Lån penge trods RKI

Lån penge trods RKI i 2019

Det kan være svært at få lov til at låne penge, når man er registreret i RKI, men det er der heldigvis noget at gøre ved. Der findes den dag i dag flere og flere låneudbydere, der tilbyder gode og billige lån, som man kan ansøge om, selvom man er registreret i RKI, og det handler blot om at undersøge de muligheder, der er, og gribe dem.

Hvad betyder lån penge trods RKI?

Lån penge trods RKI betyder, at man kan låne penge, selvom man er registreret i RKI. Det betyder, at der på denne måde åbnes op for muligheder, der sikrer, at man er godt stillet, når det kommer til lån, selvom man skulle være registreret i RKI. Ethvert menneske kan komme ud for i livet at stå i en situation, hvor det at låne penge kan være af afgørende betydning, og her er RKI ingen hindring.

laan trods rki

Hvorfor optage et lån, når man er registreret i RKI?

At man én gang har været en dårlig betaler, eller sagt med andre ord; ikke har været i stand til at betale en regning til tiden, betyder ikke, at det altid vil være på denne måde. Der er ikke nogen mennesker, der skal snydes for at kunne låne penge, og derfor er det den dag i dag flere steder muligt at låne penge, på trods af at man er registreret i RKI. At man er registreret i RKI, betyder heller ikke nødvendigvis, at man ikke er i stand til at betale et lån tilbage i fremtiden. Man bør dog til hver en tid være sikker på, at man kan tilbagebetale sit lån, når man optager et – uanset om man er registreret i RKI eller ej. Det er samtidig også en god idé at afvikle så meget som muligt på det eller de lån, man allerede har. Når man står og har brug for at låne penge her og nu af den ene eller anden årsag, skal det ikke være en hindring, at man er registreret i RKI (kom ud af RKI – bestil gratis gældssamtale på dingæld.dk), og man bør have præcis de samme muligheder som alle andre mennesker. Med et lån trods RKI kan man låne penge til alt det, man går og drømmer om, og man har mulighed for at låne både små og store beløb. Hos langt de fleste låneudbydere blander de sig tilmed ikke i, hvad pengene skal bruges på.

Hvem kan låne penge trods RKI?

Alle, der er optaget i RKI, kan ansøge om et lån trods RKI. Det er dog værd at vide, at der ikke ved alle lån er en garanti for, at lånet kan optages. Det er dog væsentligt at bemærke, at når det kommer til disse lån, er RKI ingen hindring, og det giver netop derfor muligheder for mennesker, der ellers ikke havde mulighed for at låne penge. Det sikrer, at alle mennesker har de samme muligheder i livet for at indfri sine drømme. Det er desuden helt uforpligtende at ansøge om et lån trods RKI, og man vil i langt de fleste tilfælde være underlagt en fortrydelsesret på 14 dage.

Hvilket lån trods RKI er bedst?

Der findes et stort udvalg af lån, som det er muligt at optage, selvom man er registreret i RKI, og hvilket der er det bedste, er en individuel sag. Der er dog nogle ting, der er væsentlige at undersøge, før man vælger at ansøge om et lån hos en specifik låneudbyder. Det er blandt andet værd at vælge den låneudbyder, der kan tilbyde den bedste rente, og hvor lånet samtidig har en løbetid, der passer til den økonomi, man har. Det er også værd at undersøge, hvor stort et beløb, man kan låne de forskellige steder, for det er meget forskelligt, hvor stort et beløb, de enkelte låneudbydere tilbyder at låne ud. Slutteligt skal man undersøge, hvad der indgår i den enkelte låneudbyders vilkår og betingelser. Det er samtidig også værd at gå efter en låneudbyder, der er både velkendt og troværdig, inden man ansøger om et lån.

Hvem kan optage et lån trods RKI?

