Kassekreditten.dk

Kassekreditten.dk

Hos kassekreditten.dk er det både hurtigt og nemt at låne penge. Her kan man få et ordentligt lån til et fair rente. Når man har sendt en ansøgning af sted, vil der ligge et svar klar inden for 24 timer, og hvis man bliver godkendt til en kredit, vil udbetalingen ske den efterfølgende hverdag. Man vil altid være sikret en lav, månedlig rente, og man kan bruge pengene, som man vil – man bestemmer nemlig fuldstændig selv, hvad et lån skal bruges på.

kassekreditten.dk
Nyt product
5.0
Vurdering
Beløb 3.000 – 15.000 kr.
Løbetid 3 – 12 måneder
ÅOP 316.8 – 339.8 %
Udbetaling Mandag 08:00
  • Lav månedlig rente
  • Hurtig svar på din ansøgning
  • Penge på kontoen inden for 1 hverdag
Eksempel: 10.000 over 12 måneder. Etableringsomkostninger: 495 kr. Fast debitorrente 150%. ÅOP 319,69%. Månedlig ydelse 1.311,88 kr. Samlede kreditomkostninger 15.742,50 kr. Samlet tilbagebetaling 26.237,50 kr. Løbetid 3 -12 måneder. ÅOP 316,80 – 339,80 %. Max ÅOP 339,80 %. (Annonce)

Hvor gammel skal man være?

For at ansøge om en kredit hos kassekreditten.dk, skal man være fyldt mindst 21 år, den dag man sender en ansøgning af sted. Hvis man ikke har nået denne alder, er der derfor ingen grund til at undersøge mulighederne nærmere hos denne låneudbyder.

kassekreditten lån penge

Hvor mange penge kan man låne

Hos kassekreditten.dk kan man ansøge om en kredit på maksimalt 15.000 kr. Det er muligt at ansøge om en kredit på helt ned til 3.000 kr., og når man ansøger, skal man vælge et beløb i hele tusinder på mellem 3.000 og 15.000 kr. Hvor stor en kredit, man kan få, afhænger af den kreditvurdering, der bliver foretaget, og denne vil altid være individuel. En kreditvurdering foretages på baggrund af lønoplysninger og årsopgørelser, der modtages fra SKAT, og disse vil blive holdt sammen med de månedlige udgifter, som  den pågældende låneansøger har. På baggrund af dette vil man blive bevilliget et kreditbeløb, og der vil også være tilfælde, hvor man helt får afslag. Det kreditbeløb, man bliver tilbudt, kan derfor være både større eller mindre end det beløb, man har ansøgt om. Man er som låneansøger her fuldstændig selv herre over, hvor stort et beløb der skal overføres til ens konto.

Hvad kan man låne penge til

Hos kassekreditten.dk kan man låne penge til lige præcis det, man står og mangler. Der stilles i den forbindelse intet krav til, at denne låneudbyderen skal vide, hvad pengene skal bruges på, og man har derfor friheden til selv at vælge formålet med lånet.

Skal man stille sikkerhed

Hos kassekreditten.dk skal man ikke stille sikkerhed for et lån. Det betyder, at man ikke behøver have hverken ejerbolig, bil eller andre værdier, for at det er muligt at ansøge om et lån, og det betyder, at en stor del af den danske befolkning derfor har mulighed for at låne penge et sted som dette.

Skal man indsende dokumentation

Kassekreditten.dk stiller intet krav til, at man skal indsende dokumentation, når der ansøges om et lån. Låneudbyderen indhenter automatisk de oplysninger, der er brug for, når låneansøgeren blot giver samtykke til dette. Der er tilmed muligt at låne penge fra mobilen, hvilket også er kendt som mobillån eller SMS-lån, og det betyder, at man også kan ansøge om et lån, når man er på farten.

Hvor lang er løbetiden på et lån

Når man optager en kredit hos kassekreditten.dk, vil denne kredit have ubegrænset løbetid. Det betyder, at man kan have kreditten så længe, man ønsker det, når denne først er optaget. Der er nemlig intet krav til, at kreditten skal tilbagebetales over en bestemt periode. Man må dog også være opmærksom på, at jo længere en kredit løber, jo dyrere vil det blive at have den.

Koster det penge at oprette en kredit

Hos kassekreditten.dk koster det 495 kr. at oprette en kredit. Dette gebyr vil blive pålagt, uanset hvor stor en kredit man ønsker sig.

Hvor længe kan man låne penge

Hos kassekreditten.dk kan man låne penge, lige så længe man ønsker, og det er uanset, om der er tale om måneder eller år. Man skal desuden kun betale for den tid, man låner penge. Man kan derfor også tilsvarende have et lån, så kort tid som man ønsker, og en kredit kan derfor indfries når som helst. Kassekreditten.dk har dog en anbefaling til, at man låner penge i så kort en periode som overhovedet muligt, og man må desuden være opmærksom på, at oprettelsesgebyret vil være påført kreditten, uanset hvor længe man ønsker at låne penge.

