Nordic Lån

Lån hos Nordic Lån

Vi kender det alle. Nogen gange vil vi bare gerne have lidt overskud i økonomien og gøre det hele lidt letter for os selv, vores familie og dem vi holder af. Det kan du nu med Nordic Lån. Her kan du nemt og enkelt låne til lige det du har lyst til. Du bestemmer nemlig selv hvordan du vil bruge dine penge. Det kan være det ferie i aldrig fik taget på, den sofa i aldrig fik købt eller det kan være du bare gerne vil forkæle en ekstra meget. Uanset hvad, så kan dine drømme blive til virkelighed hos Nordic Lån.

Klik ind på deres hjemmeside. Her kan du selv vælge dit lånebeløb og hvor lang tid du vil betale det tilbage over, altså din løbetid. Hos Nordic Lån finder du en enkle og brugervenlig hjemmeside hvor du nemt kan danne dig et overblik over dit lån. Du kan låne fra 10.000 kr. til 50.000 kr. Det bedste ved det hele er selvfølgelig deres løbetid. Du kan nemlig selv vælge hvor lang den skal være. Du kan vælge mellem 24 – 120 måneder.  Vælger du for eksempel at lån 20.000 kr. med en løbetid på 84 måneder, så kommer din faste månedlige ydelse til at ligge mellem 353 – 454 kr.  Det er altså super enkelt.Nordic Lån

Nyt product
2.8
Vurdering
Beløb 10.000 – 50.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Mandag 08:00
  • Vælg selv løbetid
  • Få svar inden for 1 time i deres åbningstid
  • Penge på kontoen i løbet af 1-2 hverdage
Eksempel: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Løbetid 2 – 10 år. Månedlig ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. (Annonce)

Hvorfor låne hos Nordic lån

Det første du skal gøre for at komme i gang, er at finde dine bankoplysninger frem. Så er du allerede et skridt nærmere drømmen om det perfekte økonomiske liv uden bekymringer.  Det første step er altså at udfylde oplysninger omkring din bopæl, bank og beskæftigelsesforhold. På den måde kan Nordic Lån nemmest give dig det du gerne vil have. Nemlig en hurtig udbetaling af dit lån.  Når du har fundet disse oplysninger frem, kan du lige så godt slå to fluer med et smæk og finde dit NemID frem. De fleste af os har det jo altid på os (husk, at du også kan downloade NemID til din telefon – følg linket). Med NemID’et ansøger du altså og får svar meget hurtigt. Gør dig selv den tjeneste og ansøg inden for deres åbningstider, så kan de nemlig bedste gøre deres job, og du vil få svar inden for 1 time.

Styr dit lån med en fast månedlig ydelse

Det bedste ved Nordic Lån er den stabilitet det giver dig og din økonomi. Du kan nemlig selv styre dit lån og du har en fast månedlig ydelse. Den bliver fastlagt af dit lånebeløb og din løbetid. På den måde kan du altså nemt ligge et budget for din fremtid og få råd til det du gerne vil lave med din familie og venner.  Det vigtigste ved et lån er at du føler dig tryg. Det kan du i hvert fald gøre hos Nordic Lån. De tager sig godt af deres kunder. En anden god ting ved Nordic Lån, er at du kan betale dit lån ud når du vil. Du kan altså helt selv bestemme om der er nogle måneder hvor du vil give den lidt ekstra gas med afbetalingen. Det bedste af det hele. Det koster ingenting.

Er du ikke helt sikker på om dette er noget for dig? Så kan du altid bare udfylde en uforpligtende ansøgning og tage stilling til det senere. Det kan jo sagtens være, at du på et tidspunkt gerne vil låne penge. Så kan du udfylde en uforpligtende ansøgning og få svar inden for en time. Det behøver ikke altid at gå så stærkt hvis du ikke selv er klar til at låne penge i dag, i morgen eller næste måned.

Er det første gang du skal låne penge, så er du i gode hænder. Hos Nordic Lån har de nemlig nogle af de bedste medarbejdere, der søger for at du tager de rigtige økonomiske beslutninger. De har selvfølgelig nogle råd du kan følge, så du kan danne dig et overblik over din kommende økonomiske situation.

Deres første råd er:  Læg et budget. På den måde har du overblik over alle dine indtægter og kan se hvor meget du har råd til at afbetale på et lån.

Deres andet råd er: Se hvad du har rådighed til.  Ved hjælp af budgettet kan du nemt danne dig et overblik over dine indtægter og udgifter. Du skal huske at være ærlig overfor dig selv. Det er vigtigt at du kan overskue hverdagen med et lån der skal afbetales.

Deres tredje råd: Undgå rykkere – Brug betalingsservice. Denne service er vigtig og central ting at huske når du låner penge. Det gør det både billigere og nemmer for dig at betale dine regninger. Du kan melde din månedlig betaling til betalingsservice og så skal du ikke tænke på det igen. På den måde undgår du også det mest trælse, nemlig rykkere. De kommer altid bag på en, og man bliver bare stresset og i dårligt humør.

Konklusion af Nordic lån

Så husk de tre vigtigste step inden du tager et forbrugslån. Læg et budget, dan dig et overblik og dine indkomster og udgifter og undgå rykkere og tilmeld dig betaling service.  Med disse tre step er du klar til at tage et lån hos Nordic Lån. Har du nogle spørgsmål kan du altid kontakte dem. Det kan du gøre via deres mail eller du kan ringe til dem og få svar med det samme. Vil du hellere lige gå og tænke over det lidt længere og se hvad andre har spurgt om, så kan du finde de mest ofte stillede spørgsmål under fanen: Værd at vide om. Her kan du få svar på hvor meget din rente bliver, hvor hurtigt du kan få pengene og meget mere.

Hjem » Låneudbydere » Nordic Lån

Seneste nyheder