Dem, der har brug for et lån til alle tænkelige formål, og som samtidig er registreret i RKI, kan optage et lån trods RKI. Det betyder, at det derfor er muligt for rigtig mange mennesker, som under de almindelige betingelser ellers ikke ville have denne mulighed.

Hvor mange mennesker optager lån trods RKI?

Når man er registreret i RKI, skal man ikke være bange for at optage et lån, når blot man er sikker på, at man kan betale pengene tilbage. Den dag i dag optager utallige danskere et lån hver eneste dag, og en større og større andel af disse lånoptagere er mennesker, der er registreret i RKI. Dette vidner om, at vores verden har bevæget sig i en retning, hvor alle mennesker skal have de samme muligheder, uanset hvad der er hændt dem i fortiden. Hvis man er registreret i RKI, er der derfor ingen grund til ikke at optage et lån, så man kan indfri sine drømme, når blot man er i stand til at betale pengene tilbage. Hvis ikke man føler, man er i stand til at betale pengene tilbage i nærmeste fremtid, kan det ikke anbefales, at man ansøger om et lån trods RKI.

Hvem tilbyder lån trods RKI?

Der findes den dag i dag rigtig mange låneudbydere, der tilbyder lån trods RKI, og der kan her blandt andre nævnes låneudbydere som Aurora Lån, og Tillidslån. Der findes dog også et utal af andre udbydere, og der er den dag i dag flere, end der nogensinde før har været, som tilbyder lån til forbrugere, der ikke er registreret i RKI. Det handler derfor om at undersøge markedet godt og ikke blot tage den første og den bedste.

Hvad kan man bruge et lån trods RKI til?

Hvis man er registreret i RKI og vælger at optage et lån, kan man bruge dette lån til alle tænkelige formål. Det er rent faktisk kun fantasien, der sætter grænser, og man kan vælge at låne penge til både rejser, tøj, en ny computer, en bil eller alle andre formål, der kræver penge. Det er helt og alene op til en selv at finde ud af, hvad det er, man ønsker at bruge pengene til, og fælles for langt de fleste låneudbydere er, at de ikke blander sig i, hvad pengene skal bruges til. Det sikrer frihed for den, der ønsker at optage et lån, og på denne måde behøver man ikke blande andre mennesker ind i, hvad man ønsker at bruge sine penge på. Igen anbefales det dog, at man ikke låner penge til noget, man ikke har brug for.

Hvad skal man være opmærksom på, når man optager et lån trods RKI?

Uanset om man er registreret i RKI eller ej, skal man først og fremmest være sikker på, at man ikke låner flere penge, end man reelt har brug for. Der er ingen grund til at optage et lån, hvis man ikke har brug for pengene. Derfor skal der være en grund til, at man låner penge, og det kan eksempelvis være, at man har brug for penge til nyanskaffelser, rejser eller andre ting, men det kan også blot være, at man har nogle almindelige uforudsete udgifter, der skal dækkes. Herudover skal man også være sikker på, at man kan betale pengene tilbage inden for den tilbagebetalingsperiode, som låneudbyderen tilbyder. Disse to parametre er de vigtigste at være opmærksom på, når man optager et lån trods RKI. Man skal også være opmærksom på, hvor store renter og gebyrer, der er forbundet med lånet, og man må i den forbindelse vide, at det ikke er gratis at optage et lån. Renter og gebyrer kan tilmed være større, end man forestiller sig, og netop derfor skal man også læse det, der står med småt.

Hvad koster det at optage et lån trods RKI?

Der vil altid være renter og gebyrer forbundet med det at optage et lån trods RKI. Renten er forskellig alt efter, hvor lånet optages, men den fastsættes også individuelt på baggrund af blandt andet lånets størrelse, løbetid og andre individuelle vilkår. For at finde ud af, hvad renten er hos de forskellige låneudbydere, må man undersøge disse forhold. Når man ansøger om et lån, vil man i langt de fleste tilfælde kunne få oplyst en estimeret rente, og man vil også kunne finde oplysninger om, hvilke gebyrer der er knyttet til lånet. Det er dog værd at være opmærksom på, at den endelige rente og de endelige gebyrer i de fleste tilfælde først bliver oplyst, når en ansøgning om et lån er godkendt, og en eventuel låneaftale fremsendes.

