Ferratum kredit

Ferratum kredit lån

Hos Ferratum kredit kan du låne penge til hverdagen uden problemer. Det er nemt det enkelt og det er sikkert. Det eneste du skal huske er dit NemID. Du kan låne til det du står og mangler. Det kan være du rigtig gerne vil på ferie med hele din familie eller at du bare gerne vil have det nyeste TV så du kan slappe helt af. Du kan låne fra 1.500 kr. til 50.000 kr.

Det er altså alt fra små beløb til de lidt større du kan låne til.  Når du låner penge, behøver det ikke altid at være de helt store beløb. Det kan sagtens være, at du bare står og mangler et mindre beløb for lige at komme igennem en svær måned.

97 har valgt dette de sidste 31 dage
6.2
Vurdering
Beløb 2.500 – 50.000 kr.
Løbetid 9 – 199 måneder
ÅOP 24.99 %
Udbetaling I morgen 02:26
  • Du får pengene samme dag!
  • Alt er digitalt – du skal ikke sende ét eneste dokument
  • Du får hurtigt svar på din låneansøgning
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 25 000 kr. Løbetid: 12 måneder. Debitorrente: 22,52 %. ÅOP: 24, 99 %. Minimum ÅOP: 24, 99 %. Maksimum ÅOP: 24, 99 %. Etableringsomkostninger: 0 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 2 337,43 kr. Samlede kreditomkostninger: 3 049,16 kr. Samlet tilbagebetaling: 28 049,16 kr. (Annonce)

Fordelene hos Ferratum

Hos Ferratum er der mange fordele for nye kunder. De sætter kunderne først, fordi de ved at glade kunder altid er en overskudsforretning. Med Ferratum kredit er det nemlig dig der bestemmer. Du får fuld fleksibilitet og en dejlig lav rente. Det hele er på dine præmisser. De forstår nemlig godt, at deres kunder gerne vil låne penge, nemt og hurtigt. Du kan derfor ansøge om et lån i deres åbningstid og få svar inden for 45 minutter. Deres medarbejder sidder altid klar, til at betjene dig og gøre det så let som muligt at tage et lån.

Du kender sikkert allerede Ferratum fra deres gode reklamer. De har vokset sig store og derfor kan de garantere et nemt og enkelt lån hvor der er fokus på sikkerhed. Ansøg i dag og gør dine drømme til virkelighed. Benyt dig af deres smarte låneberegner.

Fordelen ved Ferratum er at du kan oprette dig som kunde, ansøge om et lån og vigtigst af alt få kredit. Det er en fremragende måde for dig, til at få ekstra luft i økonomien på. Det betyder altså meget enkelt at du betaler en fast lav ydelse hver måned, og derfor kan få mere luft i hverdagsøkonomien. Fordelen er nemme at forstå, du skal ikke bekymre dig om at betale lånet af på en gang, du kan nemlig gøre det løbende. En endnu større fordel ved Ferratum Kredit er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Du kan hurtigt søge om et lån, uden at du skal tjekkes forfra og bagfra. Derfor kan du blive godkendt på kun 45 minutter.

Hvis du gerne vil låne hurtigt og nemt, så skal du gøre det hos Ferratum. De var nogle af de første på marked, der tilbød mobillån. På den måde kan du altså låne hurtigt og nemt og vigtigst af alt, mens du er på farten. Du skal blot finde din mobil frem og så er du i gang. Du kan altså ansøge om et lån mens du sidder i bussen, toget eller hjemme fra sofaen. Det har aldrig været nemmere.

Ferratum er en af de store på marked. Derfor kan du med ro i sindet søge om et lån hos dem. Fordelen ved ikke at låne mere end 30.000 kr. Er at du aldrig kommer til at betale af på dit lån i flere år. 30.000 kr. Er selvfølgelig mange penge, men du vil stadig have en lav månedlig ydelse, der gør at du kan få luft i din økonomi. Med deres smarte kredit løsning kan du også selv bestemme hvordan du vil betale af på dit lån. Det giver endnu bedre luft i økonomien for dig der gerne vil have lidt ekstra i hverdagen.

Ferratum krediter en af de største på lånemarkedet. De er de største inden for de mobile banker og de er tilstede i mere end 22 lande og har i mere end 10 år sikret deres kunder et nemt og enkel måde at låne på. De ønsker at dække et behov hvor det er kunden der er i fokus. De ved at kunderne i dag efterspørger nemme, billige og enkle løsninger. Ferratum er en stor online og mobil bank der stræber efter lige præcis dette. Derfor kan du uden problemer og med stor sikkerhed låne hos Ferratum. De tager sig godt af deres kunder.

Priseksempel på kredit hos Ferratum

PrisparameterLånevilkår
Lånebeløb10.000 kr.
Varighed12 mdr.
ÅOP24,99 %
Mdl. ydelseFra 934,96 kr.
Samlet tilbagebetaling11.219,47 kr.

Spørgsmål & svar om Ferratum

? Hvor nemt er det at ansøge hos Ferratum?

Du ansøger om kredit hos Ferratum via deres hjemmeside. Her skal du udfylde et simpelt ansøgningsskema, hvor du bl.a. skal angive hvor stort et kreditbeløb, du ønsker at låne. Ansøgningen underskrives med dit NemID, og du får svar med det samme.

? Hvorfor bliver min ansøgning afvist?

Det kan være mange grunde til, at din ansøgning bliver afvist. Det kan bl.a. skyldes, at du er under 21 år, har en lav kreditværdighed, har misligholdt gæld hos Ferratum eller er registreret i RKI.

⚡ Hvor hurtigt får jeg pengene?

Når du har ansøgt om kredit hos Ferratum, får du svar med det samme. Bliver du godkendt til et lån, går der ikke mere end 45 minutter, fra du underskriver låneaftalen, til pengene går ind på din konto.

Konklusion af Ferratum Kredit

Inden du ansøger om et lån, er det selvfølgelig altid en god idé at kigge din økonomi igennem inden. Det betyder at, det er en god idé hvis du lægger et budget inden du tager et lån. På den måde kan du nemt få et overblik over de faste udgifter og indtægter. Derefter vil du nemt og enkelt kunne se hvor meget ud har til rådighed hver måned. På den måde vil du undgå uforudsete udgifter og andet ubehageligt bøvl. Det kan også være en god idé at tilmelde alle dine regninger til betalingsservice. Så undgår du at få rykkere og du kan læne dig tilbage og nyde de ekstra penge hver måned.

Har du spørgsmål til hvordan du ansøger om et lån, og mange du kan låne eller noget andet, så kan du roligt kontakte Ferratum. De sidder klar ved telefonerne til at svare på dine spørgsmål. Ring alle hverdage mellem kl. 9 og 17.

Kontaktoplysninger Ferratum

Ferratum Denmark ApS
Strandvejen 125
2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 47
E-mail: kundeservice@ferratum.dk

Åbningstider:
Hverdage kl. 9.00 – 17.00

Hjem » Låneudbydere » Ferratum kredit

Seneste nyheder