Opdateret 20. januar 2021

Lån hurtigt med et SMS-lån

Vidste du godt, at det er supernemt at ansøge om et SMS-lån? Som navnet antyder, ansøges der om denne lånetype via SMS, og det er derfor noget, man kan gøre med sin smartphone.

Det har aldrig været nemmere at låne penge, og det er derfor også en lånetype, som danskeren i høj grad benytter sig af. Om det er denne lånetype eller en anden, man ønsker at benytte sig af, bestemmer man helt selv – men det kan anbefales at se nærmere på de mange fordele, der er forbundet ved et SMS-lån og gøre brug af dem, hvis man ønsker det.

Man må dog vide, at langt de fleste låneudbydere er gået væk fra at tilbyde disse lån, og det er der en årsag til – men faktum er, at rigtig mange udbydere benytter sig af kalde lånene for denne lånetype, selvom det reelt ikke er muligt at ansøge pr. sms ret mange steder længere. I dag er det derfor tilfældet, at mikrolån og SMS-lån er det samme, selvom det ikke altid har været sådan. Med andre ord er disse to lån synonym for hinanden.

sms lån

📲 Tilbagebetaling af SMS lån

Et SMS-lån skal som regel betales tilbage indenfor en periode på 30 dage, og derefter kan man låne igen.

Mobillån og SMS Lån kan formentlig kun betale sig hvis man ikke ønsker at låne over 2.000 kroner og ikke vil hænge på et lån med tilhørende månedlige afdrag over en længere periode. Hvis dette ikke er tilfældet vil det som oftest være billigere at tage et forbrugslån i stedet.

SMS lån 18 år – Tag et hurtigt sms lån

Hurtige lån, det lyder ikke ligefrem noget der lyder  helligt eller særlig sundt for ens økonomi. Men det passer ikke helt. Der er mange fordele ved et sms lån, og specielt til dig, der står og mangler et mindre beløb. Sms lån er altså til dig, der ønsker at tage et sms lån på 1000 kr. eller deromkring. Det kan være du lige står og skal betale en regning du ikke havde set komme, eller du bare gerne vil have lidt ekstra til den kommende måned.

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvordan du bruger pengene. Det er dig der har lånt dem, og du har taget et sms lån, og du er over 18 år. Der er mange steder du kan tage et sms lån, de næste afsnit, vil fortælle dig lidt om, hvilke steder der er bedst, og hvor du får mest for pengene. Altså hvor renten er lavest.

Oversigt over alderskrav til udvalgte lån

LåneudbyderAlderskrav
Lendo18 år
L’EASY Minilån20 år
Ferratum21 år
LendMe23 år

Sms lån på 1000 kr. 18 år +

Du kan låne via din smartphone mange steder, og der er derfor mange låneudbydere som ikke direkte reklamere med sms lån. Men det betyder ikke, at deres hjemmeside, og låneansøgningen ikke fungere på din smartphone. Du kan derfor i mange tilfælde sagtens tage et sms lån, så længe du har din smartphone og internet. Hos Anna finans, skal du være 18 år, for at låne penge.

Til gengæld, kan du låne mellem 3.000 kr. og 75.000 kr. Det er altså ikke bare små penge, og det eneste du skal have klar, er dit NemID, nemmere bliver det altså ikke. Derfor kan man vel godt kalde det for en slags sms lån. Der er nemlig mange låneudbydere som ikke låner ud til unge, der er under 20 eller 23 år, fordi de gerne vil sikre sig, at der er en ordentlig indkomst. Men du kan uden problemer, finde mange andre låneudbydere, der gerne vil give dig et sms lån på 1000 kr. når du er 18 år.

SMS lån til 21 årige

Der er intet som at have overskud i økonomien og dermed massere af penge på kontoen. Det er hvad SMS lån er til for. SMS lån, er dog efterhånden blevet svære at opstøve, og hvad er et SMS lån egentlig. Er det at sende en SMS og derefter bekræfte lånet. I princippet er et SMS lån, et lån du tager, hvor ansøgningsprocessen og udbetalingen går så hurtigt som muligt.

Det foregår faktisk sådan, at du kan få udbetalt dit fremtidige lån i weekenden mange steder. Hvilket kan være en kæmpe fordel, for dig der virkelig har brug for lidt ekstra til weekenden. Når du tager et SMS lån, er det ofte en mindre beløb du låner, det behøver dog ikke nødvendigvis at være sådan. Der er mange steder, hvor du kan låne alt fra 100-10.000 kr. Inden du tager et SMS lån 21 år, kan det dog være en god idé at tage nogle forholdsregler. Disse regler, som også dækker over tips og tricks, vil blive gennemgået i dit næste afsnit.

