Fokuslån

Fokuslån, lån når det passer dig

Lån som det passer dig. Det er mottoet hos Fokuslån, og det er et meget passende motto. For hvorfor kan du ikke låne penge som det passer dig. Det kan du med fokuslån. Det smarte ved online forbrugslån er, at du helt selv bestemmer hvad pengene skal bruges på. Der er ikke nogle der kommer og stiller spørgsmål til dit forbrug, du kan styre det helt selv. Fokuslån mener, at det er dig der helt selv styre hvad pengene skal bruges på.

Fokuslån
Nyt product
Vurdering
Beløb 10.000 – 150.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Tirsdag 08:00
  • Glem skranker og åbningstider
  • Valgfri løbetid
  • Ingen indfrielsesgebyrer
Eksempel: Eks.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. Max ÅOP 24,87 %. (Annonce)

Få råd til et nemmere liv

Med Fokuslån, kan du få råd til lige præcis det, som vil gøre din tilværelse nemmere. Det er ikke en hemmelighed, at forbrugslån er blevet populært de sidste par år. Og det forstår man godt. For hvad er bedre end lidt ekstra luft i økonomien. Med Fokuslån får du lige præcis dette. Men fokuslån er ikke bare et almindeligt forbrugslån.

De vil gerne give deres kunder mere frihed og flere penge mellem hænderne, for det er det der gør livet værd at leve. Nemlig at have økonomisk frihed, for livet er nu endda for kort, til at gå og spare og tænke over, hvornår man får råd, til den næste fantastiske rejse med sin familie. Eller hvornår man får råd til den renovering af huset, eller lejligheden, som man altid har ønsket sig. Med Fokuslån får du råd til de ting i livet der er vigtige.

Hos Fokuslån, bliver der lagt vægt på, at det skal være nemt og at kunden skal have så meget frihed som overhoved muligt. Derfor har de gjort låneprocessen, så nem som overhoved muligt. Det skal nemlig ikke tage lang tid, for at få sine drømme opfyldt. Der går nemlig ikke meget mere end 24 timer, fra lånet bliver godkendt til de står på din konto.

Et stort lån, med fokuslån

Hvor meget kan man låne hos fokuslån? Spørgsmålet som alle vil have svar på. Fokuslån gør sig i store beløb, fokuslån, er derfor lånet til dig, som har lidt større ambitioner, end et nyt TV. Hos fokuslån, kan du nemlig låne fra 10.000 kr. til 150.000 kr. Se det er store penge. Det er altså penge nok, til at du kan få et nyt køkken, købe en andelsbolig eller tage på dit livs lækreste ferie. Men, du bestemmer selvfølgelig helt selv hvad pengene skal bruges til.

For hos fokuslån, får du frihed til det hele. Hvor meget har jeg råd til at låne? Det er et spørgsmål, som ikke alle stiller sig selv, men nok burde gøre. Der er nemlig forskel på at låne i en bank, og hos en online låneudbyder. Uanset hvor meget du låner, skal pengene betales tilbage. Og der kommer renter på. Det gør der uanset om du låner hos fokuslån, eller hos banken. Hvor høj er renten? Renten kan variere rigtig meget fra låneudbyder til låneudbyder. Og den varierer også, efter hvor meget du gerne vil låne, og hvor lang din løbetid er på. Det kan derfor være en god idé, at benytte dig af låneberegneren hos fokuslån, her får du alle oplysningerne.

Fokus lån’s låneberegner

Med fokuslån’s låneberegner, har du mulighed for at danne dig et overblik over hvor meget du kan låne, hvad din løbetid skal være på. For den kan du faktisk selv bestemme, og hvad din rente er på. Hvad er løbetid? Løbetid kan umiddelbart lyde som noget, der ikke har så meget med kviklån at gøre. Men løbetid, er den tidsperiode, du vælger at betale pengene, dit lån, tilbage over. Ofte kan du selv vælge din løbetid, og det kan du selvfølgelig også hos fokuslån.

Hos fokuslån svinger løbetiden fra 24 måneder til 120 måneder. Det vil sige mellem 2 til 10 år. Det er en meget passende løbetid for lån på størrelse med dem som fokuslån tilbyder. Hvis du gerne vil låne et beløb på 50.000 kr. og gerne vil have en længere løbetid end 24 måneder. så f.eks. 60 måneder, dvs. 5 år. Så vil din månedlige ydelse ligge på et sted mellem 1300 kr. og 1500 kr. Det er en lav udgift at have, for et lån på 50.000 kr.

Sådan låner du bedst med fokuslån

Det kan være en fordel, at gøre sig nogle tanker inden man tager et forbrugslån. Disse tanker, kan f.eks. være. Hvor skal jeg tage mit forbrugslån? Hvor finder jeg det bedste forbrugslån? Hvem har den billigste rente? Og hvor meget har jeg egentlig råd til at låne.

Fokuslån er en af de låneudbydere på markedet der har den laveste årsrente. Den ligge nemlig på et sted mellem 13-30%. Hvis vi tager udgangspunkt i det tidligere eksempel, med et forbrugslån på 50.000 kr. Så vil udgifterne på dette lån, ligge et sted mellem 18.000 til 40.000 kr. Der er mange andre låneudbydere der har årlige renter der er dobbelt så høje. Det er derfor en altid en god idé, at læse det med småt inden man tager et forbrugslån, så man ikke bliver overrasket over det egentlige beløb man låner.

