Smartlånet.dk

Tag Smartlånet uden at stille sikkerhed

Der kan være mange årsager til, at du pludselig står og mangler penge. Køleskabet er røget, bilen skal på værksted, eller du mangler udbetaling til et depositum på din nye lejlighed. Uanset hvad så kan det være praktisk at kunne stampe nogle kontanter op af jorden i en susende fart. Her kommer Smartlånet dig heldigvis til undsætning. Med dette lån kan du låne fra 5.000 kr. og helt op til 150.000 kr. uden, at der skal stilles nogen former for sikkerhed for det. Og som en ekstra bonus kan du hos Smartlånet låne op til 30.000 kr. uden at skulle fremvise en eneste lønseddel. Pengene bliver sat ind på din konto i løbet af 1-2 hverdage, og så kan du ellers tage på ferie, ringe efter håndværkeren eller betale det din kommende udlejer forlanger for, at du kan flytte ind i drømmeboligen. Lånet er til en konkurrencedygtig rente, og skulle du mod forventning have fortrudt det, kan du altid annullere dit lånetilbud hos Smartlånet inden for 14 dage.

smartlånet

Tjek kiloprisen på dit lån

Tvivler du på, om Smartlånet nu også er til en konkurrencedygtig pris, så du altid tjekke ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). ÅOP er så at sige kiloprisen på dit lån. Alle lånudbydere i dette land (inklusiv Smartlånet) skal oplyse ÅOP, hvilket er de samlede låneomkostninger udtrykt i procent pr. år. Dette skyldes, at når du optager et lån, er det altid omfattet af en kreditaftale, som har hjemmel i kreditaftaleloven. Det betyder, at du får muligheden for at tjekke om det lån, du gerne vil optage er markant dyrere, end de lån konkurrenterne tilbyder. Ved at tjekke de omkostninger, du skal tilbagebetale, udover det du har lånt, kan du undgå, at Smartlånet fører dig ud i økonomisk uføre. Når du tjekker ÅOP skal du være opmærksom på, at de lån du vil sammenligne er identiske i forholdt til for eksempel løbetid, låntype, indfrielsesvilkår etc. Den store fordel ved Smartlånet er, at du kan få det hurtigt og nemt, uden at nogen blander sig i, hvad du skal bruge pengene til. Tager du et lån i dit lokale pengeinstitut, så vil du typisk blive indkaldt til en samtale med din bankrådgiver. Efter samtalen skal banken så ofte bruge et par dage på at regne din låneanmodning igennem. Først derefter kan du være heldig at få et lån bevilliget. Denne komplicerede proces slipper du helt for med Smartlånet, da det hele foregår med nogle få klik hjemme ved din computer.

Sådan får du Smartlånet

Det er uhyre simpelt at optage et kviklån hos Smartlånet. Det kræver blot en computer med netadgang og så et par minutter af din tid. Du klikker dig ind på hjemmesiden. Her får du en let og overskuelig oversigt over, hvad du kan låne, og hvad det vil koste dig. Det hele fremgår klart og tydeligt, både kreditomkostninger, ÅOP, og hvad du ender med at skulle betale tilbage, når hele lånet er afviklet. Renten for lånet bliver udregnet på baggrund af din kreditvurdering. Når du har besluttet dig, sender du blot en låneanmodning, som bliver besvaret inden for ganske få minutter. Er du blevet godkendt, så bekræfter du din låneanmodning med dit NemID, og så er der ellers penge på vej til din slunkne konto. Låneprocessen kan foregå så hurtigt, fordi du benytter NemID. Dette betyder, at Smartlånet ved nøjagtig hvem du er, hvilket er din sikkerhed for, at lånet ikke udbetales til for eksempel din nabo. Når du vælger, hvilket lån du ønsker, vælger du også samtidig hvilken tilbagebetalingsperiode, du har brug for. Du kan her vælge mellem alt inden for 12 til 72 måneder. Dermed kan Smartlånet skræddersyes til din økonomi samt dine ønsker og behov. Det er ikke Smartlånet der i sidste ende formidler lånet. Dette foregår via et tæt samarbejde med Ekspres Bank, der færdiggør låneprocessen. Det er således her, du tjekker din status for låneprocessen. Ekspres Bank er en troværdig og anerkendt spiller på det danske lånemarked, der har mange års erfaring i branchen. Du kan derfor forvente en yderst professionel behandling af din ansøgning. Og når pengene først står på din konto, spiller det jo heller ingen rolle, hvem der færdiggør lånet.

Hvem kan få fat i Smartlånet

Er Smartlånet kun målrettet de smarte. Nej selvfølgelig ikke, men der er stadig nogle få krav, du skal opfylde for at kunne opnå de mange fordele ved Smartlånet. Du skal være fyldt 25 år, du skal have bopæl i Danmark, og så må du ikke være registret hos RKI, Experian eller i Debitor registret. Er du registret et af disse steder er det ikke muligt for dig at få fingre i Smartlånet, heller ikke selvom det er et mindre beløb, du anmoder om. Ordningen med disse såkaldte synderegistre er lavet for, at du ikke skal tage så mange forbrugslån, at du kommer ud i økonomisk uføre. Heldigvis kan du altid få en låneansøgning på Smartlånet godkendt, så snart du ikke længere figurerer i ovenstående registre. Langt de fleste bliver godkendt til at modtage Smartlånet. Men vil du gerne øge dine muligheder for at blive lånegodkendt, kan du jo vælge at få en medansøger. Det kan eksempelvis være din ægtefælle, din samlever eller din bedstemor. I skal bare have den samme folkeregisteradresse, så er muligheden der for at få et endnu højere lån bevilliget. Får du mod forventning afslag på din låneanmodning, kan du altid søge om at låne et lavere beløb på smartlånet. Ingen kommer i karantæne, fordi deres låneanmodning ikke godkendes første gang.

Smartlånet kundeservice

Der kan hurtigt opstå mange spørgsmål, når du skal ud på det danske lånemarked. Derfor tilbyder Smartlånet dig en sublim kundeservice via deres samarbejdspartner hos Ekspres Bank. Så undrer du dig over, at du ikke får svar på din låneanmodning, eller forstår du ikke de priser der er for at låne, så kan du heldigvis altid ringe til Ekspres Bank i tidsrummet mandag – fredag fra kl. 09 – 17.00. Her sidder et professionelt personale klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have angående Smartlånet. På Smartlånets hjemmeside kan du også finde en FAQ, hvor de mest almindelige spørgsmål angående Smartlånet er samlet.

Smartlånet kontaktoplysninger

Vesterbrogade 149, Byg. 9, 5. sal.
1620 København V.
Danmark
Info@smartlaanet.dk

5

Anmeldelse af

Smartlånet.dk