Lån penge trods RKI

Lån penge trods RKI i 2020

Det kan være svært at få lov til at låne penge, når man er registreret i RKI. Langt de fleste låneudbydere på nettet ønsker ikke at godkende lån til folk, der står i RKI. Der findes dog eksempler på udbydere, der tilbyder lån, som man kan ansøge om, selvom man er registreret i RKI. For at blive godkendt til et lån trods RKI er en medansøger eller en såkaldt kautionist påkrævet. Læs mere om alt dette i vores artikel her.

Hvad betyder lån penge trods RKI?

Lån penge trods RKI betyder, at man kan låne penge, selvom man er registreret i RKI. Der åbnes med andre ord op for lånemuligheder, der sikrer, at man låne penge, selvom man skulle være registreret i RKI. Ethvert menneske kan komme ud for i livet at stå i en situation, hvor det at låne penge kan være af afgørende betydning, og med denne låntype er RKI ingen hindring.

laan trods rki

Hvorfor optage et lån, når man er registreret i RKI?

At man én gang har været en dårlig betaler, eller sagt med andre ord; ikke har været i stand til at betale en regning til tiden, betyder ikke, at det altid vil være på denne måde. Ifølge udbydere af lån trods RKI er der ikke nogen mennesker, der skal snydes for at kunne låne penge, og derfor er det den dag i dag muligt at låne penge, selvom man skulle ske at være registreret i RKI.

At man er registreret i RKI betyder ikke nødvendigvis, at man ikke er i stand til at betale et lån tilbage i fremtiden. Det betyder dog, at man tidligere ikke har betalt sine regninger og dermed ikke udvist en ansvarlig økonomisk adfærd, hvorfor langt de fleste udbydere ikke ønsker at låne penge ud til folk, der står i RKI. Desuden er det at være registreret i RKI et tegn på, at ens økonomiske situation formentligt ikke er den bedste. Derfor, hvis du går og overvejer at ansøge om et lån, selvom du står i RKI, bør du være 100% sikker på, at du kan tilbagebetale dit lån. Det gælder selvfølgelig uanset, om man er registreret i RKI eller ej.

Det er altid en god idé at afvikle så meget som muligt på det eller de lån, man allerede har. Når man står og har brug for at låne penge her og nu af den ene eller anden årsag, skal det ikke være en hindring, at man har en gæld eller i værste fald er registreret i RKI (kom ud af RKI – bestil gratis gældssamtale på dingæld.dk). Med et lån trods RKI kan man låne penge til alt det, man går og drømmer om. Langt de fleste låneudbydere blander sig nemlig ikke i, hvad pengene skal bruges på. Du bør dog overveje det grundigt, inden du optager et lån, når du står i RKI. Har du virkelig brug for de ekstra penge? Du risikerer at forværre din nuværende økonomiske situation, og hvis du ikke kan betale lånet tilbage, hænger din medansøger på tilbagebetalingen.

Hvem kan låne penge trods RKI?

Alle, der er optaget i RKI, kan ansøge om et lån trods RKI. For at blive godkendt skal du dog have en medansøger, som kan stå for tilbagebetalingen af lånet, hvis du ikke selv skulle være i stand til det. Det er låneudbyderens garanti for, at de får deres penge tilbage, hvis du af forskellige årsager ikke har mulighed for det.

Lån hvor RKI ingen hindring er giver muligheden for at folk, der normalt aldrig ville blive godkendt til et lån, fordi de er registrerede som dårlige betalere, kan ansøge om og måske endda blive godkendt til et lån. Det sikrer dermed, at alle mennesker har de samme muligheder i livet for at indfri sine drømme. Det er desuden helt uforpligtende at ansøge om et lån trods RKI – lånet er først bindende, når du underskriver kontrakten – og man vil i langt de fleste tilfælde være underlagt en fortrydelsesret på 14 dage.

Hvilket lån trods RKI er bedst?

