Aconto.dk

Aconto.dk – Et forbrugslån der passer til dig

Hos aconto.dk kan du tage det forbrugslån, der passer bedst til dig. Du tager altså ikke bare et lån hos aconto.dk, men de hjælper dig med at finde den bedste låneudbyder.

aconto samlelån superkredit

Læn dig tilbage – lad aconto lån hjælpe dig

Hos aconto.dk skal du altså bare læne dig tilbage, og lade dem gøre deres arbejde. De matcher din låneansøgning med de banker de samarbejder med, og wupti så har de et match.

Reglerne er selvfølgelig det samme, som alle andre steder. Du bestemmer helt selv, hvad du vil låne til, og hvor meget du vil låne. Det eneste du skal bekymre dig om, er at få den bedste rente. Hos aconto.dk gør de meget ud af, at have kunden i fokus. Derfor får du også svar på din låneansøgningen inden for 24 timer. Du binder dig faktisk ikke til aftalen hos aconto lån.

Det vil sige, at du kvit og frit kan indhente et tilbud, til det lån du ønsker uden at binde  dig. Nemmere bliver det vist ikke. Men det bliver bedre, for hos aconto lån. kan du låne penge, uden at være sikret. Hvad betyder det? Det betyder at aconto.dk låner dig penge, selvom du ikke er hverken bil eller bolig ejer. De vil som sagt det bedste for deres kunder.

Lån til det du vil hos aconto lån

Der er vist intet bedre i verden, end at være fri for bekymringer. Det er der ikke mange der kan sige de er. Men hvis du låner hos aconto.dk lån er du i hvert fald tættere på, end mange af de andre. Her får du nemlig byens bedste service, og de sætter kunden først. De gør nemlig alt arbejdet for dig, så det eneste du skal bekymre dig om, er at betale dine månedlige afdrag.

Hos aconto.dk finder de det bedste lån, der passer til dig og dit behov.  Det kan godt være du så spørger dig selv. Hvilke banker er det jeg låner fra? Hos aconto samarbejder de med Express Bank og BasisBank. Disse to banker er de helt store inden for branchen, og de har meget erfaring med at give forbrugslån. Du skal vælge Aconto.dk fordi det ofte kan være rigtig uoverskueligt, at finde det lån man har brug for. Der er skjulte renter, og mærkelige gebyr. Men ikke hos Aconto, de gør processen nem og gnidningsfri.

Hvor meget kan jeg låne?

Hos aconto.dk kan du låne fra 5.000 kr. –300.000 kr. Det er altså nok til, at enhver drøm kan gå i opfyldelse. Når du tager et forbrugslån på dit ønskede beløb, kan du selvfølgelig låne til lige det du har lyst til.

Du skal ikke bruge alle dine penge, fra dit nye forbrugslån på den tilbygning, eller den nye familiebil. Du bestemmer helt selv, hvad pengene skal gå til. Derudover kan du også selv designe dit eget lån.

Det vil sige, du kan altså selv bestemmer, hvor stram din økonomi skal være, imens du betaler af på dit forbrugslån. Her får du et eksempel på et forbrugslån, samt løbetid. Hvis du gerne vil låne 100.000 kr. og betale det tilbage over 5 år. Altså have en løbetid på 5 år, så vil dine månedlig ydelse ligge på 2070 kr.

Efter du har valgt hvilket lånebeløb du ønsker at låne, skal du blot udfylde resten af låneansøgningen. Her kan du passende læse det med småt, så du ikke er i tvivl om, hvilket forbrugslån du siger ja til.

Super kundeservice

Du får altid den bedste service samt mange fordele, når du benytter dig af aconto.dk. De gør deres bedste, for at tilfredsstille deres kunder. De har f.eks. lange åbningstider, så du kan altid kontakte dem over telefon eller mail.

Kontakt aconto.dk

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte dem, hvis du har spørgsmål vedrørende dit kommende forbrugslån, eller om de tilbyder en kassekredit, eller andre former for lån. De arbejder så hurtigt de kan, derfor kan der godt gå op til 24 timer, før du får svar på din låneansøgning. Du kan være heldig, og få svar allerede inden for et par timer. Det kan selvfølgelig også være, at du bare indhenter et tilbud og lige vil vente lidt, før du takker ja.

Det er også helt i orden. Du har dog kun op til 30 dage. Efter de 30 dage, er tilbuddet ikke længere aktivt. Så du har altså god tid, til at tænke over, om du skal låne penge hos Aconto.dk.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit nye forbrugslån, men det ikke er noget du vil forstyrre kundeservice med. Så kan du altid hoppe ind forbi deres hjemmeside, og finde siden FAQ. Her kan du få svar på stort og småt, og du finder altid de mest ofte stillede spørgsmål. Så undgår du at sidde i telefonkø, for at spørge om noget ganske simpelt.

Hjem » Låneudbydere » Aconto.dk

Seneste nyheder