Kvikto

Kvikto.dk – Danmarks nye kviklån i 2020

Kvik, kvikkere, Kvikto – her har man hurtigt og sikkert mulighed for at låne penge til det, man drømmer om. Hos Kvikto skal man ikke stille sikkerhed for et lån, og denne låneudbyder tilbyder luft i økonomien for den private forbruger. Hos denne låneudbyder fås en både sikker og nem finansiering af de ønsker, man har, og der er ingen uventede eller skjulte gebyrer på lån.

kvikto låan
Nyt product
5.2
Vurdering
Beløb 3.000 – 15.000 kr.
Løbetid 3 – 12 måneder
ÅOP 316.8 – 339.8 %
Udbetaling Mandag 08:00
  • Nyt lån i Danmark
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Lav månedlig rente
Eksempel: 10.000 over 12 måneder. Etb. omk. 495 kr. ÅOP 319,7%. Fast debitorrente 150%. Mdl. ydelse 1.311,88 kr. Samlede kreditomkostninger 15.742,50 kr. Samlet tilbagebetaling 26.237,50 kr. (Annonce)

Hvor gammel skal man være for at ansøge

Hos Kvikto skal man være fyldt 21 år, før man kan ansøge om et lån.

Denne låneudbyder er en 100 % dansk låneudbyder, og her er det muligt at få en kredit på op til 15.000 kr. – det eneste, det kræver, er et dansk CPR-nummer og en folkeregisteradresse. Låneudbyderen er samtidig et brand under Finans 247 ApS, og denne er registreret hos Finanstilsynet. Finans 247 er desuden medlem af Dansk Kredit Råd, og det betyder, at man hos Kvikto får den sikrest mulige kreditaftale. Låneudbyderen hører til i indre København, og man kan altid tage kontakt, hvis man ønsker råd og vejledning.

Kan man ansøge om et lån trods RKI

Kvikto låner ikke penge ud til låneansøgere, der er registreret som dårlig betaler i RKI.

Hvor mange penge kan man låne?

Hos denne långiver har man mulighed for at ansøge om en kredit på mellem 3.000 og 15.000 kr. Når man ønsker at ansøge om kredit hos denne låneudbyder, står det en frit for, hvor stort et beløb inden for dette interval, at man ønsker at ansøge om.

Det er kun muligt at ansøge om en kredit i hele tusinde kroner. Enhver ansøgning vil hos Kvikto gennemgå en individuel kreditvurdering, og det betyder, at man ikke nødvendigvis får godkendt den ansøgning, man har sendt af sted, og at man derfor ikke nødvendigvis vil blive bevilliget til den kredit, man ønsker.

Skal man stille sikkerhed

Hos Kvikto skal man ikke stille sikkerhed for lånet. Det betyder med andre ord, at man ikke behøver eje en bil, fast ejendom eller lignende for at kunne ansøge om et lån hos denne låneudbyder.

Hvad kan man låne penge til

Kvikto er en låneudbyder, der ikke stiller krav til, at det skal oplyses, hvad man som låneansøger ønsker at bruge pengene på. Det betyder, at når man optager en kredit hos Kvikto, har man selv mulighed for at vælge, hvad denne kredit skal bruges på.

Det er meget forskelligt, hvorfor mennesker ønsker at have en kredit, og en af fordelene ved en kredit er naturligvis, at man selv bestemmer, hvor meget af kreditten man ønsker at bruge – og at man selv kan betale ind til den, når man ønsker det. Kreditten kan bruges til uforudsete udgifter, men også til materielle goder, rejser eller fornøjelser – det er helt op til en selv.

Hvor lang tilbagebetalingstid er der

Når man optaget en kredit hos Kvikto, kan man selv være med til at bestemme, hvornår man betaler kreditten tilbage. Det betyder med andre ord, at man må have kreditten, så lang tid, man ønsker det – men der er dog det krav om, at en kredit skal være betalt tilbage i løbet af maksimalt 12 måneder, når man begynder at betale den tilbage. Man skal dog også være opmærksom på, at når man har en kredit hos denne låneudbyder, er der altid en minimumsbetaling, der skal foretages månedligt, og det er her, man blandt andet skal betale af på de renter, der er påløbet kreditten, mens man også skal betale en del af kreditten.

Det anbefales, at man betaler sin kredit tilbage så hurtigt som overhovedet muligt, når man har optaget en kredit hos Kvikto, for hvis en kredit løber over meget lang tid, kan det være uoverskueligt med alle de renter, der påløber.

Hvad koster en kredit

Når man optager en kredit hos Kvikto, vil der naturligvis være nogle omkostninger forbundet med den pågældende kredit. Hvis man ønsker at finde ud af, hvor mange omkostninger der er forbundet med en specifikt kredit, kan man på forsiden af hjemmesiden benytte sig af den låneberegner, der findes. Her angiver man som det første, hvor stort et kreditbeløb man ønsker at ansøge om hos Kvikto.