SMS lån med hurtig udbetaling

Det første du skal være opmærksom på inden du tager et SMS lån 21 år, er hvor meget du egentlig låner, når du tager et SMS lån. En ting er nemlig at låne 5000 kr. men med renter i dag, og andre gebyre kan du hurtig komme til at sige ja til at låne, 7.600 kr. Derfor skal du altid læse det med småt. Men spørgsmålet er selvfølgelig, hvor du skal tage dit fremtidige SMS lån, med en hurtig udbetaling, helst en låneudbydere der udbetaler i weekenden. Hos Turbo Lån, kan du få det hele.

Her får du nemlig mulighed for at låne mellem 100-10.000 kr. og de kan udbetale dig i weekenden og på helligdage. Det første du skal gøre inden du tager dit fremtidige SMS lån 21 år, er at beslutte dig for, hvor mange penge du gerne vil låne. Det kan virke banalt, men at have en plan for, hvor meget man vil låne, og hvad de skal bruges til, er altid en god idé, så får du mere for pengene. Derefter er det en god idé, at kigge på hvad du skal betale tilbage. På den måde, kan du danne dig et overblik over, helt præcis hvor mange penge du skal betale tilbage.

Hele ideen med et sms lån, er hurtig udbetaling. Så når du kigger efter dit fremtidige sms lån, er det en god idé at undersøge, hvor lang deres udbetalingstid er. Specielt, hvis det er et hurtigt sms lån, du er ude efter. Derudover kan det godt være du ikke lige finder, et hurtigt sms lån, men du finder i hvert fald en låneudbyder der kan give dig en god rente, selvom det ikke er et sms lån til 18 år +.

Hos lånlet.dk kan du f.eks. få udbetalt dit nye lån, på hurtige 10 min. Nemmere bliver det altså ikke. Her kan du altså sagtens være 18 år, og tage et sms lån. Eller bare ansøge mens du er på farten. Hos lånlet.dk låner du mellem 7000 – 75.000 kr. Det er ikke ligefrem små penge, så hvis du er ude efter et sms lån på 1000 kr. er dette ikke stedet for dig.

Inden du tager et SMS lån, som 21 årig

Uanset hvor mange penge du gerne vil låne, er der nogle forholdsregler, man bliver nødt til at tage. Som at lægge et budget, inden man tager sit fremtidige SMS lån. Derefter kan det være en god idé at kigge de “ofte stillede spørgsmål” igennem, inden man tager et lån. Her kan du i hvert fald få svar, på nogle spørgsmål, du ikke vidste du havde. Men hvis du stadig ikke føler, at du har fået svar på alle dine spørgsmål. Kan du altid kontakte dem, uanset hvilken låneudbydere du vælger. De gør alle sammen deres bedste, for at tilfredsstille deres kunder. Du kan kontakte dem alle hverdage hvis du spørgsmål til dit nye SMS lån.

Spørgsmål om SMS lån

? Hvad er små SMS lån?

SMS lån er en låneform, du ansøger om fra mobiltelefon. Førhen kunne du sende en SMS til låneudbyderen som en form for ansøgning. I dag ansøger du fra din mobil ved at bruge internetadgangen til at tilgå en digital låneansøgning via udbyderens hjemmeside. Et SMS lån betragtes derfor som et online kviklån.

? Hvor billige er SMS lån?

Et SMS lån har ofte en relativ høj rente, da lånebeløbet er lille og løbetiden kort. Derfor vil du også opleve, at ÅOP er høj blandt SMS lån. De årlige omkostninger i procent kan dog være en misvisende parameter at sammenligne pris ud fra, da et SMS lån ofte bliver tilbagebetalt indenfor 1-2 måneder.

? Hvilke personer optager SMS lån?

SMS lån er populære blandt de danskere, der har brug for et lille lån lige nu og her. Det er særligt de små pengebehov, et SMS lån kan anvendes til. Folk, der har fået et afslag i banken, kan også henvende sig til online udbydere af SMS lån.

⚡ Hvor hurtigt bliver SMS lån udbetalt?

En stor fordel ved SMS lån er, at de typisk udbetales samme dag, du ansøger om lånet. Det afhænger dog af hvornår på dagen og ugen, du ansøger. Sender du en ansøgning afsted indenfor deres åbningstid, har du store chancer for at modtage lånet på din konto samme dag.

