Opdateret 10. maj 2021

Låneoversigt for 21-årige

Lån penge 21 år, hvis du på et tidspunkt står og mangler penge til en alt for stor og uforudset regning. Eller hvis du som studerende er nødsaget til at skulle investere i en ny laptop, da den gamle er brændt sammen. Er du 21 år og vil du gerne låne penge, har du muligheden for at låne til det du har behov for. Der kan være mange årsager til at man gerne vil låne penge som 21-årig, men uanset hvad bør du sammenligne mulighederne inden. Med Superkredit kan du indhente lånetilbud fra 10 forskellige långivere, som hjælper dig til at finde et passende lån.

Et lån penge 21 år kan komme komme i alle afskygninger. Låneudbydere står nærmest i kø online for at tilbyde pengetrængende mennesker, unge som ældre, et større eller mindre lån. Der er mange forskellige udbydere og står man på nippet til at ville foretage et lån som 21 årig, så er der mange om buddet. Det er værd lige at sondere markedet før man springer på den første den bedste, for der kan være forskel på selve betingelserne for lånene.

21 årig kvinde låner penge med laptop på sofa

Er lån af penge som 21 årig muligt for alle?

Lån penge 21 år er som hovedregel muligt for alle. I langt de fleste tilfælde, er der nogle lånebetingelser, som skal opfyldes, før man kan komme i betragtning.

For det første skal du være fyldt 18 år, før du ansøger om et lån. Lån penge 21 år er ikke muligt for unge under 18 år. I hvert fald ikke hos de officielle låneudbydere. Man skal altså være myndig for at kunne foretage et lån penge 21 år.

Udover at være 18 år skal du også kunne fremvise en gyldig dansk bopæl og ikke stå RKI. Du skal altså have en dansk folkeregister-adresse og være bosiddende i Danmark for at kunne optage et lån som 21 årig.

Sidst men ikke mindst skal man hos langt de fleste låneudbydere kunne fremvise en eller anden form for indtægt. Hos de fleste låneudbydere skal man kunne fremvise en årlig minimums-indkomst på omkring 150.000 kroner. Det er dog også muligt for langt de fleste unge mennesker. ER du 21 år og vil låne penge, kan det i visse tilfælde lade sig gøre uden at fremvise årsindtægt. Det kommer vi ind på senere.

Så meget kan du låne som 21 årig

Som antydet tidligere så vil et lån som 21 årig være mere eller mindre afstemt ud fra din indkomst. Som regel, skal du kunne fremvise fremvise en vis økonomisk stabilitet før du kan låne. For at kunne låne penge som 21-årig, vil de fleste låneudbydere have en vished om, du kan tilbagebetale lånet. Kan du fremvise tilstrækkelig indkomst vil du kunne blive godkendt til det mindste lån penge 21 år. Des større en indkomst du kan fremvise, desto større et lånebeløb kan du blive godkendt til. Det giver sig selv. Jo større kreditværdighed desto større mulighed for større lån.

Hvad koster det at låne penge som 21-årig?

Der er få ting i livet som er gratis, hvilket også er tilfældet med til lån. Også et lån penge 21 år. Der er ofte både omkostninger ved at optage lånet men også de almindelige renter, som altid skal betales. Det er værd at tjekke flere låneudbydere ud, når man søger på ‘lån penge 21 år’. Der kan nemlig være penge at spare på renterne, hvis nogen arbejder med lavere renter. På langt de fleste låneudbyderes hjemmesider er der en låneberegner. Her kan hurtigt og enkelt kan danne dig et overblik over hvor meget dit pågældende lån vil koste. Du kan dermed både indtaste ønsket løbetid på lånet og se de samlede omkostninger for lånet.

Hvor hurtig sker udbetalingen?

Bliver du godkendt til dit lån penge 21 år, så kan du regne med en ganske hurtig betjeningstid. Der går i nogle tilfælde få timer før pengene er overført, mens der maksimalt vil gå omkring et døgn. Dermed er der oftest en hurtig ekspeditionstid fra du ansøger om lånet, til at du har pengene på din konto.

Skal du fremvise indkomst når du ansøger?

Mange 21-årige har ikke en stor indkomst, og visse unge kan ikke fremvise den mindste-indkomst som de fleste låneudbydere kræver. Det er vigtigt at du har en vis indkomst, så du er i stand til at betale lånet tilbage. Er du tidligere registreret som dårlig betaler er dine muligheder desuden svært begrænset. Hvis dette er tilfældet bør du ikke ansøge om et nyt lån. Du kan tjekke om du står i RKI (tjek om du er registreret her). Har du ikke en særlig stor indkomst, kan visse låneudbydere i stedet stille krav til dine nærmeste. Her bruger man en kautionist, som kan træde til med økonomisk støtte, hvis du pludselig ikke kan tilbagebetale lånet. På den måde vil låneudbyderen have en ekstra sikkerhed for at lånet kan tilbagebetales. Lån af penge som 21 årig er derfor muligt, selvom du ikke kan fremvise den store indkomst.