Tillidslån

🤝  Tillidslån – RKI er ingen hindring

Hos Tillidslån er lån baseret på tillid og ikke på låneansøgerens tidligere kredithistorik. Det betyder, at alle har mulighed for at låne penge her, og det er uanset, om man er registreret i RKI, Debitor Registret eller andre former for skyldnerregistre. Det er både hurtigt, fleksibelt og let tilgængeligt at ansøge om et lån online, og det eneste, det kræver, er, at man har en kautionist, som skal være i stand til at betale lånet, hvis låneansøgeren ikke er det. Hvis man vælger at være kautionist for en anden, skal man derfor være meget opmærksom, og det anbefales kun at være kautionist, hvis man har 100 % tillid til det menneske, som man er kautionist for. Hos Tillidslån er der hurtig udbetaling af lånet, og det er både hurtigt, trygt og sikkert at ansøge om et lån online. Når man ansøger om et lån hos Tillidslån, er der desuden ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

tillidslaan superkredit

Ja, man kan ansøge om et lån trods RKI

Hvis man tidligere er registreret som dårlig betaler i enten RKI, Debitor Registret eller andre forskellige former for skyldnerregistre, har man hos Tillidslån mulighed for at ansøge om et lån. Det eneste, det kræver, er en kautionist. Det er en stor fordel for mange mennesker, for selvom man engang har været en dårlig betaler, så har man her alligevel mulighed for at låne penge. Langt de fleste steder er det den dag i dag ikke muligt at låne penge, når man er registreret i eksempelvis RKI, og det er noget af det, som Tillidslån søger at gøre ved. Denne låneudbyder mener også, at hvis en kautionist stoler på et andet menneske og dennes økonomiske situation, så er der også rig mulighed for, at Tillidslån som långiver kan stole på denne. Man kommer derfor rigtig langt med en kautionist.

Hvad er en kautionist?

En kautionist er et mennesker, der forpligter sig til at betale et lån for en anden, hvis denne ikke har mulighed for det. Det drejer sig derfor både om månedlige betalinger på et lån eller indfrielsen på hele lånet, og dette skal kautionisten stå for, hvis den, der har optaget lånet, i fremtiden ikke bliver i stand til det. Det er derfor en stor og alvorlig opgave at forpligte sig som kautionist, uanset hvem det er, man er kautionist for. En kautionist kan være et familiemedlem, en god ven eller en arbejdskollega, der har tiltro til den, der ansøger om et lån, og som samtidig ved, at denne vil kunne betale pengene tilbage. Også selvom denne tidligere ikke har været i stand til at betale et lån eller en regning til tiden, og derfor er havnet i et skyldnerregister som eksempelvis RKI eller Debitor Registret. En kautionist skal derfor have en god forståelse for låneansøgerens økonomiske situation. Hvis det er tilfældet, at en låneansøger ikke er i stand til at betale lånet tilbage, forpligter kautionisten sig nemlig til dette.

Hvilke krav er der til kautionisten?

Der er naturligvis nogle krav til kautionisten, når man som låneansøger ansøger om et lån hos Tillidslån, og disse 3 krav er som følger:

  1. Kautionisten skal være mellem 18 og 75 år.
  2. Kautionisten må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI, Debitor Registret eller andre former for skyldnerregistre.
  3. Kautionisten skal have en god kredithistorik.

Når blot ovennævnte betingelser er opfyldt, er man med en kautionist rigtig godt på vej til at kunne optage et lån hos Tillidslån. Man må dog være opmærksom på, at der vil være tilfælde, hvor en kautionist vil blive afvist, selvom ovennævnte betingelser skulle være opfyldt. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at man ikke nødvendigvis er garanteret et lån, når man ansøger om et lån hos Tillidslån.

Hvor mange penge kan man låne?

Hos Tillidslån har man mulighed for at låne helt op til 50.000 kr, og det mindste beløb, man kan ansøge om at låne, er 8.000 kr. Det er kun muligt at ansøge om et lån i hele tusinder. Det anbefales også kun at ansøge om et lån, som man er i stand til at betale tilbage igen.

Hvad kan man låne penge til?

Hos Tillidslån har man selv friheden til at bestemme, hvad det er, pengene skal bruges til, når man ansøger om et lån. I denne forbindelse anbefales det naturligvis, at man kun ansøger om penge, som man har et reelt behov for, når det kommer til at ansøge om et lån hos Tillidslån. Man kan bruge pengene på alt det, man går og drømmer om, og med et lån kommer man i de fleste tilfælde rigtig langt. Forbrugslånet kan bruges på materielle goder, forbrugsudgifter, fornøjelser eller rejser, men der er også mennesker, der vælger at købe en ny computer, en smartphone, en bil eller en cykel for de penge, de har lån. Når man ansøger om et lån, skal man hos Tillidslån ikke opgive, hvad pengene skal bruges på, og det giver derfor både frihed og fleksibilitet.

