Lånio

Lånio – Lån op til 300.000 kroner

Lånio er en dansk låneformidler. De formidler lånetilbud skræddersyet til dig på op til 300.000 kr. Du kan få tilbudt en rente helt ned til 3,49% og lang løbetid – helt op til 12 år. Du udfylder kun én enkelt ansøgning, og Lånio sender den ud til udvalgte samarbejdspartnere.

Der findes et væld af online låneudbydere, og det kan være en lang proces at søge hos alle dem, du er interesseret i. Derfor tilbyder Lånio en sammenligningsservice, så helt processen bliver lettere, hurtigere og langt mere gennemsigtig, end hvis du søger hos alle udbyderne individuelt.

De samarbejder kun med erfarne online låneudbydere og banker, som selvfølgelig er godkendt og reguleret af Finanstilsynet. Det gør det sikkert at benytte deres sammenligningsservice – helt gratis og uforpligtende.

lånio
Nyt product
8.6
Vurdering
Beløb 20.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4.02 – 24.99 %
Udbetaling Tirsdag 08:00
 • Tilbud fra flere banker
 • Ansøg på under 5 min.
 • Få første tilbud indenfor 1 min.
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20 000 kr. Løbetid: 120 måneder. Debitorrente: 7,3 %. ÅOP: 7,81 %. Etableringsomkostninger: 500 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 212 kr. Samlede kreditomkostninger: 10.463 kr. Samlet tilbagebetaling: 30.462 kr. (Annonce)

Kontakt Lånios kundeservice

Har du spørgsmål til deres service eller er du i tvivl om låneprocessen, kan du kontakte deres kompetente kundeservice i åbningstiden.

 • Telefon: 38 41 03 02
 • Email: kundeservice@laanio.dk

Åbningstider:

 • Mandag-torsdag: 9:00 – 20:00
 • Fredag: 9:00 – 16:00

Du kan også benytte chatten på deres hjemmeside. Kundeservice er online her i deres almindelige åbningstider.

Hvilke typer lån kan jeg ansøge om?

Hos Lånio kan du låne penge i form af forskellige lånetyper:

 1. Samlelån
 2. Privatlån
 3. Forbrugslån
 4. Billån

Samlelån

Har du mange små lån hos forskellige udbydere? Det kan være rigtig dyrt i renter! I stedet for at betale renter til flere forskellige udbydere, kan du med fordel samle alle dine lån hos én enkelt udbyder, også kaldet et samlelån. Find alle dine papirer frem og regn dine restancer ud. Den information taster du ind, når du ansøger, så udbyderne kan se, hvor mange penge du skal låne. De betaler derefter dine lån ud og overtager din gæld. Hos Lånio kan du samle lån på op til 500.000 kroner.

Privatlån

Et privatlån er et lån, hvor du ikke skal fortælle, hvad du vil bruge pengene på. Derfor minder det lidt om et forbrugslån. Privatlån kan også optages i banken, men det tager oftest lang tid og er svært at få godkendt. Derfor kan det være en fordel, at søge hos en online udbyder. Oftest skal du heller ikke stille sikkerhed for lånet.

Forbrugslån

Et forbrugslån er et lån, hvor du hverken skal stille sikkerhed eller fortælle, hvad du ønsker at bruge pengene på. Det kan være et lån du optager, hvis du ikke lige har pengene til et større køb lige nu. Måske vaskemaskinen er gået i stykker? Eller du har fået et rigtig godt tilbud, du ikke vil sige nej til. Ligegyldigt hvad, kan et forbrugslån give luft i økonomien, hvis du ikke har pengene her og nu.

Billån

Et billån er næsten et privat – dog med den forskel, at bilens alder og pris har betydning for lånevilkårene. Når du søger om billån, kan du oftest kun låne 60 – 80% af bilens totale værdi. Dette betyder, at du selv skal have de resterende 20 – 40% i udbetaling. Hos Lånio har du muligheden for at søge om et lån på 100% af bilens værdi, såfremt bilen koster mellem 10.000 og 300.000 kroner. Du behøver derfor ikke have pengene på din konto for at låne til en bil.

Hvad skal jeg gøre for at få lånetilbud hos Lånio?

Du udfylder låneansøgningen på deres hjemmeside og underskriver med dit NemID, og derefter skal du bare vente. Allerede samme dag, vil du modtage lånetilbud i din indbakke! Når du har modtaget dem, skal du læse lånevilkårene igennem og vælge det lån, som passer bedst til dine behov.

Det lån, du synes er det bedste for dig, godkender du ved at underskrive med dit NemID.

Læs mere om lånetilbud her.

Er det uforpligtende at søge hos Lånio?

Du får kun tilsendt lånetilbud hvilket betyder, at du ikke binder dig til noget. Du forpligter dig kun til det lån, du vælger. Vil du ikke takke ja til nogle af tilbuddene, skal du bare lade dem være. Så det er helt op til dig!

Hvad sker der, når min ansøgning er sendt afsted?