Hvor meget koster det at have en kredit

Det eneste, det koster at have en kredit hos kassekreditten.dk, er, at man skal betale sine månedlige renter på kreditten. En kredit skal naturligvis også betales tilbage igen, men man har selv friheden til at vælge, hvornår dette skal ske, når man optager en kredit hos denne låneudbyder. Hver måned skal man aktivt betale 12,5 % af det beløb, der er trukket på kreditten, og det er dette beløb, der er den såkaldte minimumsbetaling. Man bestemmer heldigvis altid selv, hvor stor en del af kreditten, man ønsker at benytte sig af, og derfor er man selv med til at påvirke, hvad den månedlige betaling for kreditten vil ligge på. Det anbefales i den forbindelse ikke at trække mere af kreditten, end man kan betale tilbage.

Hvordan ansøger man om et lån

Når man vil i gang med at lave en ansøgning om lån hos kassekreditten.dk, skal man som det første på forsiden af hjemmesiden vælge, hvor stor en kredit, man ønsker at ansøge om at optage. Man må her tænke sig godt om, inden man vælger det helt rigtige beløb, for man bør ikke ansøge om et beløb, der er unødvendigt, og man skal samtidig være realistisk. Hvis man eksempelvis ønsker at ansøge om en kredit på 15.000 kr., vil man her kunne se, at den månedlige ydelse vil ligge på 1.936,88 kr. Den faste debitorrente vil være på 150 %, mens ÅOP vil være på 316,79 %.

Man vil desuden kunne se, at de samlede kreditomkostninger for et lån på 15.000 kr. vil være på 23.242,50 kr., mens det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være på 38.737,50 kr. Med småt kan man læse, at dette priseksempel forudsætter, at kreditten er udnyttet fuldt ud, og at der ikke afdrages på denne, men at den indfries efter 12 måneder. Der er til hver en tid ikke nogen fast løbetid på kreditten. Hvis man kan se sig enig i dette priseksempel, kan man gå i gang med at udfylde en ansøgning ved at klikke på knappen Klik og lån nu —> 2 minutter, og det er samtidig fuldstændig uforpligtende.

Hvor lang tid tager det at udfylde en ansøgning

Hvis man ønsker at låne penge hos kassekreditten.dk, vil det ikke tage mere end to minutter at udfylde en ansøgning om lån. Det er derfor med andre ord ikke tidskrævende at gå i gang med at udfylde en låneansøgning online.

Hvornår får man svar på sin låneansøgning

Når man har sendt en ansøgning af sted til kassekreditten.dk, vil man få svar med det samme, at denne ansøgning er sendt af sted. Det betyder dermed, at ventetiden hos denne låneudbyder vil være ualmindelig kort.

Hvornår modtager man pengene

Kassekreditten.dk foretager straksoverførsler to gange dagligt. Det betyder med andre ord, at hvis man ansøger om lån inden kl. 16 på hverdage, vil kunne få pengene på sin konto allerede samme dag. Hvis man ansøger efter kl. 16, vil man modtage pengene dagen efter, og hvis man ansøger i en weekend, vil man modtage pengene mandag morgen. Alt i alt er der tale om hurtig ekspedition på lån.

Kan man have flere kreditter på samme tid

Man kan ikke have flere kreditter hos kassekreditten.dk på samme tid, og man kan heller ikke få et lån, hvis man i forvejen har et lån hos minifinans.dk.

En kredit her giver mange fordele, og man kan låne pengene online, når man vil. En kredit har her ubegrænset løbetid, og det sikrer stor fleksibilitet hos låneoptageren, for på denne måde kan man få en kredit til at passe til den økonomi, man har. Hos kassekreditten.dk er der høj kundetilfredshed, og hos denne låneudbyder får man samtidig alle fordelene, som man kender fra kviklån og andre hurtige forbrugslån, og man er desuden sikret, at man får fleksibilitet i tilbagebetalingen af kreditten.

Kan man forhøje sin kredit

Hos kassekreditten.dk er der ingen mulighed for, at man kan forhøje den kredit, man har optaget, men man kan dog ansøge om en ny kredit, når man har betalt den optagne kredit tilbage.

Kan man delvist afdrage på sin kredit

Hos kassekreditten.dk kan man til hver en tid vælge delvist at afdrage på sin kredit, hvis man har et ønske herom. Dette gøres ved, at man laver en bankoverførsel til låneudbyderen, og i denne overførsel skal man angive sit CPR-nummer. På denne måde ved kassekreditten.dk, at der er tale om et delvist afdrag, og hvem der har indbetalt dette afdrag.

Hvordan kommer man i kontakt

Kassekreditten.dk har åbent i alle hverdage mellem 9 og 17, og man kan her tage kontakt via telefon. Man kan også altid sende en e-mail, men man må forvente, at denne kun vil blive besvaret i det tidsrum, hvor kundeservice har åbent. Kundeservice holder hos denne låneudbyder altid lukket i weekenden. Hvis der er noget, man ønsker at klage over, skal man også enten ringe eller sende en e-mail. Man kan forvente hurtigt svar, når først man har taget kontakt.

kassekreditten kundeservice
Hjem » Låneudbydere » Kassekreditten.dk

Seneste nyheder