Hvorfor kan man ikke få et almindeligt lån trods RKI?

Det er den danske kreditaftalelov, der dikterer, at virksomheder, der udlåner penge, ikke må låne penge ud til folk, der er registreret i et register over dårlige betalere. Der er her tale om både RKI og Debitor Registret. Det er virksomhederne, der skal bedømme, om en låneansøger vil være i stand til at tilbagebetale det beløb, de ansøger om at låne, samt de omkostninger og renter, der er forbundet med lånet. Det er denne bedømmelse, der indgår i en såkaldt kreditvurdering. Når man står i RKI, er det fordi, man tidligere har optaget gæld, som man ikke har været i stand til at betale til tiden. Netop derfor er det også endnu mere risikofyldt for virksomheder at låne penge ud til et menneske, der er registreret i RKI. Hvis en person, der er registreret i RKI, skulle kreditvurderes, ville denne derfor ikke blive godkendt til et lån. Dette med baggrund i, at man ville have en forventning om, at denne heller ikke ville blive i stand til at betale af på det nye lån til tiden. For at blive i stand til at optage helt almindelige lån, skal man derfor slettes af RKI, og det sker ved, at man betaler sin gæld ud. Så længe man står i RKI, vil man derfor skulle finde et alternativ til de almindelige låneudbydere for at få lov til at låne penge.

Hvilke typer af lån trods RKI findes der?

Som tidligere nævnt findes der rigtig mange forskellige former for lån, der kan optages, selvom man er registreret i RKI, og der vil her blive nævnt nogle af disse.

 • SMS-lån: De seneste år er SMS-lån blevet mere populære i Danmark end nogensinde før. Det er naturligvis ikke uden årsag, og en af grundene er, at det er både hurtigt, simpelt og nemt at optage et sådan lån. For at ansøge om et SMS-lån, indsender man blot en ansøgning via sin mobiltelefon, og der vil ikke gå mere end et par dage, før man har pengene på sin konto. Et SMS-lån trods RKI er ofte en god løsning, hvis man ikke har brug for mere end et par tusinde kroner.
 • Kviklån: Et kviklån er en form for hurtiglån med en tilhørende fleksibel afdragsordning. Det er også et lån, der er blevet meget populært på det danske marked. Når man har ansøgt om et kviklån trods RKI, vil man være sikker på, at pengene hurtigt kommer ind på ens konto. Man må dog her være opmærksom på, at de tilhørende gebyrer kan være ualmindelige høje, når man er registreret i RKI.
 • Hurtigt lån: Hvis man står og mangler penge lige her og nu, kan hurtige lån trods RKI være en oplagt mulighed. Når man har ansøgt om et sådan lån, vil man allerede have mulighed for at få pengene på sin konto efter få timer.

Hvor lang er tilbagebetalingsperioden for et lån trods RKI?

Det er meget forskelligt, hvor lang tilbagebetalingsperioden for et lån trods RKI er, men i langt de fleste tilfælde strækker perioden sig fra få måneder og op til 12 måneder. I løbet af denne periode skal man i de fleste tilfælde månedligt afdrage på sit lån med en fast ydelse, som er inklusiv renter og gebyrer. Det er derfor essentielt, at der er plads i ens økonomi til at betale denne månedlige ydelse. Når man ansøger om et lån, skal man derfor være sikker på, at man kan betale den pågældende månedlige ydelse, og at man samtidig kan betale pengene tilbage inden for den tilbagebetalingsperiode, der er hos den låneudbyder, som man ansøger om et lån hos. Hvis ikke man mener, at man er i stand til at tilbagebetale det lånte beløb inden for denne periode, anbefales det ikke, at man ansøger om lånet, da det vil stille en i en endnu dårligere situation, end man før var i.

