emærket

Superkredit indgår partnerskab med emærket

Hos Superkredit er vores største mission, at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet. For dig som forbruger, skal det være nemt og overskueligt at sammenligne lånebeløb, betingelser, godkendelsestid,e-maerketrenter og øvrige omkostninger. Det ved vi, at mange brugere har stor nytte af, hver dag. Som et led i vores kamp, for at gøre et broget marked mere overskueligt, har vi derfor indgået et partnerskab med E-mærket. Det stiller nogle krav til os, om høj kvalitet, korrekte oplysninger samt forsvarlig behandling af persondata, der i den sidste ende kommer vores brugere tilgode.

Hvad er emærket?

emærket er en non-profit organisation, der har eksisteret siden år 2000. Bag e-mærket står kendte organisationer som:

  • Dansk Erhverv
  • Finans Danmark
  • FDIH
  • Forbrugerrådet Tænk
  • HK
  • Dansk Industri
  • Dansk IT

Det er altså nogle af de danske erhvervs- og forbrugerlivs tunge drenge, der bakker op om projektetet. Derfor er vi også stolte over, vores partnerskab med e-mærket.

Sådan sikrer e-mærket forbrugerne

E-mærket er i praksis en certificering, hvor netbutikker og portaler skal leve op til et sæt bestemte retningslinjer, der først og fremmest er lavet for at beskytte forbrugeren. Alle e-mærkets partnere bliver løbende kontrolleret af organisationens jurister, med det mål at sikre, at forbrugerne har nem og oversluelig adgang til relevant information om kontaktoplysninger, betingelser, reklamation, fortrydelsesret og håndtering af private data. Endvidere har både købere og butikker adgang til e-mærkets juridiske vejledning.

Sådan fungerer E-mærket

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. De certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Hver dag bringer de køber og sælger tættere sammen og forenkler, forsikrer og forbedrer den danske e-handel. For virksomhederne betyder det et boost til både butik og bundlinje. For forbrugerne betyder det en let og lige vej til bedre online shopping.

e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. Vi samler butikker og forbrugere om at styrke dansk e-handel til fordel for os alle.

e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Deres medlemmer tæller over 2.300 danske medlemsvirksomheder.

Læs mere om e-mærket her.