Mobillån – når du har brug for ekstra penge i en fart

Vi kender alle til det – der er brug for penge, men sparegrisen er tom. Det kan være penge til en rejse, som er på tilbud og skal bestilles nu og her for ikke at gå tabt.
Hvad gør man så?

Jo, man kunne jo overveje, om venner eller familie kunne låne et lille beløb ud, som man kunne betale tilbage den følgende lønningsdag. Det ville garanteret være den billigste løsning, da der nok ikke ville blive lagt renter oveni.

Et decideret banklån vil være alt for besværligt at tegne, hvis det kun drejer sig om nogle få tusind kroner. En hurtig søgning på nettet efter hurtige og nemme lån, vil hurtigt lede dig frem til adskillige muligheder for mobillån eller mikrolån.

Mobillån er ganske simpelt lån af penge, som du kan tegne på din telefon. Alt du behøver er internetadgang – så kan du få fingre i lånte penge med et snuptag.
Men der er al mulig grund til at gøre sig sine overvejelser på forhånd. Det er ikke uden omkostninger at låne penge. De hurtige og nemme lån har en tendens til at være de dyreste at tegne.

Ansøg om sms-lån online

Når det er denne lånetype, man er på udkig efter, vil man opleve, at det er muligt at låne små pengebeløb. Det er en dejlig ting, for engang var det således, at det kun var muligt at låne store pengebeløb, og at det desuden udelukkende var muligt at låne penge i banken. Det er dejligt, at det ikke er sådan længere, og med alle de låneudbydere, der er online, har mulighederne for alvor åbnet sig.

Hvis du er på udkig efter et SMS-lån, der er både godt og attraktivt, må du ikke snyde dig selv for at benytte sig af en lånesammenligner online. En sådan vil kunne fortælle dig, hvor du bør gå hen, når du ønsker at låne penge, og hvor de største og bedste fordele gemmer sig. Man behøver ikke frygte noget, når man går med tanker om at optage et SMS-lån, men man skal selvfølgelig tænke sig om. Hvis man ikke selv har forstand på økonomi, kan det anbefales at rådføre sig med nogen, man har. Det behøver ikke nødvendigvis være en professionel, for ofte er der råd nok at hente ved at henvende sig til et familiemedlem, en ven eller en kollega.

SMS-lån udbydere

Det er fristende at låne penge online, og det er det for rigtig mange mennesker – også når det kommer til at optage et SMS-lån online. Sommetider er der nogen, der bukker under for fristelsen og samtidig havner i en fælde, de ikke kan slippe ud af, og det er noget af det, man som låneoptager må sørge for ikke sker. Har du absolut brug for pengene i dag, og kan du ikke gøre noget andet end at optage et lån? Så kan det naturligvis være en god idé, men der er også tilfælde, hvor det ikke er det allermest smarte at gøre.

Hvis ikke du allerede har lagt et budget, så skal du endelig se at få det gjort, for netop et budget kan være med til at klargøre din økonomi, så du kan se, hvad der er muligt for dig. Der sker ikke noget ved at gå i banken for at tale med dem om alle de lånemuligheder, der er, men hvis man har styr på egen økonomi, og gerne vil holde sit privatliv for sig selv, kan det oftest betale sig at finde et lån online. Tusindvis af danskere har haft stor succes med dette, og du kan blive den næste, hvis du tænker sig godt om – og derefter griber de muligheder der er. Et SMS-lån kan være løsningen i flere tilfælde, end man skulle tro.

Mobillån giver dig mulighed for penge i pressede situationer

Konceptet mobillån er en nyere låneform end f.eks kviklån, som har eksisteret i mange år. I vores moderne, digitalisere samfund anvender vi efterhånden vores mobiltelefon til en lang række daglige gøremål. Det er efterhånden sjældent, man behøver aflægge sin fysiske bankfilial et besøg. Ja faktisk er der intet i vejen for, at du kan tegne endog bolig og billån uden nogensinde at have aflagt din bank et besøg. Alt kan klares over internettet – selv underskrifter kan vi i dag klare digitalt.

Vi sparer oceaner af tid på at kunne ordne vores pengesager på nettet over apps fra vores banker. Sådan er det også med mobillån. Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at tegne nye lån i din bank, giver mobillån dig chancen for at låne penge i en fart.
Et mobillån kan tegnes relativt simpelt og pengene vil være hos dig i løbet af kun 1-2 dage. Dog er der visse ting, som du skal være opmærksom på, før du tegner et sådant lån.

