Lån 400.000 kr. online

Opdateret 20. januar 2021

Lån 400.000 kr. til det, du allermest har lyst til. Grundene til at forskellige mennesker låner penge, er næsten lige så mange, som der findes mennesker. Alle har deres helt egen drøm, som de gerne vil have, går i opfyldelse.

Vi har brug for penge for at klare os i hverdagen. Og nogle gange er det større beløb, vi har brug for. Det er ofte i forbindelse med investeringer, byggeprojekter eller store uforudsete udgifter. Men der er altså ikke nogen forkert grund til at låne penge. Lån 400.000 kr. allerede i dag og få gjort de ting, du gerne vil.

Lån 400.000 kr. hvis…

 • Den store drøm om at blive en ægte globetrotter endelig skal realiseres. Tid og sted er åbent, og derfor har du brug for penge i banken.
 • Din bil er brudt sammen, og det kan bedre betale sig at købe en ny end at reparere. Lån 400.000 kr. til udbetaling af bil og nyd køreturen.
 • Det kan være, at du skal købe et hus med din partner, og har brug for udbetaling. Lån 400.000 kr., når I skal starte et liv sammen i drømmehjemmet.
 • Nogle gange står man i en situation, hvor huset skal have en gennemgående ombygning. Det kan være, at der skal laves jordvarme, gulvene skal udskiftes eller der skal laves en tilbygning. Lån 400.000 kr. til dit byggeprojekt og kom godt i gang.
 • Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, svinger udgifterne meget. Lån 400.000 kr. hvis der skal bygges nyt i kontoret, alle computere skal skiftes ud eller der skal investeres i nye produkter.
 • Du kan også vælge at låne penge, hvis du vil flytte til udlandet. I forbindelse med en udlandsflytning, er der rigtigt mange udgifter. Og så kan det være svært at komme ind på et fremmed arbejdsmarkedet. Lån 400.000 kr., når du gerne vil have en god start på det nye liv.

Kreditværdighed

For at kunne låne penge skal du gennemgå en kreditvurdering. En kreditvurdering et slet og ret en vurdering af, om det er sikkert at låne dig penge. I den forbindelse vil bank eller kreditinstitut se nærmere på din økonomi. Du skal altså dokumentere dine indtægter og udgifter. Hvis de ikke hænger sammen, vil du nok ikke blive vurderet kreditværdig. Det er ikke for at straffe dig, at det kan være svært at låne penge, hvis økonomien ikke hænger sammen. Det er for at undgå, at du ender i bundløs gæld.

Hvis du allerede nu har svært ved at holde styr på indtægter og udgifter, så kan det blive endnu sværere, når du skal forholde dig til tilbagebetaling af lån. Din kreditværdighed afhænger af nogle forskellige faktorer.

Lån 400.000 kr. – 4 specifikke krav

 • Først og fremmest tæller alder. Du skal selvfølgelig være myndig, når du optager lån. Men der er faktisk en del steder der kræver, at du er blevet 21 år gammel. Det skal du huske at undersøge, før du ansøger om et lån. Ellers er det spild af tid og forhåbninger.
 • Indtægter. Du skal gerne have en fast indtægt, når du gerne vil låne penge. Hvis ikke du har en fast indtægt, er det svært for banken at forstå, hvordan du kan betale pengene tilbage.
 • Udgifter. Banken vil også se nærmere på dine udgifter. Hvis de kan se, at pengene fosser ud af kassen, og der altid er minus trods udmærket indtægt, vil de måske tænke sig om en ekstra gang. Derfor skal du måske tage en periode, hvor du lægger budget og ser på, om der er sammenhæng i tingene, før du ansøger om lån.
 • RKI. Det er forskelligt, hvordan låneudbydere forholder sig til, om du står i RKI. Den gode nyhed er, at mange steder gerne vil låne dig penge, hvis du står i RKI. Men igen kan det godt betale sig at undersøge bankens betingelser før du ansøger om lånet. Hvis en betingelse er, at du ikke står i RKI, så kan man ikke ændre på deres holdning.

Planlæg dit lån

En måde at blive mere kreditværdig er altså at få en mere stabil økonomi først. Hvis du virkeligt drømmer om at købe drømmehuset, så skal du måske spænde livremmen ind i en periode. Og i samme periode arbejde mere end du plejer. Når din økonomi stabiliserer sig, er der meget større chance for, at du kan låne penge. På den måde kan du også låne penge med god samvittighed fordi du ved, at du kan betale tilbage. Lån 400.000 kr. med ro og overblik og få det bedste ud af pengene.

Hvis du kan bevise, at du er en god betaler og økonomisk ansvarlig, så stiger dine chancer for at låne penge markant. Og når du er i gang med at planlægge dit lån, så se på dit fremtidige regnskab. Vil der være flere eller færre indtægter det kommende år? Og hvad med udgifterne. – Vil de stige eller falde? Hvis du eksempelvis låner penge til udbetaling til en andelslejlighed, så vil din månedlige ydelse sandsynligvis blive lavere end den er i den lejelejlighed, du bor i lige nu. Udskiftning af tag ændrer ikke dine overordnede økonomiske forhold, og på den konto, vil dine udgifter altså ikke ændre sig.

Sådan forbereder du dig bedst

 1. Lån 400.000 kr. når du ved, hvad du skal bruge pengene til. Er planen ikke helt på plads, så vent til du er afklaret med, hvad du vil med dine penge.
 2. Læg et budget. På den måde får du et klart overblik over dine indtægter og dine udgifter.
 3. Før regnskab over din daglige økonomi. Når du har et budget, skal det også følges. Det er her, regnskabet kommer ind i billedet. Med et regnskab kan du se, om budgettet holder.
 4. Indhent tilbud fra mange forskellige steder. Det er uforpligtende og fuldstændigt uden omkostninger at få lånetilbud. Det er let at indhente tilbud online.
 5. Overvej om du er mest til bank-, kviklån, forbrugslån eller SMS-lån. Der er en lånetype for alle.