OBS: Wandoo er LUKKET

Vi kender det alle, det der med at ønske sig noget. Men hvordan får man råd til det, når der er så mange ting og regninger der skal betales? Hvor der er vilje er der vej og klikker du ind på Wandoo så finder du vejen. Her er det blevet gjort nemt og brugervenligt. Ikke noget med at stå og mangle penge, til den næste rejse, gave, sofa eller tv. Wandoo klarer det for dig.

wandoo

Lån op til 15.000 kr. hos Wandoo

Wandoo er en del af en større koncern. De har deres hovedkontor i Polen og hedder Wandoo Finance Group. Wandoo udsteder ikke kun lån i Danmark, de har vokset sig store og derfor kan lande som Letland, Georgien og Spanien også låne penge hos Wandoo. Det gør altså koncernen stor og troværdig.

Hos Wandoo kan du få online kredit og det er nemt. Du kan få et kreditbeløb på mellem 500 DKK til 15000 DKK.  Du vælger simpelt og enkelt, bare det beløb og den løbetid som du er mest komfortable med også registrere du dig. Det gør du nemt og enkelt med dit NemID, som man efterhånden har med sig overalt alligevel. Du kan endda gør det i bussen eller i toget på vej på arbejde. Efter at du har registreret dig med dit NemID og når din ansøgning er blevet godkendt, så foretager Wandoo din overførelse til dig, inden for få minutter.

De kan tilbyde dig et fantastisk låneprodukt, fordi de benytter sig af en avanceret teknologi. Lånet er sikkert og fleksibelt og de har et erfarent team, der sidder klar til at hjælpe dig. Du kan som sagt låne kredit mellem 500-15.000 kr, og du styre selv hvilket beløb, der passer til dit behov. Tjek Wandoo’s smarte låneberegner og se hvordan dine månedlige omkostninger kommer til at være. Ved hjælp af Wandoo kan du på en enkel og behagelige måde løse dit finansielle behov helt uden besvær. Hos Wandoo, er der ingen besværlige formaliteter. Første gang du skal låne kredit er processen så enkel som den overhoved kan være. Du skal blot udfylde en registreringsform. Men næste gang, skal du ikke andet end bare at logge ind, på din allerede eksisterende profil.

Her får du et overblik over de forskellige steps du skal igennem.

Første step: Du vælger hvor højt et beløb, der passer til dit specifikke behov. Dernæst kan du med fordel læse deres lånevilkår, da de selvfølgelig værdsætter ansvar og økonomisk sikkerhed. Wandoo er nemlig en låneportal med etik. De ønsker at du tager det rigtige valg, og låner et beløb, som du selv mener er realistisk at indfri igen. På den måde ender du ikke i en lånespiral og alle er glade.

Andet step: Fortæl om dig selv. Wandoo skal fortage en vurdering af dig og en kreditvurdering. Dine oplysninger er selvfølgelig sikret og de garantere at de oplysninger du opgiver, kun vil blive brugt til din personlige vurdering og i henhold til den gældende lovgivning.  Første gang du ansøger om et kreditlån, kan du ansøge helt op til 4000 kr. Men festen stopper selvfølgelig ikke her. Du kan selvfølgelig ansøge om tre gange så mange penge næste gang. Her kan du nemlig låne helt op til 15.000 kr. Rentebeløbet er selvfølgeligt afhængigt heraf.

Husk at Wandoo er en virksomhed som så mange andre, og de har også regninger der skal betales. Derfor er der også nogle krav og restrektioner der gør sig gældende hvis der er tilfælde af manglede tilbagebetaling. Der vil nemlig blive pålagt morarenter og rykkergebyrer der stemmer overens med Lånevilkårene. Når du ansøger, vil du selvfølgelig blive vurderet individuelt, det betyder også, at hvis du er registret i RKI eller Debitor registret, så vil du ikke have mulighed for at optage en kredit. Bliver din ansøgning godkendt overføre dit kviklån indenfor 15 minutter. Derfor betyder det meget for dem, at du læse lånevilkårene inden du begynder dit nye liv, med flere penge.

Tilbagebetaling hos Wandoo

Hos Wandoo har du gode muligheder for tilbagebetaling. De gør det nemt for deres kunder og du kan derfor betale via din netbank, din lokale bank filial og posthuset. Hos Wandoo går de ind for sikkerhed, og det er derfor vigtigt for dem at du kun optager en kredit som du selv ved, at du kan tilbagebetale. De beskriver meget omhyggeligt, at de deres kunder er ansvarlige. Ligesom du selvfølgelig også kommer til at være. Deres kunder benytter sig af Wandoo når de får en uforudset udgift, når lønnen er forsinket eller andet. Du bestemmer selvfølgelig helt selv hvordan du vil bruge dine penge. Wandoo går i hvert fald ind for økonomisk sikkerhed både for dem selv, men i den grad også for deres kunder. Du bliver behandlet godt, hvis du er kunde hos Wandoo.

Kundeservice

Det er ikke altid at hele processen går smerte frit. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at kontakte dem. Selvom deres hovedkontor befinder sig i polen, er de altså ikke så langt væk igen. De har nemlig kontor i Storkøbenhavn og der er derfor gode muligheder for at på fat på dem i mandag til fredag  8-17. Har du ikke tid til at ringe, så kan du altid skrive dem en mail eller chatte med dem live på deres hjemmeside. På den måde for du altså den bedste service. Vil du hellere klare ærterne selv, men kan du bare ikke hitte ud af det? Så kan du finde ofte stillede spørgsmål under fanen: Spørgsmål & Svar.

Kontakt

Wandoo Finance ApS.
Automatikvej 1, 3.sal , 2860 Søborg.
88 44 13 33
info@wandoo.dk