VIVUS.DK

VIVUS.dk Lån

Hos VIVUS kan du låne penge præcis på den måde, som du har lyst til. Her gør de en dyd ud af, at det er dig der bestemmer hvordan og hvornår. Alle mennesker oplever, at de på et tidspunkt har behov for at låne penge. Og det gøres næsten ikke nemmere end hos VIVUS.dk.

Vivus

100 - 12.000 kr. Beløb
20 år Alder
3 - 12 måneder Løbetid
0 - 816.67 % ÅOP
  • 50% rabat i op til 30 dage
  • Få svar med det samme
  • Udbetaling døgnet rundt - Også i weekenden
6.000 kr. over 12 måneder. ÅOP 816,67%. Fast debitorrente 243,3%. Mdl. ydelse 1.716,67 kr. Kreditomkostninger 7.908,34 kr. Tilbagebetaling 13.908,34 kr.

Alternativer til VIVUS.DKs lån og kredit

 

Kontakt VIVUS DKs kundeservice via tlf eller email

Hos VIVUS er der plads til ændringer, så længe det er til gode for deres kunder. Det betyder altså, at de gør deres bedste og at du derfor nemt og enkelt kan forhøje dit kreditbeløb, ved blot at klikke ind på din konto og ændre det. Hos VIVUS kan du også forvente at sikkerheden er i top. De beskytter deres kunders oplysninger med den bedste teknologi, specielt når du som kunde, skal benytte dig af dit NemID. Brugen af NemID gør det hele meget nemmere for VIVUS. Via dette kan de nemlig få kreditvurderingen til at gå meget hurtigere end ellers. Det er også derfor at du inden for en dag kan få pengene sat ind på din konto.

Hvis du har problemer med dit lån kan du altid tage kontakt til VIVUS’ kundeservice via telefon og email inden for deres åbningstider. De sidder klar ved telefonerne, på chat eller mail for at besvare dine spørgsmål. Vil du hellere ordne tingene selv, så kan du klikke ind på deres hjemmeside og finde fanen der hedder spørgsmål og svar. Her kan du nemt danne dig et overblik over hvordan du klare tingene. Hvis dit lån for eksempel ikke er gået igennem eller hvordan du tilbagebetaler din kredit.

Ring til VIVUS’ telefon inden for disse åbningstider

Vil du i kontakt med VIVUS, kan du gribe din telefon og ringe ind på tlf. 78 77 20 68.

Deres åbningstider er:

  • Alle hverdage: 8:00 – 16:00.

Derudover skriver VIVUS på deres hjemmeside, at de udbetaler pengene døgnet rundt.

vivus lån

Ansøg

Fordele for dig som kunde hos VIVUS.dk bank

Du kan låne til det der passer til dig. Om det så er en rejse, en uforudset udgift eller et nyt TV, ja så bestemmer du altså selv. Du kender dem sikkert fra deres reklamer. Deres grønne tema og den troværdige mand der fortæller om deres lån er ikke til at misse. Specielt ikke deres intro. Her prøver de nemlig at fange din opmærksomhed. Ret smart. Du har altså gode grunde til at give VIVUS et forsøg, hvis du står og mangler penge.

Der er gode fordele for dig der er ny kunde. Du kan nemlig låne op til 6.000 kr. med 50% rabat på renten op til 30 dage. Bedre forhold til et nyt lån skal du lede længe efter. Klik ind på VIVUS.dk og benyt dig af deres låneberegner, på den måde kan du nemt og enkelt finde ud af hvor meget du kan låne, og hvordan du har lyst til at betale det tilbage. Du kan for eksempel låne fra 100 til 12.000 kr. som tilbagevendende kunde. Og derefter vælger du nemt og enkelt hvornår du vil starte din låneperiode.