Sådan tegner man et mobillån

Et mobillån kan man ansøge om ved at sende en sms til den udbyder, man har fundet frem til. Man sender ganske simpelt sine personlige oplysninger og det ønskede lånebeløb for at starte processen op.
Efter disse få indledende skridt går der ikke længe, før man bliver oplyst om, hvorvidt man er berettiget til at tegne det ønskede lån.

Får man et afslag, er det enten fordi man er registreret hos RKI (tjek om du er registreret i RKI på Experian.dk) eller hvis man stadig har et udestående med den valgte låneudbyder.
Så enkelt er det faktisk – der er ikke langt fra tanke til handling, når det handler om mobillån. Du behøver ikke engang snakke med en rådgiver, før der bliver lukket op for posen. Enten er du berettiget til at låne pengene – eller også er du ikke.

Hvis du eksempelvis ikke er i landet, og har brug for at låne et beløb nu og her, er mobillån nemme og effektive at have ved hånden. Processen er hurtigt overstået og pengene er som sagt på din konto kun et par dage efter, du har ansøgt.

Mobillån – Lån op til 5.000 kr

Efterhånden som markedet for mobillån er vokset over de seneste år, er det maksimale lånebeløb også blevet højere. Det afhænger dog både af dine personlige forhold og låneudbyderen, hvor meget du kan låne. Der findes altså ikke noget enkelt og fyldestgørende svar på spørgsmålet.

Du kan låne alt fra nogle få hundrede kroner op til mange tusinde.

En tommelfingerregel er dog, at mobillån findes i størrelsen 5000 kr. og nedefter. Vil du låne mere, skal du sandsynligvis på jagt efter andre lånemetoder.
Løbetiden på mobillån er kort. Det afhænger igen af, hvilken udbyder du anvender og hvor meget du låner. Oftest vil du dog skulle betale pengene tilbage indenfor kun én måned eller højest efter et år.

Renter og gebyrer vil også variere efter, hvem du låner penge hos. Der er al mulig grund til lige at bruge lidt tid på at overveje sine muligheder, før man kaster sig ud i at tegne et mobillån – også selvom det gerne skal gå lidt stærkt.

Hvorfor du skal tegne et mobillån

Her følger nogle grunde til, hvorfor det kan være en god løsning at tegne et mobillån.
Det går stærkt. Hvis du af den ene eller anden grund har brug for penge nu og her, er det en kæmpe fordel, at du har mulighed for at anvende din mobiltelefon til at låne penge. Det kan være en god investering går tabt, hvis ikke du kan handle nu og her. Mobillån kan i denne forbindelse vise sig at være et fornuftigt valg – også på den lange bane.

Du slipper for omstændigt papirarbejde. Hvis du skal låne penge i banken, vil det medføre, at du skal skrive under på en lang række formularer. Mobillån er dejligt fri for den slags. Du ansøger – og bliver din ansøgning godkendt har du pengene indenfor kun et par dage.
Du skal ikke stille sikkerhed.

Mobillån er nemmere at tegne end de sædvanlige banklån, da du ikke behøver stille hverken bil eller hus i sikkerhed for dit lån. Alle kan være med, da det oftest ikke drejer sig om mere end et beskedent beløb.
Du slipper for at forklare, hvad du skal bruge pengene til. Tegner du et mobillån, er det helt dit eget valg, hvordan du bruger det lånte beløb. Ingen bankrådgiver vil interessere sig yderligere for dine bevæggrunde.

Hvorfor du ikke skal tegne et mobillån

Som beskrevet tidligere er det ikke uden omkostninger at låne penge – heller ikke selvom det måske kun drejer sig om 1000 kroner. Her følger en række forhold, du bør have med i dine overvejelser.

Du bliver ikke rådgivet af professionelle, før du tegner lånet. Mobillån er så fri en låneform, at du ikke vil modtage nogen form for rådgivning fra fagfolk, før der tikker et lånt beløb ind på din konto. Det vil selvfølgelig medføre nogle problemstillinger, hvis ikke du kan betale det lånte beløb tilbage til tiden.

Mobillån kan være svære at gennemskue. Enten er renten meget lav og oprettelsesomkostningerne høje, når du tegner et mobillån – eller også er det lige omvendt. Husk altid at læse det, der står med småt, før du ansøger. Få i øvrigt meget gerne hjælp af én, der har bedre styr på lån generelt, hvis du selv er i tvivl om flere forhold.

Før du tegner et mobillån, bør du afklare med dig selv, om det virkelig er nødvendigt at låne penge her og nu. Hvis du kommer frem til, at det ér nødvendigt, bør du med fordel sammenligne en række udbydere af sms lån, før du kaster dig ud i det.