Få et hurtigt lån hos Simbo.dk

Hos Simbo.dk kan du let og nemt tage et lån. Du behøver slet ikke tage kontakt til dem, de tager kontakt til dig.  De sidder klar til at besvare dine spørgsmål så snart du klikker ind på deres hjemmeside. De har en chatfunktion, så du kan få svar på de spørgsmål du har. Chatten popper op på hjemmesiden, og du kan nemt klikke den væk, hvis du ikke har brug hjælp. Har du mere brug for at snakke med en servicemedarbejder over telefonen. Så er det selvfølgelig også en mulighed.  Du kan både få kontakt til simbo.dk over telefonen, mail.

Simbo
Beløb 1.000 - 30.000 kr.
Løbetid 3 - 12 måneder
ÅOP 24.9 - 24.9 %
Udbetaling I dag 08:42
  • Ansøg på 1 minut
  • Få svar på 30 sekunder
  • 24/7 udbetaling - også i weekenden
Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 mdr. Min/max. månedlig ydelse 1003,70 - 1044,40 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,44%. De samlede kreditomkostninger er: 2288,60 kr. inkl. et administrationsgebyr på 2000 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb er 12.288,60 kr. - ÅOP 24,9%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Hos Simbo.dk er du sikret et sikkert lån, tjek selv Trustpilot

Simbo.dk tilbyder dig at tage et lån mellem 500 – 30.000 kr. Benyt dig af deres smarte låneberegner og se hvad dit månedlige afbetaling vil ligge på. Du starter med at vælge dit kreditbeløb. Herefter kan du selv danne dig et overblik over din økonomi i de følgende måneder. Hos Simbo.dk for du et kvalitetslån og gode rabatter. Her er det kunden der er i fokus. Er du i tvivl, så kan du tjekke trustpilot og se deres fantastiske anmeldelser. På trustpilot har Simbo.dk fået en trustscore på 9.1. De har altså en masse tilfredse kunder, så der er ingen grund til at vente.

Simbo.dk’s Trustpilot score viser hvor fantastiske deres lån er

Ikke nok med at Simbo.dk har en utrolig høj trustpilot score, de tilbyder også deres kunder, de bedste tilbud og den bedst service. Lige nu kan du få 30 dage gratis, når du taget et lån hos Simbo.dk. De gøre deres bedste, så du kan få pengene, så hurtigt som muligt.  Deres låneproces er nem og enkel.

  1. Du vælger et lånebeløb og bruger deres låneberegner og sætter den, på det beløb du ønsker at låne.
  2. Du udfylder en låneansøgning, det tager ikke mere end 1 minut.
  3. Du underskriver din låneansøgning med dit NemID, så henter de automatisk de oplysninger de skal bruge.
  4. I det sidste og bedste step, får du svar på din låneansøgning. De udbetaler pengene hurtigt.

Der er mange fordele, hvis du tager et lån hos Simbo.dk. Du kan låne helt op til 30.000 kr. og du får hurtigt svar på din ansøgning. Du styre helt selv din låneperiode. Du kan altså helt selv bestemme hvordan du ønsker at afbetale dit lån. Du skal blot betale din månedlige rente. Hos Simbo.dk får du en gennemskuelig kassekredit.

De skjuler ingen renter eller gebyrer og gør det så nemt som muligt for dig. Det eneste du skal fokusere på er din månedlige rente. Simbo.dk tager de sig godt af deres kunder, alle nye kunder får nemlig et 30 dage rentefrit lån, når de opretter sig hos Simbo.dk. Men det bliver bedre, når du tager et lån hos Simbo.dk indberetter de automatisk dine renter på dit lån, til SKAT.dk. Det betyder at de fleste kunder, vil få deres renter tilbage i SKAT.

Et priseksempel for Simbo

ParameterBeregning
Lånebeløb10.000 kr.
Varighed12 mdr.
Rente4,44 %
Mdl. ydelse1003,70 kr.
Kreditomkostninger2.288,60 kr.
Samlet tilbagebetaling12.288,60 kr.

Spørgsmål & svar om Simbo

? Hvem står bag Simbo?

Simbo tilhører varemærket Capitolia, som er registreret på Nørregade i København K. Capitolia har mange års erfaring med udlån til private.

? Hvor meget kan jeg låne hos Simbo?

Som ny kunde kan du låne op til maks. 10.000 kroner hos Simbo. Tilbagevendende kunder kan ansøge om et lån på op til 30.000 kroner. Dog er din kreditvurdering afgørende for hvor stort et beløb, du kan få bevilget.

⚡ Hvor hurtigt udbetaler Simbo mit lån?

Simbo overfører penge med straksoverførsel 24/7. Det vil sige, at du allerede kan få pengene på din konto samme dag, du ansøger om lånet – ofte i løbet af kun 30 minutter.

✅ Kan Simbo godkende mig som låntager?

Som låntager hos Simbo skal du være fyldt 19 år, have et dansk CPR-nummer og være bosiddende i Danmark. Ydermere må du ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Simbo.dk Kundeservice

Sidst men ikke mindst er kundeservice vigtigt for Simbo.dk. Det betyder, at du får den bedste kundeservice og dermed også, det bedste lån. Tjek selv Trustpilot.