Lendon

Hos Lendon er det nemt at få et lån

Det skal være nemt at låne penge, og det er det bestemt også hos Lendon. De har gjort det nemt for dig, så du bare skal udfylde en ansøgning. Ansøgningen tager ikke mere end 1 minut.  Du kan endda gøre det online, så der er ikke mange forhindringer for at du kan komme i gang, og låne penge til det du står og mangler.

lendon

500 - 15.000 kr. Beløb
21 år Alder
3 - 12 måneder Løbetid
Op til 205.77 % ÅOP
 • Lån rente- og gebyrfrit i 30 dage som ny kunde
 • Betal kun for den kredit, du bruger
 • Pengene på kontoen hurtigt
15.000 kr. over 3 måneder. ÅOP 205,77%. Første rentebetaling 225 kr. Herefter mdl. rentebetaling 2.250. Kreditomkostninger 4.575 kr. Tilbagebetaling 19.575 kr.

Alternativer til Lendon

 

Brug dit login hos Lendon og kom i gang

Når du opretter en kassekredit hos Lendon.dk får du automatisk et login. På den måde kan du nemt styre dine lån. Du kan altså uanset tidspunkt på døgnet bruge dit Lendon login og justere dine lån, efter de behov du har.  Ved du for eksempel at du har brug for flere penge den kommende måned, så kan du selv forhøje dit lån, uden at du behøver lave en ansøgning igen. Der er mange flere fordele ved at låne hos Lendon.dk du får nemlig også pengene hurtigt udbetalt.

Hvis du allerede sidder klar ved computeren, skal du blot bruge dit NemID og dine kontooplysninger. Du skal ikke igennem en længer proces, med dokumentation osv. Hos Lendon.dk kan du som ny kunde, få mange fordele. Nye kunder får nemlig 30 dage rentefrit. Du får også kun månedlige renter indtil du har indfriet dit lån og det bedste af det hele er, du kan få en kassekredit op til 15.000 kr. Indfri dine drømme hos Lendon.dk

Hurtig udbetaling hos Lendon.dk

Uanset om du låner penge via kassekredit, kviklån eller afdragslån hos Lendon, så får du altid hurtigt udbetalt dit lån. Det eneste du skal sørger for, er at ansøge om det lån, der passer bedst til dig, inden for deres åbningstider. Du skal altså bare ansøge om dit fortrukne lån mellem kl. 08 og 18 i hverdagene eller 10-15 i weekenderne. Så snart du har sendt din ansøgning af sted inden for dette tidsrum, så er pengene hos dig inden for 30 minutter. Hurtigere kan det ikke gøres.

Som ny kunde hos Lendon får du rabatkoder

Er du ny kunde hos Lendon.dk så er der massere af rabatkoder at hente. Som ny kunde får du nemlig lov til at låne flere penge og 30 dages rentefri samt gebyr fri lån. Du kan altså selv vælge om du vil låne pengene gratis i 30 dage, og derefter betale af på dem, eller lade din kassekredit løbe i længere tid. Hos Lendon.dk er det ikke kun kassekredit, du kan få. Her finder du også kviklån og afdragslån. De har gjort det nemt for dig, så du kan have det hele samlet et sted.  Uanset hvilken lånetype du vælger kan du benytte dig af deres låneberegner og se hvad dine månedlige ydelser kommer til at være på, så du kan få en sund økonomi. Med deres fleksible lånemulighed, kan du selv styre hvor meget du vil afdrage. På den måde kan du altså tilrettelægge din egen økonomi. Hos Lendon.dk finder du et hav af gode trustpilot anmeldelser for tilfredse kunder.

Hvilke typer af lån kan man få

Hos LendOn har man mulighed for at få fleksible lånemuligheder, og der er samtidig ingen skjulte omkostninger. Låneudbyderen tilbyder flere forskellige typer af lån, og det er muligt at låne helt op til 20.000 kr. Der er høj kundetilfredshed blandt forbrugerne af denne låneudbyder, og LendOn drives af Creamfinance Denmark ApS, der hører til i København.

Hos LendOn har man mulighed for både at ansøge om en kassekredit, afdragslån og kviklån. Der er derfor rig mulighed for at få lige præcis det lån, man har brug for. Det kan derfor anbefales at undersøge de tre forskellige muligheder, før man beslutter sig for, hvilket lån det er, man ønsker at ansøge om.