På VIVUS’ hjemmeside finder du en nem guide til hvordan du kan ansøge om et forbrugslån. Du kan endda ansøge online. Det betyder at du ikke skal have en lang og kedelig samtale med din bank. Du kan ansøge når du sidder i bussen i toget eller fra din egen sofa. Du kan altså ansøge hvorfra du vil, når du vil. Nemmere bliver det ikke. VIVUS lover endda, at de vil overfører pengene hver halve time til nye kunder. Det betyder altså, at du kan have dine penge, på din konto inden for den næste hverdag.

vivus trustpilot

Lån hos Vivus.dk her

Sådan låner du penge hos VIVUS.dk

På deres hjemmeside skal du blot finde lån nu knappen, også er du ellers i gang. Du skal nemt og enkelt oprette dig som kunde, hvor du skal bruge dit CPR-nr og din månedlige indkomst. Efter det skal du blot underskrive din ansøgning med dit nem ID. Derefter vil du efter få sekunder få af vide om du er blevet godkendt til dit lån. VIVUS DK vil selvfølgelig herefter overfører pengene til din konto så hurtigt som muligt, så du kan komme i gang med at leve livet. Er du ny kunde, kan du som sagt indfri din kreditaftale eller bare betale renteregningen, ved at logge ind på din konto. Al den information finder du inde på deres hjemmeside der har en nem og overskuelig hjemmeside.

Kan du ikke rigtig overskue alt det man skal læse for at forstå hvad det hele går ud på? Så skal du bare scrolle ned på hjemmesiden og finde videoen. De har nemlig gjort det brugervenligt, som aldrig før. Se den 1 min korte video, og få et indblik hvor nemt og hurtigt du kan tage et lån hos VIVUS.

Du kan også gøre det ekstra nemt for dig selv og finde trustpilot nederst på deres hjemmeside. Her kan du nemt og enkelt danne dig et overblik over hvor tilfredse deres kunder er med deres lån.  De har faktisk over 3000 anmeldelser på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner. Det betyder altså at der er noget om det. Nogle skriver at de har fantastisk hurtig service og at pengene hurtigt er på deres konto. Der er altså ingen grund til at tøve med en kredit fra VIVUS. De har sikkerheden i orden, også er de også bare rigtig professionelle.  VIVUS har eksisteret siden 2012 og de har ret godt styr på det de laver. De har i dag over 100.000 kunder og de er i alt 38 medarbejder. Det betyder altså, at VIVUS har arbejdet med og ydet deres service overfor mange tilfredse kunder. Deres medarbejder er altid frisk på at hjælpe og de har medarbejder inden for support, kundeservice, økonomi, jura og marketing, så de kan give deres kunder den bedste oplevelse.

Hvad er VIVUS’ rente og ÅOP?

VIVUS fungerer næsten lige som en kassekredit. Det vil sige, at du betaler en bestemt rente for det brugte beløb hver måned.

Den rente, som VIVUS kan tilbyde dig, er en årlig fast debitorrente. Renten ligger på 243,3 % med en ÅOP fra 816,7 %.

Disse tal kan synes relativt høje sammenlignet med et almindeligt forbrugslån. Men da du sandsynligvis har betalt det lille kreditbeløb tilbage inden for 1 år, vil de samlede kreditomkostninger ikke være så voldsomme, som renten og ÅOP’en indikerer.

Er du tilmed ny kunde hos VIVUS, får du op til 50 % rabat på renten i 30 dage.

Husk på, at VIVUS ikke udbyder kviklån med kort løbetid. VIVUS’ kreditløsning er med ubegrænset løbetid. Du kan altså beholde kreditten så længe, du vil.

Priseksempel VIVUS

Parameter Låneberegning
Lånebeløb 6.000 kr.
Lånetid 12 mdr.
Rente fra 243,3 %
Mdl. ydelse fra 601.39 kr.
Samlet tilbagebet. 13.908,34 kr.

Sådan foregår din udbetaling og tilbagebetaling hos VIVUS

VIVUS er lynhurtige til at udbetale pengebeløbet til din NemKonto. Når du har udfyldt ansøgningen og oprettet din profil, vil du få svar et par sekunder efter. Bliver du godkendt, vil din udbetaling allerede ske efter et par minutter.

Du kan altid logge ind på din profil for at betale dine rentebetalinger. Derudover kan du til enhver til klare hele din tilbagebetaling på én gang, hvis du pludselig har mulighed for at indfri kreditten.

Er

Ansøg

5

Anmeldelse af

Vivus.dk