Kreditnu.dk

Kreditnu.dk – Få penge når du skal bruge dem

Der er intet bedre, end at vide at din økonomiske situation er sikret, det næste stykke tid. Den sikkerhed kan du få med kreditnu. Hop ind på kreditnu.dk og gør dig selv den tjeneste at tjekke deres hjemmeside og koncept ud. De gør deres bedste, for at alle deres kunder er tilfredse og får den kredit de har brug for.

kreditnu superkredit
1.758 har valgt dette de sidste 31 dage
7.5
Vurdering
Beløb 4.000 – 25.000 kr.
Løbetid 12 – 24 måneder
ÅOP 24.87 %
Udbetaling Mandag 08:00
  • Ingen månedlige renter
  • Ansøg på kun 2 min.
  • Straksoverførsel
Eksempel: Eks.: 10.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 520,83 kr. Samlet tilbagebetaling: 12.500 kr. Samlede kreditomk.: 2.500 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 2.500 kr. (Annonce)

Money to go, med Kreditnu.dk

Der er mange fordele at hente med kreditnu.dk. De har gjort det nemt for deres kunder, så du kun skal bekymre dig om hvornår du får adgang til din kredit. Med Kreditnu.dk kan du låne fra 1000-25.000 kr. Du kan, med deres smarte låneberegner selv undersøge, hvad det kommer til at koste dig at tage kreditten, og hvor meget du egentlig har brug for. Med låneberegneren får du også et indblik i, hvornår du skal betale tilbage den første gang. Hvis du f.eks. gerne vil låne 10.000 kr, skal du typisk lave den første tilbagebetaling efter en måned. Den første månedlige ydelse vil være på 1.500 kr. Kreditnu.dk, har regnet eksemplet på, at du betaler tilbage over en periode på 12 måneder.

Hos Kreditnu.dk er deres motto, at du har penge til det du har lyst til, hvad enten det er til shopping, rejser eller andet hverdagsting.  Med kreditnu, kan du låne til lige det du har lyst til. Der er ingen bankrådgiver, der fortæller dig hvad du må og ikke må bruge pengene på. Det styrer du helt selv. Men hvad er egentlig forskellen på at tage et lån og tage et kreditlån. Forskellen på kredit og lån er rimelig simpelt.

Med et lån på f.eks. 25.000 kr. får du alle pengene udbetalt på engang. Det fungere f.eks. rigtig godt, for dig der gerne vil have et nyt køkken eller penge til en fantastisk rejse. Her er et lånebeløb en fantastisk mulighed for dig. Når du tager et lån, skal du typisk bestemme dig for en løbetid, altså hvornår og over hvor lang tid, du vil betale beløbet tilbage.

Når du tager kredit, f.eks hos kreditnu.dk får du pengene, men du får dem ikke alle sammen på en gang, du har adgang til de beløb du har fået kredit på, at kan selv bestemme hvornår du vil have adgang til dem, og hvad de skal bruges på. Omvendt et lån, er der ikke altid en bestemt dato, hvorpå du skal have betalt kreditbeløbet tilbage.

Der er 4 enkle steps, du skal igennem før du ved om du har fået kredit eller ej. Det er ganske simpelt og det eneste du i princippet skal finde frem, er dit NemID ellers kan du bare blive siddende i sofaen.

  1. Step: Start med at udfylde ansøgningen. Her skal du altså også beslutte dig for, hvor mange penge du gerne vil have kredit på.
  2. Step: Giv samtykke. Det skal du give, for at Kredit nu kan sikre sig at du har en ordentlig økonomi, inden de låner dig penge.
  3. Step: Underskriv med dit NemID. Her skal du finde dit NemID frem og underskrive aftalen.
  4. Step: Vent på svar. Svaret får du på din mobil på SMS, og du skal ikke vente længe.

Næst efter step 4, får du pengene udbetalt på din nemkonto, og der går ikke lang tid før du kan bruge frit at dit nye kreditbeløb. Nemmere bliver det ikke.

