Modus Finans

Modus Finans – Lån op til 50.000 kr.

Vi kender det alle. Der er altid noget vi virkelig gerne vil have råd til. Det kan være alt fra et nyt køkken til et nyt TV. Selvom man bliver ved og ved med at spare op, kommer man bare ingen vejene. Det er der en løsning på, du kan nemlig enkelt og hurtigt låne penge hos Modus Finans. Det er kræver ikke det store og du kan altså få råd til præcis det du har lyst til. Det kan også være at du hellere vil ud at rejse med hele familien. Det kan du selvfølgelig få råd til med Modus Finans. Et lån er med til at give dig større råderum og mulighed for, at du kan gøre hvad du vil, når du vil.

Modus Finans
Nyt product
4.7
Vurdering
Beløb 10.000 – 150.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Tirsdag 08:00
  • Svar inden for 1 time i deres åbningstid
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Penge på kontoen i løbet af 1-2 hverdage
Eksempel: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Løbetid 2 – 10 år. Månedlig ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. (Annonce)

Vælg selv din løbetid hos Modus Finans

Hos Modus Finans kan du lån fra 10.000 kr. til 50.000 kr. Med de penge kan du gøre lige præcis hvad du har lyst til. Du vælger selv din løbetid. På den måde kan du planlægge din økonomi som du vil. Din løbetid kan variere fra 24 måneder til 120 måneder. Så er der ingen undskyldning for ikke at købe det nye køkken du drømmer så meget om. Eller tage på den bryllupsrejse, du aldrig kom på.

Inden på deres hjemmeside, kan du finde en smart låneberegner, der gør det nemt for dig at se, hvad din månedlige ydelse bliver, alt efter hvad du vælger at tage af lån. Vælger du f.eks. at lån 30.000 kr. med en løbetid på 48 måneder. Så vil din månedlig ydelse, kun ligge i mellem 814 – 952 kr. om måneden.

Det kan være, at du har gjort dig en masse tanker om at tage et lån hos Modus Finans, men ikke er helt sikker endnu. Så kan du uden problemer vælge dit lånebeløb og din løbetid. Det smarte her er, at dit lån er fuldstædig uforpligtende. Du kan altså sagtens ansøge om et lån, uden at det forpligter. Du acceptere først dit lån, så snart du har underskrevet en aftale. Du kan altså sagtens gå med tanken om at tage et lån uden at du binder dig, til noget som helst. Det har aldrig været nemmere at tage et lån, end hos Modus Finans.

Hos Modus Finans, skal du blot følge 3 enkle step, for at tage et lån hos den.

I det første step, skal du selvfølgelig bare vælge hvor mange penge, du har lyst til at låne, og hvad din løbetid skal være på. Derefter skal du indtaste din oplysninger. Dette er oplysninger, som bopæl, hvilken bank du har og hvad din beskæftigelse er.

I det næste step skal du blot finde din pung frem og hive dit NemID frem – eller endu nemmere: du kan vælge at download NemIDs nøgleapp her. Dette bruger du til at logge ind med, også er du sådan set i gang med at få dine drømme opfyldt. Det betyder altså også, at du uden problemer kan søge om et lån, mens du er på farten.

I det tredje og sidste step, skal du bare vente på svar. De har en fremragende team af medarbejder, der arbejder på at give dig den bedste oplevelse, når du tager et lån. Derfor bestræber de sig på, at du kan få svar på din låneansøgningen inden for en time. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis du ansøger om et lån, mens de er på arbejde. Det vil sige inden for åbningstiden.

Inden du optager et lån, kan det være en god idé at gøre sig nogle tanker om sin økonomi. Det betyder at når du taget et lån hos Modus Finans, så har du selvfølgelig nogle månedlige ydelser der skal dækkes. For at gøre det lettest for dig selv og for Modus Finans, kan du tilmelde dig betalingsservice. Så får du altid betalt dine regninger til tiden og du undgår ubehagelige rykkere. En anden fordel kan også være at lave en budget. Med et budget kan du danne dig et overblik over dine indtægter og udgifter. Så kan du nemt se hvad du har til overs hver måned, og på den måde få mest muligt ud af dit lån hos Modus Finans. På deres hjemmeside, finder du et gratis budget skema du kan hente ned, til at komme i gang med at planlægge din økonomi.  Vil du gerne være helt på den sikre side og forstå hvad sådan et lån drejer sig om. Så kan du med fordel skimme deres lånevilkår og få et indblik i, hvad du siger ja til.

Har du nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte Modus Finans. De sidder klar ved telefonerne og vil meget gerne hjælpe dig med at tage et lån. De har åbent mandag til søndag mellem kl.8 og 18. Så er der altså ingen undskyldning for ikke at ringe og spørger om råd. Er du mere en type, der hellere vil klare tingene selv. Så kan du inde på deres overskuelige hjemmeside, finde fanen der hedder ” Værd at vide”. Her kan du få svar på de fleste af dine spørgsmål uden at du behøves at ringe og spørger om hjælp.

Hjem » Låneudbydere » Modus Finans

Seneste nyheder