Der findes et meget lille udvalg af låneudbydere, som tilbyder lån, du kan optage, hvis du er registreret i RKI. Du kan dermed ikke frit vælge og vrage mellem en masse forskellige lån, hvilket både gør det sværere at finde “det bedste”, men nemmere at vælge, eftersom udvalget er lille, og det er nemmere at danne sig et overblik.

Der er selvfølgelig nogle generelle ting, du altid skal forholde dig til, inden du ansøger om lån hos en specifik låneudbyder, for eksempel: 

 • Det kan være fordelagtigt at vælge den udbyder, der tilbyder den bedste rente
 • Løbetiden på det lån, du vælger, skal matche din økonomi
 • Du bør undersøge, hvor stort et beløb, du har råd til at låne
 • Det er desuden forskelligt, hvor meget du kan låne hos de forskellige låneudbydere (dog kan du typisk max. låne 50.000 kr., hvis du står i RKI)
 • Du skal altid læse de enkelte udbyderes vilkår og betingelser grundigt, så du ikke bliver udsat for ubehagelige overraskelser
 • Gå efter en velkendt og troværdig låneudbyder

Hvem kan optage et lån trods RKI?

Alle, der har mulighed at skrive en medansøger på låneansøgningen, har mulighed for at få lån trods RKI. Det betyder ikke noget, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Det eneste krav til dig er altså, at du kender en person, som du kan skrive på ansøgningen som medansøger, og som dermed indvilliger i at kautionere for dig, hvis du ikke selv har mulighed for at betale lånet tilbage. Denne person må ikke være registreret som dårlig betaler, og han/hun skal helst have en relativt høj fast indkomst for at kunne blive godkendt som kautionist.

Typiske krav til kautionist/medansøger:

 • God kredithistorik
 • Ikke registreret i RKI, Debitor Registret eller andet gældsregister
 • Mellem 18 år og 70-80 år

Hvor mange mennesker optager lån trods RKI?

Når man er registreret i RKI, skal man være særligt påpasselig med at optage lån, da det kan være svært at betale pengene tilbage – det, at man er registreret som dårlig betaler, er jo i manges øjne et bevis på, at man ikke er god til at overholde betalingsaftaler, så det kan måske ligeledes være svært at overholde en låneaftale. Og det kan hurtigt ende med at blive rigtigt dyrt, hvis man ikke kan tilbagebetale sit lån inden for den aftalte tidsramme.

Hvis man er registreret i RKI, er det altså muligt at optage lån, men det er vigtigt at være 100% sikker på, at ens økonomi kan bære at betale pengene tilbage. Hvis ikke man føler, man er i stand til at betale pengene tilbage i nærmeste fremtid, kan det ikke anbefales, at man ansøger om et lån trods RKI.

Hvem tilbyder lån trods RKI?

Der findes den dag kun et fåtal af låneudbydere, der tilbyder lån trods RKI, blandt andet Aurora Lån og Tillids Lån. Begge låneudbydere kræver, at du har en kautionist, som vil påtage sig ansvaret for at tilbagebetale lånet, hvis du af forskellige årsager ikke har mulighed for det alligevel.

 Aurora LånTillids Lån
Lånebeløb8.000-50.000 kr.8.000-70.000 kr.
Løbetid12-36 mdr.12-60 mdr.
ÅOPMax 49,9 %Max 49,9 %

Hvad kan man bruge et lån trods RKI til?

Hvis man er registreret i RKI og alligevel vælger at optage et lån, kan man bruge dette lån til alle tænkelige formål – det er kun fantasien, der sætter grænser. Man kan vælge at låne penge til både rejser, tøj, en ny computer, en bil eller alle andre formål, der kræver penge. Det er helt og alene op til en selv at finde ud af, hvad det er, man ønsker at bruge pengene til. Fælles for langt de fleste låneudbydere er, at de ikke blander sig i, hvad pengene skal bruges til. Det sikrer frihed for den, der ønsker at optage et lån. Det er en befrielse ikke at skulle argumentere for, hvad penge skal bruges til over for en bank eller en låneudbyder på nettet.

