Refinansiering – Omlæg dine lån

penge

Hvad er refinansiering

Du kan ikke gå igennem mange dage i din voksne liv uden at høre om refinansiering, men det betyder ikke, at du skal vide, hvad det betyder, bare fordi det er et ord, du ofte vil høre. Jeg hører mange ord, jeg forstår ikke rigtig og må se op, hvilket betyder, at der ikke er noget at skamme sig over. Jeg har gjort det hårde arbejde for jer alle og vil nu forklare dig, hvad refinansiering betyder.

Når vi taler om refinansiering, er det normalt et lån, vi taler om, så refinansiering betyder kort sagt at du tager et nyt lån for at afbetale på dit første lån. Alle siger, at du ikke behøver at optage et andet lån for at betale lån, du allerede har. Men det er den måde, det betaler sig at refinansiere et lån, hvis du kan få bedre interesse ved at gøre det, kan du faktisk spare penge. Især hvis du har kreditkort gæld, renten er helt utroligt, så det betaler sig at have en anden form for gæld end det.

penge

Flere lån på samme tid

Måske er du en af ​​os, der skylder penge flere steder, kan du have nogle kreditkort gæld, og nogle små kviklån her og der, så det kan betale sig faktisk og tage op et andet lån til at betale alle disse lån med for du har brug for det Ikke betaler renter til flere forskellige, og du vil være i stand til at spare penge.

Jeg ved, du kan få utroligt forvirret, når du læser alt dette om de forskellige typer lån kan du finde overalt, fordi de fleste steder vil fortælle dig, at du ikke skal tage et lån og betale et lån, men nogle gange betaler det sig .

Nu har jeg brugt en masse tid på at sige, at dette er noget, der betaler sig, hvis du har flere forskellige typer af lån, men om du måske har et kapløb, da du tog ud det første lån tænkte at du måske ikke så meget på, hvor meget interesse du måtte betale på det lån. Derfor kan det være okay at tage et lån, der ikke har så stor interesse for at betale det første lån du tog ud og spare nogle penge. Lyder meget hårdt og mærkeligt ikke sandt? Men jeg lover dig, det er ikke så svært, når det kommer til det.

Lad os se på hvordan det virker

Okay, jeg tror, ​​at mange kan være lidt forvirrede, og jeg tror måske det er tid og give vise et eksempel på dette. Så hvis du har 4 forskellige lån, som du betaler ned på, lad os sige, at du har et lån på; 15.000, 50.000, 80.000 og 100.000 kr.
Det giver en sum af 245.000 og med alle renter mv. Da de ikke er fra samme sted, vil du blive sat med et månedligt fradrag på 4428 kr. Måske ikke så høj for mængden af ​​fradrag er det?

Hvis du vælger at tegne et nyt lån for at betale alt dette, dvs. du tager et lån på 245.000 kr, vil det månedlige fradrag være 3708 kr. Du sparer herefter 702 kr. Pr. Måned. Er det ikke fantastisk? Det er derfor, det virkelig betaler sig, og har kun et lån og ikke en masse andet, derfor refinansier lån, hvis du har mange forskellige, eller om du kan få en bedre rente, når du kan spare en masse penge.

Refinansiering med sikkerhed

Der er mange, der tilbyder dig forbrugslån, der kan bruges til refinansiering, og de fleste af dem tilbyder dig disse lån uden sikkerhedsstillelse. Det betyder, at du ikke behøver at panikere over aktiver som bilen eller dit hus for at få dette lån. Men som sagt vil det koste dig lidt og gøre det på den måde, så renten på lånet bliver dyrere.

Her skal du vælge og vælge, om du ønsker lavere renter, men risikerer at miste dit hus eller din bil, eller du vælger den rigtige rente og betaler mere. Når jeg siger mere, kan det stadig være billigere end at betale for det, du allerede har, derfor vil du refinansiere rigtigt?
Der er ingen, der kan gøre valget af dette for dig, men sørg for at gøre dit valg og pæn ud, hvad der virker bedst for dig, der er mange tusinde krone, du kan spare ved refinansiering dit lån, hvis du gør det rigtigt. Tag ikke det første og bedste, du kan finde.

Hjem » Nyheder » Refinansiering – Omlæg dine lån