Opdateret 7. marts 2021

Lån penge 21 år, hvis du på et tidspunkt står og mangler penge til en alt for stor og uforudset regning. Eller hvis du som studerende er nødsaget til at skulle investere i en ny laptop, da den gamle er brændt sammen. Lån penge 21 år, hvis du bare lige har fundet den jakke, som du altid har drømt om, eller hvis du mangler den sidste skilling til at realisere din første brugte bil. Pengeproblemerne kan være mange og årsagerne til at ville låne penge som 21 årig er oftest endnu flere.

Låneoversigt 21 år

Et lån penge 21 år kan komme komme i alle afskygninger. Låneudbydere står nærmest i kø online for at tilbyde pengetrængende mennesker, unge som ældre, et større eller mindre lån. Der er mange forskellige udbydere og står man på nippet til at ville foretage et lån penge 21 år, så er der mange om buddet. Det er værd lige at sondere markedet før man springer på den første den bedste, for der kan være forskel på selve betingelserne for lånene.

Er lån penge 21 år muligt for alle?

Lån penge 21 år er som hovedregel muligt for alle. Men som i alle andre henseender, hvor pengeudlån er involveret er der selvfølgelig et par betingelser, som skal opfyldes, før man overhovedet kan komme i betragtning til et lån.

For det første skal du være fyldt 18 år, før du ansøger om et lån. Lån penge 21 år er ikke muligt for unge under 18 år. I hvert fald ikke hos de officielle låneudbydere. Man skal altså være myndig for at kunne foretage et lån penge 21 år.

Udover at være 18 år skal du også kunne fremvise en gyldig dansk bopæl og ikke stå RKI. Du skal altså have en dansk folkeregister-adresse og være bosiddende i Danmark for at kunne optage et lån penge 21 år hos de normale låneudbydere.

Sidst men ikke mindst skal man hos langt de fleste låneudbydere kunne fremvise en eller anden form for indtægt. Hos de fleste låneudbydere skal man kunne fremvise en årlig minimums-indkomst på omkring 150.000 kroner. Det er dog også muligt for langt de fleste og selv for unge studerende på SU som har en lille arbejds-tjans ved siden af. Lån penge 21 år kan dog også lade sig gøre i visse tilfælde uden at fremvise årsindtægt. Det kommer vi ind på senere.

Hvor stort kan et lån blive?

Som antydet tidligere så vil et lån penge 21 år være mere eller mindre afstemt ud fra din indkomst. Det kan lyde selvmodsigende, at man skal kunne fremvise penge for at kunne låne penge, men der er alligevel en vis mening med det. For at optage et lån penge 21 år vil de fleste låneudbydere gerne have en vished om, om du er i stand til at kunne tilbagebetale lånet over de aftale måneder, hvor du skal afdrage. Kan du fremvise tilstrækkelig indkomst vil du kunne blive godkendt til det mindste lån penge 21 år, men jo større en indkomst du kan fremvise, desto større et lånebeløb kan du blive godkendt til. Det giver sig selv. Jo større kreditværdighed desto større mulighed for større lån.

Hvad koster et lån penge 21 år?

Der er meget lidt i livet som er gratis, og et lån vil altid koste penge på den ene eller den anden måde. Også et lån penge 21 år. Der er ofte både omkostninger ved at optage lånet men også de almindelige renter, som altid skal betales. Det er værd at tjekke flere låneudbydere ud, før man foretager et lån penge 21 år, for der kan være penge at spare på renterne, hvis nogen arbejder med lavere renter. På langt de fleste låneudbyderes hjemmesider er der en såkaldt låneberegner, hvor du hurtigt og enkelt kan danne dig et overblik over hvor meget dit pågældende lån vil koste. Her vælger du både i hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale lånet over, og du kan med det samme se, hvad den angivne låneperiode vil betyde for de samlede omkostninger for dit lån.

Hvor hurtigt udbetales et lån penge 21 år?

Bliver du godkendt til dit lån penge 21 år, så kan du regne med en ganske hurtig betjeningstid. Der går i nogle tilfælde få timer før pengene er overført, mens der maksimalt vil gå omkring et døgn. Vi taler altså om en forholdsvis hurtig ekspeditionstid fra du ansøger om lånet til at du har pengene på din konto.

Lån penge uden at fremvise indkomst

Nogle unge har det svært med at fremvise den helt store indkomst, og visse unge kan ikke helt fremvise selv den mindste-indkomst som langt de fleste låneudbydere kræver. Men der er dog stadig mulighed for at optage et lån alligevel også selvom du står i RKI (tjek om du er registreret her). Visse låneudbydere stiller ikke krav til din indkomst, men istedet krav til dine nærmeste. Man bygger her låneaftalerne op på såkaldte kautionister, som siger god for dig, og som i sidste ende vil træde til med fuld økonomisk støtte, hvis du på et tidspunkt ikke er istand til at tilbagebetale lånet. På den måde vil låneudbyderen have en ekstra sikkerhed i et andet menneske, der som oftest er enten et familiemedlem eller en tæt ven. På den måde er det derfor muligt visse steder, at optage et lån penge 21 år uden at fremvise en indkomst.