Igen anbefales det dog, at man ikke låner penge til noget, man ikke har brug for. Dette gælder især, hvis du står registreret i RKI, da du i det tilfælde bør gøre alt for ikke at forgælde dig yderligere.

Hvad skal man være opmærksom på, når man optager et lån trods RKI?

Uanset om man er registreret i RKI eller ej, skal man først og fremmest være sikker på, at man ikke låner flere penge, end man reelt har brug for. Der er ingen grund til at optage et lån, hvis man ikke har brug for pengene. Der bør altså altid foreligge en god grund til at låne penge – uanset om du står i RKI eller ej. Det kan eksempelvis være, at man har brug for penge til nyanskaffelser, rejser eller andre ting, men det kan også blot være, at man har nogle almindelige uforudsete udgifter, der skal dækkes.

Herudover skal man også være sikker på, at man kan betale pengene tilbage inden for den tilbagebetalingsperiode, som låneudbyderen tilbyder, og som du har skrevet under på, du vil overholde.

Disse to parametre er de vigtigste at være opmærksom på, når man optager et lån trods RKI – ja, faktisk når man optager lån generelt. Man skal også være opmærksom på, hvor store renter og gebyrer, der er forbundet med lånet. Det er nemlig aldrig gratis at optage et lån. Renter og gebyrer kan tilmed være større, end man forestiller sig, og netop derfor skal man også læse det, der står med småt, så man ikke bliver ubehageligt overrasket senere hen.

Hvad koster det at optage et lån trods RKI?

Der vil altid være renter og gebyrer forbundet med det at optage et lån trods RKI, ligesom det er tilfældet med alle andre låntyper. Renten er forskellig alt efter, hos hvilke låneudbyder lånet optages, men den fastsættes også individuelt på baggrund af blandt andet lånets størrelse, løbetid og andre individuelle vilkår.

For at finde ud af hvad renten er hos de forskellige låneudbydere, må man undersøge disse forhold. Når man ansøger, hvad et lån koster, vil man i langt de fleste tilfælde kunne få oplyst en estimeret rente, og man vil også kunne finde oplysninger om, hvilke gebyrer der er knyttet til lånet. Det er dog værd at være opmærksom på, at den endelige rente og de endelige gebyrer i de fleste tilfælde først bliver oplyst, når du får tilsendt et reelt lånetilbud. Det gør du, efter du har indsendt din ansøgning. For at lånet træder i kraft og bliver bindende skal du underskrive og dermed godkende det lånetilbud, du har fået tilsendt. Men før du gør det, er det meget vigtigt, at du læser det, der står med småt.

Hvorfor kan man ikke få et almindeligt lån trods RKI?

Det er den danske kreditaftalelov, der dikterer, at finansielle udlånsvirksomheder ikke må låne penge ud til folk, der er registreret i et register over dårlige betalere som eksempelvis RKI og Debitor Registret. Det er virksomhederne selv (dvs. låneudbyderne), der skal bedømme, om en låneansøger vil være i stand til at tilbagebetale det beløb, de ansøger om at låne, samt de omkostninger og renter, der er forbundet med lånet. Det er denne bedømmelse, der indgår i en såkaldt kreditvurdering.

Når man står i RKI, er det fordi, man tidligere har optaget gæld, som man ikke har været i stand til at betale til tiden. Netop derfor er det også endnu mere risikofyldt for virksomheder at låne penge ud til en person, der er registreret i RKI. Hvis en person, der er registreret i RKI, skulle kreditvurderes, ville denne derfor ikke blive godkendt til et lån. Dette er med baggrund i, at man ville have en forventning om, at denne heller ikke ville blive i stand til at betale af på det nye lån til tiden. For at blive i stand til at optage helt almindelige lån, skal man derfor slettes af RKI. Det sker ved, at man betaler sin gæld ud.

