Hvad koster et flyttefirma?

Står du og skal flytte i nærmeste fremtid, og er du i tvivl om, hvad et flyttefirma egentlig koster? Det kan du finde svarene på nedenfor, hvor du desuden kan læse mere om tilbud og klager ved en flytning. Det er nemlig vigtigt, at du sørger for at få en realistisk vurdering af, hvor meget der skal flyttes, inden du hyrer et flyttefirma. Kom sikkert i mål med en ansvarlig flytning og find svarene på, hvordan du kan låne penge, hvis din økonomi er presset.

Sådan sikrer du en god flytning

Der er flere måder at få en optimal flytning på og dermed sikre et godt tilbud. Først og fremmest skal du overveje dine behov, inden du hyrer et flyttefirma. Hvor meget skal der pakkes ned, hvor mange hjælpere er det nødvendigt at hyre, pakker du selv flyttekasserne og så videre. For at være sikker på at ende med at træffe en god beslutning og få en god pris, kan det være en fordel at være ude i god tid. 

Du kan nemlig risikere, at du er for sent ude, og at flyttefirmaet derfor ikke kan være dig behjælpelig. Det ender tit og ofte med, at du træffer en lidt for hurtig beslutning, som i nogle tilfælde ender med at blive en dyr og skuffende fornøjelse. Du kan finde priser på flyttefirmaer fra 399 kroner i timen og opefter. 

Af de årsager kan du indhente vigtige besparelser ved at være ude i god tid. På den måde kan flyttefirmaet nemlig planlægge og strukturere din flytning på en måde, så hele processen kommer til at forløbe gnidningsfrit, og alle parter ved, hvad der skal ske. Nogle flyttefirmaer tilbyder uforpligtende eller faste tilbud. Ved et fast tilbud er hele processen på forhånd vurderet, og flyttefirmaet ved, hvor mange ejendele der skal flyttes, og hvilke præferencer du har i forhold til firmaets hjælp.

Derfor kan det være en god idé med en flytteforsikring

Selvom I laver en klar aftale fra begyndelsen, og både du og flyttefirmaet ved, hvad der skal ske, så kan det alligevel være en fordel at tjekke op på firmaets flytteforsikring. Det er nemlig ikke alle flyttefirmaer, der har en flytteforsikring, og derfor har du pludselig en stor del af ansvaret. Ønsker du at helgardere dig for at være sikker på, at du er dækket ind, hvis der skulle ske noget undervejs, kan du spørge til firmaets forsikringsmuligheder. 

En flytteforsikring er nemlig med til at dække eventuelle skader eller yderligere omkostninger, som ikke var en del af aftalen. Det kan i nogle tilfælde ske, at dine ejendele bliver skadet undervejs i flytningen, og det vil være ærgerligt – og ikke mindst dyrt – hvis du selv skal dække skaderne. Ejer du ejendele, som er af særlig høj værdi, skal du forinden dokumentere det skriftligt til flyttefirmaet. Bliver der behov for at klage før eller efter en flytning, kan du gøre det skriftligt eller på mail direkte til flyttefirmaet.

Har du brug for at optage et lån inden?

Generelt kan en flytning være en dyr fornøjelse – med flyttefirma eller ej. Derfor kan der i nogle tilfælde være behov for at optage et lån for at undgå en presset økonomi perioden før og efter flytningen. Ved Superkredit har du mulighed for at finde mange forskellige låneudbydere og -typer alt efter budget og behov. I stedet for at optage et banklån, der kræver tid og omfattende kreditvurderinger, kan du overveje at optage et onlinelån.

Et onlinelån har generelt flere fordele. Det kan især være en fordelagtig løsning for dig, der står i en situation, hvor du skal arrangere flytning og dermed har begrænset med tid. I det tilfælde har du formentlig blot et ønske om, at det skal gå stærkt og være ligetil. Derfor kan du ved os finde et hav af forskellige lånemuligheder, da vi har mulighed for at sammenligne ud fra både priser, oprettelsesgebyrer og renter. Men inden du når så langt, bør du sætte dig nøje ind i din økonomi og forsøge at lægge et budget.

Læg et budget inden flytningen

Hvis du ønsker at optage et lån inden flytningen og dermed bruge pengene på at hyre et flyttefirma, bør du lægge et budget for, hvor meget flytningen må koste. På den måde kan du også nemmere finde ud af, om du skal optage et kviklån, forbrugslån eller andre typer lån. Som vi allerede har nævnt, kan det være en fordel at være ude i god tid, så du kan spare penge på en kommende flytning.Når du har lavet et udførligt budget og taget stilling til, hvor mange penge du vil ofre på et flyttefirma, er næste skridt at vælge lån. Her er det vigtigt at holde øje med ÅOP – årlige omkostninger i procent samt løbetiden. Løbetiden angiver, hvor lang afbetalingsperioden for de respektive lån er. Læs meget mere om onlinelån her, og få råd til at hyre et flyttefirma.