Hvor mange penge kan man låne

Det er forskelligt, hvor mange penge man har mulighed for at låne, alt efter hvilken type af lån, det er, man ønsker at ansøge om hos LendOn. Det er derfor værd at se nærmere på alle tre muligheder, for man kan med sikkerhed finde den løsning, man er på udkig efter. Hvis man ønsker at ansøge om en kassekredit, kan man få en kredit på helt op til 15.000 kr. I denne forbindelse skal man som minimum ansøge om en kredit på 500 kr. Hvis man derimod har brug for et afdragslån, har man her mulighed for at ansøge om at låne mellem 5.000 og 20.000 kr. Hvis man har brug for et kviklån, kan man låne helt op til 10.000 kr., og det mindste beløb, man har mulighed for at låne, er 100 kr.

Hvilke fordele er der ved at optage et lån

Der er mange fordele ved at optage et lån eller en kredit hos LendOn, og hvis man vælger at optage en kredit, er en af fordelene blandt andet, at man selv bestemmer, hvor stor en andel af kreditten, man vælger at bruge. Hvis man eksempelvis ansøger om at få en kredit på 15.000 kr., behøver man ikke bruge hele kreditten på én gang, og man kan når som helst vælge at hæve penge fra den. Det betyder også, at man selv kan sætte penge ind på den, hvis det er det, man ønsker, og man samtidig økonomisk har mulighed for det.

Det er også en fordel, at man kan lade kreditten løbe, så længe man vil, når blot man betaler renten på kreditten. Det betyder nemlig, at man selv kan bestemme, hvornår man betaler det beløb tilbage, som man har lån. En anden fordel er, at det ikke tager mere end et enkelt minut at udfylde en ansøgning om lån, og det eneste, man skal bruge, for at ansøge om lånet, er NemID og sine personligt kontooplysninger. En af fordelene ved at ansøge om et lån hos LendOn er også, at man ikke skal stille sikkerhed for lånet, og der kræves heller ingen former for dokumentation.

Når man har oprettet et lån, får man samtidig en kundeprofil, som man til hver en tid kan vælge at logge ind på. Her kan man hele døgnet tilgå sin låneaftale, og man kan også vælge at justere på den efter behov. Alle nye kunder får desuden 30 dages gratis kredit, og det betyder, at den i denne periode er rentefri. Det betyder også, at hvis man er i stand til at betale kreditten tilbage inden for 30 dage, så kommer det ikke til at koste en krone at låne pengene. Sidst, men ikke mindst, så tilbydes der fleksible lånemuligheder, og der er ingen skjulte omkostninger forbundet med et lån hos denne låneudbyder.

Hvem kan ansøge om et lån

Der findes en række betingelser, der skal være opfyldt, for at det bliver muligt at blive bevilliget et lån hos LendOn. Når man opfylder disse betingelser, er der gode muligheder for, at man kan blive bevilliget et lån hos LendOn, men man må dog vide, at der ingen garantier er. Disse er som følger:

 • Man skal være fyldt mindst 21 år, den dag man ansøger om et lån.
 • Man skal have et dansk CPR-nummer.
 • Man skal have en dansk folkeregisteradresse.
 • Man skal have NemID.
 • Man skal have en e-mail-adresse, der er aktiv, og et dansk telefonnummer.
 • Man skal have et personligt betalingskort som eksempelvis Dankort.
 • Man skal have en dansk bankkonto.
 • Man må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.

Derudover vil hver enkelt ansøgning gennemgå en individuel kreditvurdering.

Hvor meget koster det at optage en kredit

Hvis man vælger at optage en kassekredit hos LendOn, kan man helt selv bestemme, hvornår man ønsker at indfri kreditten. Den kan derfor løbe, så længe man har brug for den. Der findes dog en minimumsbetaling, som skal betales hver måned, og denne minimumsbetaling skal betales, for at man kan få lov til at beholde sin kredit. Hvis man eksempelvis vælger at ansøge om en kredit på 15.000 kr., og man vælger at benytte denne kredit fuldt ud, skal man som minimum betale 1.500 kr. om måneden i minimumsbetalingen. Hvis man derimod ansøger om en kredit på 10.000 kr., og samtidig benytter denne fuldt ud, vil minimumsbetalingen være 1.000 kr. Det svarer til, at man som minimum skal indbetale 10 % af kredittens størrelse månedligt, og det betyder, at den årlige renter ligger på 15 %.