Lån penge når du vil, med kreditnu.dk

Med Kreditnu.dk kan du låne op til 25.000 kr. Kredit nu tager dog sine forbehold, med hvor meget de låner ud til deres kunder. Det er derfor du i step 2 skal give samtykke. På den måde kan kreditnu.dk kigge på din økonomi, og finde ud af, hvor meget du skal låne. Det kan dog være forskellige tilfælde, og det er ikke sikkert at de låner dig mindre første gang. Det hele er en vurderingssag.

Med Kreditnu.dk kan du også få ubegrænset lånetid. Du kan som kunde, nemlig selv bestemme hvornår du vil betale hele beløbet tilbage, det eneste du skal overholde er de månedlige betalinger, og derudover kan du selv bestemme over din afbetaling af dit kreditbeløb. Du kan tilmed også tage dit nye kreditlån, på din foretrukne tablet eller mobil. Kreditnu.dk er derfor også kendt som et mobillån. Der er mange fordele ved at tage kredit i stedet for et kviklån eller et forbrugslån. De stiller ikke nogen spørgsmål, og du får selv en masse frihed ved selv at kunne styre din økonomi og dine nye kredit penge. Med kreditnu.dk får du mulighed for at bestemme over din økonomi helt selv. De stiller ikke spørgsmål og du bestemmer selv hvad pengene skal bruges til. Du har pengene udbetalt umiddelbart efter du modtage en SMS om at dit lån er godkendt.

Om kreditnu.dk

Kreditnu.dk er eget af det danske firma, Blue Finance Denmark, og de har eksisteret siden 2011 og har drevet succesfulde virksomheder i Finland og i starten af 2019 blev Kreditnu.dk til.  De så en mulighed for at udvide til det danske marked og opfylde danskernes drømme ved hjælp af kreditter. Hos Kreditnu.dk bliver dine personlige oplysninger ikke bare håndteret af en algoritme, de har gode medarbejder, der håndtere dine oplysninger, og vurdere din økonomi. Det er også derfor du får den bedste kundeservice hos Kreditnu.dk.

Derudover har de også et andet krav, som de stiller til deres kunder, og som adskiller dem fra mange i branchen. Du skal være fyldt 23 år, før du kan tage et kreditlån, hos Kreditnu.dk. Det skal du fordi, de sætter pris på modenhed, og ordentlig økonomi. Det gør deres arbejde meget nemmere og din låneproces en del mere behagelig. Der er ikke noget værre end at få rykkere på rykker over sit kreditlån. Når det så er sagt, så blander kreditnu.dk sig hellere ikke i hvad pengene skal bruges til. Det er fordelen ved at have modne kunder med god økonomi. Det giver mere frihed og sjov i hverdagen, både for dig som kunde og for kreditnu.dk.

Kundeservice og gode anmeldelse

Hos Kreditnu.dk får du den bedste behandling, uanset hvor mange penge du låner, eller hvor stort dit kreditbeløb er. Du kan kontakte dem stort set 24 timer i døgnet, hvis du har spørgsmål om dit kommende kreditbeløb. I hverdagene kan du kontakte dem fra kl. 8.00 -22.00. og i weekenderne kan du kontakte dem fra kl.10-22.00.

Du kan både kontakte dem både over telefon og mail, hvis du har nogle spørgsmål omkring dit kommende lån. Hvis du ikke er helt komfortabelt ved at ringe til dem, kan du altid benytte dig af deres “ofte stillede spørgsmål” sektion, på deres hjemmeside. Her finder du svar på de mest normale spørgsmål, som du måtte have inden du tager kredit. Det kan være spørgsmål som, hvornår du får dine penge udbetalt, hvor stor en kredit du kan få, og om du kan have flere kreditter på samme tid. Uanset hvad du mangler svar på, kan du finde det under deres “ofte stillede spørgsmål”. De gør deres bedste for at give deres kunder en god oplevelse, når de tager kredit hos dem.

Hjem » Låneudbydere » Kreditnu.dk

Seneste nyheder