Lån med Sparxpres – hvad skal din saldo være på?

Hos Sparxpres.dk kan du låne online til dit privatforbrug. Hvad enten du skal låne penge til et tv, en rejse eller til betaling af udgifter, kan du finde lån til det på Sparxpres.dk. Her på siden får du vores bedømmelse af Sparxpress og samtidig sammenligne med 10 andre alternative lån – så du kan finde det bedste.

Der er altid mange ting man bør overveje og forholde sig til, inden man tager et nyt lån. Du kender nok allerede til Sparxpres.dk, ellers var du ikke landet her på siden. Men er de det rigtige match for dig og opfylder de dine lånebehov? Med vores anmeldelse kan du forhåbentligt blive klogere på, hvor du skal tegne dit næste forbrugslån.

sparxpres
Beløb 10.000 - 50.000 kr.
Løbetid 12 - 60 måneder
ÅOP 15.27 - 76.11 %
Udbetaling Torsdag 08:00
  • Tilvælg en økonomisikring
  • Lån penge som 18-årig
  • Indfri lånet før tid uden gebyrer
Ved et samlet kreditbeløb på 20.000 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 725 - Samlede kreditomkostninger kr. 6.097 - Samlet beløb der skal betales tilbage er kr. 26.097 - Årlig variabel debitorrente 12,95%. ÅOP 19,77%.

Alternativer til Sparxpres

Opdateret 12. april 2021

Kampagner hos Sparxpres bank

Hos Sparexpres / Spar Ekspress, kan du låne mellem 1.000 kr. og maksimalt 75.000 kr. På deres måleberegner på hjemmesiden, kan du tilmed vælge dit låneperiode og dernæst se hvad din månedlige ydelse kommer til at ligge på. De er nemlig en del af Spar Nord Bank, og du kan derfor være sikker på, at din oplysninger og din låneansøgning bliver taget godt vare på. Hos Sparexpres, er det nemt og enkelt at udfylde en ansøgning. Så snart du har besluttet dig for, hvor meget du skal låne. Så skal du blot klikke knappen oppe i højre side, der hedder: START DIN ANSØGNING.

Hvis du har kampagnekode, skal du klikke oppe til højre og finde knappen der hedder kampagner. Her skal du blot indtaste din kampagne kode, og så bliver du sendt videre til ansøgningsskemaet. Sparexpres kører sommetider gode kampagner, hvor du kan opnå en fin besparelse på dit lån. Når du låner penge hos dem underskriver du blot din lån med dit NemID, også er pengene på vej. Nemmere bliver det ikke.

Eksempel på lån

ParameterEksempel
Lånebeløb20.000 kr.
Løbetid36 mdr.
Rente fra12,95 %
ÅOP fra19,77 %
Mdl. ydelse725 kr.
Samlet tilbagebet.26.097 kr.

Sparxpres og Viabill – forhøjelse af dit lån

Sparxpres.dk kan du også finde andre steder, end blot hos Spar Nord. Sparxpress (eller Spar Ekpress som mange også kalder det) har nemlig samarbejdet med flere andre lånesider. De samarbejder bl.a. med Viabill. Hvis du er kunde hos Viabill og gerne vil forhøje din kredit eller bare forhøje dit lån, så kan det blive finanseret gennem Sparxpres. Dette gælder kun for allerede eksisterende kunder hos Viabill. Det er selvfølgelig også muligt at forhøje sit lån hos Spar xpres hvis du har lån direkte igennem dem. Du skal blot kontakte kundeservice, og så gør de deres bedste, for at imødekomme din forespørgsel. Dette kan være en fordel for dig som allerede er kunde hos Viabill, så vær opmærksom på dette når du overvejer lån.

Spørgsmål & svar om Sparxpres

Hvem er Sparxpres?

Sparxpres blev etableret i 1992 af Spar Nord Bank, som er en af Danmarks største banker. Siden dengang har Sparxpres specialiseret sig i forbrugslån til private i Danmark.

Hvem kan låne hos Sparxpres?

Du kan ansøge hos Sparxpres, hvis du er fyldt 23 år og ikke har udestående gæld, der har registreret dig i RKI eller Debitor Registret. Derudover bliver der foretaget en kreditvurdering på baggrund af din låneansøgning, som er med til at afgøre, om du kan låne eller ej.

Hvornår udbetales pengene?

Når du har underskrevet låneaftalen, vil Sparxpres overføre pengene samme dag, de modtager låneaftalen med din underskrift. Når pengene er blevet overført, vil de være til rådighed på din konto indenfor 3 bankdage.

Kan mit lån hos Sparxpres forhøjes?

Ja, du kan godt forhøje dit lån hos Sparxpres. Det kræver dog, at du udfylder og indsender en ny låneansøgning, som skal kreditvurderes. Heri skal du fortælle, at du ønsker at forhøje dit eksisterende lån.

Få et login til din konto og “min side” på Sparxpres

Er du blevet godkendt til et lån hos Sparxpress, får du dit eget login til “min side”, som de kalder “Mit Sparxpres”. Her kan du til enhver tid tjekke din saldo på din konto samt betale lånet ud, hvis du ønsker dette.

Når du logger ind på “Mit Sparxpres”, skal du bruge dit NemID. I dag kan du få dit NemID som en app, hvilket gør det enkelt og bekvemt at logge ind på din side hos Sparxpress. Dette gør det nemt og overskueligt, løbende at holde øje med hvor meget man skylder og afbetaler. Kommer du pludselig til penge, har du som nævnt også mulighed for at logge ind og lukke lånet af. Dette er en god mulighed, som vi skal fortælle mere om herunder.

Indfrielse af lån før tid – Kan man det?

Har du pludselig mulighed for at indfri dit lån før tid, kan du frit gøre dette – uden gebyrer. I langt de fleste tilfælde kan det betale sig, at tilbagebetale lånet før den aftalte løbetid, da du hermed ikke skal betale renter for den sidste del af låneperioden.

Førtidig indfrielse af lån er muligt hos langt de fleste låneudbydere – og Spar ekspress er ingen undtagelse. Har du muligheden anbefaler vi enhver låntager, at man afbetaler sig lån så snart man er i stand til det. I 9 ud af 10 tilfælde vil det være det bedste og billigste valg. Sørg derfor for at vælge en långiver, hvor dette er muligt.

Anmeldelser på Trustpilot

Du kan altid tjekke anmeldelserne ud på Trustpilot, for at se hvad låntagerne siger om SparXpres. Dette kan også være en god indikator for dig, om det er et sted du har lyst til at låne penge. I skrivende stund, er majoriteten af anmeldelserne gode, men der er også nogle dårlige oplevelser indimellem dem. Du kan dykke ned i anmeldelserne her og danne dit eget indtryk af långiveren.

Kontaktinfo – Åbningstider og tlf

Ligesom så mange andre lånesider og andre virksomheder, så har de åbent i hverdagene. Du kan kontakte dem og få svar på dine spørgsmål alle hverdage fra kl. 10-16. De sidder klar ved telefonerne, til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Når du sender din låneansøgning ind på mail, så svare de også alle hverdage mellem kl. 10 og kl. 18. Det vil sige, at du sagtens kan nå at sende din ansøgning ind lidt senere på dagen uden at stresse. Sparxpress har en forrygende kundeservice og de gør deres bedste for at gøre deres kunder tilfredse.

Deres tlf. nummer er: 96 16 13 00.