Hvorfor er lån trods RKI så dyre?

I de fleste tilfælde ses det, at lån trods RKI er endnu dyrere end almindelige lån til dem, der ikke er registreret i RKI. Det kan derfor anbefales, at man arbejder sig ud af at være registreret i RKI. For at dette bliver muligt, skal man betale sin gæld af, og hvis man har svært ved dette, kan man søge råd og vejledning til, at det kan ske. Når man først er registreret i RKI som dårlig betaler, vil man være registreret i registret i fem år. Det betyder altså, at den gæld, man blev registreret med, automatisk vil blive slettet efter fem år. Dette skal dog ikke forveksles med, at gælden bliver slettet, for det bliver den ikke. Det betyder altså, at når man ikke længere er registreret i RKI, har man mulighed for at optage andre og billiger former for lån, men indtil da må man tage de muligheder, der er. Alle låneudbydere ønsker at være sikre på, at de får deres penge tilbage, når de låner penge ud, og når man er registreret i RKI, vil man ikke kunne gå igennem en egentlig kreditvurdering. Netop derfor er det også, at både renter og gebyrer bliver væsentlig højere, da det er mere risikabelt for låneudbyderne at låne penge ud til folk, der er registreret i RKI.

Kan det være farligt at optage et lån trods RKI?

Det kan aldrig være decideret farligt at optage et lån trods RKI, men hvis man er registreret i RKI, skal man være opmærksom på, at man ikke ender i en ond spiral. Netop derfor er det væsentligt kun at ansøge om et lån, hvis man har absolut brug for pengene, for ellers kan det hurtigt løbe løbsk, og det vil blive svært at betale pengene tilbage. Det er her, man må kende sig selv godt nok til at vide, om man skal ansøge om et lån eller ej. Derfor er det også vigtigt at undersøge, om man reelt har brug for pengene eller ej, og her er det også af betydning, hvilket formål det er, pengene skal bruges til. Hvis der blot er tale om almindeligt forbrug som penge til smøger og fornøjelse, så anbefales det ikke at optage et lån trods RKI, men hvis man har brug for penge, som er nødvendige for, at man kan få sit liv til at hænge sammen, så er det en anden sag. Som med alle andre lån bør man derfor tænke sig godt om, inden man ansøger om et lån trods RKI.

Hvad er et kautionist lån

Når du optager et kautionist lån, er der tale om en situation, hvor en anden person stiller sikkerhed for lånet. Det vil sige, at hvis banken ikke vil låne dig penge, fordi du ikke kan stille sikkerhed i eksempelvis hus, så kan en anden gøre det. Kautionist lån er bankens sikkerhed for, at de får deres penge tilbage. Den person, som stiller sikkerheden, kaldes en kautionist.

Der kan være mange forskellige grunde til, at banken ikke vil godkende dig som låntager. I nogle forbindelser kan det dog godt være, at du må låne penge alligevel. Det er ofte, hvis du har en kautionist – eller flere kautionister.

Med kautionist lån kan personer, der i første omgang ikke måtte låne penge af banken altså alligevel godt låne penge. Hvis vi f.eks. forestiller os, at du står i RKI og gerne vil købe en bolig. Her er det mest sandsynligt, at du kan optage et kautionist lån. Det kan også være, at du har en stabil men lavere indkomst og ingen opsparing. Selvom din økonomi er stabil, er det ikke sikkert, at banken vil låne dig penge uden sikkerhed. Også her kan kautionist lån være en mulighed.

Det er kaution

Når der opstår en situation, hvor en person gerne vil låne penge, kan det ske, at der bliver brug for et kautionist lån. Et kautionist lån er det samme som et normalt lån, men hvor en kautionist stiller sikkerhed for lånet. Kautionist lån er relevant, hvis kreditinstituttet ikke stoler på, at man som låntager kan betale lånet tilbage. Her er kautionisten deres garanti for, at pengene kommer ind igen. En kautionist er altså en person eller virksomhed, som garanterer, at de overtager lånet, hvis man ikke formår at betale af på det.

