Lån med Sparxpres – hvad skal din saldo være på?

Hos Sparxpres.dk kan du låne til lige det du står og mangler. Hvad enten du skal låne penge til et tv, en fantastisk rejse eller bare gerne vil have lidt ekstra på lommen til hverdag. Sparxpres.dk opfylder dine drømme. Det kan være svært at finde den rigtige låneside.

Der er altid mange spørgsmål man stiller sig selv, er det sikkert, er det enkelt og hvornår får jeg mine penge udbetalt. En ting er sikkert, hos Sparxpres.dk skal du ikke bekymre dig om kedelige spørgsmål som det. De gør det nemt, enkelt og de gør det hurtigt. Det eneste du skal bekymre dig om, er hvor mange penge du skal låne.

sparxpres
Beløb 10.000 - 50.000 kr.
Løbetid 12 - 60 måneder
ÅOP 15.27 - 76.11 %
Udbetaling 3 dage
  • Tilvælg en økonomisikring
  • Lån penge som 18-årig
  • Indfri lånet før tid uden gebyrer
Ved et samlet kreditbeløb på 20.000 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 725 - Samlede kreditomkostninger kr. 6.097 - Samlet beløb der skal betales tilbage er kr. 26.097 - Årlig variabel debitorrente 12,95%. ÅOP 19,77%.

Alternativer til Sparxpres DK

Opdateret 19. januar 2021

Kontakt Sparxpres: åbningstider og tlf.

Ligesom så mange andre lånesider og andre virksomheder, så har de åbent i hverdagene. Du kan kontakte dem og få svar på dine spørgsmål alle hverdage fra kl. 10-16. De sidder klar ved telefonerne, til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Når du sender din lånansøgning ind på mail, så svare de også alle hverdage mellem kl.10 og kl.18. Det vil sige, at du sagtens kan nå at sende din ansøgning ind lidt senere på dagen uden at stresse. Sparxpres.dk har en forrygende kundeservice og de gør deres bedste for at gøre deres kunder tilfredse.

Deres tlf. nummer er: 96 16 13 00.

Gode kampagner hos Sparxpres bank

Hos Sparexpres, kan du låne til det du står og mangler. Du kan låne mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. på deres måleberegner på hjemmesiden, kan du tilmed vælge dit låneperiode og dernæst se hvad din månedlige ydelse kommer til at ligge på. De er nemlig en del af Spar Nord Bank, og du kan derfor være sikker på, at din oplysninger og din låneansøgning bliver taget godt vare på. Hos Sparexpres, er det nemt og enkelt at udfylde en ansøgning. Så snart du har besluttet dig for, hvor meget du skal låne. Så skal du blot klikke knappen oppe i højre side, der hedder: ANSØG OM LÅN. Så er du et skridt tættere på, at dine drømme går i opfyldelse.

Hvis du har kampagnekode, skal du klikke oppe til højre og finde knappen der hedder kampagner. Her skal du blot indtaste din kampagne kode, og så bliver du sendt videre til ansøgningsskemaet. Når du låner penge hos dem underskriver du blot din lån med dit NemID, også er pengene på vej. Nemmere bliver det ikke.

Låneeksempel Sparxpres

ParameterEksempel
Lånebeløb20.000 kr.
Løbetid36 mdr.
Rente fra12,95 %
ÅOP fra19,77 %
Mdl. ydelse725 kr.
Samlet tilbagebet.26.097 kr.

Sparxpres og Viabill – forhøjelse af dit lån

Sparxpres.dk kan du også finde andre steder, end blot hos Spar Nord. Sparxpres.dk har nemlig samarbejdet med flere andre lånesider. De samarbejder bl.a. med Viabill. Hvis du er kunde hos Viabill og gerne vil forhøje din kredit eller bare forhøje dit lån, så kan det blive finanseret gennem Sparxpres. Dette gælder kun for allerede eksisterende kunder hos Viabill. Det er selvfølgelig også muligt at forhøje sit lån hos Sparxpres.dk hvis du har lån direkte igennem dem. Du skal blot kontakte kundeservice, og så gør de deres bedste, for at få dine lånedrømme til at gå i opfyldelse.

Spørgsmål & svar om Sparxpres

Hvem er Sparxpres?

Sparxpres blev etableret i 1992 af Spar Nord Bank, som er en af Danmarks største banker. Siden dengang har Sparxpres specialiseret sig i forbrugslån til private i Danmark.

Hvem kan låne hos Sparxpres?

Du kan ansøge hos Sparxpres, hvis du er fyldt 23 år og ikke har udestående gæld, der har registreret dig i RKI eller Debitor Registret. Derudover bliver der foretaget en kreditvurdering på baggrund af din låneansøgning, som er med til at afgøre, om du kan låne eller ej.

Hvornår udbetales pengene?

Når du har underskrevet låneaftalen, vil Sparxpres overføre pengene samme dag, de modtager låneaftalen med din underskrift. Når pengene er blevet overført, vil de være til rådighed på din konto indenfor 3 bankdage.

Kan mit lån hos Sparxpres forhøjes?

Ja, du kan godt forhøje dit lån hos Sparxpres. Det kræver dog, at du udfylder og indsender en ny låneansøgning, som skal kreditvurderes. Heri skal du fortælle, at du ønsker at forhøje dit eksisterende lån.

Få et login til din konto og “min side” på Sparxpres

Er du blevet godkendt til et lån hos Sparxpres, får du dit eget login til “min side”, som de kalder “Mit Sparxpres”. Her kan du til enhver tid tjekke din saldo på din konto samt betale lånet ud, hvis du ønsker dette.

Når du logger ind på “mit Sparxpres”, skal du bruge dit NemID. I dag kan du få dit NemID som en app, hvilket gør det enkelt og bekvemt at logge ind på din side hos Sparxpres.

Indfrielse af lån før tid? Intet problem hos Sparxpres!

Har du pludselig mulighed for at indfri dit lån før tid, kan du frit gøre dette – uden gebyrer.

I mange tilfælde kan det betale sig at tilbagebetale lånet før den aftalte løbetid, da du hermed ikke skal betale renter for den sidste del af låneperioden.

Førtidig indfrielse af lån er muligt hos langt de fleste låneudbydere – og Sparxpres er ingen undtagelse.