Paymark Finans

Paymark Finans – Lån fra 10.000 kr. til 150.000 kr.

Hos Paymark finans, tænker de meget på deres kunder. Hvad kan vi gøre for dig, er det første du bliver mødt af, så snart du kommer ind på deres hjemmeside. Hos Paymark Finans kan du låne fra 10.000 kr. til 150.000 kr. du kan selvfølgelig selv bestemme hvor mange penge du vil låne, og hvor lang løbetiden skal være. Din løbetid kan være på mellem 24 måneder og 120 måneder. Denne låneberegner finder du på forsiden, og her kan du selv sidde og lege med, hvor mange penge du vil låne og hvor lang tid løbetid skal være. Når du har valt det, kan du derefter se hvor meget din månedlige ydelse vil ligge i mellem.  Paymark Finans

Nyt product
5.0
Vurdering
Beløb 10.000 – 150.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Mandag 10:09
  • Få svar inden for 1 time i åbningstiden
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Uforpligtende ansøgning
Eksempel: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Løbetid 2 – 10 år. Månedlig ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. (Annonce)

Paymark Finans trustpilot

Hos Paymark Finans er de glade for deres kunder, derfor behandler de også deres kunder godt. De gør deres bedste for at gøre deres kunder er glade, de har derfor også fået gode anmeldelser på trustpilot af glade kunder. Paymark Finans er i samarbejde med DER Finans, derfor kan du sagtens regne med at få en god behandlingsproces. De sørger for at du altid kan få tryghed, når du tager et lån hos Paymark Finans. Du ansøger nemt og sikkert med dit NemID, og får hurtigt svar inden for deres åbningstider. Paymark Finans er på trustpilot fordi de gerne vil have god feedback fra deres kunder. Om det er god eller konstruktiv feedback, er noget de vægter højt.  Hvis du har spørgsmål til din låneansøgning eller et allerede eksisterende lån, kan du altid kontakte dem mellem 8-18 alle ugens dage.

DER finans er blevet til Paymark Finans

Du får den samme service, de samme lånevilkår og det samme lån. Forskellen er bare, at navnet på virksomheden nu hedder Paymark Finans, i stedet for DER Finans. Med Paymark Finans, kan dine økonomiske drømme blive til virkelighed, og du behøver ikke engang stille sikkerhed for dit lån. Det er enkelt, det er nemt og det går stærkt. Hos Paymark Finans, har de 3 gode råd til hvordan du kan få styr på din økonomi, når du tager et lån.

Step 1: Lav et budget –  Det er et af de bedste råd der findes, når du skal tage et lån. Hvad har du af faste udgifter, det kan være husleje, mad, el, varme og vand og hvad kunne du have af uforudsete udgifter. Er der lige pludselig noget der skal repareres, skal bilen til syn eller er opvaskemaskinen gået i stykker. Og hvad har du så af indtægter? Dette er en vigtig ting at tage højde for, på den måde står du ikke lige pludselig og får en ubehagelig overraskelse.

Step 2: Hvad har du til rådighed –  Dette er næste step af dit budget. Det er vigtigt at danne sig et overblik over, hvor meget man har til rådighed til hver måned. På den måde kan man indregne i sit budget, hvor meget man skal afbetale hver måned.

Step 3: Tilmeld dig betalingsservice –  når du tilmelder dig betalingsservice bliver pengene automatisk trukket fra din konto. På den måde undgår du at få rykkere og de gamle girokort. Så har du styr på dine regninger, og de bliver betalt helt automatisk.

Paymark Finans, lav rente og højt lån

Hos Paymark Finans, får du fordelagtige renter og et fordelagtigt lån. Du kan låne op til 150.000 kr. og selv vælge din egen løbetid. Løbetiden du kan vælge er mellem 24 måneder og 120 måneder. Derudover kan du selvfølgelig altid betale lånet ud, hvis du har råd og lyst. Det koster ikke ekstra.

Som mange andre online lånesteder, udfylde din låneansøgning på nettet. Sender du din låneansøgning inden for deres åbningstid, får du svar på din ansøgning inden for en time. De gør altså deres bedste, for at du kan få den bedste låneoplevelse og få pengene hurtigst muligt. Paymark Finans skal blot godkende lånet, og derefter får du pengene ind på din konto. Du bestemmer selv hvad pengene skal bruges til og du behøver ikke stille sikkerhed. Du kan derfor selv bestemme om du vil bruge pengene på en ny bil, en rejse eller bare til diverse fornøjelser til hverdagen.

Hjem » Låneudbydere » Paymark Finans

Seneste nyheder