Ligesom du selv undergår en kreditvurdering i forbindelse med lån, så vil banken også undersøge kautionistens forhold, før der kan blive tale om et kautionist lån. Banken vil vurdere kautionisten ud fra både indkomst og også eventuel ejendom.

En person med fast arbejde og en opsparing eller fast ejendom har større sandsynlighed for at kunne blive kautionist end en person uden. Det giver næsten sig selv, at en kautionist skal være ekstra stabil økonomisk. Det er jo en stor risiko at sige ja til potentielt at overtage andre menneskers gæld. Og det er en tillidssag for banken at stole på, at hvis ikke låntager kan betale, så kan kautionisten.

Kautionist lån til din første lejlighed

Der kan være forskellige grunde til, at du kan få brug for et kautionist lån. Det kan eksempelvis være, at du skal have din første lejlighed, og du er studerende eller at du står i RKI. Du har fundet et godt sted at bo, og prisen for lejligheden er retfærdig. Du kan se, at den månedlige ydelse på lånet vil svare til det, du havde regnet med at skulle betale i husleje. Men der er langt fra at vide, at du kan betale af på lånet hver måned, til at overbevise banken om dette.

Her kan det være en idé at optage et kautionist lån. I nogle forbindelser vil forældrene kunne stille sikkerhed for lånet. Når du køber bolig, skal du lægge en udbetaling og samtidig optage et lån, som du betaler af på hver måned. Det kan være, at du har sparet sammen til udbetalingen, men ikke kan stille sikkerhed for hele lånet.

Her kan eksempelvis forældre altså erklære over for banken, at de stiller sikkerhed for lånet. Det betyder ikke, at det er dine forældres lejlighed, eller at du skal betale pengene til dem. Det betyder blot, at de er bankens garanti for, at pengene kommer tilbage igen.

Forskellige slags kautionister

Det er både privatpersoner og firmaer, som kan være kautionister for et alm. eller et RKI lån hos Aurora. Der findes tre forskellige typer af kaution:

 • Simpel kaution betyder, at det er én person eller ét firma, der står som kautionist.
 • Samkaution. Her går flere forskellige personer eller firmaer sammen som kautionister. Det betyder, at alle sam-kautionisterne stiller garanti for lånet, så længe de andre sam-kautionister også gør det samme. På den måde spredes sikkerheden for lånet ud over flere forskellige.
 • Med-kaution er også en delt kaution. Her stiller en gruppe af kautionister også sikkerhed for lånet, men de stiller sikkerheden uafhængigt af hinanden.

Solidarisk hæftelse er det begreb, der benyttes i den situation, at låntager ikke kan indfri gælden, og der er tale om flere kautionister. I denne forbindelse kan kreditinstituttet kræve at få udbetalt alle sine penge, uanset om alle kautionisterne har mulighed for at betale dem nu og her.

Kreditor deler altså ikke nødvendigvis hele gælden op i mindre dele og kontakter de enkelte kautionister men stiller krav om fuld betaling af hele beløbet. Det kan faktisk ende med at betyde, at en enkelt kautionist skal betale hele lånet. Hvis der er tale om simpel kaution, overgår hele gælden naturligvis til den ene kautionist, som har stillet sikkerhed.

Krav til aftale om kautionist lån

Der er nogle konkrete ting, som skal indgå af din aftale om kautionist lån.

 • Alle oplysninger om dig selv som låntager.
 • Oplysninger om kautionisten og om de stiller simpel kaution eller begrænset kaution for lånet.
 • De relevante oplysninger om banken eller kreditinstituttet.
 • Information om hvor stort lånet er.
 • Underskreven kontrakt af både låntager, kreditor og kautionist.