Du låner derfor bedst med fokuslån, ved at lægge et budget. Det kan lyde banalt og en smule i overkanten. Men det er den bedste måde, hvorpå du kan sikre dig selv, ikke at havne i luksusfælden. Gør dig nogle tanker omkring, hvor mange penge du har til rådighed. Dine indtægter og udgifter. På den måde får du et større overblik over, hvad du egentlig har at gøre godt med. Ideen med et fokuslån, skal ikke være, at det ruinere dig. Et fokuslån, skal hjælpe dig til at nyde livet endnu mere.

Fordele med fokuslån

Der er mange fordele at hente, når du låner hos fokuslån, som sagt. De ønsker at gøre deres kunder glade, for glade kunder kommer igen. Derfor har fokuslån gjort deres bedste for, at du som kunde, har noget at se frem til, når du låner hos fokuslån.

  1. Du kan betale ud, lige når du vil. Det betyder altså, at hvis du har så meget overskud i din økonomi, at du kan betale hele lånet tilbage. Så har du mulighed for det. Og det koster dig selvfølgelig ikke en krone. Denne fordel er super smart, til dig der har taget et lån, fordi din løn har været forsinket, eller fordi, du bare gerne vil have forskud, på den bonus, du ved du fortjener.
  2. Lån når du har lyst. Det lyder banalt, men med fokuslån, skal du ikke vente på nogle åbningstider. Du kan låne lige når du vil. Det eneste du skal bruge er dit NemID.
  3. Få en rente eller afdragsfri periode med fokuslån. Som sagt, gør fokuslån meget for deres kunder, og en rentefri eller afdragsfri periode, kan give et kæmpe overskud i budgettet. Og det ved fokuslån godt. En afdragsfri periode, betyder som sagt, at du kan vælge med at betale dit lån tilbage. Dvs. Hvis du tager dit lån i Marts, kan du vente med at betale tilbage til April eller Maj.

Lån let med fokuslån

Det skal ikke være svært at låne hos fokuslån. Det skal faktisk være det modsatte. Vi kender det alle sammen, der er ikke noget værre end at skulle igennem en kæmpe proces, for at låne til det man gerne vil. Uploade det ene skattepapirer efter det andet, som man først skal scanne ind, men hvem har egentlig en scanner i det hele taget. Nej. Med fokuslån, bliver det så nemt som det overhoved kan være.

De har lavet 3 enkle steps, som alle burde kunne følge. De er så at sige, idiotsikret.

  1. Start med at udfylde dine oplysninger. Det er som regel. bopæl, beskæftigelse og navnet på din bank
  2. Send ansøgningen afsted.
  3. Efter du har udfyldt ansøgningen, og opgivet alle de informationer de beder om, skal du bare underskrive med dit NemID.

Du får svar, efter du har udfyldt ansøgningen, vil du få svar inden for en time, inden for deres åbningstider selvfølgelig. Efter dit nye lån er godkendt, vil du have pengene på din konto efter 24 timer Nemmere bliver det ikke.

Fokuslån anmeldelser

Fokuslån har fået gode anmeldelser, de har mange tilfredse kunder, og du kan roligt søge om dit nye forbrugslån hos dem . De vægter deres kunder højt, og med alle deres fordele, at det svært ikke at vælge fokuslån. De har fordelagtige renter, afdragsfrie perioder, og hurtig udbetaling. Fokuslån har knækket koden til hvordan et online forbrugslån, skal skrues sammen. Det skal være brugervenligt.

Hos fokuslån, kan du selvfølgelig også stille spørgsmål, hvis du har nogle. Du kan finde de fleste spørgsmål, på deres hjemmeside. Det er nemlig deres erfaring, at du sikkert ikke er den eneste, der stille lige præcis de spørgsmål. Har du et spørgsmål til fokuslån, der er udover det sædvanlige, så kan du altid ringe dem op i deres åbningstid. De sidder klar ved telefonerne til at svare, og guide dig på vej. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål, om et nuværende lån, et nyt lån. Eller hvordan man indfrier sit lån, før tid. De sidder med alle svarene.

Fokuslån har endda lavet en, gode råd til din økonomi, fane, som de opfordre alle nye lånere til at læse. Det gør nemlig låneprocessen meget nemmere og sjovere for alle parter.

Spørgsmål om Fokuslån

? Hvor stort et beløb kan jeg låne hos Fokuslån?

Hos Fokuslån kan du ansøge om beløb mellem 10.000 og 150.000 kroner over en løbetid på 24 til 120 måneder. Du kan låne til ethvert formål, da Fokuslån ikke blander sig i, hvordan du bruger pengene.

? Hvor hurtigt vil pengene stå på min konto?

Når din låneansøgning er blevet godkendt, og du har indsendt den underskrevne låneaftale, vil pengene blive overført til din bankkonto så hurtigt som muligt. Der går typisk 1-2 hverdage, før pengene er tilgængelige for dig.

? Kan jeg låne hos Fokuslån trods RKI?

Nej, Fokuslån accepterer ikke låneansøgere, der er registreret i RKI eller Debitor Registret. Er du havnet i et gældsregister, skal du sørge for at komme ud af dette, før du kan optage et nyt lån.

? Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Nej, du skal ikke stille sikkerhed hos Fokuslån uanset hvor stort et beløb, du ønsker at låne. Det vil sige, at du hverken behøver at eje genstande af værdi eller pantsætte disse som sikkerhed for lånet.

Hjem » Låneudbydere » Fokuslån

Seneste nyheder