Låneberegner

Superkredit’s smarte låneberegner

Låneberegner

Udfyld detaljer om dit nuværende lån.

0 kr. 500.000 kr.
12 måneder 120 måneder
0 % 25 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Der kan være mange ønsker til det lån, du har i sinde at optage. Nogen går efter, at lånet skal være billigt, andre foretrækker, at lånet skal udbetales straks, mens andre igen foretrækker et lån, der kan betales af over længst mulig tid. Priserne på lån afhænger fuldstændig af disse forskellige faktorer. Men det danske lånemarked kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Banker og finansieringsselskaber står på nakken af hinanden for at tilbyde dig lige det lån, de tror, du ønsker.

Derfor kan det være en rigtig god ting at sammenligne de forskellige lån med en låneberegner. Her kan du i fred og ro bag din computerskærm få information om for eksempel ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), renter og i det hele taget beregne hvad du i sidste ende må betale for netop det lån, du har udkig på. Med en simpelt Googlesøgning finder du en lang række hjemmesider, hvor banker, kreditforeninger og finansierings-institutter har opstillet en låneberegner, du bare putter dine oplysninger i. Dermed får du sort på hvidt, hvilke omkostninger forskellige typer lån vil koste. For der er nemlig stor forskel på om du tager et forbrugslån, et boliglån eller et billån.

Låneberegner forbrugslån

Et forbrugslån er ofte den dyreste form for lån, der er på markedet. Dette skyldes, at der ikke skal stilles den sikkerhed for lånet, som de kræver i dit pengeinstitut. Men derfor kan et forbrugslån jo godt være produktet, du vil få mest glæde af. Blandt andet er det en utrolig hurtig og effektiv måde til at få de penge, som du står og mangler nu og her. Og hvem vil ikke gerne slippe for at skulle stille i banken og holde møde en bankrådgiver, som først skal regne på din låneanmodning, inden du kan få penge på kontoen.

Det er faktisk ganske enkelt at beregne dit forbrugslån, eller kviklån, du skal blot vide hvor meget, du vil låne, hvor længe du vil låne og så endelig ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). ÅOP er en samlet betegnelse for alle de omkostninger, der løber på dit lån i løbet af et år. Men synes du, at det er lidt over dine kompetencer at skulle regne på de forskellige lånetilbud, du kan Google dig til, så findes der faktisk rundt omkring på nettet en række virksomheder, der hjælper dig ved at stille en låneberegner til rådighed. Her har de opstillet en smart låneberegner, hvor du blot indtaster lånebeløb, ÅOP og løbetid. Dermed får du en oversigt over, hvor meget du skal betale for lånet om måneden, hvor meget du kommer til at betale i renter og endelig den samlede tilbagebetaling for lånet, når det er betalt helt ud. Dermed kan du beregne, om lånet passer til dine ønsker og din økonomiske situation.

Låneberegner bolig

For de fleste er det at købe bolig den største investering, de kommer til at gøre i deres liv. Det kræver som regel et lån, da du næppe har de millioner på kontoen, som sådan en bunke mursten hurtigt kan løbe op i. Mange henvender sig i den bank, de altid har benyttet og tager så efterfølgende imod det tilbud, som bankrådgiveren lægger på bordet. Men du kan faktisk spare en del penge ved at tjekke markedet hjemmefra med en låneberegner. Men en låneberegner kan også hjælpe dig med oplysninger om, hvor vidt du overhovedet har råd til din drømmebolig.

De fleste kreditforeninger har på deres hjemmeside en låneberegner, hvor du taster dine oplysninger ind. Så kan du se, hvad du har mulighed for at købe, og du kan sammenligne de forskellige låntyper, der udbydes. Det mest normale er jo at låne til boligen i banken, da det er her, du kan gøre det billigst. Men nogle kunder oplever, at deres bank simpelthen ikke forstår at give det boliglån, der er brug for. Det kan være alder, beliggenhed eller din lønindtægt, der får banken til at hælde dine boligdrømme ned af brættet. Derfor kan det være en løsning at henvende sig til virksomheden UdenomBanken, der er sat i verden for at give boliglån til folk, der har fået nej i banken. På deres hjemmeside kan du benytte deres låneberegner og dermed blive klogere på, hvilket boliglån du kan tilbydes.

Låneberegner billån

Har du kig på en ny bil, kan det også her være en god ide at benytte en låneberegner, inden du takker ja til et eventuelt billån. De fleste steder vil forhandleren forlange, at du selv lægger et beløb på mellem 10 eller 20 procent af bilens pris, og så kan du ellers låne dig til resten. En forhandler vil som regel altid kreditvurdere dig, inden han giver grønt lys til, at du kan optage et billån.

Derfor kan du jo lige så godt tjekke din økonomiske status hjemme ved computeren med en låneberegner. Dermed undgår du at spilde din egen og bilforhandlerens tid. Når du skal regne på hvor godt kørende, du kan blive, skal du blot taste følgende oplysninger ind i en af de mange låneberegnere, som låneudbydere rundt omkring stiller til rådighed. Du taster bilens pris, hvor meget du eventuelt selv kan betale for bilen, hvor lang tid du vil bruge på at tilbagebetale lånet. Derudover bør du tjekke renten samt den provisionsrente bilforhandleren får for at tilbyde dig et billån.

På for eksempel hjemmesiden låneberegner.nu er det hele stillet så praktisk op, at du blot taster de informationer, du bliver bedt om. Dermed kan du hurtigt og nemt få afklaret, hvorvidt din næste bil skal være en Toyota eller Fiat. Fordelen ved at bruge en online låneberegner er, at du dermed får alle de skjulte omkostninger med.

Tidligere har billån været noget udskældt, da de ofte skjulte vigtige omkostninger. For eksempel kan der være et højt startgebyr, mens rentesatsen er lav. Sådanne eksempler kan få folk til at tro, at deres billån er billigere, end det i virkeligheden er. Med en lånebregner kan du hjemmefra bopælen lave de beregninger, der betyder, at du altid skriver under på et billån på et fuldt oplyst grundlag.

Hjem » Låneberegner

Seneste nyheder