Hvis man eksempelvis vælger en kredit på 10.000 kr., vil man kunne se, at den faste debitorrente for den pågældende kredit vil ligge på 150 %, mens ÅOP vil være på 319,69 %. Man vil også kunne se, at der vil være en minimumsbetaling månedligt på 1.311,88 kr., mens de samlede kreditomkostninger vil være på 15.742,50 kr. Alt i alt vil det samlede tilbagebetalingsbeløb for en kredit på 10.000 kr. være på 26.237,50 kr. En forudsætning for denne samlede tilbagebetaling er naturligvis, at man benytter kreditten fuldt ud, og derfor angiver dette eksempel, hvordan det vil se ud, hvis kreditten udnyttes fuldt ud og tilbagebetales efter 12 måneder.

Hvad er minimumsbetalingen

Minimumsbetalingen for en kredit hos Kvikto udgør 12,5 % af lånebeløbet, og dette beløb skal betales hver måned. Hvis man ikke betaler dette beløb, vil hele kreditten forfalde til betaling.

Er der nogle gebyrer

Hos Kvikto skal man betale 495 kr. i oprettelsesgebyr, når man optager en kredit. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette og samtidig tage det med i sine overvejelser, før man sender en ansøgning om kredit af sted til denne låneudbyder.

Hvordan ansøger man

Når man på forsiden af hjemmesiden har valgt, hvor stort et kreditbeløb man ønsker, klikker man på knappen Start ansøgning for at komme i gang med selve ansøgningen. Det anbefales kun at ansøge om en kredit, hvis man er villig til at betale de kreditomkostninger, der er forbundet med en kredit hos Kvikto. Herefter går man i gang med at udfylde låneansøgningen, og det gøres som det første ved, at man skal indtaste personlige oplysninger som eksempelvis CPR og kontaktinformationer. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at man angiver de helt rigtige oplysninger, så det er muligt for låneudbyderen at kommunikere tilbage vedrørende kreditten. Når først man har udfyldt en ansøgning, vil man senere kunne opdatere sine personlige data på sin profil på hjemmesiden. Det er et krav for at ansøge om en kredit, at man skal give tilladelse til, at Kvikto kan indhente skatteoplysninger via e-SKAT. På baggrund af dette indhenter låneudbyderen oplysninger om løn eller offentlige udbetalinger, og det er også herfra, at den seneste årsopgørelse vil blive indhentet. Når man er færdig med at udfylde en ansøgning, skal man underskrive den med NemID, for at den kan blive sendt af sted til Kvikto.

Hvornår får man svar på sin ansøgning

Når man har sendt sin låneansøgning af sted til Kvikto, vil man få meget hurtigt svar på, om det er muligt at optage en kredit eller ej. Hos denne låneudbyder foretages en automatisk kreditvurdering, og det betyder, at man vil få svar, så snart man er færdig med at udfylde sin ansøgning og har klikket på knappen Ansøg. Der vil gå 10 sekunder, før et svar er klar, og hvis man er så heldig, at man bliver bevilliget en kredit, vil man efterfølgende modtage en låneaftale, der skal underskrives. Først herefter kan man få pengene udbetalt.

Hvornår får man pengene udbetalt

Når man er blevet godkendt til et lån hos Kvikto, vil man få udbetalt pengene direkte til sin NemKonto. Man må være opmærksom på, at der kan gå helt op til 2 hverdage, før man får pengene, når man er blevet godkendt til en kredit. Hvis man eksempelvis låner pengene en mandag aften, vil kreditten blive udbetalt tirsdag, og beløbet vil herefter at være finde på ens konto onsdag.

Hvad hvis man ikke bliver godkendt til en kredit

Hvis man får et afslag på sin ansøgning om kredit, vil man ikke kunne få mulighed for at optage et lån hos denne låneudbyder. Der vil dog være tilfælde, hvor man får afslag på det kreditbeløb, man har ansøgt om, og hvor man i stedet vil blive tilbudt et lavere kreditbeløb. I sådanne tilfælde er det helt op til en selv, om man ønsker at acceptere tilbuddet eller ej.

Kan man have flere kreditter på samme tid

Hos denne låneudbyder kan man kun have én enkelt kredit ad gangen. Det er derfor ikke muligt at få flere kreditter.

Kan man forhøje sin kredit

Man har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at forhøje sin kredit hos Kvikto. Man kan dog altid ansøge om en ny kredit, hvis man er færdig med at betale sin kredit tilbage.

Kan man lave et delvist afdrag på sin kredit

Hvis man har et ønske om at lave et delvist afdrag på sin kredit, skal beløbet overføres til Kviktos konto via netbank. I tekstfeltet skal man angive sit CPR-nummer, for kun på denne måde ved låneudbyderen, at beløbet skal benyttes til at afbetale på kreditten.

Hvordan kommer man i kontakt

Hvis man har spørgsmål, kan man altid komme i kontakt med Kvikto. Dette kan gøres enten pr. e-mail eller telefon – eller ved at udfylde en formular online. Kundeservice har åbent i alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og her vil sidde rådgivere klar til at hjælpe.

Hjem » Låneudbydere » Kvikto

Seneste nyheder