Så længe man står i RKI, vil man derfor skulle finde et alternativ til de almindelige låneudbydere for at få lov til at låne penge.

Spørgsmål om lån trods RKI

⛔ Hvorfor er det svært at låne trods RKI?

Du kan ikke låne trods RKI, da du herved har en lav kreditværdighed, som gør dig til en risikabel låntager. Når du er stemplet som dårlig betaler, er der ingen låneselskaber, der tør at låne dig penge uden en kautionist.

? Hvordan kommer jeg hurtigt ud af RKI?

Du kan komme ud af RKI ved enten at afbetale den gæld, der har registreret dig, eller vente 5 år. Efter 5 år vil registreringen blive slettet. Men selvom du ikke længere står i RKI for den forseelse, skal den stadig betales, da gæld ikke forsvinder af sig selv.

? Er det en god idé at låne penge trods RKI?

Det er aldrig en god idé at låne penge, når du sidder inde med anden gæld, der ligefrem har registreret dig i RKI. Sørg derfor at afbetale din udestående gæld, før du du optager ny.

Hvilke typer af lån trods RKI findes der?

Som tidligere nævnt findes der ikke særligt mange udbydere af lån, der kan optages, selvom man er registreret i RKI. Der findes dog andre muligheder for at optage lån på nettet, hvis du ikke er registreret som dårlig betaler. Nogle af disse lån kan du læse mere om her:

 • SMS-lån: De seneste år er SMS-lån blevet mere populære i Danmark end nogensinde før. Det er naturligvis ikke uden årsag, og en af grundene er, at det er både hurtigt, simpelt og nemt at optage et sådan lån. For at ansøge om et SMS-lån indsender man blot en ansøgning via sin mobiltelefon, og der vil ikke gå mere end et par dage, før man har pengene på sin konto. Et SMS-lån trods RKI er ofte en god løsning, hvis man ikke har brug for mere end et par tusinde kroner.
 • Kviklån: Et kviklån er en form for hurtiglån med en tilhørende fleksibel afdragsordning. Det er også et lån, der er blevet meget populært på det danske marked. Når man har ansøgt om et kviklån, kan man være sikker på, at pengene hurtigt kommer ind på ens konto. Man må dog her være opmærksom på, at de tilhørende gebyrer kan være ualmindeligt høje.
 • Hurtigt lån: Hvis man står og mangler penge lige her og nu, kan hurtige lån være en oplagt mulighed. Når man har ansøgt om et sådan lån, vil man allerede have mulighed for at få pengene på sin konto efter få timer.

Hvor lang er tilbagebetalingsperioden for et lån trods RKI?

Det er meget forskelligt, hvor lang tilbagebetalingsperioden for et lån trods RKI er, men i langt de fleste tilfælde strækker perioden sig fra helt fra få måneder og op til flere år. I løbet af denne periode skal man i de fleste tilfælde månedligt afdrage på sit lån med en fast ydelse, som er inklusiv renter og gebyrer. Det er derfor essentielt, at der er plads i ens økonomi til at betale denne månedlige ydelse.

Når man ansøger om et lån, skal man derfor være sikker på, at man kan betale den pågældende månedlige ydelse, og at man samtidig kan betale pengene tilbage inden for den tilbagebetalingsperiode, der er hos den låneudbyder, man ansøger om et lån hos. Hvis ikke man mener, at man er i stand til at tilbagebetale det lånte beløb inden for denne periode, anbefales det ikke, at man ansøger om lånet, da det vil stille en i en endnu dårligere situation, end man før var i.

Hvorfor er lån trods RKI så dyre?