Konsekvens af kautionist lån

Hvis alt går som det skal, og du kan betale dine afdrag efter planen, kommer det reelt set ikke til at betyde noget, at der er tale om et kautionist lån. Når eksempelvis lejligheden er udbetalt, er det 100 % din lejlighed. Uanset om dine forældre eller et firma har stået som kautionist på lånet, så har de ingen ret til den ejendom, du nu har købt og betalt. For kautionisten betyder det, at du selv betaler dit lån, at det ikke har kostet dem noget. De kan fortsætte deres økonomi som de plejer uden at skulle tænke over, om de skal hæfte for en anden persons gæld.

Kautionist lån kan godt lyde lidt teknisk og indviklet. Der er ganske rigtigt mange paragraffer og papirer involveret. Papirerne er både bankens, låntagerens og kautionistens garanti for, at der er klare linjer. Når det er sagt, så er kautionist lån grundlæggende set et lån, hvor en anden end låntageren stiller sikkerhed for gælden. Når du står i en situation, hvor du ikke selv kan stille sikkerhed for dit lån, er det endnu mere vigtigt end ellers, at du har godt styr på, hvor meget du kan betale tilbage og hvornår.

Få et tillidslån online

Det er ikke nogen hemmelighed, at det udelukkende er muligt at optage et tillidslån online hos en låneudbyder, og at muligheden ikke findes hos de helt almindelige banker, og at den heller aldrig har været at finde der. Det er noget af den udvikling, vor verden har taget, og da konkurrencen er stor på lånemarkedet, skal man som låneudbyder gerne kunne tilbyde noget, de andre ikke gør.

Det er her, et tillidslån kommer ind i billedet, og hvis man ikke ved, hvor det er, man skal gå hen for at ansøge om netop denne lånetype, kan man kaste blikket på en online lånesammenligner. Der er ikke mange tillidslån på markedet, men der er nok til, at man kan finde en låneudbyder, der tilbyder vilkår, som man kan være med til. Når man er på udkig efter denne lånetype, må man med sig selv vide, at renterne som regel vil være højere end på lån, der ikke kræver en kautionist, og man må være villig til at betale denne pris, hvis man har et ønske om at låne penge.

Alternativt har man måske slet ikke mulighed for at låne nogle penge, så man kan kun glæde sig over, at muligheden overhovedet var her. Engang var kassen fuldstændig lukket for dem, der havde været dårlige betaler og var registreret i RKI eller andre skyldnerregistre, men i dag står kassen derimod åben rigtig mange steder. Der er også mange, der gennem tiden har oplevet, at der ingen muligheder for var for at tjene penge, når de havde en lav indtægt, men her er et tillidslån også blevet en mulighed. Mange danskere har fået indfriet deres drømme med en lånetype som denne, og mange vil blive ved med at få indfriet drømme i fremtiden. Det handler blot om at finde en kautionist, der står en nær, og selv dette burde også være muligt

Med tillidslån åbnes en helt ny verden, som er baseret på tillid, og hvor det ikke længere er den enkeltes kredithistorik, der spiller en rolle for, om det er muligt at låne penge. Et tillidslån er derfor også aktuelt, hvis man er blevet afvist hos en eller flere udbydere, og det eneste, man skal være opmærksom på, er, at hvis man ønsker at benytte sig af en lånetype som denne, har man brug for en kautionist, før det bliver muligt at låne penge.

Selvom tillidslån er baseret på tillid, så kræver låneudbyderen også en eller anden form for sikkerhed, når denne låner penge ud. Der er nemlig ikke noget at sige til, at det kan være svært at have tillid til, at et menneske, der er registreret i RKI er i stand til at betale et lån tilbage. Det kan også være svært at få tillid til, at et menneske med en lav indtægt og et meget lavt økonomisk råderum kan betale en månedlig ydelse af på et lån. Men ofte kender man sig selv bedre, end andre gør, og derfor får man muligheden for at optage et tillidslån, når blot man har en kautionist.

5

Anmeldelse af

Lån penge trods RKI