Express Bank

Express Bank lån 2020

Hos Express Bank får du lånet der passer perfekt til dig, fordelagtige renter og alle dine bekymringer forsvinder, så snart du klikker ind på deres side. Her er der ro og der er styr på tingene. Hos Express Bank emmer det er orden i sagerne. Og du er garanteret god service og et lån der passer lige til det du har behov for. Med et Express Bank lån bestemmer du selv hvad du vil bruge pengene på.

Det er det smarte ved at låne penge online, er at du er herre over hvordan og hvornår pengene skal bruges. Det eneste du skal beslutte dig for, er hvor mange penge du kunne tænke dig at låne. Det kan være du står og mangler penge til din næste store rejse med hele familien, og denne gang har du virkelig lovet børnene at i skal på eventyr. Så må man hellere holde hvad man lover.

Express Bank er derfor løsningen til dig, der står og mangler lidt ekstra eller meget ekstra. Du kan nemlig Express BankDer er altså mulighed for at indkassere det helt store, til dig der f.eks. gerne vil have en tilbygning.

Det smarte ved Ekspress Bank er, at du helt selv bestemmer hvor lang tid du vil afbetale på dit lån. Du får altså både lov til at låne op til 300.000 kr. og du bestemmer selv hvor lang tid du vil have udgifter på lånet. Bedre bliver det vist ikke. Din løbetid på dit fremtidige lån, kan variere fra 24 mdr. til 96 mdr.  Med Express Banks smarte låneberegner kan du tilmed selv sidde og kigge på, hvor meget du kan låne og hvor meget du har lyst til at låne.

Express bank

Fordele med Express Bank

Med et forbrugslån hos Express Bank, får du en aldeles fordelagtig rente, deres renter starter nemlig fra 3,49%. Derudover får du svar inden for ganske få minutter på din låneansøgning. Dine penge vil stå på din NemKonto inden for få dage, og du kan endda sende en ansøgning ind, og lege med tanken om hvad du mon skal bruge alle de penge til, uden at det er bindende.

Hos Express Bank er der som sagt orden i sagerne, og det er derfor helt i orden, at tænke sig om en ekstra gang, inden du tager et lån på 300.000 kr. Det er trods alt mange penge. Med deres låneberegner får du et eksempel på hvad det kommer til at koste dig, at tage et lån. Hvis du f.eks. gerne vil låne 100.000 kr. med en løbetid på 4 år, altså 48 mdr. så vil du have en månedlig ydelse på ca. 2500 kr. Derudover kan du også gøre dig klog på, hvor meget den årlige rente er på, debitorrenten og hvad de samlet kreditomkostninger kommer op på.

Alt den information får du mulighed for at få adgang til, når du benytter dig af Ekspress Banks låneberegner. Får at få endnu mere information, kan du også vælge at trykke på knappen der hedder “ Fakta og priser”, her bliver du oplyst om de forskellige service gebyrer du kan blive opkrævet. Denne knap, finder du lige ved siden af “ansøg her”

Der findes også mange flere fordele som du kan få adgang til med Express Bank. Du har f.-eks. mulighed for at få samlelån, et byggelån og mange andre fordele, som kunde hos Ekspress Bank. Det kræver bare at du opretter en konto, og opretter dig som kunde. Så er du godt i gang med at få adgang til alle Express Banks fordele

Fordele med Express Bank “Min konto”

Der er altid fordele ved at være kunde, der hvor du tager dit lån. Express Bank, skal tjene penge ligesom så mange andre virksomheder, og de tjener penge på deres kunder. Som kunde hos Express Bank, kan du få et samlelån, der vil gøre din hverdage nemmere, og fjerne en del af dine bekymringer. Med et samlelån, kan du nemlig samle alle dine lån. Både dem du har hos Express Bank, men også dem du har fra andre låneudbydere.

Så kan du altså både få et bedre overblik over din økonomi og være mindre stresset over dine lån, udgifter og økonomi. Ekspress Bank, hjælper dig med at få orden i sagerne.

Du kan sammenlægge dine lån hos Express Bank, på mellem 75.000 –  500.000 kr. De søger tilmed for at indfri dine gamle lån, så du ikke skal bruge tid på at kontakte dine gamle låneudbydere. Du får dertil også et større rådighedsbeløb hver måned.

Du får altså flere penge mellem hænderne. Fordelene ved et samlelån hos Express Bank er mange, du sparer gebyrer og meget mere. På den måde kan du altså få råd til mere selv om du har lånt mere. Med Express Banks samlelåneberegner, kan du selv danne dig et overblik over alle dine lån og hvor meget ekstra du kommer til at have til rådighed hver måned.

Sådan får du et samlelån:

  1. Du kan ansøge om et samlelån, på Express Banks side. Husk alle dine lån, dette gælder også ting købt på afbetaling og kontokort.
  2. Indsend låneansøgningen og husk at tjekke “Fakta og Priser” så du er helt med på, hvad du siger ja til. Efter du har indsendt låneansøgningen, modtager du en bekræftelse på mail.
  3. Der vil gå op til 2 hverdage, før du får svar på din ansøgning. Derefter kontakter Express Bank dig for at få flere informationer og dokumentation.