I de fleste tilfælde ses det, at lån trods RKI er endnu dyrere end almindelige lån – og med almindelige menes der lån til dem, der ikke er registreret i RKI. Det kan derfor anbefales, at man gør alt for at komme ud af RKI. For at komme ud af RKI skal man betale sin gæld af. Hvis man har svært ved dette, kan man søge råd og vejledning til, at det kan ske. Et alternativ til at betale sin gæld af (hvilket selvfølgelig er at foretrække), er at vente 5 år. Når man først er registreret i RKI som dårlig betaler, vil man være registreret i registret i fem år. Det betyder altså, at den gæld, man blev registreret med, automatisk vil blive slettet efter fem år. Dette skal dog ikke forveksles med, at gælden i sig selv bliver slettet – for det bliver den ikke. Du skal stadigvæk sørge for at tilbagebetale din gæld, forskellen er bare, at du ikke længere vil stå registreret som dårlig betaler.

Når du ikke lænegere står registreret som dårlig betaler, har du mulighed for at optage andre og billigere former for lån end lån trods RKI. Men indtil da må man gøre brug af de muligheder, der er. Årsagen til, at både renter og gebyrer bliver væsentlig højere, når der er tale om at låne penge trods RKI, er, at det er mere risikabelt for låneudbyderne at låne penge ud til folk, der er registreret i RKI, eftersom de tidligere har vist, de ikke har kunnet overholde økonomiske aftaler.

Kan det være farligt at optage et lån trods RKI?

Det kan aldrig være decideret farligt at optage et lån trods RKI, men hvis man er registreret i RKI, skal man passe på ikke at ende i en ond spiral. Netop derfor er det væsentligt kun at ansøge om et lån, hvis man har absolut brug for pengene. Det kan nemlig hurtigt løbe løbsk, og jo mere du låner, jo sværere bliver det naturligt at betale pengene tilbage.

Det er her, man må kende sig selv godt nok til at vide, om man skal ansøge om et lån eller ej. Derfor er det også vigtigt at undersøge, om man reelt har brug for pengene eller ej. I den forbindelse spiller det selvfølgelig en rolle, hvilket formål det er, pengene skal bruges til. Hvis der blot er tale om almindeligt forbrug som penge til smøger og fornøjelse, så anbefales det ikke at optage et lån  og da slet ikke et lån trods RKI. Hvis man derimod har brug for penge for at få sit liv til at hænge sammen, så er det en anden sag. Som med alle andre lån bør man derfor tænke sig godt om, inden man ansøger om et lån trods RKI.

Hvad er et kautionist lån?

Der kan være mange forskellige grunde til, at banken ikke vil godkende dig som låntager. I nogle tilfælde kan det dog godt være, at du må låne penge alligevel. Det er ofte, hvis du har en kautionist – eller flere kautionister.

Når du optager et kautionist lån, er der tale om en situation, hvor en anden person stiller sikkerhed for lånet. Det vil sige, at hvis banken ikke vil låne dig penge, fordi du ikke kan stille sikkerhed i eksempelvis hus, så kan en anden gøre det. Kautionist lån er bankens sikkerhed for, at de får deres penge tilbage. Den person, som stiller sikkerheden, kaldes en kautionist.

Med kautionist lån kan personer, der i første omgang ikke måtte låne penge af banken altså alligevel godt låne penge. Hvis vi f.eks. forestiller os, at du står i RKI og gerne vil købe en bolig. Her er det mest sandsynligt, at du kan optage et kautionist lån. Det kan også være, at du har en stabil, men lavere indkomst og ingen opsparing. Selvom din økonomi er stabil, er det ikke sikkert, at banken vil låne dig penge uden sikkerhed. Også her kan kautionist lån være en mulighed.

Hvad betyder “kaution”?

Når der opstår en situation, hvor en person gerne vil låne penge, kan det ske, at der bliver brug for et kautionist lån. Et kautionist lån er det samme som et normalt lån, men hvor en kautionist stiller sikkerhed for lånet. Kautionist lån er relevant, hvis kreditinstituttet ikke stoler på, at man som låntager kan betale lånet tilbage. Her er kautionisten deres garanti for, at pengene kommer ind igen. En kautionist er altså en person eller virksomhed, som garanterer, at de overtager lånet, hvis man ikke formår at betale af på det.

