Billig lån

Billig lån til enhver anledning

Leder du efter et billig lån til en uforudset udgift, en uventet regning eller en lækker taske, du længe har gået og sukket efter?

Uanset hvad der ligger til grunde for, at du ønsker at låne penge billigt, så finder du billige lån online til enhver anledning.

Sådan ansøger du om billige lån online

Det er ualmindeligt nemt at ansøge om billige lån online. Og især de mange sammenligningstjenester som fx Superkredit.net bidrager til at gøre processen omend endnu nemmere.

Det eneste, du skal gøre, er følgende:

 1. Vælge det ønskede lånebeløb
 2. Vælge den ønskede løbetid
 3. Udfylde de mest basale personlige oplysninger
 4. Indsende din låneansøgning ved hjælp af NemID

Som du kan se, er det altså vældig nemt at ansøge om billige lån online, og du kan gøre det ved at følge få simple steps, som eksemplet ovenfor illustrerer.

billig lån

Ansøg om billig lån med fast rente

Hvis du gerne vil have billig lån med fast rente, findes der mange muligheder på nettet, du kan kigge nærmere på og ansøge om.

Fordelen ved at ansøge om billig lån til fast lav rente er, at du kan være sikker på, at renten ikke stiger i løbet af låneperioden, og at du dermed ikke risikerer, at lånet bliver dyrere.

Lån penge billigt med hurtig udbetaling

Har du brug for penge nu og her? Lån penge billigt med hurtig udbetaling online.

Flere og flere låneudbydere gør brug af en funktion, der hedder straksoverførsel, som betyder, at pengene overføres til din konto straks efter, at din låneansøgning er blevet godkendt.

I nogle tilfælde kan du endda være så heldig at få penge på kontoen allerede efter 5 min.

Her får du en liste over udbydere med hurtig udbetalingstid:

Udbyder Maks. beløb Udbetaling
LånLet 75.000 kr. 10 min.
Ferratum 20.000 kr. 15 min.
Simbo 30.000 kr. 30 min.
DigiFinans 500.000 kr. 2 timer

Husk, at udbetalingstiden udregnes efter, hvornår dit lån er blevet godkendt, så en udbetalingstid på 2 timer betyder ikke, at pengene står på din konto efter 2 timer, hvis det tager 1-2 hverdage at godkende din ansøgning.

Få et billigt lån uden renter

Leder du efter et billigt lån uden renter?

Hvis det er et lille, billigt lån uden renter, du leder efter, på maks. 20.000 kr., har du flere muligheder for som ny kunde at låne rentefrit i 30 dage.

Hvis du leder efter større, billigt lån uden renter på op til 400.000 kr., har du ofte mulighed for at ansøge om rentefri perioder under lånets løbetid. Det er meget almindeligt, at du kan ansøge om 2 rentefri måneder. Vær opmærksom på, at hos nogle låneudbydere må disse 2 måneder ikke ligge i forlængelse af hinanden.

Ofte stillede spørgsmål om billig lån

💸 Hvor er det billigst at låne penge?

Det vil næsten altid være billigst at låne penge i din bank. Problemet er bare, at det er relativt svært at blive godkendt, og ikke alle kan komme gennem nåleøjet. Alternativt kan du finde billige lån på nettet til en lav rente, som de fleste kan blive godkendt til.

⚡ Hvor hurtigt bliver billige lån udbetalt?

For de fleste lån på nettet gælder det, at de udbetales samme dag, som du ansøger. Nogle gange kan du endda få dit billig lån udbetalt inden for 5 minutter efter, din ansøgning er blevet godkendt.

✅ Kan jeg godkendes til et billigt lån online?

Langt de fleste, der ansøger om lån på nettet, bliver godkendt. Dog forholder det sig typisk sådan, at jo flere krav der bliver stillet til dig som låntager, jo billigere et lån kan du få, eftersom låneudbyderen anser det for at være mindre risikabelt at låne dig penge, hvis du opfylder alle kravene.

🙏 Kan jeg få et billigt lån uden renter?

Ja, du kan sagtens finde et billigt lån uden renter på nettet. Oftest er lånet rentefrit de første 30 dage for nye kunder.

Oversigt over Danmarks billigste lån på nettet

Der kommer hele tiden nye låneudbydere på det online lånemarked, hvilket gør det relativt svært for låntagere at vide, hvor de skal starte og slutte deres søgning efter Danmarks billigste lån.

Hvis du undrer dig over, hvor det er billigst at låne penge, kan du eventuelt starte med at tage et kig på Superkredits låneliste over nogle af de billigste lån på nettet.

På denne liste kan du nemt sammenligne et bredt udvalg af Danmarks billigste lån baseret på ÅOP, så du nemmere kan vælge den billigste lånemulighed.

Optag billige lån til lav rente

Hvis du er på udkig efter billige lån til lav rente, skal du forberede dig på, at du kun kan få en lav rente, hvis du opfylder nogle lidt strengere krav.

