Nupp.dk

OBS: Nupp.dk er lukket – vi henviser til Basisbank

Det vrimler med låneudbydere derude i øjeblikket, og det kan som forbruger nogle gange være svært at finde ud af, hvem man skal vælge, hvis man har brug for at optage et lån. Leder du efter et hurtigt og nemt lån uden om din bank, så tag et nærmere kig på Nupp.dk, som eventuelt kan være en god mulighed for dig. Hvis du står med en tom konto sidst på måneden, kan dette eksempelvis være en måde for dig at få lidt overskud igen, og det kan du gøre uden de helt store omkostninger. Her kan du læse nærmere om Nupp.dk.

nupp.dk

Ansøg

Alternativer til Nupp

 

Hvorfor vælge et lån hos Nupp.dk

Du har måske hørt om Nupp.dk enten i TV-reklamer eller andre steder, for de har allerede slået deres navn fast og reklamerer flittigt. Det er stadig et ret nyt firma, som for alvor gav danskerne adgang til hurtige sms-lån, der gør det muligt at låne helt op til 6.000 kroner rentefrit. Nupp.dk er låneformidler for Basisbank, så det er altså Basisbank, som behandler din ansøgning og udbetaler lånet til dig. Dette sker helt uden nærgående spørgsmål, og du kan naturligvis bruge pengene lige, som du vil.

De fleste af os kender følelsen af at stå og mangle penge til noget, hvad enten det er en konkret ting eller bare til at klare sig igennem måneden, hvis der pludselig er kommet uforudsete udgifter. Det kan Nupp.dk være behjælpelig med, og du kan låne 1.000, 2.000, 3.000, 4.000, 5.000 eller 6.000 kroner på ganske kort tid. Det er meget enkelt, og meget tiltalende er det også, at du kan tage lånet rentefrit i de første 60 dage. Det er især yngre mennesker, som benytter sig af denne type lån, og hurtiglån, kviklån og hvad de ellers kaldes, har fået et dårligt ry hos mange, der frygter dyre lån. Det er der egentlig ikke grund til, for hvis du har sat dig godt ind i det, behøver det ikke være en dårlig ting at få lidt hjælp, hvis du har brug for det.

Sådan låner du på Nupp.dk

For at kunne låne på nupp.dk skal du være over 19 år gammel, have fast indtægt og bopæl i Danmark. Derudover må du ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI. Opfylder du disse krav, er du klar til at låne! Desværre kan du ikke låne penge her – eller de fleste andre steder, for den sags skyld – hvis du står i RKI, men da det er ganske få krav, der stilles på Nupp.dk, kan de fleste heldigvis være med.

Står du i RKI? Se vores liste over RKI lån.

Det eneste du skal bruge, for at ansøge om et lån på Nupp.dk, er dit cpr-nummer samt kontonummer, og så skal du have dit Nem-ID klar til at underskrive med. Det er superhurtigt og nemt at låne her, for når bare du opfylder kravene, kan du komme i gang og have dine lånte penge lynhurtigt. Efter godkendelse modtager du en mail med et link, som du skal følge for at kunne underskrive aftalen ved at bruge dit Nem-ID. Det er ganske ligetil. Du får som oftest svar på din låneanmodning allerede efter få sekunder, og du kan have penge på kontoen allerede efter bare 30 minutter. Det forudsætter godt nok, at du søger i ekspeditionstiden, som ligger fra 9.00-20.00 i hverdagene og 11.00-16.00 i weekenden.

Krav til… Du skal…
Alder Være fyldt 18 år
Bopæl Bo i Danmark
Indkomst Have fast indkomst
RKI Ikke være RKI-registreret

Hvornår er et hurtiglån rigtigt for dig?

Som med alle kviklån på nettet er det vigtigt, at du sætter dig ordentligt ind i tingene, inden du låner. Har du brug for disse penge, hvor meget vil det koste dig at betale dem tilbage, hvor længe vil det tage etc. Tag et kig på ÅOP, altså de årlige omkostninger i procent, så du ved, hvad de samlede omkostninger for lånet inklusive renter, gebyrer osv. løber op i. Det er ÅOP du skal bruge, hvis du vil sammenligne lån fra forskellige steder for at se, hvad der er det rigtige for dig.

Det er let og overskueligt at låne på Nupp.dk, og deres hjemmeside er nem at bruge. Du finder fra forsiden uden problemer de felter, som skal udfyldes, hvis du ønsker at tage et lån, og du vælger selv, om du vil låne 1.000 kr., som er mindstebeløbet, eller helt op til 6.000, som er det maksimale lånebeløb her. Det gode ved Nupp.dk er klart, at du kan stå med pengene på din konto på ganske kort tid, og at det er sikkert at låne her, så ingen uvedkommende får fingrene i dine oplysninger.

Få råd til det du mangler med Nupp.dk

Alt i alt er Nupp.dk et godt bud for dig, som ønsker at optage et hurtigt lån på nettet. Det er overskueligt, nemt, og så går det hurtigt, hvilket er helt perfekt, hvis du står og skal bruge pengene med det samme. Da der ikke er tale om voldsomt store beløb, er denne lånetype fint egnet til dig, der bare skal have en smule penge til at købe en ny mobil, computer, ferierejse eller bruge lidt ekstra i hverdagen.

Det er et godt udgangspunkt, at du kan låne rentefrit, men husk at dette kun gælder i 60 dage, så der er altså ikke tale om et ”gratis lån” – sæt dig derfor ind i, om du har råd til at tage et hurtigt lån, eller om du kan undvære de ekstra penge, til du selv har tjent dem. Hvis det tager dig mange måneder at betale lånet tilbage, skal du muligvis kigge nærmere på andre typer forbrugslån. Kan du derimod betale tilbage inden for to måneder, er dette perfekt til dig, og skal du bruge lidt mere tid, vil det eventuelt også være det værd. Heldigvis er det overskueligt og ganske gennemsigtigt at danne sig et overblik over, hvad lånet vil koste på Nupp.dk, og det er vigtigt.

Tjek Trustpilot og se anmeldelser

På Trustpilot har en lang række forbrugere i Danmark anmeldt Nupp og deres låneprodukter. Her kan du læse om kunder oplevelse med Nupp og dermed blive klogere på, om Nupp er vejen for dig.

Login på Nupp DK

Får du godkendt et lån hos Nupp, kan du til enhver tid gå ind på din privat profil og tilpasse dit lån. Har du mulighed for at indfri hele lånebeløbet for den aftalte lånetid, er det også via dit login, du gør dette.

Ansøg