Vivus

Vivus.dk Lån

Hos Vivus kan du låne penge præcis på den måde, som du har lyst til. Her gør de en dyd ud af, at det er dig der bestemmer hvordan og hvornår. Alle mennesker oplever, at de på et tidspunkt har behov for at låne penge. Og det gøres næsten ikke nemmere end hos Vivus.dk.

vivus laan

100 - 12.000 kr. Beløb
20 år Alder
3 - 12 måneder Løbetid
0 - 816.67 % ÅOP
  • 50% rabat i op til 30 dage
  • Få svar med det samme
  • Udbetaling døgnet rundt
6.000 kr. over 12 måneder. ÅOP 816,67%. Fast debitorrente 243,3%. Mdl. ydelse 1.716,67 kr. Kreditomkostninger 7.908,34 kr. Tilbagebetaling 13.908,34 kr.

Fordele for dig som kunde hos Vivus

Du kan låne til det der passer til dig. Om det så er en rejse, en uforudset udgift eller et nyt TV, ja så bestemmer du altså selv. Du kender dem sikkert fra deres reklamer. Deres grønne tema og den troværdige mand der fortæller om deres lån er ikke til at misse. Specielt ikke deres intro. Her prøver de nemlig at fange din opmærksomhed. Ret smart. Du har altså gode grunde til at give vivus et forsøg, hvis du står og mangler penge.

Der er gode fordele for dig der er ny kunde. Du kan nemlig låne rentefrit i helt op til 30 dage. Bedre forhold til et nyt lån skal du lede længe efter. Og ikke nok med det, du kan faktisk låne op til 6000 kr. Rentefrit.  Klik ind på vivus.dk og benyt dig af deres låneberegner, på den måde kan du nemt og enkelt finde ud af hvor meget du kan låne, og hvordan du har lyst til at betale det tilbage. Du kan for eksempel låne fra 100 til 12.000 kr. Og derefter vælger du nemt og enkelt hvornår du vil starte din låneperiode.

På Vivus hjemmeside finder du en nem guide til hvordan du kan ansøge om et forbrugslån. Du kan endda ansøge online. Det betyder at du ikke skal have en lang og kedelig samtale med din bank. Du kan ansøge når du sidder i bussen i toget eller fra din egen sofa. Du kan altså ansøge hvorfra du vil, når du vil. Nemmere bliver det ikke.  Vivus lover endda, at de vil overfører pengene, hver halve time til nye kunder. Det betyder altså at du kan have dine penge, på din konto inden for den næste hverdag.

vivus lån

Ansøg

Sådan ansøger du hos Vivus

På deres hjemmeside skal du blot finde lån nu knappen, også er du ellers i gang. Du skal nemt og enkelt oprette dig som kunde, hvor du skal bruge dit CPR-nr og din månedlige indkomst. Efter det skal du blot underskrive din ansøgning med dit nem ID. Derefter vil du efter få sekunder få af vide om du er blevet godkendt til dit lån. Vivus vil selvfølgelig herefter overfører pengene til din konto så hurtigt som muligt, så du kan komme i gang med at leve livet. Er du ny kunde, kan du som sagt indfri din kreditaftale eller bare betale renteregningen, ved at logge ind på din konto. Al den information finder du inde på deres hjemmeside der har en nem og overskuelig hjemmeside.

Kan du ikke rigtig overskue alt det man skal læse for at forstå hvad det hele går ud på? Så skal du bare scrolle ned på hjemmesiden og finde videoen. De har nemlig gjort det brugervenligt, som aldrig før. Se den 1 min korte video, og få et indblik hvor nemt og hurtigt du kan tage et lån hos vivus.

Du kan også gøre det ekstra nemt for dig selv og finde trustpilot nederst på deres hjemmeside. Her kan du nemt og enkelt danne dig et overblik over hvor tilfredse deres kunder er med deres lån.  De har faktisk over 3000 anmeldelser på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner. Det betyder altså at der er noget om det. Nogle skriver at de har fantastisk hurtig service og at pengene hurtigt er på deres konto. Der er altså ingen grund til at tøve med et lån fra Vivus. De har sikkerheden i orden, også er de også bare rigtig professionelle.  Vivus har eksisteret siden 2012 og de har ret godt styr på det de laver. De har i dag over 100.000 kunder og de er i alt 38 medarbejder. Det betyder altså, at vivus har arbejdet med og ydet deres service overfor mange tilfredse kunder. Deres medarbejder er altid frisk på at hjælpe og de har medarbejder inden for support, kundeservice, økonomi, jura og marketing, så de kan give deres kunder den bedste oplevelse.

vivus trustpilot

Lån hos Vivus.dk her

Kundeservice hos Vivus

Hos vivus er der plads til ændringer, så længe det er til gode for deres kunder. Det betyder altså, at de gør deres bedste og at du derfor nemt og enkelt kan forhøje dit kreditbeløb, ved blot at klikke ind på din konto og ændre det. Hos vivus kan du også forvente at sikkerheden er i top. De beskytter deres kunders oplysninger med den bedste teknologi, specielt når du som kunde, skal benytte dig af dit NemID. Brugen af NemID gør det hele meget nemmere for vivus. Via dette kan de nemlig få kreditvurderingen til at gå meget hurtigere end ellers. Det er også derfor at du inden for en dag kan få pengene sat ind på din konto.

Hvis du har problemer med dit lån kan du altid kontakte vivus. De sidder klar ved telefonerne, på chat eller mail for at besvare dine spørgsmål. Vil du hellere ordne tingene selv, så kan du klikke ind på deres hjemmeside og finde fanen der hedder spørgsmål og svar. Her kan du nemt danne dig et overblik over hvordan du klare tingene. Hvis dit lån for eksempel ikke er gået igennem eller hvordan du tilbagebetaler din kredit. Du kan ringe til dem i hverdagene fra kl. 8 til kl.18

Ansøg

5

Anmeldelse af

Vivus.dk