For eksempel er det vigtigt, at du kan præsentere en relativt høj og stabil indkomst, og at du har en fornuftig kredithistorie.

Generelt forholder det sig sådan, at de billige lån med lav rente udbydes til dem, låneudbyderen føler sig mest sikker på, kan betale lånet inklusive renter og gebyrer tilbage uden problemer.

Vil du låne penge nemt og billigt?

Ved du ikke, hvordan du skal finde det bedste og billigste lån for dig blandt de mange lånemuligheder, der efterhånden eksisterer på det online lånemarked?

Lån penge nemt og billigt med hjælp fra Superkredit!

Superkredit fjerner alle besværligheder, så du kan låne penge nemt og billigt ved blot at gennemse vores liste over nogle af dine tilgængelig lånemuligheder. Listen indeholder al den nødvendige information, du har brug for, for at kunne tage en fornuftig beslutning med ro i maven.

Krav for at blive godkendt til et lavrentelån

Ideelt set foretrækker vi alle vel at optage et lavrentelån, eftersom det i sagens natur er billigere end lån med en høj rente.

Det er dog ikke alle, der kan blive godkendt til et lavrentelån. For at kunne optage lavrentelån skal udbyderen være 100% sikker på, du kan tilbagebetale lånet indenfor den aftalte låneperiode. En måde, hvorpå de kan sikre sig dette, er ved at opstille en række strenge krav, du skal kunne opfylde for at blive godkendt.

Eksempel på krav for at blive godkendt til et lavrentelån:

 • Du skal kunne præsentere en minimum årsindtægt
 • Du må ikke have været arbejdsløs indenfor det sidste år
 • Du må ikke have anden aktiv gæld
 • Du må ikke tidligere have været registreret i RKI
 • Du skal et fornuftigt månedligt rådighedsbeløb

Ovenstående er blot eksempler og kan variere fra udbydere til udbyder.

Billig banklån vs billig lån online

Hvis vi skal være helt ærlige, må vi nok indrømme, at et billig banklån er billigere end et billig lån online.

Hvad du skal være opmærksom på her er, at et billig banklån er sværere at blive godkendt til end et billig lån online, og hele processen tager også længere tid sammenlignet med at ansøge om lån online.

Så det kan godt være, at et banklån er billigere, men så er det til gengæld også sværere at få godkendt og langsommere om at blive udbetalt.

Forskellige billige lånemuligheder: privatlån og minilån

Du kan naturligvis finde forskellige billige lånemuligheder på nettet, herunder eksempelvis billige privatlån og billige minilån.

I dette afsnit vil vi kigge nærmere på detaljerne ved hver af disse to billige lånemuligheder.

Billige privatlån:

 • Lån op til 500.000 kr.
 • Løbetid fra 1 år til 15 år
 • ÅOP på mellem 4% og 35%

Billige minilån:

 • Lån op til 20.000 kr.
 • Løbetid fra 30 dage til 12 måneder
 • ÅOP på mellem 0% og 800%

Grunden til, at ÅOP starter fra 0% ved billige minilån, er, at du som ny kunde har mulighed for at låne penge rentefrit første gang.

Og grunden til, at ÅOP går helt op til 800% ved denne lånetype er, at disse lån typisk har en løbetid på mindre end et år, og eftersom ÅOP beregnes ud fra årlige omkostninger, må tallet nødvendigvis blive højt.

Lån nemt og billigt: Vælg det billigste lånetilbud

På det online lånemarked kan du vælge mellem en lang række af billige lånetilbud. Det store udbud kan faktisk godt gøre det lidt svært at vide, hvilket lån der er det bedste, når der er så mange billige lånetilbud at vælge imellem.

Vi præsenterer dig her for en løsning:

Lån nemt og billigt med hjælp fra Superkredits overskuelige oversigt over nogle af de billigste lån på markedet lige nu.

Det er nemt, fordi vi fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide, inden du beslutter dig for, hvilket lån er bedst for dig. Og det billigt, fordi:

 1. Det er gratis at bruge Superkredits sammenligningstjeneste
 2. Vores service gør det nemmere for dig at finde de billigste lån med lav rente og ÅOP

Billige hurtige lån med lav ÅOP

Som nævnt ovenfor gør Superkredit det muligt at finde billige lån med lav ÅOP. Ud fra alle lån på listen kan du se, hvad minimum og maksimum ÅOP er for det givne lån. Du skal selvfølgelig vide, at den endelige ÅOP på dit lån afhænger af din individuelle situation.

Derudover garanterer vi dig, at vi kun viser dig billige hurtige lån, der under ingen omstændigheder tager mere end 3 dage at få udbetalt.

I nogle tilfælde kan du få billige lån på 10 minutter, mens du i andre tilfælde – særligt hvis det drejer sig om større lånebeløb – kan tage op til 48 timer.