Leasy

Lån let og nemt med leasy lån

Leasy har været danskernes trofaste go-to side når der skal handles med elektronik, hvidevare og meget mere. Leasy har eksisteret i 30 år og med din og min hjælp har de vokset sig store. Så store at betalingen nu er blevet endnu nemmere for dig og mig. Du bestiller og Peter leverer nemt og hurtigt. Hos Leasy kan du nemt og i dine egne rolige omgivelser vælge det rigtige lån, der passer lige til dig.

leasy minilån
Nyt product
6.1
Vurdering
Beløb 10.000 – 150.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Mandag 08:14
  • Brug pengene, som du vil
  • Svar inden for 1 time i deres åbningstid
  • Indfri dit lån før tid, uden omkostninger
Eksempel: 24.000 kr. over 82 måneder Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Løbetid 2 – 10 år. Månedlig ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. (Annonce)

Medlem af Leasy Xtra

Er du ligeså stor fan af Leasy og deres produkter, som mange andre danskere? Så skal du da være medlem af Leasy Xtra. Tilmeld dig deres nyhedsbrev og få nøje udvalgt information om deres nyeste produkter, invitationer til kundeundersøgelser, eksklusive tilbud og spændende information om det nyeste indenfor elektronik verden. Det gælder nemlig hårde hvidevare, telefoner, mobiler, el, forsikringer og ikke mindst forbrugslån. Derudover er du selvfølgelig den første der får information om nye spænende kampagner, konkurrencer og tilbud. Du vil selvfølgelig ikke blive spammet med nyhedsbreve konstant. Du får derfor maks 2-4 nyhedsbreve om ugen, du skal dog selv huske at få Leasys nyhedsmail i den rigtige indbakke, så den ikke havner i spam filteret.

Hos Leasy er de eksperter i at give dig det bedste produkt til den bedste pris. De giver dig derfor en prisgaranti, så du kan være sikker på, at du aldrig betaler for meget. Kig efter varerne med mærket, Prisgaranti på. Så er du sikret en god handel. Er du dog havnet i den kattepine at du har fundet det produkt du allerhelst ville have et andet sted? Så skal du endelig ikke tøve med at give Leasy besked. Ring til dem og henvis til den annonce, hjemmeside eller tilbudsavis hvor du så varen. Så siger Leasy tak, og giver dig dit produkt til en lavere pris. Det er ikke altid man er lige hurtigt til at få tjekket alle konkurrenterne. Opdager du at der er en konkurrenter der sælger varen billigere end hvad du har købt den til, så er Leasy så flinke og refundere selvfølgelig differencen.

Vi har alle stået i den situation at vi mangler noget, det kan være alt fra et nyt tv, der pludseligt ikke har de funktioner man gerne vil have eller en vaskemaskine der er gået i stykker. Det er her Leasy kommer ind i billedet. Peter levere og installere og så er du good to go på ingen tid. Men hvad med betalingen. Der er ikke noget værre end at stå at mangle noget lige nu og her, og ikke kunne få det. Fortvivl ikke, Leasy har selvfølgelig en mulighed til dig, så du ikke skal føle dig begrænset eller vælge i mellem hvad du mangler mest. Du kan nemlig låne op til 50.000 kr. Nemt, hurtigt og fortroligt. Lånet er på dine betingelser. Du bestemmer selv om du for et eksempel vil låne 30.000 kr og om din løbetid skal være på 12 måneder eller helt op til 72 måneder.

Det hele er gjort så nemt og behjælpeligt for dig. Leasy har gjort det nemt at handle elektronik og hårde hvidevare til den bedste pris for dig. Det er fremtiden! At du selv kan styre hvordan dit hjem og din økonomi skal se ud, uden at der er nogen der begrænser dig. Vigtigst af alt, så får du en fast lav rente. Det er den samme rente gennem hele din låne periode, så du enkelt og hurtigt kan styre og planlægge din egen økonomi, uden at der kommer nogle ubehagelige overraskelser. Får du pludselig overskud i økonomien, kan du selvfølgelig betale lånet ud, uden nogle gebyrer. Så snart lånet er gået igennem har du frit lejde til at bruge pengene. Pengene går altså direkte ind på din konto. Men bare fordi du låner hos Leasy, skal de ikke styre hvordan du bruger pengene. Om du vil bruge dem på en rejse med dem du holder af eller på et nyt tv fra Leasy, det bestemmer du helt selv.

På Leasy’s hjemmeside finder du et stort udvalg af produkter der er tekniske og avanceret. Men selvfølgelig ikke avanceret nok, til dig og mig. Men uanset om du elsker avancerede produkter og teknik, så har vi alle brug for et nyt tv, en vaskemaskine eller et nyt kamera i ny og næ. Nogle af produkterne kræver mere hjælp end vi selv kan klare, derfor giver Leasy dig den bedste rådgivning og vejledning inden for hvert produkt. Leasy har selvfølgelig et rigtig godt team der sidder klar ved telefonerne, så de kan guide dig igennem med råd.

Hos Leasy finder du kun produkter af kvalitet. Det er vigtigt for dem, at du værdsætter dit køb og at din glæde holder længest muligt. Derfor forhandler Leasy kun produkter af den bedste kvalitet. De har kun kvalitet som de selv kan stå inde for. De vælger de bedste produkter ud til dig og mig. Hvert enkelt produkt får derfor en masse kærlighed. Deres sortiment er derfor bredt men nøje udvalgt, på den måde kan du finde det rigtig produkt til dit behov.

Hjem » Låneudbydere » Leasy

Seneste nyheder