. over 25 mdr. Mdl. ydelse: 900 kr. Etb. omk: 0 kr. Debitorrente: 9,25%. ÅOP: 9,3%. Samlede kreditomk: 1.932 kr. Samlet tilbagebet. 21.932 kr.

Alternativer til Ansvarligt Lån

Opdateret 12. april 2021

Bag om Ansvarligt Lån

Når du både vil låne på ansvarlig vis og ønsker pengene hurtigt på kontoen, vil Ansvarligt Lån være et oplagt valg! Det er den erfarne Arbejdernes Landsbank, der står bag denne nye online låneformidler. De har i høj grad fokus på, at du som kunde får det bedste vilkår, som både er ansvarligt for dig som låntager samt dem som kreditorer.

Du kan derfor trygt vælge at låne penge hos Ansvarligt Lån. Det er jo ikke uden grund, at låneformidleren har fået det givne navn.

Du kan optage et lån hos den nye formidler, selvom du ikke allerede er kunde hos Arbejdernes Landsbank. Er du eksisterende kunde, beder de dig kontakte din tilknyttede filial, så du kan finde den bedste låneløsning til dig i samarbejde med din bankrådigiver.

Kontakt Ansvarligt Låns kundeservice

Sidder du inde med spørgmål eller anden tvivl angående deres lån, kan du altså kontakte deres hjælpsomme kunderservice. De sidder klar til at tage imod dine spørgsmål – både ved telefonen og på tasterne.

 • Deres kunderservice holder åbent alle hverdage fra 10-16.
 • Du kan fange dem på tlf: 38 48 48 44
 • Eller skriv til deres mail: ansvarligtlaan@al-bank.dk

Husk på, at når du søger om lånet, vil du gøre klogt i at gøre det indenfor deres åbningstid. Således er du sikret en hurtigere ekspedition, hvorfor du også vil modtage pengene hurtigere.

Lån til en attraktiv rente hos Ansvarligt Lån

En af de helt store fordele hos Ansvarligt Lån er, at deres rentesats er yderst attraktiv. Du kan låne fra 10.000 til 75.000 kroner til en billig rente, der starter fra 9,25% – helt uden at stille ejendele som sikkerhed!

Men det er ikke kun renten, der er billig! De årlige omkostninger i procent (ÅOP) er også særdeles lav med en sats på 9,3%. Det skyldes tildels, at de ikke kræver et gebyr for etablering af lånet. Ofte kræver online udbydere såvel som banker et etableringsgebyr på ca. 8% af lånebeløbet. Det slipper du for at betale hos Ansvarligt Lån.

Det skal dog lige pointeres, at selvom renten starter fra 9,25%, er det din kreditvurdering, der er afgørende for lige netop din rente. Det siger sig selv, at jo bedre en økonomi du har, desto mindre en rente, kan du få tilbudt.

Du skal nemlig betraget renten som en form for sikkerhed, der garanterer lånevirksomheden, at de får betaling for lånet. Så hvis din økonomi er i orden, behøver de ikke at kræve så høj en rente.

Derfor skal du vælge Ansvarligt Lån

Er du på udkig efter et billigt lån, der foretages på ansvarlig vis, kan du trygt ansøge hos Ansvarligt Lån. Her får du nemlig mange fordele, som kan konkurrere med både online udbydere og banker som Basisbank og AnnaFinans.

Fordele hos Ansvarligt Lån:

 • Lån op til 75.000 kroner uden sikkerhed
 • Få tilbudt en lav rente fra 9,25%
 • Du får hurtigt svar på din ansøgning
 • Der bliver ikke opkrævet etableringsgebyr
 • Der er ingen skjulte gebyrer
 • Du kan ansøge allerede som 18-årig
 • Pengene vil stå på din konto efter 2 hverdage

Du får, med andre ord, nogle af de bedste vilkår på markedet. Det kan du takke bagmændene for, nemlig dem erfarne og pålidelige Arbejdernes Landsbank.

Hvem kan blive godkendt?

Selvom Ansvarligt Lån er en online låneudbyder, der ofte forbindes med nem godkendelse, vil alt udlån foregå på ansvarlig vis. Det betyder bl.a., at de ikke låner penge ud til personer, der ikke har en tilstrækkelig økonomi til at klare de månedlige låneomkostninger.

Men før, du overhovedet kan gøre dig forhåbninger om at blive godkendt, skal du kunne imødekomme visse standardkrav til låntager.

Kravene er:

 • Du skal være fyldt min. 18 år
 • Du skal være bosat I Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret

Er du kommet igennem de første små forhindringer, vil din ansøgning automatisk blive kørt igennem KreditStatus og RKI. Det vil sige, at der bliver foretaget en kreditvurdering af dig. Det denne der i sidste ende bestemmer, om du kan blive godkendt som låntager – og i så fald, hvor høj/lav en rente, du kan få tilbudt.

Så selvom du kan sætte flueben ud fra standardkravene, skal du først vurderes kreditegnet. Og det sker via dine kreditoplysninger, som hentes via eSkat og KreditStatus.

Du kan dog trøste dig selv ved, at der ikke er sat et bestemt krav til din indkomst. Det handler altså mest af alt om, hvorvidt Ansvarligt Lån kan godkende dit ønskede lånebeløb til din økonomi.

Hvad kan du bruge lånet på?

Øverst på Ansvarligt Låns hjemmeside står der “Lån til din hverdag”. Det kan oversættes til, at du kan låne til lige præcis dét, du mangler! Det kan være alt fra store investeringer som lån til bilkøb og boligrenovering til rejser og fornøjelser (forbrugslån).

Før du kan ansøge om lånet på deres hjemmeside, skal du dog vælge, hvad du det tiltænkte låneformål er.

Du kan vælge mellem:

 • Bolig og boligforbedringer
 • Bil
 • Elektronik
 • Rejser og oplevelser
 • Låneomlægning
 • Andet

Bemærk, at det står dig frit for at vælge “andet”, hvis ingen af valgmulighederne passer på det, du ønsker at låne penge til.

Det er, med andre ord, helt op til dig, hvad du bruger pengene på. De tjekker desuden heller ikke op på, om du reelt set bruger lånet til det, du har opgivet i ansøgningen.

Sådan låner du hos Ansvarligt Lån

Ønsker du at låne penge hos Ansvarligt Lån, skal du bare gå ind på deres hjemmeside og følge deres instruktioner.

Ansøgningsprocessen foregår således: 

 1. Vælg lånebeløb, månedlig betaling og låneformål
 2. Giv oplysninger om navn, adresse, årsopgørelse og indkomst med dit NemID
 3. Tilføj yderligere informationer om din økonomi og situation
 4. Bekræft ansøgningen og få svar kort tid efter
 5. Modtag pengene på din NemKonto indenfor 2 hverdage

Vælger du Ansvarligt Lån som din låneudbyder, skal du altså ikke igennem en længere ansøgningsproces som tilfældet i banken. Man kan sige, at Ansvarligt Lån er den gyldne mellemvej, der sikrer dig gode lånevilkår samt en hurtig ansøgnings- og behandlingsproces.