Lendme.dk

Lån smartere med Lendme.dk

Lendme.dk er mere end bare den normale låne side, her kan du låne smart og hurtigt til det du står og mangler. Du udfylder én ansøgning og får svar fra 7 banker. Nu er du allerede godt i gang med at låne penge til det der gør dit liv endnu bedre. Det kan være et nyt tv, en sommerferie med hele familien eller et lån til noget i hjemmet. Uanset hvad du står og drømmer om, så kan det gå i opfyldelse hos Lendme. Hjemmesiden er nem og overskuelig og arbejder på en lidt anden måde, end så mange andre lånesider. De lader nemlig bankerne komme til dig.

lendme

10.000 - 500.000 kr. Beløb
23 år Alder
12 - 144 måneder Løbetid
7.19 - 8.07 % ÅOP
  • 1 ansøgning - Tilbud fra 7 banker
  • Lav rente fra 3,49%
  • Mulighed for at samle dine lån
100.000 kr. over 7 år. Variabel debitorrente 7,00%. ÅOP 7,29%. Etb. omk. 1.000 kr. Forventelig mdl. ydelse 1.562 kr. Samlet tilbagebetaling 131.186 kr. Rentespænd 3,49 - 21,88%

Lendme, lån hos Nordea

Hos Lendme får du nemlig det bedste tilbud fra lige præcis den bank, der kan give dig det bedste lån. Du ansøger gratis hos Lendme.dk. Der er 3 lette og enkle step du skal igennem før du har fået drømmelånet, der gør din hverdage meget nemmere.

Første step: Du ansøger gratis på Lendme.dk . Først skal du vælge hvor stort et beløb dit lånebeløb skal være. Du kan låne fra 10.000 kr. til 300.000 kr. og vælge en lånetid fra 1 år til 10 år. Efter du har brugt deres måleberegner, kan du se hvad din forventelig månedlige ydelse, kommer til at ligge på. Så snart du har besluttet dig og indtastet dine oplysninger (navn, efternavn, e-mail, cpr nr., og mobil nr.) Så er du klar til at sende din ansøgning af sted. Andet step: du venter på dit tilbud. Du får nu nogle forskellige tilbud fra deres samarbejdsbanker. De samarbejder med Nordea, Basisbank, Express Bank, PenSam bank og Resurs Bank. Du kan derfor forvente, at få et tilbud fra en af disse. Tredje step: I det sidste step, skal du blot beslutte dig. Hvilket lån passer bedst til dig. Du har ikke bundet dig til noget, før du sender lånedokumenterne til banken. Du kan derfor tage dig god til, til at beslutte dig.

Hvordan er Lendme.dk’s anmeldelser

På Lendme.dk får du alt den information du har brug for. De har forrygende anmeldelser, der roser dem til skyerne. Flere skriver: Hurtigt svar på ansøgning om lån, og hurtigt udbetaling fra banken. Bedre anmeldelser kan man ikke bede om. Hurtigt svar på ansøgning og hurtig udbetaling er det Lendme vægter højest. Du kan læne dig tilbage, og lad dem tage sig af de svære ting. Hos lendme.dk er det nemlig sikkert, enkelt og gratis. De garanterer at dine data bliver opbevaret sikkert og ikke kommer i de forkerte hænder. Det er enkelt og nemt at udfylde deres ansøgningsskema. Du finder den midt på hjemmesiden og de holder dig opdateret over e-mail og SMS. Det er helt gratis at sende en ansøgning. Det koster med andre ord, ikke dig noget, før du godkender dit lån hos den bank, der passer bedst til dig. Du kan altså helt uforpligtende hente et tilbud, uden det koster dig noget.

Kundeservicen hos lendme er i top

Er du stadig i tvivl om en masse andre ting, så kan du altid kontakte dem. De svare hurtigt på både telefon og mail. Du kan ringe til dem alle hverdage mellem kl.10 og 16. Hvis du hellere vil løse tingene selv, og lige vil undersøge det lidt nærmere. Så er det også en mulighed. Hos Lendme finder du en hel side, med spørgsmål og svar. Her kan du se hvad andre har stillet af spørgsmål. Det kan sagtens være, at der er andre, der har samme problemer som dig. Lendme sidder klar ved telefonerne, så tøv ikke med at ringe ind.

Ansøg
5

Anmeldelse af

Lendme.dk