Ligesom du selv undergår en kreditvurdering i forbindelse med lån, så vil banken også undersøge kautionistens forhold, før der kan blive tale om et kautionist lån. Banken vil vurdere kautionisten ud fra både indkomst og også eventuel ejendom.

En person med fast arbejde og en opsparing eller fast ejendom har større sandsynlighed for at kunne blive kautionist end en person uden. Det giver næsten sig selv, at en kautionist skal være ekstra stabil økonomisk. Det er jo en stor risiko at sige ja til potentielt at overtage andre menneskers gæld. Og det er en tillidssag for banken at stole på, at hvis ikke låntager kan betale, så kan kautionisten.

Kautionist lån til din første lejlighed

Der kan være forskellige grunde til, at du kan få brug for et kautionist lån. Det kan eksempelvis være, at du skal have din første lejlighed, og du er studerende, eller at du står i RKI. Du har fundet et godt sted at bo, og prisen for lejligheden er retfærdig. Du kan se, at den månedlige ydelse på lånet vil svare til det, du havde regnet med at skulle betale i husleje. Men der er langt fra at vide, at du kan betale af på lånet hver måned, til at overbevise banken om dette.

Her kan det være en idé at optage et kautionist lån. I nogle forbindelser vil forældrene kunne stille sikkerhed for lånet. Når du køber bolig, skal du lægge en udbetaling og samtidig optage et lån, som du betaler af på hver måned. Det kan være, at du har sparet sammen til udbetalingen, men ikke kan stille sikkerhed for hele lånet.

Her kan eksempelvis forældre altså erklære over for banken, at de stiller sikkerhed for lånet. Det betyder ikke, at det er dine forældres lejlighed, eller at du skal betale pengene til dem. Det betyder blot, at de er bankens garanti for, at pengene kommer tilbage igen.

Forskellige slags kautionister

Det er både privatpersoner og firmaer, som kan være kautionister for et almindeligt lån eller et RKI lån.

Der findes tre forskellige typer af kaution:

 • Simpel kaution betyder, at det er én person eller ét firma, der står som kautionist.
 • Sam-kaution betyder at flere forskellige personer eller firmaer går sammen som kautionister. Det betyder, at alle sam-kautionisterne stiller garanti for lånet, så længe de andre sam-kautionister også gør det samme. På den måde spredes sikkerheden for lånet ud over flere forskellige.
 • Med-kaution er også en delt kaution. Her stiller en gruppe af kautionister også sikkerhed for lånet, men de stiller sikkerheden uafhængigt af hinanden.

Solidarisk hæftelse er det begreb, der benyttes i den situation, at låntager ikke kan indfri gælden, og der er tale om flere kautionister. I denne forbindelse kan kreditinstituttet kræve at få udbetalt alle sine penge – også selvom det måske ikke er alle kautionisterne, der har mulighed for at betale dem nu og her. Kreditor deler altså ikke nødvendigvis hele gælden op i mindre dele og kontakter de enkelte kautionister, men stiller krav om fuld betaling af hele beløbet. Det kan faktisk ende med at betyde, at en enkelt kautionist skal betale hele lånet. Hvis der er tale om simpel kaution, overgår hele gælden naturligvis til den ene kautionist, som har stillet sikkerhed.