Hvor meget koster det at optage et afdragslån

Hvis man vælger at ansøge om at optage et afdragslån hos LendOn, vil man skulle vælge en løbetid for lånet. Dette gøres ved, at man på hjemmesiden vælger, hvor stort en månedlig ydelse, man har mulighed for at betale. Dette skal gøres i forlængelse af, at man har valgt, hvor mange penge det er, man ønsker at ansøge om at låne. Når man har valgt den ydelse, man ønsker at betale, vil man få vist, hvor mange måneder man skal afdrage lånet over.

Dette er meget smart, for på denne måde er man sikker på, at den månedlige ydelse passer ind i den økonomi, man har til rådighed. Hvis man eksempelvis ønsker at ansøge om at låne 10.000 kr., og man er i stand til at betale 1.210 kr. om måneden, vil lånet have en løbetid på 17 måneder. Det betyder, at debitorrenten vil ligge på 214,40 %, mens det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være på 20.574,11 kr. Af dette beløb vil de samlede kreditomkostninger udgøre 10.574,11 kr. Man kan frit prøve forskellige månedlige ydelser af for til sidst at finde den ydelse, man ønsker at betale månedligt, inden man ansøger om et specifikt lån.

Hvor meget koster det at optage et kviklån

Et kviklån hos LendOn skal betales tilbage i løbet af maks 30 dage, og det betyder, at man kun skal optage dette lån, hvis man er i stand til at betale lånet tilbage i løbet af denne periode. En kviklån kan være en fordel, hvis man ved, at man snart får flere penge mellem hænderne, men at man samtidig har brug for nogle ekstra penge her og nu. Hvis man eksempelvis ansøger om at låne 10.000 kr og vælger en løbetid på 30 dage, vil man samlet set skulle betale 12.125 kr. tilbage. Det betyder dermed, at de samlede kreditomkostninger i denne forbindelse udgør 2.125 kr., og at debitorrenten vil ligge på 942,62 %.

Hvordan ansøger man om et lån

Når man har fundet frem til, om man ønsker at ansøge om en kassekredit, et afdragslån eller kviklån hos LendOn, kan man simpelt og nemt angive, hvor mange penge det er, man ønsker at låne, og man kan også vælge løbetiden eller den månedlige ydelse for lånet. Herefter er det blot at klikke på den tilhørende knap, så man kan komme i gang med sin ansøgning. Det er både simpelt og nemt at ansøge om alle tre former for lån, og det tager ikke lang tid.

Hvor lang tid tager det at få svar på en ansøgning

Når man har udfyldt en ansøgning om lån og sendt den af sted, går der ikke mere end 10 minutter, før man får svar på, om LendOn kan tilbyde et lån eller ej. I nogle situationer kan der dog gå helt op til 24 timer, før en ansøgning er færdigekspederet, og det vil være i tilfælde, hvor låneudbyderen har brug for flere oplysninger. Hvis dette er tilfældet, vil man blive oplyst om det.

Hvornår får man pengene på sin konto

Hvis man ansøger om et lån hos LendOn i åbningstiden, vil man kunne få udbetalt pengene inden for 30 minutter. Åbningstiden er alle hverdage mellem 8 og 18 og lørdage mellem 10 og 15. Hvis en låneaftale underskrives uden for åbningstiden, vil man modtage pengene den efterfølgende hverdag. Der udbetales ikke penge hverken søndag eller helligdage. Det er dog værd at vide, at hvis man ansøger om et kviklån, vil der gå 48 timer, før man kan underskrive låneaftalen.

Hvordan kommer man i kontakt med LendOn

Hvis man har spørgsmål til lån eller ansøgningsprocessen, er det både simpelt og ligetil at komme i kontakt med LendOn. Man kan ringe til kundeservice alle hverdage mellem 8 og 18 og lørdage mellem 10 og 15. Her er det muligt at få svar på alle tænkelige spørgsmål. Man kan desuden sende en mail eller tilgå Facebook-siden.

Ansøg

5

Anmeldelse af

Lendon.dk