Hvor lang er løbetiden på lånet?

Når man ønsker at låne penge hos Tillidslån, har man selv indflydelse på, hvor lang løbetiden på lånet skal være, og det er der rigtig mange fordele ved. Det betyder, at der her er stor frihed til selv at vælge, så den månedlige ydelse samtidig passer til den økonomi, man har til rådighed. Man kan her vælge en løbetid på enten  2, 24, 36, 48 eller 60 måneder, og det svarer til, at man skal betale lånet af over en periode på 1, 2, 3, 4 eller 5 år. Det er dog værd at være opmærksom på, at det er forskelligt, hvilken løbetid man kan vælge for de forskellige beløbsstørrelser, og her er det blot at se de muligheder, der er, når man har fundet frem til det beløb, som man ønsker at ansøge om at låne.

Anvend låneberegneren på hjemmesiden

Når man ønsker at ansøge om at optage et lån hos Tillidslån, tager man udgangspunkt i den låneberegner, der er at finde på forsiden af hjemmesiden. Her vælger man som det første det ønskede beløb, som man gerne vil ansøge om at låne. Når dette er sket, vil man automatisk kunne se, hvad den månedlige ydelse vil ligge på ved de forskellige mulige løbetider. Her er det blot at finde ud af, hvilken en af disse løbetider, man ønsker at vælge. Hvis man eksempelvis ønsker at ansøge om et lån på 50.000 kr., vil man kunne se, at de månedlige ydelser vil være som følger:

36 måneder med en ydelse på 2.439,47 kr.
48 måneder med en ydelse på 2.138,77 kr.
60 måneder med en ydelse på 1.976,25 kr.

Inden man vælger den løbetid, som man ønsker for lånet hos Tillidslån, skal man naturligvis undersøge, om den månedlige ydelse passer ind i ens økonomi. Det anbefales aldrig at ansøge om et lån hos Tillidslån, som man ikke forventer at kunne betale tilbage, og netop derfor skal den månedlige ydelse passe til ens økonomi. Det kan være fordelagtigt at tilbagebetale et lån over så kort tid som muligt, men man må samtidig være opmærksom på, om man kan betale den pågældende månedlige ydelse.

Hvordan ansøger man om et lån?

Når man har fundet frem til det beløb, man ønsker at ansøge om at låne hos Tillidslån, og man desuden har valgt den helt rette løbetid for lånet, kan man simpelt og nemt klikke på knappen Ansøg nu, og man vil herefter blive ført til der, hvor den egentlige ansøgning starter. Man skal her udfylde forskellige former for personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og CPR-nummer, og man vil senere blive ført til der, hvor man skal indtaste, hvem der er kautionist på lånet.

Hvor lang tid tager det at udfylde en ansøgning?

Når man ønsker at ansøge om et lån hos Tillidslån, tager det ikke lang tid at udfylde en ansøgning. Det behøver faktisk ikke tage mere end et par minutter, så længe man blot har sin kautionist på plads, når man påbegynder sin ansøgning. Der er derfor ingen grund til at begynde at ansøge om et lån, hvis man ikke har en kautionist, for hvis det er tilfældet, så vil man med sikkerhed få et afslag på sin låneansøgning.

Hvornår får man svar på sin ansøgning?

Tillidslån tilstræber, at man kan få svar på sin ansøgning så hurtigt som overhovedet muligt, når først man har ansøgt om et lån.

Hvornår kan man få pengene på sin konto?

I langt de fleste tilfælde vil man kunne få pengene på sin konto senest dagen efter, at man har ansøgt om et lån hos Tillidslån. Det forudsætter naturligvis, at alle ting er på plads, og at man har fået godkendt sin kautionist. Hvis man skulle være så uheldig at få sin kautionist afvist, har man til hver en tid mulighed for at finde en ny og på ny udfylde en ansøgning om lån.

Hvordan kan man komme i kontakt?

Hvis man har spørgsmål og ønsker at komme i kontakt med Tillidslån, har man mulighed for at gøre dette på mail. Her kan man også søge råd og vejledning til hele ansøgningsprocessen.

5

Anmeldelse af

Tillidslån