Moment Lån

Moment Lån – sådan låner du penge på ingen tid

Du kan komme til at stå i en situation, hvor du mangler penge, når det er mindst belejligt. Måden man normalt låner penge på, er igennem banken. Du kan dog med fordel benytte dig af et Moment Lån, hvis det skal gå rigtig hurtigt med at få pengene ind på din konto.

Man kan f.eks. mangle økonomi til en udbetaling, som ikke kan vente. Hvis du skal have fingrene i en attraktiv studiebolig, er det med at have finanserne på plads med det samme. Et banklån kan være omstændigt at tegne. Du skal igennem en proces, hvor du skal forklare dine bevæggrunde for at låne penge. Måske møder du et afslag i sidste ende.

moment lån superkredit

Moment Lån – en online lånetype

Online lån findes efterhånden i mange udgaver. De kan kaldes sms-lån, mikro-lån, kvik-lån, mobil-lån osv. Alle dækker de over mindre lån, som kan tegnes online – ofte kun ved hjælp af NemID.

Når du anvender dit NemID til at oprette en konto hos Moment Lån, kan dine oplysninger hos Skat tjekkes igennem nemt og effektivt. Hvis du opfylder betingelserne for at låne penge hos Moment Lån, kan du herefter underskrive låneaftalen med din digitale signatur.

Hele processen med at låne penge kan altså foregå imens du sidder i sofaen med dit NemID ved hånden. Der er altså ikke langt fra tanke til handling, hvis du gør brug af et Moment Lån.
Sidder I derhjemme en weekend og finder et tilbud på en attraktiv rejse, men har problemer med finansieringen, kan et Moment Lån hjælpe. Du kan også ansøge om et online lån, når de traditionelle banker har lukket.

Med et Moment Lån kan du lynhurtigt få svar på, om din låneanmodning kan accepteres. Herefter kan du have pengene på din konto allerede samme dag som din ansøgning.
Men hvordan kan det være, at det kan gå så hurtigt med et Moment Lån? Og er det overhovedet en god idé at låne penge online, når man kan benytte sig af sin egen bank?

En låneguide – trin for trin

Det er ganske simpelt at ansøge om et Moment Lån.

Først skal du registrere dig på Moment Låns hjemmeside. Det gør du ved at indtaste dit danske telefonnummer og e-mailadresse. Herefter modtager du en adgangskode til din brugerkonto. Kodeordet kan du ændre til noget andet efter eget valg.

Nu har du din egen brugerkonto, hvor du senere vil kunne tilgå alle oplysninger vedrørende dit lån. Herunder fakturaer og aftaler. Du kan naturligvis også ansøge om et nyt lån senere ved at gøre brug af den samme konto.

Efter du har oprettet en personlig brugerkonto, skal du underskrive din låneanmodning med NemID. Nu kan Moment Lån tjekke dine oplysninger igennem og give dig et hurtigt svar.

Når du har identificeret dig med NemID, vil dit lånebeløb kunne udbetales hver halve time på alle hverdage mellem kl. 8-18. Du kan altså både ansøge om et Moment Lån og have pengene på din konto samme dag, hvis du ansøger indenfor dette tidsrum.

Hvilke betingelser skal man opfylde?

Lad det være sagt med det samme. Det er ikke alle, der kan få godkendt deres anmodning om et Moment Lån. Der er en række betingelser, der skal opfyldes, før du kan vurderes som egnet.

Først og fremmest skal du være mindst 20 år gammel for at ansøge. Hvis du endnu ikke er fyldt 20, kan du finde andre udbydere af lån online, som er villige til at kigge på din situation.

Du skal også have dansk statsborgerskab for at oprette en brugerkonto. NemID er i den forbindelse af højeste nødvendighed.

Moment Lån accepterer desuden kun ansøgere med fast arbejde. Det siger næsten sig selv, men er du registreret i RKI eller et andet debitorregister som Experian, kan du ikke bevilges et lån.

Ellers skal du ikke stille yderligere sikkerhed, før du kan ansøge hos Moment Lån. Det er dine lånte penge – så det er dig, der bestemmer, hvad de skal bruges til. Opfylder du betingelserne, stoler Moment Lån på, at du kan overholde låneaftalen. Husk derfor altid at låne penge indenfor nogle realistiske rammer. Ellers kan det betyde kedelige gebyrer.

Låneberegner

Du kan nemt og ligetil få et indblik i, hvor meget et Moment Lån i alt vil koste dig. Når du taster dit ønskede lånebeløb og låneperiode ind i låneberegneren, vil du kunne aflæse dine samlede låneudgifter.

Lånets ÅOP er absolut nødvendigt at kende til. ÅOP står for årlige omkostninger i procent (læs definition af ÅOP på Wikipedia.dk). Det er altså et billede på, hvor meget du skal afdrage udover det lånte beløb.

Standardperioden for et Moment Lån er 3 måneder. Du skal altså tilbagebetale det lånte beløb plus renter i 3 rater.

Et priseksempel

Beregning baseret på:Pris:
Lånebeløb5.000 kr.
Lånetid3 mdr.
Rente234 %
Mdl. ydelse2.641,67 kr.
Samlet tilbagebetaling5.975 kr.

Hvor meget kan man låne?

Du kan tegne Moment Lån for ned til 500 kr. og op til 15.000 kr.
Hvis du får brug for et nyt lån, kan du gøre brug af den brugerkonto, som du oprettede, da du lånte penge første gang.

Nye kunder kan maksimalt låne 2000 kr. Efter dette lån er tilbagebetalt ifølge låneaftalen, kan der ansøges om lån af større beløb.

Læg et realistisk budget

Før man underskriver låneaftalen, er det vigtigt at lægge et realistisk budget, så man kan overholde betalingsfristerne.

Nemme og hurtige online typer af lån er kommet for at blive. Danskerne har i stor udstrækning taget disse mere fleksible muligheder for lån af penge til sig. De traditionelle banker har som regel ikke den store interesse i at tilbyde hurtige lån uden sikkerhed. Dette er de online låneudbyderes fordel.

Står du med en uforudset udgift, som du gerne vil have af vejen i en fart, kan du gøre brug af et online lån som Moment Lån.

Eller hvad nu hvis en mulighed for et lukrativt køb viser sig? Det ville være ærgerligt, hvis økonomien skulle spænde ben for dig.

Du er dækket ind af kreditaftaleloven, når du ansøger om et Moment Lån. Det vil sige, at alle udgifter skal fremgå klart og tydeligt.

Du kan altså trygt og roligt gøre brug af et lån online, hvis behovet skulle melde sig.

Hjem » Låneudbydere » Moment Lån

Seneste nyheder