Diba billån

🚘 Diba billån

Der er et kæmpe marked for lån i Danmark efterhånden, og det kan være lidt af en opgave at finde ud af, hvilket lån, som passer til ens behov. Alt fra kviklån til banklån og kassekredit til realkreditlån lokker og giver mulighed for at købe ting, man ellers ikke ville have råd til. Men hvad er bedst for dig, hvad har du råd til, og hvad vil du gerne købe? Hvis du er helt klar over, præcis hvad du vil købe for dit lån, og du dermed også ved, hvor mange penge du skal låne, er du allerede godt på vej.
Er det en bil, du står og mangler? Enten skal den gamle skiftes ud, eller du har pludselig fået behov for en bil (mere). Her kan Diba billån være en mulighed. Diba billån har eksisteret siden 1989, og har dermed nogle år på bagen. Det er i dag ejet 100% af Sydbank. Diba billån giver dig et af Danmarks billigste billån, så du snart kan blive godt kørende!

diba billån superkredit

30.000 - 1.000.000 kr. Beløb
18 år Alder
12 - 120 måneder Løbetid
4.22 - 13.04 % ÅOP
  • Attraktiv rente på dit billån
  • Hurtig svar- og udbetalingstid
  • Anbefalet af Forbrugerrådet TÆNK
200.000 kr over 96 måneder. Etb. omk. 5.225 kr. Variabel debitorrente: 5,06 % ÅOP: 6,47 % Månedlig ydelse: 2.656 kr. Kreditomkostninger: 55.158 kr. Tilbagebetaling: 255.158 kr..

🚥 Søg let om Diba billån

Når du står og skal købe ny bil, mangler du sandsynligvis penge til at finansiere det, og det er her, Diba billån kommer ind i billedet. Det er meget nemt og ligetil at ansøge om lånet, og på deres hjemmeside kan du let og hurtigt ansøge døgnet rundt. Du kan få et Diba billån både med og uden udbetaling.
At tage et Diba billån foregår i tre simple trin. Alt du skal gøre er at gå ind på Dibas hjemmeside og indtaste dine oplysninger i låneberegneren for at få prisen på finansiering af din næste bil. Du taster blot pris, udbetaling, årgang og løbetid. Dernæst bliver du præsenteret for nogle af de bedste tilbud på bilfinansiering, og du kan så vælge det lån, der passer dig bedst, og så er du klar til at ansøge online fra enten din mobil, tablet eller computer. Hos Diba billån bestræber de sig på at give dig hurtigt svar på din låneansøgning, og det giver sig selv, at du får det hurtigste svar, hvis du ansøger inden for deres åbningstid. Gør du det, kan du få svar inden for nogle få timer, og så er du skridtet nærmere din nye bil.

diba billån

Ansøg her

🚨 Diba billån krav

Der er naturligvis visse krav til dig, som ønsker at tage et Diba billån. Først og fremmest gælder det, som det gør for så mange andre lån, at du skal have bopæl i Danmark, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Du skal derudover have dansk statsborgerskab eller anden varig tilknytning til landet. Du kan desuden kun få et Diba billån, hvis du og din økonomi vurderes som værende fornuftig på baggrund af en individuel kreditvurdering.
Opfylder du ovenstående krav, og er betingelserne for udbetaling til stede inden kl. 14 på en hverdag, kan sælger af bilen få udbetalt pengene samme dag.

Billån uden udbetaling

Det er ikke nødvendigt med en udbetaling, hvis du tager et Diba billån, hvilket selvfølgelig også bidrager til at gøre dette lån ganske attraktivt. Du kan købe bil eller campingvogn og finansiere herigennem med ingen eller lav udbetaling samt en lav rente. Billånet etableres direkte mellem låner og Diba, og som lånedokumenter bruges et gældsbrev plus et ejerpantebrev.
Både standardbiler og campingvogne, der er op til otte år gamle, finansieres uden udbetaling. Hvis du vil låne til en bil, som er ældre end det, kan den finansieres med et Diba billån på op til 80% af købsprisen.

🛣 Diba billån forsikring

Når du står og skal købe bil, skal du også sørge for forsikring, for når bilen skal indregistreres i dit navn, så skal der også tegnes en forsikring på bilen. Handler du bil privat, skal den dermed omregistreres til dig, og du skal derfor oplyse hvilket forsikringsselskab, du ønsker at benytte. Diba billån tilbyder en meget fordelagtig bilforsikring til både nye og eksisterende kunder i samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det kan være en god løsning for dig, der ikke har en anden forsikring, du ønsker at benytte.
Bemærk desuden, at hvis du låner penge med sikkerhed i din nye bil, skal der være kaskoforsikring på den.

🏎 Lad Diba billån hjælpe dig med at købe drømmebilen

Der er mange fordele ved at tage et Diba billån, når du står og skal købe bil. Det er let at gå til, deres hjemmeside er ret overskuelig, og du kan meget nemt finde låneberegneren og regne dig frem til, om et Diba billån er den rette vej at gå for dig. Derudover kan du forvente at få hurtigt svar på din forespørgsel, naturligvis især hvis du søger i kontorets åbningstid. Det er rigtig dejligt, når man står og skal i gang med sit bilkøb! Desuden kan du nemt komme i kontakt med de kompetente rådgivere hos Diba, hvis du skulle have spørgsmål, og de hjælper også gerne, selvom lånet i princippet ydes som en onlineservice. Diba billån kan kontaktes både via telefon eller e-mail, og åbningstiderne er helt fra kl. 08.00-20.00 alle ugens dage. Udfærdigelse af lånedokumenter og udbetaling af lån foregår dog i hverdagene i tiderne 08.00-18.00 mandag til torsdag samt 08.00-16.00 fredag.

Alt i alt fungerer Diba billån ganske udmærket, hjemmesiden er nem at gå til, og der er hjælp at hente, hvis du får brug for det eller blot har spørgsmål, hvilket er rart, når det gælder et så vigtigt emne som et lån. At du tilmed får et fordelagtigt lån til din nye bil eller campingvogn er naturligvis det allermest væsentlige. Det er desuden et plus, at du også kan få hjælp til forsikring. Kig ind hos Biba billån i dag og se, hvordan din kommende bil kan finansieres!

5

Anmeldelse af

Diba Billån