Med et samlelån får du altså et bedre overblik over din daglige økonomi og dine faste udgifter bliver holdt nede, så du kan få overskud i din hverdagsøkonomi. Der selvfølgelig nogle små krav man skal opfylde for at få et samlelån. Du skal have en årlig husstandsindkomst på  250.000 kr. og du skal medsende din seneste lønseddel samt årsopgørelse. Derudover løber renterne fra 4,49% til 17,22 %.

Lev mere med Ekspress Bank

Express Bank er meget mere end bare en bank. Hos Express Bank går de op i at værdsætte dig som kunde. Du kan derfor nu også blive forsikret gennem Ekspress Bank. De har nu en ulykkesforsikring, der sikre dig og hele din familie. Du får dækning i hele verden 24 timer i døgnet og det koster dig kun 60 kr om måneden, og der er ingen skjulte forsikringsbetingelser. Ulykkesforsikringen dækker dig, hvis ulykken giver varige mén, der dækkes udgifter til tandskader, udgifter til kiropraktor samt fysioterapeut, der er følge af en ulykke. Sidst men ikke mindst, vil dine efterladte være dækket ved et dødsfald.

Men det er ikke alt hvad Express Bank kan tilbyde, du kan nemlig også blive låne- og kreditsikret. Det giver tryghed til din familie og dig selv, hvis uheldet skulle være ude. Når du bliver låne- og kreditsikret hos Express Bank, dækker forsikringen de renter og afdrag du måtte have på dine lån, hvis du mister arbejdsevnen, dit job eller går bort. Det koster dig under 90 kr. om måneden og både dig og din partner er dækket af forsikringen.

Nemmere bliver det altså ikke. Express Bank er ikke bare et bank, der låner dig penge til din næste store rejse, dit næste store projekt eller bare lidt ekstra til hverdage. Ekspress Bank skal være din samarbejdspartner og have din ryg, når livet går skævt og tingene går i vasken. Eller når det hele bare køre på skinner og du gerne vil have et større råderum. Uanset hvad så, står de der, når du har brug for det. De er der både for dig og din famillie og de har din ryg igennem hele livet

Spørgsmål & svar om Express Bank

? Hvem ejer Express Bank?

Express Bank blev etableret tilbage i 1987 i forbindelse med et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked. Express Bank har således altid haft en forankring i detailhandlen i Danmark, hvor de samarbejder med over 2.000 forhandlere, varehuse og butikker.

? Hvor billig er renten hos Express Bank?

Debitorrenten hos Express Bank ligger renten mellem 3,55 – 14,92%. Låner du dog mindre end 75.000 kroner, starter rentesatsen fra 7,22 – 21,93%. Derudover foretages der en kreditvurdering af dig, som er med til at beslutte hvilken rente, du kan få tilbudt.

? Hvor meget kan jeg låne hos Express Bank?

Hos Express Bank kan du låne alt mellem 10.000 til 300.000 kroner. Du vælger selv hvor stort et beløb, du ønsker at låne. Dog er din kreditvurdering afgørende for hvor meget, du kan få bevilget.

⚡ Hvor hurtigt bliver mit lån udbetalt?

Express Bank sørger for at udbetale dit lån så hurtigt som muligt, så du undgår en lang ventetid. De estimerer, at du får udbetalt pengene indenfor 1-2 hverdage efter, de har modtaget din ansøgning.

Låneeksempel Express Bank

ParameterLåneberegning
Lånebeløb100.000 kr.
Lånetid72 mdr.
Debitorrente fra3,55 %
ÅOP fra5,16 %
Mdl. ydelse fra1.612 kr.
Samlet tilbagebet.16.080 kr.

Ekspress Bank kontakt

Ekspress Bank vægter kundeservice højt. De er mere end bare en digital bank. De er en bank, der retænker lån og kundens behov. De udmærker sig ved deres hurtige ansøgningsproces og hurtige udbetaling, fordi de ved, at det er det, kunderne gerne vil have. De møder deres kunder i øjenhøjde og vægter kvalitet service højt. Du kan derfor altid kontakte dem, uanset hvilke problemer eller spørgsmål du måtte have.

De kan ringe til dem fra 9-17 alle hverdage og du kan endda også få svar på dine spørgsmål, på deres hjemmeside. Her har de nemlig samlet de mest ofte stillede spørgsmål, og svaret på dem, som hjælp til deres kunder. Så hvis du lige selv vil sætte dig ind i sagerne, inden du giver dem et kald, kan du altid benytte dig af denne funktion. Ekspress Bank, har fået gode anmeldelser på trustpilot, og det er ikke uden grund.

Ekspress Bank har eksisteret siden 1987, så de har efterhånden fået en del erfaring. De gør meget ud af at forbedre sig, og lige nu har de 200 medarbejder, der gør deres bedste for at du som kunde, kan få den bedst mulig oplevelse, når du benytter dig af Express Banks ydelser. Ekspress Bank, er en af de førende låneudbydere på det danske marked, de behandler nemlig over 400.000 låneansøgninger om året. Derudover støtter de velgørende formål, som Red Barnet, Hjerteforeningen og Børns Vilkår. Læs meget mere om alle Ekspress Banks lånemuligheder på deres hjemmeside, og bliv klog på, hvilket lån der passer bedst til din drøm.

Hjem » Låneudbydere » Express Bank

Seneste nyheder