Leasy minilån

Optag dit lån hos Leasy minilån

Med et Leasy Minilån, kan du få råd til det du har drømmer om, lige nu og her. Det er nemt at låne, og det er enkelt og du får hurtig svar. Det kan være du står og drømmer om et nyt TV, så du rigtig kan flade ud, når du har fri. Det kan også være at du godt kunne tænke dig en ny sofa, så du kan ligge behageligt sammen med hele din familie. Mulighederne er mange, og det vigtigste er selvfølgelig, at det er dig der bestemmer, hvad du vil bruge pengene på. Selvom det hedder Leasy minilån kan du stadig få store drømme opfyldt. Det hele er gjort nemt for dig. De vægter deres kunder højt, så du får selvfølgelig den bedste oplevelse når du tager et Leasy minilån.

LEASY Minilån
690 har valgt dette de sidste 31 dage
6.3
Vurdering
Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Mandag 08:00
  • Hurtigt svar på din ansøgning
  • Betal ud, når du vil – uden ekstra omk.
  • Lyn hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditforløb: 24.000 kr. – Løbetid: 82 mdr. – Variabel debitorrente: 9,90% – 19,56%. – Løbetid: 2 – 10 år. – ÅOP: 11,94% – 24,94%. – Månedlig ydelse: 431-551 kr. – Samlet tilbagebetaling: 35.314 – 45.220 kr. – Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. – Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. – Max ÅOP: 24,87 %.

Få opfyldt dine drømme med et Lån fra Leasy

Lån til lige det, du går og drømmer om med et minilån hos Leasy. Fordelene er mange. Når du tager et minilån hos Leasy vil din månedlige ydelse, nemlig være forholdsvis lav. På den måde har du rig mulighed for at have overskud i økonomien hver måned. Hos Leasy Minilån kan du låne fra 10.000 kr. til 50.000. kr. så selv om de kalder det et minilån, er det altså ikke små penge vi snakker om. På deres hjemmeside, finder du en nem og overskuelig låneberegner, så du kan vælge dit lånebeløb og din løbetid med omtanke. De har en overskuelige løbetid. Den er nemlig fra 24 til 120 måneder. Har du overskud i økonomien i en måned, og gider du egentlig ikke gå at betale de månedlige ydelser. Så kan du nemt og uden omkostninger betale dit lån ud.

Hos Leasy Minilån, finder du en nem og overskuelig hjemmeside. De guider dig igennem hele processen og der er ikke noget at være bekymret for. Du kender sikkert Leasy fra deres sjove reklamer med Peter. Leasy er nemlig også en virksomhed der sælger hårde hvidevarer, TV, Computere, mobiler og meget mere. Så hvis du egentlig bare har behov for et nyt TV, så kan de sagtens lave en finansieringsaftale, der både er fordelagtig for dig og Leasy Minilån. Leasy er en stor virksomhed, der har været på markedet i mange år. Derfor kan du med stor tryghed taget et Leasy Minilån. De passer godt på deres kunder, og dine oplysninger havner ikke nogle steder, hvor de ikke skal. Leasy har været på markedet i 25 år. Og har derfor stor erfaring, med at give deres kunder, den bedste behandling. De er også kendt uden for de danske grænser. De udbyder nemlig også lån til Sverige og Norge.

Du kan være ganske tryg hos Leasy Minilån. Og hvis du af forskellige årsager har fortrudt dit køb. Det vil sige, dit Mini Lån, så har du 14 dages fuld returret, på alle deres produkter. Hos Leasy Minilån, kan du få fremskyndet din udbetaling hvis du har din pung ved hånden. Du kan nemlig få dit lån udbetalt hurtigere hvis du vælger at underskive med dit NemID. Det betyder at du altså kan søge om et Leasy Minilån, når du er på farten.

Det er helt naturligt at gøre sig nogle tanker, inden du tager et lån. Uanset om det er 10.000 kr. eller 50.000 kr. Så er det mange penge. Derfor er det også helt naturligt, hvis du har spørgsmål til Leasy Minilån, eller gerne vil læse lånevilkårene igennem, inden du optager et lån. På den måde undgår du at føle dig snydt i forhold til renter.

Leasy Minilån har selvfølgelig samlet nogle retningslinjer, til dig der aldrig har taget et lån før. Dem kan du finde på forsiden. Her skal du kigge efter en lille lyserød gris og en tavle der viser nogle søjler. Her finder du ”Gode råd om økonomi”. Der er tre små step du kan følge for at få en sund økonomi med et Leasy Minilån.

Det første step involvere et budget. Her kan det være en stor fordel at ligge et budget. Så kan du få et overblik over dine indtægter og udgifter. På den måde kan du også se hvor mange penge du har til rådighed hver måned.

I det næste step skal du kigge på dit rådighedsbeløb. Så kan du se hvordan dine faste udgifter er, og derefter vurdere om du har råd til at tage et lån. Her er det vigtigt at du ser, om din økonomi kan bærer en ekstra månedlige udgift, der kommer i forbindelse med dit mulige nye lån.

Spørgsmål om L’EASY Minilån

? Er det risikabelt at låne hos L’EASY Minilån?

Nej, du kan være ganske tryg ved at låne penge via L’EASY Minilån. Med L’EASY A/S i ryggen foregår al udlån under ansvarlige forhold. De har fokus på kun at acceptere låntagere, hvis privatøkonomi kan håndtere endnu en udgift. Således sikres du mod at ende i økonomisk svær situation ved at tage et lån hos L’EASY.

? Hvor billig en rente kan jeg få tilbudt?

Du kan få tilbudt en variabel rente fra 9,90-19,56%. Din individuelle rente fastlægges ud fra lånebeløbet og kreditvurderingen af dig. Det er altså din privatøkonomi, der afgør hvor høj/lav, din rentesats bliver.

⚡ Hvor hurtigt vil pengene blive overført?

L’EASY Minilån behandler din ansøgning indenfor 1 time, såfremt du ansøger i deres åbningstid. Godkendes din låneansøgning, vil pengene blive overført til din NemKonto indenfor 1-2 hverdage.

? Hvornår skal hele lånet være betalt tilbage?

Når du ansøger om et bestemt lånebeløb hos L’EASY Minilån, kan du selv vælge løbetid mellem 24 til 120 måneder. Har du mulighed for at indfri hele lånet før den aftale løbetid, kan du naturligvis gøre dette – uden ekstra omkostninger.

Konklusion af Leasy minilån

I det sidste step skal du stærkt overveje at tilmelde alle dine betalinger til betalingsservice. Ved hjælp af betalingsservice kan du undgå at få ubehagelig rykkere og bekymre dig om du nu har husket at betale regningen. På Leasy Minilån ’s hjemmeside kan du gratis hente et budgetskema ned, så du kan komme i gang med at lægge et budget allerede i dag.

Har du spørgsmål til dit kommende minilån hos Leasy så skal du ikke tøve med at kontakte dem. De sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig bedst muligt. Hvis du ikke har tid til at snakke i telefon kan du finde fanen ” Låneinfo” og få svar på alle dine spørgsmål.

Hjem » Låneudbydere » Leasy minilån

Seneste nyheder