Lendme.dk

Lån smartere med LendMe DK

LendMe.dk er mere end bare den normale låne side, her kan du låne smart og hurtigt til det du står og mangler. Du udfylder én ansøgning og får svar fra 8 banker. Nu er du allerede godt i gang med at låne penge til det der gør dit liv endnu bedre. Det kan være et nyt tv, en sommerferie med hele familien eller et lån til noget i hjemmet. Uanset hvad du står og drømmer om, så kan det gå i opfyldelse hos LendMe. Hjemmesiden er nem og overskuelig og arbejder på en lidt anden måde, end så mange andre lånesider. De lader nemlig bankerne komme til dig.

lendme

10.000 - 500.000 kr. Beløb
23 år Alder
12 - 180 måneder Løbetid
3.34 - 24.99 % ÅOP
  • Hjulpet +100.000 danskere
  • Ansøg på 4 minutter
  • Tilbud fra op til 11 banker
Priseksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.

Alternativer til Lendme

LendMe – alt fra kviklån til samlelån

LendMe er en låneformidler, der samarbejder med flere låneudbydere, der både tilbyder mindre kviklån og større samlelån. Du skal blot ansøge om det beløb, du gerne vil låne. Herefter modtager du lånetilbud fra op til 8 banker.

Det lånebeløb, du kan låne, samt de vilkår, du får tilbudt, afhænger i høj grad af din kreditværdighed.

Priseksempel LendMe

Parameter Beregning
Lånebeløb 50.000 kr.
Løbetid 5 år
Rente (min.) 5,90 %
ÅOP (min.) 6,52 %
Mdl. ydelse fra 1.033 kr.
Samlet tilbagebet. 62.003 kr.

LendMe, lån hos Nordea

Hos LendMe får du nemlig det bedste tilbud fra lige præcis den bank, der kan give dig det bedste lån. Du ansøger gratis hos LendMe.dk. Der er 3 lette og enkle step du skal igennem før du har fået drømmelånet, der gør din hverdage meget nemmere.

Første step: Du ansøger gratis på LendMe.dk . Først skal du vælge hvor stort et beløb dit lånebeløb skal være. Du kan låne fra 10.000 kr. til 300.000 kr. og vælge en lånetid fra 1 år til 10 år. Efter du har brugt deres måleberegner, kan du se hvad din forventelig månedlige ydelse, kommer til at ligge på. Så snart du har besluttet dig og indtastet dine oplysninger (navn, efternavn, e-mail, cpr nr., og mobil nr.) Så er du klar til at sende din ansøgning af sted. Andet step: du venter på dit tilbud. Du får nu nogle forskellige tilbud fra deres samarbejdsbanker. De samarbejder med Nordea, Basisbank, Express Bank, PenSam bank og Resurs Bank. Du kan derfor forvente, at få et tilbud fra en af disse. Tredje step: I det sidste step, skal du blot beslutte dig. Hvilket lån passer bedst til dig. Du har ikke bundet dig til noget, før du sender lånedokumenterne til banken. Du kan derfor tage dig god til, til at beslutte dig.

Hvordan er LendMe.dk’s anmeldelser på Trustpilot?

På LendMe.dk får du alt den information du har brug for. De har forrygende anmeldelser på Trustpilot, der roser dem til skyerne. Flere skriver: Hurtigt svar på ansøgning om lån, og hurtigt udbetaling fra banken. Bedre anmeldelser kan man ikke bede om. Hurtigt svar på ansøgning og hurtig udbetaling er det LendMe vægter højest. Du kan læne dig tilbage, og lad dem tage sig af de svære ting. Hos lendme.dk er det nemlig sikkert, enkelt og gratis. De garanterer at dine data bliver opbevaret sikkert og ikke kommer i de forkerte hænder. Det er enkelt og nemt at udfylde deres ansøgningsskema. Du finder den midt på hjemmesiden og de holder dig opdateret over e-mail og SMS. Det er helt gratis at sende en ansøgning. Det koster med andre ord, ikke dig noget, før du godkender dit lån hos den bank, der passer bedst til dig. Du kan altså helt uforpligtende hente et tilbud, uden det koster dig noget.

Spørgsmål & svar om LendMe

🔍 Hvad går LendMe ud på?

LendMe blev etableret i 2016 af tre danske iværksættere. LendMe har til formål at ændre rammerne på lånemarkedet, således at kunden sidder med de bedste kort på hånden. Du sender blot én ansøgning, som LendMe sender ud til samarbejdsbankerne. Herefter får du tilsendt en række lånetilbud, du frit kan vælge imellem.

💻 Hvordan bruger jeg LendMe?

LendMe fungerer således, at du udfylder og indsender én ansøgning via LendMe, hvorefter du modtager lånetilbud fra op til 9 online banker, som LendMe samarbejder med. Du kan her sammenligne lånetilbuddene og takke ja til dét tilbud, der giver dig de bedste vilkår.

💸 Koster det penge at bruge LendMe?

Det er 100% gratis og uforpligtende at bruge LendMe. Du kan altså benytte LendMe til at indhente lånetilbud fra en række anerkendte online banker – helt uden at betale en krone eller binde dig på anden vis. Du binder dig kun til det lånetilbud, du takker ja til med din underskrift.

❓ Kan LendMe godkende mig?

For at ansøge hos LendMe skal du være fyldt 18 år, have dansk CPR-nummer og bopæl i Danmark samt være registreret i folkeregistret. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Kundeservicen hos LendMe DK er i top

Er du stadig i tvivl om en masse andre ting, så kan du altid kontakte dem. De svare hurtigt på både telefon og mail. Du kan ringe til dem alle hverdage mellem kl.10 og 16. Hvis du hellere vil løse tingene selv, og lige vil undersøge det lidt nærmere. Så er det også en mulighed. Hos LendMe finder du en hel side, med spørgsmål og svar. Her kan du se hvad andre har stillet af spørgsmål. Det kan sagtens være, at der er andre, der har samme problemer som dig. LendMe sidder klar ved telefonerne, så tøv ikke med at ringe ind.

Ansøg