Turbolån

🏎 Turbolån 2020

Turbolån er vejen til hurtige penge. Hos Turbolån A/S kan du nemt og hurtigt låne penge til det du står og mangler. Turbolån tilbyder forskellige låne- og kreditprodukter til private kunder. Du kan altså ikke tage et turbolån, som erhvervskunde.  Alle kan tage et lån hos dem, du skal blot opfylde nogle af deres få krav og ikke stå i RKI (tjek her, om du gør). Hvis de ikke kan give dig det ønskede lån, har du stor mulighed for, at få et mindre lån.  Hvis du ikke lige synes du kan betale dit lån i den ønskede løbetid, kan du altid forlænge det med 30 dage. Turbolån er til dig der står og mangler penge i farten. Du kan låne op til 10.000 kr. med Turbolån.

turbolån
Nyt product
3.9
Vurdering
Beløb 100 – 10.000 kr.
Løbetid 120 dage
ÅOP 761.54 %
Udbetaling I dag 03:33
 • Nem og hurtig ansøgning med NemID
 • Svar på din ansøgning med det samme
 • Penge på kontoen samme dag, du ansøger
Eksempel: 5.000 kr. over 120 dage. ÅOP: 761,54%. Mdl. ydelse: 1.918,92 kr. Tilbagebetaling: 7.675,67 kr. Kreditomkostninger: 2.675,67 kr. (Annonce)

Find gode anmeldelser på trustpilot

Hos Turbolån finder du kun tilfredse kunder, de gør deres bedste for at du får en god låneoplevelse. Det er nemt og enkelt at låne hos dem, alle anmeldelserne på trustpilot, giver ingen grund til bekymring. Du kan sikkert tage et lån hos dem.  Når du låner penge hos dem, bestemmer du helt selv, hvad du vil bruge dine penge på, lån mellem 100-10.000 kr. hos Turbolån. Med deres nemme låneberegner kan du nemt se hvordan din fremtidige økonomi vil se ud, med et lån. Tager du for eksempel et lån på 5000 kr. så kan du nemt se hvilke beløb du skal betale ved 1-4 afdrag.

Du kan altid finde deres kontakt oplysninger

På deres hjemmeside kan du nemt komme i kontakt med dem. Det er næsten umuligt ikke at komme i kontakt med dem. De har lange åbningstider 9-19 mandag til torsdag og 9-16 i weekenderne. Derudover kan du altid ringe til dem på deres rådgivningstelefon og sidst men ikke mindst, chatte med dem, hvis du har spørgsmål. Det er altså nemt at komme i kontakt med dem. Under fanen Ofte Stillede Spørgsmål, finder du svar på de spørgsmål du måtte have, inden du tager et lån. Det kan være spørgsmål som, Hvilke krav er der for at låne penge? Og hvor hurtigt står pengene på min bankkonto. Disse spørgsmål kan du altså nemt finde svar på, uden du behøver at sidde i telefon kø.  Mere kontakt information finder du under fanen, Kontakt.

Betal tilbage over 4 måneder

Et lån hos Turbolån skal betales tilbage over 4 måneder og dermed 4 ydelser.

Nedenfor ses et priseksempel på et lån på 2.000 kr.

ParameterBeregning
Ydelse pr. måned767,57 kr.
Tilbagebetaling3.070,27 kr.
Kreditomkostninger1.070,27 kr.
Fast debitorrente761,54 %

3 enkle trin – Lån penge, nemt og hurtigt hos Turbolån

Det skal ikke være besværligt at tage et lån, og bestemt ikke hos Turbolån. De har 3 enkle steps, du kan følge, hvis du er i tvivl om hvordan du tager et lån.

 1. Du skal som det første oprette dig som bruger.
  Når du opretter en bruger hos dem skal du selvfølgelig give relevante oplysninger, så låneprocessen går hurtigere. Så snart du har en bruger kan du altid logge in og låne penge eller se hvor meget du skylder
 2. Du vælger selv hvor meget du vil låne.
  Så snart du er logget på din konto, kan du oprette en låneaftale på det beløb du ønsker at låne. De skjuler de intet, så du kan se alle gebyrer og omkostninger, der er ved lånet. Godkendt dit lån med dit NemID (download NemID til din mobil her).
 3. Modtag pengene.
  Nu skal du blot vente på at aftalen bliver oprettet og godkendt, også er du klar til at leve en mere spændende hverdag med et turbolån.
Hjem » Låneudbydere » Turbolån

Seneste nyheder