Når du har udfyldt dine personlige oplysninger og underskrevet med NemID, gennemgår deres samarbejdspartnere din ansøgning. Dem, som ønsker at tilbyde dig et lån, vil herefter sammensætte et skræddersyet lånetilbud til dig. Når det er færdigt, sender de det til din på mail.

Dem læser du igennem og vælger det, som passer bedst til dig. Dem du ikke vil have, lader du bare være.

Har Lånio de billigste renter?

Da Lånio er en sammenligningsservice, er det ikke dem som fastsætter renterne. Det er udbyderne som sætter din individuelle rentesats. Renten er den pris, du betaler for lånet. Dette betyder, at jo bedre din økonomi er, jo bedre rente vil du også få tilbudt. Sådan gør det sig gældende for alle låneformidlere på markedet, deriblandt velkendte spillere som Bank Norwegian, L’EASY og Ikano Bank.

Eksempel på et billigt lån på 150.000 kroner via Lånio:

ParametreLåneberegning
Lånebeløb150.000 kroner
Løbetid120 måneder
Variabel rente6,0 %
ÅOP6,22 %
Stiftelsesomkostninger1.500 kroner
Samlet tilbagebetaling203.335 kroner

Hvad er ÅOP?

ÅOP angiver lånets totale omkostninger, og er det nøgletal der viser, hvilke omkostninger lånet har, altså lånets fulde omkostninger, inklusive renter og diverse gebyrer.

Når du sammenligner lån, bør du altid se på de forskellige låns ÅOP, da det er den nemmeste og mest gennemskuelige måde, at sammenligne låns fulde omkostninger på.

Er det gratis at få lånetilbud hos Lånio?

Ja, det er faktisk helt gratis. Lånio tjener deres penge, når du godkender et lån. Udbyderen giver dem et mindre beløb, da de jo har skaffet dig som kunde. Det påvirker ikke prisen på dit lån!

Hvilke krav er der til mig som ansøger?

Det er forskelligt, hvad udbyderne kræver af dig. Det kan variere, hvor gammel du skal være, hvor stor din indkomst skal være mm. Men to ting er fælles for alle Lånios samarbejdspartnere:

 • Du skal være mindst 18 år
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret

Yderligere krav fra udbyderne kan være at:

 • Du har dansk folkeregisteradresse
 • Du har NemID og NemKonto
 • Du har fast indkomst
 • Du er 20, 21 eller 23 år på ansøgningstidspunktet

Hvordan fungerer tilbagebetalingerne?

Måneden efter du har godkendt dit lån, er oftest første måned, du påbegynder din afbetaling. Dette sker gennem en fast, månedlig overførsel.

Det er vigtigt, at du betaler tilbage til tiden! Sker det, at du får svært ved at betale tilbage, eller du ønsker at ændre datoen for din faste overførsel, skal du kontakte dem med det samme. Det kan gå hen og blive rigtigt dyrt, hvis du ikke betaler til tiden, så det er vigtigt, at du er i dialog med din udbyder.

Spørgsmål om Lånio

? Hvordan bruger jeg Lånio?

Lånio fungerer således, at du sender én låneansøgning afsted via deres hjemmeside. Når du har gjort dette, vil Lånio sende din ansøgning til deres samarbejdspartnere, som herefter vil komme med et konkret lånetilbud til dig. Det er så udelukkende op til dig hvilket lånetilbud, du vil tage imod.

? Hvilke banker kan jeg få lånetilbud fra?

Lånio samarbejder med en række anerkendte internetbanker, som vil vurdere din låneansøgning og efterfølgende sende dig et tilbud. I øjeblikket samarbejder Lånio med bl.a. Basisbank, Resurs Bank, Express Bank og L’EASY.

? Hvad er Lånios største fordel?

En af de største fordele ved Lånio er, at du får flere lånetilbud med bare én låneansøgning. Således kan du nemlig sammenligne konkrete lånetilbud og vælge det bedste lån til dig. Du kan bl.a. sammenligne tilbuddene ud fra rente, ÅOP og udbetalingstid.

? Kan jeg låne penge trods dårlig økonomi?

Når du ansøger via Lånio, bliver din ansøgning sendt til de banker, som Lånio samarbejder med. Det er altså ikke Lånio, der bestemmer, hvorvidt du kan låne trods en dårlig økonomi. Det gode ved at benytte Lånio er dog, at du øger dine chancer for at låne penge, da du blot med én ansøgning kan få tilbudt lån fra flere forskellige banker.

Fordele og ulemper ved Lånio

Fordele: 

 • Bankerne konkurrere om dig som kunde
 • Det er nemt og overskueligt at sammenligne lånene
 • Du kan spare penge ved at vælge det billigste lån
 • Du kan søge om fire forskellige lånetyper

Ulemper: 

 • Det er ikke muligt at låne mere end 300.000 kroner
 • Du får ikke begrundelse for afslag
 • Du kan ikke aftale et personligt møde med dem
Hjem » Låneudbydere » Lånio

Seneste nyheder