Krav til aftale om kautionist lån

Der er nogle konkrete ting, som skal indgå af din aftale om kautionist lån:

 • Alle oplysninger om dig selv som låntager
 • Oplysninger om kautionisten, og om de stiller simpel kaution eller begrænset kaution for lånet
 • De relevante oplysninger om banken eller kreditinstituttet
 • Information om, hvor stort lånet er
 • Underskreven kontrakt af både låntager, kreditor og kautionist

Konsekvens af kautionist lån

Hvis alt går som det skal, og du kan betale dine afdrag efter planen, kommer det reelt set ikke til at betyde noget, at der er tale om et kautionist lån. Når eksempelvis lejligheden er udbetalt, er det 100 % din lejlighed. Uanset om dine forældre eller et firma har stået som kautionist på lånet. En kautionist for eksempelvis et lån til en lejlighed har ingen ret til den ejendom, låntager nu har købt og betalt. For kautionisten betyder det, at du selv betaler dit lån, at det ikke har kostet dem noget. De kan fortsætte deres økonomi som de plejer uden at skulle tænke over, om de skal hæfte for en anden persons gæld.

Kautionist lån kan godt lyde lidt teknisk og indviklet. Der er ganske rigtigt mange paragraffer og papirer involveret. Papirerne er både bankens, låntagerens og kautionistens garanti for, at der er klare linjer. Når det er sagt, så er kautionist lån grundlæggende set et lån, hvor en anden end låntageren stiller sikkerhed for gælden. Når du står i en situation, hvor du ikke selv kan stille sikkerhed for dit lån, er det endnu mere vigtigt end ellers, at du har godt styr på, hvor meget du kan betale tilbage og hvornår.

Få et tillidslån online

Kautionist lån kaldes også for tillidslån. Det er ikke nogen hemmelighed, at det udelukkende er muligt at optage et tillidslån online hos en låneudbyder, og at muligheden ikke findes hos de helt almindelige banker. Da konkurrencen er stor på lånemarkedet, skal man som låneudbyder gerne kunne tilbyde noget, de andre ikke gør. Derfor er der opstået udbydere af online lån til personer, der står i RKI, og som har en medansøger, der kan kautionere for dem.

Det er her, et tillidslån kommer ind i billedet. Der er ikke mange tillidslån på markedet, men der er nok til, at man kan finde en låneudbyder, der tilbyder vilkår, som man kan være med til. Når man er på udkig efter denne lånetype, må man med sig selv vide, at renterne som regel vil være højere end på lån, der ikke kræver en kautionist, og man må være villig til at betale denne pris, hvis man har et ønske om at låne penge.

Alternativt har man måske slet ikke mulighed for at låne nogle penge, så man kan kun glæde sig over, at muligheden overhovedet findes. Engang var kassen fuldstændig lukket for dem, der havde været registreret som dårlige betalere i eksempelvis RKI eller andre skyldnerregistre, men i dag står kassen åben nogle få steder.

Der er også mange, der gennem tiden har oplevet, at der ingen muligheder var for at låne penge, når de havde en lav indtægt, men her er et tillidslån også blevet en mulighed. Mange danskere har fået indfriet deres drømme med en lånetype som denne, og mange vil blive ved med at få indfriet drømme i fremtiden. Det handler blot om at finde en kautionist, der står en nær, og selv dette burde også være muligt

Med tillidslån åbnes en helt ny verden, som er baseret på tillid, og hvor det ikke længere er den enkeltes kredithistorik, der spiller en rolle for, om det er muligt at låne penge. Et tillidslån er derfor også aktuelt, hvis man er blevet afvist hos en eller flere udbydere, og det eneste, man skal være opmærksom på, er, at hvis man ønsker at benytte sig af en lånetype som denne, har man brug for en kautionist, før det bliver muligt at låne penge.

Selvom tillidslån er baseret på tillid, så kræver låneudbyderen også en eller anden form for sikkerhed, når denne låner penge ud. Der er nemlig ikke noget at sige til, at det kan være svært at have tillid til, at et menneske, der er registreret i RKI er i stand til at betale et lån tilbage. Det kan også være svært at få tillid til, at et menneske med en lav indtægt og et meget lavt økonomisk råderum kan betale en månedlig ydelse af på et lån. Men ofte kender man sig selv bedre, end andre gør, og derfor får man muligheden for at optage et tillidslån, når blot man har en kautionist.

Hjem » Lånetyper » Lån penge trods RKI

Seneste nyheder