Sparxpres

Lån med Sparxpres – hvad skal din saldo være på

Hos Sparxpres.dk kan du låne til lige det du står og mangler. Hvad enten du skal låne penge til et tv, en fantastisk rejse eller bare gerne vil have lidt ekstra på lommen til hverdag. Sparxpres.dk opfylder dine drømme. Det kan være svært at finde den rigtige låneside.

Der er altid mange spørgsmål man stiller sig selv, er det sikkert, er det enkelt og hvornår får jeg mine penge udbetalt. En ting er sikkert, hos Sparxpres.dk skal du ikke bekymre dig om kedelige spørgsmål som det. De gør det nemt, enkelt og de gør det hurtigt. Det eneste du skal bekymre dig om, er hvor mange penge du skal låne.

sparxpres

OBS: VI HAR INGEN AFTALE MED SPARXPRES - ANSØG HOS KRONELÅN

Sparxpres og deres åbningstider

Ligesom så mange andre lånesider og andre virksomheder, så har de åbent i hverdagene. Du kan kontakte dem og få svar på dine spørgsmål alle hverdage fra kl. 10-16. De sidder klar ved telefonerne, til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Når du sender din lånansøgning ind på mail, så svare de også alle hverdage mellem kl.10 og kl.18. Det vil sige, at du sagtens kan nå at sende din ansøgning ind lidt senere på dagen uden at stresse. Sparxpres.dk har en forrygende kundeservice og de gør deres bedste for at gøre deres kunder tilfredse.

Gode kampagner

Hos Sparexpres, kan du låne til det du står og mangler. Du kan låne mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. på deres måleberegner på hjemmesiden, kan du tilmed vælge dit låneperiode og dernæst se hvad din månedlige ydelse kommer til at ligge på. De er nemlig en del af Spar Nord Bank, og du kan derfor være sikker på, at din oplysninger og din låneansøgning bliver taget godt vare på. Hos Sparexpres, er det nemt og enkelt at udfylde en ansøgning. Så snart du har besluttet dig for, hvor meget du skal låne. Så skal du blot klikke knappen oppe i højre side, der hedder: ANSØG OM LÅN. Så er du et skridt tættere på, at dine drømme går i opfyldelse.

Hvis du har kampagnekode, skal du klikke oppe til højre og finde knappen der hedder kampagner. Her skal du blot indtaste din kampagne kode, og så bliver du sendt videre til ansøgningsskemaet. Når du låner penge hos dem underskriver du blot din lån med dit NemID, også er pengene på vej. Nemmere bliver det ikke.

Sparxpres og viabill

Sparxpres.dk kan du også finde andre steder, end blot hos Spar Nord. Sparxpres.dk har nemlig samarbejdet med flere andre lånesider. De samarbejder bl.a. med Viabill. Hvis du er kunde hos Viabill og gerne vil forhøje din kredit eller bare forhøje dit lån, så kan det blive finanseret gennem Sparxpres. Dette gælder kun for allerede eksisterende kunder hos Viabill. Det er selvfølgelig også muligt at forhøje sit lån hos Sparxpres.dk hvis du har lån direkte igennem dem. Du skal blot kontakte kundeservice, og så gør de deres bedste, for at få dine lånedrømme til at gå i opfyldelse.

OBS: VI HAR INGEN AFTALE MED SPARXPRES - ANSØG HOS KRONELÅN
5

Anmeldelse af

Sparxpres